Commandos: Strike Force
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
a tankkal nem tucc mit kezdeni és persze vigyázz a társaidra mert ha pár meghal belõlük akkor bizony csecs
A "Defend our Mother Russia" pályán vagyok védeni kell 1 pontot közbe jön 1 félhernyó plusz PanzerIV meg az a rengeteg jószág(gyalogos) mi itt a lényeg ki kell iktatni a Panzert+hernyót,mert csak Molotov-koktél van???
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
van az a pálya,ahol mortarosokat kell kiiktatni,csak 1-et találtam,hol van a többi?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
A Wolfenstein - Enemy Territory simán odaver minden hasonszõrû fps multit...
Meglesz ám, Reaper...
priluki: mondom, ez a gém nincs meg, de az eddigi gamék alapján a kapu elõtti idõszakban kellett, hogy találj egy kulcsot, vagy vmi rávezetõ megoldást vmelyik rejtett, vagy nem annyira rejtett helyen...
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
vazze, bocs
ez miért van???
SEGÍTSÉG!!!
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Stalker néven fut,ha valakinek van kedve multizni jöjjön,mert még igencsak kicsi a létszám!!
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Az egyik varosban az egesz nemet alakulatot egyes egyedul csak ezert nem folyottam meg egyetlen damillal mert untam es hangtopitos pityummal is kilukasztottam par koponyat. Kb olyan nehez volt mint kest a vajba martani...
Igazan keresztbetehettek vola valamit hogy ezt ne lehesen megcsinalni elegge illuzuirombolo lett.
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Miért?
Lanon keresem, gondolom ott kell.Létrehoztam accountot és semmit sem találok! 😞
Segítsetek!
Meghogy csak egy elti tul amikor lezuhan a gep es persze pont o csavarja ki akezebol ageppityut stb...ennyira kamu tortenenet kitalalni ez gagyi lett bazki.
Meg ha bemesz egy bozotba ami 3 db 2ds texturabol all akkor nem latnak meg akar hol is vagy hat szanalmas lett.
A legjobban akkor dobbentem meg, amikor elfeledkezve az feladatrol hatramaradtam, egyedul egy hazban es fel oran keresztul csak jottek jottek a nemetek en meg csak lottem lottem toltottem lottem, es kiynirtam tok egyedul vagy 100 katonat...utana atmentem egy hidon ahol ket tuz koze kerultunk 5 db katonaval, mindket oldalrol mg42vel szortak minket, meg alaldoan roahmoztak fel percekent vagy 10en rendzeresen, en egyedul oda tudtam lopozni es kiszedni a geppityust meg minden tamadast elharitni, es kozbe meg az embereim is megbaradtak. Ha a valosgban egy ilyen jelenet nem igy vegzodott vola, ugy legyalulnak hogy palacsinta se marad belounk. Nem kene ennyire eroltetni ezt a valosagtol valo elszakadast, ez megsem egy serious sam.
A grafix tenyleg nem nagy szam, ezzel a zajosito effektel nemileg erdekesse teheto.
Az AI meghat igen.
De az egeszben az zavar a legjobban, hogy olyan arcade jellegu lett. Pedig a commandos pont nem errol szolt.
Gyakorlatilag le kell mindenkit hentelni, es az komolyan neha olyan mintha a foszuereplo maga rambo lenne.
Es milyen dolog az hogy a holtesteket nem is kell elrejteni ???
Eltunnek maguktol.
Meg csak max ket ruhat tarthatunk magunknal a tobbi szinten eltunk??
Annyira kamu az egesz hogy az mar faj.
Tobb szerepjatek elemet vartam volna, nagyobb szabadsagot.
Pl en az hittem nemileg majd a hidden n dangerousra fog hasonlitani, de az eg es fold mind gfx mind egyeb megvalositasban.
Fura hogy mostansag megint beindult a gepezet otnja magabol szarabbnal szarabb jatekokat...ez majdhogynem amator game lett.
Milyert nem loptak akkor otleteket a hasonlo jatekokbol...
Megint az van hogy egy xart eladtak a nevevel ami mar abszolut nem idezi dicso fenykorat.
a kategoria legjobb FPS-e
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Mert bizony már a TRnél is láttam erre utaló jeleket(utolsó videok gamespot.com-on),de még reménykedek😊 Viszont ez a game fog okozni pár rémálmot, míg kiheverem:S..Még szerencse, hogy nem vettem meg, vagy most falnak rohantam volna!!<#csodalk>#csodalk>
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Csak pl van a "csatajelenet" a második mission-ben.Hát akkorát röhögtem...kicsit szánalmas volt sztem.Annyira silánynak tûnt nekem.De lehet csak én vagyok így ezzel.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]