947
-
MORO67 #666 sziasztok megtudnátok nekem mondani hogy kell a CureRom-ot kezelni mert állitólag azzal elindul a játék??
-
fixpont #665 toltd=told :-) -
fixpont #664 Toltd hardban, ott ha 5en lonek rad akkor reload. :-) -
#663 Kicsit idegesito amikor 5 en lonnek ram folytamatosan es mindet kivegzem egy pisztollyal :P -
fixpont #662 Panzers: 7512 Igen, erot vettem magamon, es nyomtam egyet Green Berettel, bar ez eltero a vedekezz millio ellen palyaktol. :-) -
#661 Multit nézte már alaki... nagyon Codos lett sztem -
Neoncsoves #660 No comment 5óra alatt kipörgettem :DDD -
Gabe18 #659 Gamecopyworld-ön van. -
#658 valaki küldjön 1 crack-et kérem :( me az a CureROM nem jött be semmi. Szóval valakinek van crackje?? -
#657 az a lényeg hogy nem szabad hogy meglássanak!! -
Neoncsoves #656 Szevasztok! Ott elakadtam amikor van 1 kikötő.. Sniperrel vagy és ott mész nagyba és akkor megölök néhány embert (késsel) és amikor rámjönnek sokan akkor elkezd szolni a riaszto és 1 kis körben ott van 1 nagy zöld és egyre pirosabb. a riasztosokat kéne megolni??? vagy nem kéne ölni csak azt akit kelL? -
Bruce007 #655 LOL. MEgvan. :) az úton kell menni.. Csak a kidölt fa miatt meg sem próbáltam :) -
#654 amikor a traktor háta mögött találod magad? én anno én is elakadtam itt. kezd el hátrálni a traktortol ugy hogy az mg-től távolodj majd gyere el balra teljesenahol nemsokkal előtte a 2 őr volt. pontosan nem emlékszem de az elkerített udvaron belül át lehetett menni ott majd lesznek ilyen zseblámpás őrök -
Bruce007 #653 Mi a rákot kell cisnálni az első kémes pálya végén? rádióst kiszabadítom utána MG42 et kell megsemmisíteni,de nemtok közelebbjutni,mert leszednek -
#652 vagy mikor 3 masodperc alatt 3 embert megfojtok akik egymas mellett allnak, de nem veszik eszre mert penzt dobtam elejuk :) -
#651 -
fixpont #650 Peldaul amikor bemesz az embereidert a bortonreszlegre, es fent a liftben meg Gestapo egyenruhaban vagy, es mire leer a lift megint az eredeti egyenruhad lesz? ;-) -
#649 Amugy most igy visszagondolva maga a jatek nem olyan rossze egesz elveztes tud lenni, csak iszonyatosan irrealis sokszor. -
#648 Kosz ki is probalom! -
#647 En egy kis hazban maradtam mikozben nem figyeltem a feladatra az egesz csapatom lelepett en meg 100aval lottem az nmyt ilyenkor mindig valami mast kene mar csinalni :) -
#646 Figyelj a dumakra, mindig mondja hogy mi a helyzet.
"Get that machinegunner" (egy pancelos szalliton van egy nemet muki aki szorja a csapatodat, amig nem szeded le addig vegtelen szamu katona fog jonni es belepusztultok) menj oda ne toroj semmivel csak rohanj es lodd ki az urget a geppityu mogul (a hidon is all egy ilyen jarmu de ne arra vadassz hanem amelyik az ut masik vegen van). -
ptomesz #645 Commandos sorozatban a 2 a király már vagy 3 szor végignyomtam, nah azzal nem lehetett unatkozni. Ez a 4 tetszik de nem tom mér el el tünedeznek az emberek ilyen textura hiba. Mi a francért csinálja? másnak is szenved? -
#644 Gyerekek plz help. En nem tudom de en meg nem jaccotam olyan FPS jatekkal aminek alig a masodik palyajan ne tudgyak atmenni.
Amikor megkapjuk eloszort A Green Barett kateonat es lehet valtogatni a Sniper-el... na ott nem tudok mit kezdeni mert mindig megolik az embereket. Eljutottam valami hid felrobantas kuldiig de nem tudok atmenni mert jonnek non-stop. Micsnajak? -
fixpont #643 An eye for an eye: 11625 pont :-) Mindig fejlodik az ember... -
#642 Nlam 1024+ Minden High,csak a Vsyinc+az Antialising:OFF.ÉS valahol 60-80Fps, de néha leszalad 15-Fps-re is. Akkor nálad ez stabil 30-Fps! -
#641 szerintem "semmi" gépigénye nincs a játéknak.
-
#640 hol szaggat ?
nézd meg az aláirásomban levö gépet azon minden full,full,full-on van amenyire csak lehet és egyáltalán nem szaggat -
#639 Akkor nálam lesz a hiba? lehet. -
#638 nekem néha kilép a game h vmi adatok elvesztek .. valami 5let? -
Thanatos #637 pontosan... -
Gabe18 #636 Szerintem egyáltalán nem volt csúnya,és főleg nem szaggat... -
#635 Medal Of Honor: Airborne-ra gyűjthecc mert az nem lesz csúnya -
#634 Most már az lesz az alap a játékoknál ,hogy csunya és szaggat? Mert akkor nem gyüjtök uj gépre mostanában. -
Makker #633 Én is nemrég játszottam ki, sztem teljesen korrekt game minden téren. -
#632 igaz! :)
-
Thanatos #631 nem az tény, de commandos3 még ennyire se az, ennyi ... :) -
#630 Hát aki anno nem commanodsozott annak lehet hogy tetszik dehogy ez nem teljesen commandos az is biztos...Strategy kell nekünk -
Thanatos #629 én commandos fan vagyok... commandos 3 a sorozat szégyene..., még ebben is ezerszer több commandos van... -
#628 hát srácok én végig vittem :( nagyon tetszett csak kár h ennyire rövid -
#627 Sztem a Commandos 3 a Commandos sorozat fekete báránya!
Ennyi