947
-
Neoncsoves #706 Nah röpke 5óra alatt easyben kipörgetve :D -
#705 Elakadtam a hidas pályán amikor mindkét oldalról özönlenek a németek és megölik az összes társam!!!!!!!!Már mindent csináltam de mindig mission failed lett a vége!!
Kérlek segítesel!!!Előreis köszi! -
#704 C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\CSF Data\Games\Games0\ -
Hawk3ye #703 a gamecopyn letöltöttem egy csomot és egyik sem jo -
#702 Sziasztok!
Lehet, hogy volt már a kérdés, de nincs most időm visszaolvasni!
Szal... elindítom a játékot, el is indul, és csak hangja van, a kép sehol.Elindul tök rendesen, csaképp kép nincs. :( Van ötletetek mit csináljak? -
Gabe18 #701 Gamecopyworld.com -on van. -
Hawk3ye #700 Az nekem is jo lenne mert nem kaptam hozzá tudsz küldeni? -
#699 -
Gabe18 #698 Nem,2.világháborús.... -
Gabe18 #697 Crack-et használj ugy menni fog elvileg. -
#696 Tsá! Védelmimeghajtós a gém mi? -
Hawk3ye #695 Szevasztok!
amikor elakarom inditani a commandos strike force-t akkor nekem ezt irja ki
Emulatordetected!
Please deactivate virtual drive and emulation software.
pls segitsetek thx
-
fixpont #694 Hol tartolja a progi a savegameket? -
#693 mindig masutt vannak, egy kis albkaban mindig jelzi ha elkezdenek bemerni, ekkor a terkepen is latszik altlaban akeritesek mogott vagy egy haz elott szinten valami akadaly mogott vannak, egy muksot keress aki tavcsovel mereget es bumm.
ez jo nehez palya en vagy 5xre birtam vegig vinni allandaon elfogyott a kotszer es kipurcantak a katonaim a vegen egyedul maradtam a sniperral green barret iselesett de vegul sikerult.
ami a lenyeg egy ido utan majd at tudnak jonni pl hajoval es elekezd telni az ido, csak le kell szedegetni az nmyt, csak a tank ne tudjon atjonni mert pl nekem a green kipurcant a sniperral meg nem tudtam felvenni a panceltorot...igy kezdhettem elorol :) -
jpwadkan #692 Sziasztok!
Van vkinek mentése a gaméról?
Elszállt a gépem és vele a mentésem is!
A COLD RECEPTION pályán voltam, ennek az elejéről, vagy az előző pálya végéről kellene mentés!
Ha el tudná vki küldeni, megköszönném!
wadkan kukac vipmail . hu
Köszi! -
RSC #691 Jó ötlet, feljebb is vite, de sajnos nem túl sokat... valamivel vissza lehet kódolni a .cfg fájlokat? hátha ott át lehet írni... -
#690 windowson belül nyomasd feljebb hátha akkor jobb lesz -
RSC #689 Nekem bejönne ez a játék, de számomra az egér érzékenysége miatt játszhatatlan... van valami megoldás arra, hogy növeljem az érzékenységet, mert a sensitivity 10 igen soványka... köszi -
#688 amugy lécci nézzétek meg kint van a cikkem az egyik legnagyobb magyar weboldalon Di3n3soft néven van a Commandosrol egy cikk...nem akaorm leirni a weblap cimét mert lehet hogy reklám :PPP...amugy star az utótag...már mindenki tudja -
Bruce007 #687 Hali. Ahidas pályánakadtam el mikor sniperrel kezdek a hidon vonulna át egycsapat ezeket megritkitomaztán 6aknavetőst kell keresni.. Merre? -
#686 hello!
elakadtam egy naon szemét résznél: mikor mindent megicsnáltam egy Major Gritz nevű embert kéne megölnöm, de sehol sem találom, semerre! PLZ help! -
Melis #685 Sziasztok háát mit mondjak.. elég rövid volt :( -
#684 ki kell menekíteni a farmra
ha időnként megáll akkor nyírd ki a németeket -
#683 amikor nagy nehezen megtaláltam a francia dokit akkor nem tudom hogy folytassam
generátor, kábitogránát meg volt -
fixpont #682 An eye for an eye: 15000 pont, kereken. :-> Ennel tobbet nem tudok, ez volt az utolso szavam ezen a palyan. :-) -
#681 én azt ugy csináltam h a leghátsó négyesig (3an beszélgetnek és egy auto mellett áll egy tiszt) mindenkit megfolytottam, a tisztet lelőttem a sznájperrel a maradék felbőszült 3 németet meg fejbelőttem hangtompával :) -
#680 Mond el hol akadtál el!
biztos tok segíteni ,remélem:) -
#679 Állítsd át a frissítési frekvenciát 85-re mert az az ideális!
Jobb klikk az asztalon->Tulajdonságok->Beállítások->Speciális->Monitor és ott lehet kiválasztani
Ez Ati Radeonos kártyáknál van,de sztem Nvidiások nál is így van vhogy -
Jhon Balu #678 thx -
#677 pedig azt ahogy itt adták a tippet meg lehet csinálni
sniper-el kilövöd a 2 tiszt-et után a hátukba kerülsz és onnét kezdve előre felé nyitogatod a tehetautokat és lövöd akit kell
én viszont utána a városi pályán akadtam el de nagyon -
#676 koszi megprobalom -
#675 Hello!
Felraktam a legujabb ATI drivert. Azóta a játék indításakor ez az üzenet jelenik meg: " Frequence out of range 35KHZ/60HZ. Please change the display mode to 1024x768 with 60HZ. Ilyenkor mit kell csinálni? -
#674 Frissíts drivert, rakj fel SP2-őt, kapcsold ki az élsimítást, vagy kapcsold ki a noise effektet. -
#673 Sziasztok az mitol lehet hogy szaggat a game brutalissan ?
Gepem P4 2.8GHz, 1Giga ram es 128 Ati radeon 9800 pro -
#672 embrek a sniper nem tud felvenn panzerfaust-ot?
(ahidas palyan vagyok) -
Jhon Balu #671 dejó neked!
énmeg elakadtam ott ahol a teherautókbol kell kimentenem az embereket... -
#670 na.. végig is vittem nem volt valami hosszu.. hiányoztak a lopakodos, halkan ölős részek :\ uccsó pálya is tiszta hent -
Recler #669 Miért van az h felteszem a játékot akkor megy a game,viszont ha egyszer is kilépek belőle akkor csak a menü-ig jutok el (pálya betöltéséig),de be tölteni már nem tölti be csak ledob...ha ujrateszem a játékot ugyanezt csinálja,először megy,aztán ha kilépek akkor behal a betöltés.Pedig jó a crack is.
Ötlet? -
Dosia #668 http://m1009.gamecopyworld.com/games/pc_commandos_4.shtml erröl lekaphatod -
Dosia #667 Van már hozzá törés ne azzal szenvedj