Commandos: Strike Force
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Get that machinegunner" (egy pancelos szalliton van egy nemet muki aki szorja a csapatodat, amig nem szeded le addig vegtelen szamu katona fog jonni es belepusztultok) menj oda ne toroj semmivel csak rohanj es lodd ki az urget a geppityu mogul (a hidon is all egy ilyen jarmu de ne arra vadassz hanem amelyik az ut masik vegen van).
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Amikor megkapjuk eloszort A Green Barett kateonat es lehet valtogatni a Sniper-el... na ott nem tudok mit kezdeni mert mindig megolik az embereket. Eljutottam valami hid felrobantas kuldiig de nem tudok atmenni mert jonnek non-stop. Micsnajak?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
nézd meg az aláirásomban levö gépet azon minden full,full,full-on van amenyire csak lehet és egyáltalán nem szaggat
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Mondjuk én az elõzõ Commandos játékokal nem játszottam,igy az nem volt nekem szempont hogy azokhoz képest milyen.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
érdekes dolog került elõ
válogatós gáz...
resistance pályán ledobtam a katonák és a civilek közé...a katonák meghaltak a civilek meg csak fogták a fejüket<#idiota>#idiota>
Na jó,azért nem így van...
Egyetlen elõnye ennek a game-nak,hogy akadás nélkül futott a gépemen,pl.Cod2 szagatott volna,mint nagyanyám a tésztát.
(proci:Athlonxp2000+,512Mb ram,videókártya:Inno3d Geforce 4 MX 440)
Remélem hamarosan jön a régi Commandos4!
Resistance: 17812
Cat's eyes: 8326 (A hidnal sikerult mindenkit megfojtani anelkul, hogy barmelyiket akarcsak eszrevettek volna.)
Trapped: 6837
The wolf's den: 6531 (Itt az egyik szobaban van 1 General, oda be lehet jutni?)
Checkmate: 5450
Elvileg valamennyivel mind megdonheto, sehol nem toltam optimalisan. Minden jot arcok. Jah, azert csak ezeket a palyakat irtam, mert a Green Berettel nem vagyok hajlando jatszani, eleg volt egyszer. 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
hídra 2 bomba,utánna irány a Mg 42-es állás lekaszálod a jószágokat+félhernyó ,amikor csitul a vihar elõreszaladsz és jön az intró!!
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Elakadtam a második pályán, mikor (6szor10ahuszonharmadikon darab) német katonák naggyon berohannak, és azt írja,, hogy rakjam le a hídra a bombát, közbe két oldarról jönnek a németek,. mindenki lewsérül, 2 emberem van, az egyik a sniperes, a másik a thomsonos, garandos. Eccerûen mindig megölnek midnekt, akármit csinálok!!PLZ HELP!
Szóval soha ne mondd hogy soha 😉
Hm?
Bár egy dologban igazad van, nem annyira reális de nem is erre akartam kilyukadni.Hanem, hogy legélvezetesebb FPS multi game az ET.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
amugy várom et: qw-t is nagyon, és az is hasonlo realitási szinten fog mozogni mint sima et, bár lehet reálisabb lesz 😛
én tizes skálán egy 8as mongyuk..., de lehet csak azért mert utobbi idõben eléggé szar gamek jöttek csak ki szinte...
amugy én a reális cuccokat szeretem..., akkor anyit mondok ofp? americasamry?
jó midnennek van hibája ezeknek is de ezzekkel gyk egy topicban megemliteni et-t is szégyen...
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936