Commandos: Strike Force

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiba
Figyelj a dumakra, mindig mondja hogy mi a helyzet.

"Get that machinegunner" (egy pancelos szalliton van egy nemet muki aki szorja a csapatodat, amig nem szeded le addig vegtelen szamu katona fog jonni es belepusztultok) menj oda ne toroj semmivel csak rohanj es lodd ki az urget a geppityu mogul (a hidon is all egy ilyen jarmu de ne arra vadassz hanem amelyik az ut masik vegen van).

Commandos sorozatban a 2 a király már vagy 3 szor végignyomtam, nah azzal nem lehetett unatkozni. Ez a 4 tetszik de nem tom mér el el tünedeznek az emberek ilyen textura hiba. Mi a francért csinálja? másnak is szenved?

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

Sephi
Gyerekek plz help. En nem tudom de en meg nem jaccotam olyan FPS jatekkal aminek alig a masodik palyajan ne tudgyak atmenni.

Amikor megkapjuk eloszort A Green Barett kateonat es lehet valtogatni a Sniper-el... na ott nem tudok mit kezdeni mert mindig megolik az embereket. Eljutottam valami hid felrobantas kuldiig de nem tudok atmenni mert jonnek non-stop. Micsnajak?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

An eye for an eye: 11625 pont :-) Mindig fejlodik az ember...
Sgtfathi
Nlam 1024+ Minden High,csak a Vsyinc+az Antialising😮FF.ÉS valahol 60-80Fps, de néha leszalad 15-Fps-re is. Akkor nálad ez stabil 30-Fps!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

urbijoe
szerintem "semmi" gépigénye nincs a játéknak.

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
hol szaggat ?
nézd meg az aláirásomban levö gépet azon minden full,full,full-on van amenyire csak lehet és egyáltalán nem szaggat

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Sgtfathi
Akkor nálam lesz a hiba? lehet.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

BlackShadow
nekem néha kilép a game h vmi adatok elvesztek .. valami 5let?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

pontosan...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Szerintem egyáltalán nem volt csúnya,és fõleg nem szaggat...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tomee14
Medal Of Honor: Airborne-ra gyûjthecc mert az nem lesz csúnya<#awink>

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Sgtfathi
Most már az lesz az alap a játékoknál ,hogy csunya és szaggat? Mert akkor nem gyüjtök uj gépre mostanában<#circling>.

Én is nemrég játszottam ki, sztem teljesen korrekt game minden téren. <#eljen>
dienesoft
igaz! 😊

nem az tény, de commandos3 még ennyire se az, ennyi ... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

dienesoft
Hát aki anno nem commanodsozott annak lehet hogy tetszik dehogy ez nem teljesen commandos az is biztos...Strategy kell nekünk <#szomoru1>

én commandos fan vagyok... commandos 3 a sorozat szégyene..., még ebben is ezerszer több commandos van...

eprex
hát srácok én végig vittem 😞 nagyon tetszett csak kár h ennyire rövid

Viktorr
Sztem a Commandos 3 a Commandos sorozat fekete báránya!
Ennyi

BADE
szar??Azok voltak a jó gamek,nem pedig ez!Egyébként meg a Commandos fanoknak írtam.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Viktorr
régi,szar játék
minek kéne?

BADE
a Commandos 3 3000ft-ba kerül a Westendben,úgyhogy akinek kell az siessen nehogy elfogyjon

Én is befejeztem.Szerintem jó volt ez.Persze voltak benne hibák,meg elég bugyuta részek is a kém tevékenysége körül,de összeségében nekem tetszett.
Mondjuk én az elõzõ Commandos játékokal nem játszottam,igy az nem volt nekem szempont hogy azokhoz képest milyen.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

hát srácok...
érdekes dolog került elõ
válogatós gáz...
resistance pályán ledobtam a katonák és a civilek közé...a katonák meghaltak a civilek meg csak fogták a fejüket<#idiota>

BADE
Nekem a legjobb rész az volt,amikor vége lett😊
Na jó,azért nem így van...

A 2. palya nagyon elveszi az ember kedvet. Es szerintem az osszes tobbi hentelos resz is, de pl. az An eye for an eye palya az olyan mint az Enemy at the gates film. Legjobb palya. :-)
dienesoft
na továbbjutottam agameben, thx gyerekek...hááát, nem egy nagy élmény, majd úgyis írók cikket midnen játékról, olyan 81%-ot, ha eléri így sacc/kb... pedig lehetett volna jobb is, bár nem kiritzálom, nem azt mondom, hogy csúfos bukás...

BADE
na sikerült végigjátszani,megmondom õszintén nem volt egy nagy szám,lehetett volna még 6 pálya,ez így nagyon nyúlfarknyi
Egyetlen elõnye ennek a game-nak,hogy akadás nélkül futott a gépemen,pl.Cod2 szagatott volna,mint nagyanyám a tésztát.
(proci:Athlonxp2000+,512Mb ram,videókártya:Inno3d Geforce 4 MX 440)
Remélem hamarosan jön a régi Commandos4!

Under their noses 2487!!! Mindenkit megfojtottam, egyet sem kellett loni.

An eye for an eye javitva: 9906 :-)
An eye for an eye palya 8925 pont, szoljon aki megdontotte, mert akkor megint kezembe veszem a jo oreg mesterlovesz puskat. :-> Nehany masik:
Resistance: 17812
Cat's eyes: 8326 (A hidnal sikerult mindenkit megfojtani anelkul, hogy barmelyiket akarcsak eszrevettek volna.)
Trapped: 6837
The wolf's den: 6531 (Itt az egyik szobaban van 1 General, oda be lehet jutni?)
Checkmate: 5450
Elvileg valamennyivel mind megdonheto, sehol nem toltam optimalisan. Minden jot arcok. Jah, azert csak ezeket a palyakat irtam, mert a Green Berettel nem vagyok hajlando jatszani, eleg volt egyszer. 😊
Shep
Pénz a titok 2x kell odadobni, a jónép meg szépen kislisszol a kocsiból szebb mint a lelövetni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Megoldás legalábbis nállam így ment:
hídra 2 bomba,utánna irány a Mg 42-es állás lekaszálod a jószágokat+félhernyó ,amikor csitul a vihar elõreszaladsz és jön az intró!!

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

dienesoft
sziasztok!
Elakadtam a második pályán, mikor (6szor10ahuszonharmadikon darab) német katonák naggyon berohannak, és azt írja,, hogy rakjam le a hídra a bombát, közbe két oldarról jönnek a németek,. mindenki lewsérül, 2 emberem van, az egyik a sniperes, a másik a thomsonos, garandos. Eccerûen mindig megölnek midnekt, akármit csinálok!!PLZ HELP!

Csibe001
Király vagy. S kedves. Ez erény. Na szia.

megint félre lettem értve..., én nem haragszom eza temrémszetes nem is akarok haragot etc..., ennyi hogy énse adok a véleményedre és ezt midnen rossz szándék nélkül..., ennyi, és nem is fogok, ált iylet elég jól meg tom jósolni hiddel 😊

Csibe001
No azért nem kell a harag, ebben nem értünk egyet de attól még lehet van olyan dolog amiben igen. 😊
Szóval soha ne mondd hogy soha 😉
Hm?

egyrészt nem is akartalak felidegesiteni, sõt senki mást sem, ez az én véleményem ennyi..., és ha ez emgnyugtat énse adok a tiédre, és jó eéslyel soha nem is fogok 😊

Csibe001
Lol...nem nagyon adok én a te szavadra szóval nem tudsz felidegesíteni 😊
Bár egy dologban igazad van, nem annyira reális de nem is erre akartam kilyukadni.Hanem, hogy legélvezetesebb FPS multi game az ET.

Sniperral kilõhetõ két officer (akik a dombon állnak) ezután idejössz, eltereled a katonák figyelmét az álruhással (annak a figyelmét aki a tiszt felé néz) ekkor embervált,sniperral kilövöd a tisztet, gyorsan ember visszavállt géppityu elõ a katonák a lelõtt tiszt felé néznek de mire megfordulnak leszeded õket a kaszálóval. Riasztó nemszólal meg. Ennyi😊 Én így kaptam 5 csillagot,tiszta munka😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

reménytelen
Itt mit csináljak, hogy ne szólaljon meg a riasztó? Likvidálni kéne mindenkit, hogy azután kiszabadíthassam a szövetséges katonákat.

ott a pont, ez nem igazán idevaló téma 😊

Viktorr
et vel is sokat nyomtam,de amugy nem igazán fogott meg mert nem volt reális
na mind1 off

énis, sõt bármily meglepõ anno et-t is szerettem..., de ettõl mgé rengeteg jelzõ eszmbe jut rá, de az hogy reális álmaimba se merült föl...
amugy várom et: qw-t is nagyon, és az is hasonlo realitási szinten fog mozogni mint sima et, bár lehet reálisabb lesz 😛

Viktorr
mindkettõvel jáccottam szeretem

ezért modntam anno hogy rövid...
én tizes skálán egy 8as mongyuk..., de lehet csak azért mert utobbi idõben eléggé szar gamek jöttek csak ki szinte...

nem reális?? ez monyguk tény de tipikus bagoly modnja verébnek szindróma..., hát öregem et-nél gyk arcadebb game nem nagyon van a piacon... (mongyuk cod egykategória vele...)
amugy én a reális cuccokat szeretem..., akkor anyit mondok ofp? americasamry?
jó midnennek van hibája ezeknek is de ezzekkel gyk egy topicban megemliteni et-t is szégyen...

Mindent összevetve egy 10-es skálán olyan 6 max amit adnék rá.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Miért nem szóltatok,hogy ez a utolsó pálya ,vagy ez volt a meglepi??😊))))))))