947
-
#355 ne legyél már almaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
#354 #278 -
spatrik #353 vki aki el tudja mindani normálisan hjogy hogy hogy kell elindítani az comntact me msn-en:[email protected] -
nyx #352 hát szerintem a "kissé szebb" nem elég jó kifejezés, ez a játék csúnya, akárhogy tolom föl a graf beállításokat, ez mindíg csúnya is marad. A kulcslyukon átnézés jó ötlet, csak egy kicsit szarul van megcsinálva, az AI zero, le is szedtem a gépről. ja nekem is elindult simán, a Commandos.Strike.Force.MDS-FIX-Unleashed-el, e nélkül ugyanaza a hiba jött ki mint BADE -nak. -
#351 ez a fix mire jo?
-
priluki #350 hát nemtudom tényleg hogy mit csinálhatok rosszul hogy nem indul..
tudna valaki segiteni privibe megadnám az msn cimem?! pls -
#349 előző oldalon a fix --> #267
-
#348 háj
Végülis van benne LAN v csak online multiplayert raktak bele? -
#347 All Seeing Eye-al csináld -
#346 Én nem vágom még ezt az online játékot.Segítenél? -
pinehead #345 hehhh, hát nem tudom...nálam a demónak "kissé" szebb grafja volt, úgy emléxem.
bár még csak az oktatóküldik mennek, de mintha az előzetes demóban részletesebb graf lett volna uezen felbontáson, ill. beállítások mellett.
mind1, hangulatra majdnem okés... -
#343 aha,ahogy korábban írták
Felrakom majd még1* a játékot és mindet előlről csinálok -
#342 CureRom-mal csinálod? -
#341 sajnos nálam is ugyaez a helyzet
"Original disc could not be found or authenticated" -
bazsi1 #340 már van thx -
priluki #338 pedig ugy csináltam mindent ahogy irtátok.. Original disc-re panaszkodik. Valakinek ötlete? -
priluki #337 Bazz nekem nem megy igy se.. -
#336 -
#335 netről -
spR #334 "Na, tehát, ha hajlandó lennél visszaolvasni, nem csak rántani kettőt a makkoson..."
Bakker, ezen már 1 órája fetrengek a röhögéstől :)))))) -
#333 demóban nekem is csak álltak az embereim itt már úgy tűnik visszalőnek
de most volt olyan hogy egymás mellett állt 2 ember és a dróttal elintéztem mind2t, először a tisztet aztán a másikat elég érdekes volt -
Ereszt #332 képeket pls -
#331 hát van még mit javítani a játékban, de jó lesz ez, csak nem kell a commandos nevet alapul venni inkább cod :)
a servert már ne keressétek ;) -
priluki #330 nekem sajna csak éjjelre fog leérni.. -
#329 csináltam szervert lehet jönni bohóckodni:
Iceshark néven fut :dm game Bridge pálya -
#328 Nálam egyhelybe álltak csata közben, meg kicsit "észnélkülinek" tűnt az egész.
De attól független megpróbálom majd a teljeset hátha.Úgyse vagyunk úgy elkényeztetve játékokkal manapság :)
-
Gabe18 #327 Ez a jó verzió:
Commandos.Strike.Force.CloneDVD-Unleashed
Meg kell mellé a lentebb belinkelt javitás. -
Gabe18 #326 Hát az akkor baj,nem tudom én ott bementem,aztán 2 gyors fejlövésel oldottam meg.
Hát ha másfél méterről nem vette észre hogy megfojtják,az bajos... -
Edimax #325 Hi naon kira a játék még neten is lehet játszani :D tiszta cod 2 cod 1 :D naon szuper!!! :) Gyertek amjd jáccani szervert lehet csinálok! :)
Nevem EdimaxHUN -
Gabe18 #324 Ja...rosszul olvastam. -
#323 100-at:)
Ezekszerint csak crackből van ezerféle. -
Gabe18 #322 És? -
Narancs89 #321 a kémes küldiben
bátyám benézett a kulcslyukon...felmérte terepet
bement
és a hátrébb lévő őrt megfojtotta...
a másik meg észresevette... -
Gabe18 #320 Miért Te hány verziót látsz? -
#319 melyik verziót érdemes letölteni? -
Thanatos #318 tény, és nem is ugy kell rá tekinteni mint egy commandosra...., de ettől a maga stilusában ez is kiemelkedő szvsz, csak nem kell a érgivel hasonlitgatni... -
Gabe18 #317 Hát nem tudom a Demoban mi bajod volt a mesterséges inteligenciával?
Itt se támadnak SWAT taktikákal,jönnak azt lőnek,járőröznek,stb...Kirivó hülyeséget még nem láttam,talán a legfurább az volt amikor még egyenruha nélkül voltam és egy utkereszteződésben 3 őr elég közel volt de nem vettek észre. -
#316 nem értem,hogy egy bevált játékstíluson miért változtatnak,mindenki azért szerette a Commandost,mert olyan volt,amilyen
Ez teljesen más,szerintem semmi köze a régiekhez. -
priluki #315 kösz -
markastor #314 Szerintem pedig megszégyeníti a Commandos nevet, már a 3 sem volt az igazi. Akkor volt még nagyon jó ez a fejlesztőcég, amikor még együtt volt a csapat.