947
-
Gabe18 #403 Most ettől gyorsabban fogja valaki elküldeni szerinted? -
pinehead #402 kijött a RELOADED-verzió, most már a régivel ne szenvedjetek... -
RMarvin #400 Hát, én próbálgatom a Curerom 1.3.1-el (mert az inf-ben ezt ajánlja), de eddig semmi siker. Ha valakinek összejön az gondoljon a többi sóvárgó fórumozóra, és ossza meg velünk hogyan kell elindítani! -
#398 ja ja
én felrakom több helyre ha elkülditek -
#397 Szerintem már meglehetne változtatni a sárga szöveget. -
lilgame #395 IGEN EZ AZ MSN CÍMEM:[email protected] van töltve a game. nekem csak az a szaros crack kéne.küldd át légyszi...
-
#394 egyszerűbb lenne pl rapidshare-re felrakni és a linket ide berakni...
mert előbb utóbb csak ezzel lesz tele a topik hogy ide meg ide küld el.... -
armandusy #393 csá djcool nekem is küldd el plz a [email protected] ra a cracket mert nekem sem megy a game köszi előre ios -
#391 l
-
lilgame #390 igen ez az msn címem:[email protected] -
Lazlo #389 de ha feltöltöd valahova az is remek :) -
#387 Mindekitől kistürelmet kérek -
#386 [email protected]
ez az msn cimed??
-
#385 ? -
#384 mert az emailom beszart
-
#383 cim?? -
#382 de ez msn??? -
#381 megköszönöm -
#380 Letöltöted a gamet?? -
lilgame #379 igen légyszi küldd el. a címem [email protected]
-
jety91 #378 Hello mindenki vki tud nekem segíteni a hídfelrobbantos pályánál mert 1xerüen fogalmam sincs honnan lehet felvenni a bombát h felrobbantsam
Vki HELP PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#377 Kell?
-
#376 Csáó nekem van Crack-em
-
#373 NEM -
#372 de mondom annyira nekem nem volt sürgős kingpinnel elvoltam :) mellesleg már több mint 45 perce kintvan a reloadedes riliz ^^ mindjárt leér^^ -
Thanatos #370 igy se nagyon kell, az az egy +exe tényleg nagy szarakodás, de hát izlések és pofonok :) -
#369 hát de legalább nem kell szarakodni semmi külön progival. eddig ugy is kingpin-eztem -
Thanatos #368 jah, más meg ezalatt már félig végigvitte, a patchekről meg ne is beszéljünk ;) -
Gelli #367 daemon toolsba ne felejtsétek securomot kipipálni, anélkül nekem se ment -
Lazlo #366 sztem is jó lett a gém :) és nekem főleg azt teccik hogy nem olyan nyomi felülnézetes :) hanem 1 frankó fps :) amúgy én rákerestem a crack-re de nemtalálom sehol...ha valakinek megvan töltse fel valahová. thx -
lilgame #365 a crack et át tudná küldeni vki msn en. a címem:[email protected] -
KaLóZ14 #364 Van CRACK a gamehoz!! -
#363 mondtam én hogy 1-2 nap még jó hogy nem szedtem le a clone-t ^^ -
Thanatos #362 állomáson? amikor a városban kapsz 3 küldit? az elég fasza rész :) én msot a hid/városvédős résznél vagyok, elég szivatós föleg hogy snipernek nem talátlam + lőszert :/ -
#361 Most ott járok miko az állomáson kell a kémmel nyomulni.
Jó játék,tetszik,de jobb lett volna ha a Commandos marad a régi stílusban.
-
lilgame #360 amugy sztem nagyon nagy játék.látszik hogy mennyire befolyásolja az embereket egy újságban leírt teszt.kiváncsi vagyok hogyha 1 tesztet elolvastam volna előtte mennyire tetszene. -
lilgame #359 vagy a crack et át tudná küldeni vki msn en. a címem:[email protected] -
lilgame #358 légyszives a crackhez 1 linket tudna adni valaki pls.
amugy nekem már elindult vagy 2 szer antisecurommal de most hiába próbálkozok vele nem indítja.
ilyen már volt vkinek?? -
#357 DE VAN CRACK, pár perce :D
PC Game ISOs Commandos Strike Force (c) Eidos RELOADED 82x50 MB -
#356 Az mds-fixel mit írok felül? Az nfo azt írja, hogy cseréld ki a régi mds az újjal! Namármost nekem van egy mds rar meg egy sfv fájl kicsomagolás után. Ha azt kitömörítem lesz egy sf.mds amivel már felül tudom írni a korábbit, de nekem így se megy a leírtak szerint #278 #280. És mi van az sfv-vel? Egyáltalán ezt kell csinálni? Mert nem világos az NFO!! Help. Kösssssssz...