Commandos: Strike Force

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus

Hát nemtudom...

Nálatok hogy fut ?
Nálam egy 6600 GT-n (nem inno :)),jól fut HA nincs harc...ha jön az ellen leesik 20-25-re <#confused>
Gyári beállitásokkal...800x600-on <#sniffles>

Nekem sem indul.Registryben amit tudtam ki töröltem,Win2000 komp mégsem jó.

Nagyon kira lesz ez a game.. :)

Akinek "security"-s problémája van, ajánlom azoknak ajánlom az Ad-Aware SE 1.06 és a Spybot - Search & Destroy nevû programokat, ezek kipucolják a felesleges registry bejegyzéseket.
És láss csodát, elindul... <#smile>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

icewolf
Igen... Ennyire elmaradott FPS ma már nem igen jelenik meg... De tényleg...

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Eisenhower
kis okosság ^^

Open the config folder in your commandos directory, then open the file JuegoVer.cfg (with something like wordpad) and change these lines:

.resolution ( 1280.000000 1024.000000 )
.resolutionNTSC ( 1280.000000 1024.000000 )

Those are originally set to 800 and 600, change them to your desired resolution. While you are at it you can change these as well:

.bMarketingWhenExit 0
.bLoadSaveEnable 1

.bMenusExtrasActivo 1

Their use is quite self explanatory.

Additionally if you want to another difficulty make sure you have bLoadSaveEnable set to 1. That way you can create a profile (this way your settings in the options menu will be stored in a profile as well). If you want an extra difficulty level go to "my documents" there's a folder called CSF_data, open profile with wordpad then change this line COMMANDO_DIF or smth by setting it to 1.

Nice find sick

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

FlyHigh
le tudja nekem valaki írni hogy a registy-ben hol találom a visszamaradott starforce nightmare file-okat? nekem is security problémám van! thx!

Thrash \'Till Death

edios
Ez egy yo gamma lesz, szerintem nagyon igényesen meg van csinálva már a demó is, és eszméletlenül jól optimalizálták az engine-t,másodpercek alatt betölt, és (fõleg ahhoz képest) szép kis grafikája van 800*600on is!

Talán még a demóval kapcs megjegyezném, hogy 6-700mega vs 10perc játékidõ<#zavart2>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

kilyking
<#help>
Nem akar elindulni mindig azt a security hülyeséget írja ki.Mit kell ilyenkor csinálni?

!!!HALA MADRID!!!

Eisenhower
<#mf2><#vigyor><#nyes>

Ez másolásvédelmi hibaüzenet. Nézd át a registry-t, hogy van-e benne "visszamaradt" másolásvédelem kulcs, és azokat töröld ki. Ha így sem emgy, akkor állítsd win2000 kompatibilisre a demo .exe-jét.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

Újra letöltöd.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

Shep
Hát érdekes a játék, nem tudom másnál is így van e, de nállam olyan mintha az egész be lenne gyorsítva. A dockos pályán hardon sec perc alatt rongyá lõttek, normalon már jobb volt a helyzet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Speedbreaker
szerintem túl call of duty-s. De ti tudjátok. nem szólok bele <#wink>

"jah de tõled nem is várt senki mást :)"
^
<#love11><#integet2>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

dardevil

ChevyG
lehuztam demot
fincsi
z0ty4
hali.

elinditanám a játékot és ezt a hibát irja:

A Required security module can not be activated.This program can not be executed.

tudja vki mi ez ?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

ChevyG
odabasz
csátok!
a hardwired-rol huztam a demot és crc hibás!ezzellen mit tok tenni hogy jó legyen??
segitségeteket elõre is köszönöm
Eisenhower
nálam semmi ilyen gond nincs.

Serpa
teljesen jobra húzom az egér érzékenységet, de így is nehézkes a mozgás.

másnál?

ThugEdge
legalább ez jól lesz optimalizálva,nagyon jó lesz

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Eisenhower
hát szerintem meg nagyon is jó gém csak rövid. sztem ahhoz képest hogy a pyro-nak ez az elsõ fps gémje nagyon is jó. meg nem tudni még a full-t milyen mert ugy vettem észre hogy hiába állítod át a részletességet semmi változás. lehet a full sokkal szebb lesz. bár nálam a hangulat a lényeg elsõsorban

Glpetyus
<#eljen>

jah de tõled nem is várt senki mást :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Speedbreaker
szerintem elég ratyi játék. :D

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

;)
szvsz ez a game a tipikus esete annak hogy nem kell utlratápos csilivili grafika ahoz hogy egy game a demo alapján igéretesnek tünjön... :) eleinte énse biztam benne hogy a commandosbol jo fps-t csinálnak de ugytünik mégis sikerül nekik :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Glpetyus

Na,végre vmi ami idáig mindenkinek bejön :)

Serpa
most olvasom HW rõl.
"a felbontás állításához meg kell buherálni a megfelelõ *.cfg fájlt, ami a config mappában található, és JuegoVer.cfg névre hallgat. A megfelelõ sorokban kell átírni a számokat a kívánt értékre, és a játék így fog elindulni."

hát szvsz annak ellenére hogy fps sokkal több köze van commandoshoz mint a 3. résznek, elgalábbis nekem sokkal jobban bejön :)

ThugEdge
azt hogy kell csinálni,hogy jöjjenek velem a haverok?mert megindultam berettel de nem jött senki utánam,meg ugye tudok váltani a sniperesre

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Nekem nem volt problémám vele, ment minden gond nélkül...
Sajnos a másik küldetés már fogja a gépem, de ez van. :(

Demó alapján azt mondom hogy jó, de sajnos elég rövid volt, kb mintha tutorialt nyomtam volna.... de legalább láttuk, hogy jó lesz ez, grafika meg olyan átlagos.
Elsõ benyomások:
Nincsen jó gépem szóval a grafikára azt mondom, hogy szuper és elszaladgál bõven. Egyenlõre csak a kémmel voltam (ameddig le nem gyilkolásztak)
+ betöltõ óra klassz :)
+ a töltési idõ sem rossz
+ menü és a zene tényleg jó
+ az emberünk mozgása jó, guggolásban szerintem az egyik legjobb amit láttam

- végtelen pénzérme: maga az ötlet jó, hogy ezzel lehessen elcsalogatni a németeket, de hogy végtelen számú legyen az nem. Bár lehet, hogy ez csak nehézségi foktól függ (easy-n mentem).
- hangosan is az emberek mögé lehet lopakodni, még csak sétálni sem kell (Thief-ben már régen lekaszaboltak volna ilyenért)

Összeségében az 5. perc játék után elég meggyõzõ, kíváncsi leszek a kommandó másik két tagjára is. :)

Shep
thx.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én már szedem a hardwired-rõl jól jön!
de én a játékot csak holnap nézem meg mert alkolhol party lesz!:D::D:D::D
mindenkinek party-ban gazdag estét!
Serpa
márc 17

Glpetyus
hangulatos

Shep
A fullt mikorra igérik?

A menüképek jók, az elsõ benyomás lényeges. :)

Eisenhower

Serpa
igazi, vérbeli háborús zene?
dobpergés meg minden.

Eisenhower

Glpetyus
<#eljen><#idiota>

Eisenhower
sztem rohadt jó a menüje. a zene is!