947
-
#313 Érdekesnek hangzik.S az AI jobb már? -
Thanatos #312 még szerencse hogy nem egy egyszerü csihipuhi fps :)
szvsz eddig év fps-e, nekem nagyon bejön :) -
Gabe18 #311 Én DC-ről szedtem,de felraktam ide:
CR131 -
priluki #310 sakcok honnan lehet leszedni a scurerom progit amivel megy a game? -
Gabe18 #309 Nem tudom,eddig egész érdekes szerintem.
Sniper-al kellett túszt szabaditani,aztán a franciák meg egy másik emberünk visszavertek egy német támadást,a sniper meg az ablakból biztositott.A kém-el löveget meg teherautót robbantani,most meg valami teherautókat állitottak meg. -
#308 így van és jól futott ócskább gépeken is (akkor ott valami nagyon el lehetett ba.. állítva) -
#307 ne mond már nekem 3 giga p4 1 giga ram és ati 9550-esel full graffon ment a demo
most vettem bele 6600gt-t -
#306 Én meg azt várnám hogy működjön bene az egér ha már fps! így meghalok vazzeg :)) -
markastor #305 Én többet vártam ettől a játéktól, mint egy egyszerű csihi-puhi FPS-t. -
bazsi1 #304 de honnan lehet leszedni a gamet??? -
mofli #303 SR7.Stop + AntiSecuROM.
Próbáld meg ezekkel elindítani. -
#302 Remélem jobb lesz mint a demo, mert ott marha unalmas s még rövid is.AI meg nuku volt...Jobb a teljes? -
Gabe18 #301 2500+ AMD,1 giga ram,6600GT,1024-ben eddig jól megy.
Egész jónak tünik eddig a játék,bár még csak az első küldetést csináltam meg.
A sniper-nél a belassitás marha jól néz ki,meg találatnál a kifröccsenő vér. -
lilgame #300 én már letöltöttem a fixet. csak nem tom mit kell vele csinálni.kipróbáltam azt hogy a fixes mds fájllal felülírtam az eredetit és így curerommal próbáltam indítani de így se műxik.ezt írja ki:Original disc could not be found or authenticated.
légyszi segítsetek.
-
lilgame #299 köszönöm kandur. csak eddig nem tudtam hogy kell leszedni azt a szart onnan de már rájöttem!!!!
-
Newfronter #298 Ha valakinek keresztbetesz a Curerom, akkor forduljon az AntiSecurom-hoz. A Daemon-tools oldaláról letölthető.
Én azzal nyomatom. Mindenkinek jó játékot! -
#297 Az én gépem AMD 2400+, 2X512 dual DDR, 6600 GT s 1024 -ben gyönyörűen fut.Szerinte m beállítottál valamit ami eszi a géped :) -
#296 Én most csinálok demo tesztet :/ -
#295 Én félek leszedni a gamét!! Nagyon vártam a játékot, de amikor a demót felraktam akkor irdatlanul beszaggatott! Léptem 3 lépést és megállt a játék fél percre! A gépem : 6600 GT, 1 GB RAM, 3200+ proci! Szerintetek a teljes játéknál is ezt csinálná? -
#294 Érdekes, ez az egér probléma nem egyedi, úgy látszik nem sokára jön patch is :) -
#293 Hamrosan jön Reloaded verzió azt azzal már nem kell görcsölni. -
#292 ÁÁÁÁ bakker nem hiszem el ilyen is csak nállam lehet.
Megy a game faszául erre beszarik az egerem alatta. A főmenüben még csodásan mozog aztán game közben meg lefagy másodpercekre nem mozdul! Winfos reinstall lesz úgy látom. :( -
Thanatos #291 az intro kurvajó lett szvsz, nah goto vissza, bye all :) -
Lazlo #290 atyagatya még fél óra és lentvan :) a demo nagyon tetszett :) ez ilyen hidden&dangerous filinges gamma :) az is borzasztóan tetszett. bazeg alig bírok már várni :D na jó gémelést mindenkinek kivárom aztán rácuppanok -
Gabe18 #289 Elindult egyszer,utánna próbaképp kiléptem,utánna nem indult el vagy 5x,ujra végigmentem a beállitásokon,most elindult megint 2x...érdekes.
De mostmár csak jó lesz.
Kösz mindenkinek aki segitett! -
#288 Jó sokáig készült. -
#287 lilgame, hányszor akarod még feltenni ezt a kérdést - kérést?
Te ennyire vak vagy, vagy egyszerűen képtelen vagy visszaolvasni? A fórum, figyelj, magyarázom, a fórum, chat jellege miatt olvasható, s mint ilyen, ellentétben az online -al, megőrzi a tartalmát. Na, tehát, ha hajlandó lennél visszaolvasni, nem csak rántani kettőt a makkoson, hogy válaszoljanak akkor rá akadnál az általad kért információra.
De segítek: #267 -
#285 A traininget tolom,és eddig tetszik.
A sniperrel kell lopakodni,de én rögtön henteltem :) -
#284 csak nekem akadozik az egérmozgás a játékban vagy másnál is előfordul? -
#283 Látom kurvára érdekelhet a game ha nem vagy képes negyed oldalt visszaolvasni. -
bakkk #282 1 curerom elindít
2 beilleszted az exe-t (amivel a játék indulna)
3 beállítod hogy a daemon tools hsználja
4 beilleszted az mds-t
5 alul fel van sorolva 4 védelem köztük a securom. egyikbe sem kell pipának se zöld kockának lenni
6 save és finish
majd amit csinált ikont az asztalra elindítani.
Nem sajat otlet,de igy megy.
-
#281 Ez a Demózás hülyeség mert ha el is indul csak a 2 Demo pálya fog menni!!! -
#280 nah az uj mdsel elindult,nekem az is probléma volt hogy curerom nem az 1.3.1es volt szal akinek nem az van szedje le,mert régebbivel nem megy
a beállitások
1: application:(ide kitallozod a feltelepitett játék exe-t)
application arguments:(ide nem kell semmi)
additional opnál nincs pipa
alul a curerom anti blaklistbe pipa
2:image mounting s(ezt ugye kiválasztod hogy daemoont használsz)
alatta backup image(ide kitallozod az mds.t)
use virtual drive 1
wait 7sec
többit hagyd ugy ahogy van csak lépj végig,save aztán mehet is
-
lilgame #279 vagy ugy is jó lenne ha a fixet át tudná küldeni vki.itt az msn címem [email protected]
előre is köszi
-
#278 ELINDULT!
1 curerom elindít
2 beilleszted az exe-t (amivel a játék indulna)
3 beállítod hogy a daemon tools hsználja
4 beilleszted az mds-t
5 alul fel van sorolva 4 védelem köztük a securom. egyikbe sem kell pipának se zöld kockának lenni
6 save és finish
majd amit csinált ikont az asztalra elindítani.
Aztán feltasz valami kérdést,okézol és indul!
Én léptem játszani.Sok sikert mindenkinek! -
lilgame #277 leszedtem a demót csak nem tudom hogy mit is kell vele csinálni pontosan.szóval írjátok már le. köszi
-
#276 Pedig már elindult pár embernek... -
#275 Eddig nekem sem. -
Gabe18 #274 Hát de hogy irjunk ha nem megy?Én se tudom ezt a CureRom micsodát használni...Legalábbis ahogy beálligattam ugy nem megy. -
#273 Hogy kell beállítani a cueromot?