Commandos: Strike Force
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nemtudom...
Nálatok hogy fut ?
Nálam egy 6600 GT-n (nem inno :)),jól fut HA nincs harc...ha jön az ellen leesik 20-25-re <#confused>#confused>
Gyári beállitásokkal...800x600-on <#sniffles>#sniffles>
És láss csodát, elindul... <#smile>#smile>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Open the config folder in your commandos directory, then open the file JuegoVer.cfg (with something like wordpad) and change these lines:
.resolution ( 1280.000000 1024.000000 )
.resolutionNTSC ( 1280.000000 1024.000000 )
Those are originally set to 800 and 600, change them to your desired resolution. While you are at it you can change these as well:
.bMarketingWhenExit 0
.bLoadSaveEnable 1
.bMenusExtrasActivo 1
Their use is quite self explanatory.
Additionally if you want to another difficulty make sure you have bLoadSaveEnable set to 1. That way you can create a profile (this way your settings in the options menu will be stored in a profile as well). If you want an extra difficulty level go to "my documents" there's a folder called CSF_data, open profile with wordpad then change this line COMMANDO_DIF or smth by setting it to 1.
Nice find sick
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Thrash \'Till Death
Talán még a demóval kapcs megjegyezném, hogy 6-700mega vs 10perc játékidõ<#zavart2>#zavart2>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Nem akar elindulni mindig azt a security hülyeséget írja ki.Mit kell ilyenkor csinálni?
!!!HALA MADRID!!!
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"jah de tõled nem is várt senki mást :)"
^
<#love11>#love11><#integet2>#integet2>
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
elinditanám a játékot és ezt a hibát irja:
A Required security module can not be activated.This program can not be executed.
tudja vki mi ez ?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
a hardwired-rol huztam a demot és crc hibás!ezzellen mit tok tenni hogy jó legyen??
segitségeteket elõre is köszönöm
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
szvsz ez a game a tipikus esete annak hogy nem kell utlratápos csilivili grafika ahoz hogy egy game a demo alapján igéretesnek tünjön... :) eleinte énse biztam benne hogy a commandosbol jo fps-t csinálnak de ugytünik mégis sikerül nekik :)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"a felbontás állításához meg kell buherálni a megfelelõ *.cfg fájlt, ami a config mappában található, és JuegoVer.cfg névre hallgat. A megfelelõ sorokban kell átírni a számokat a kívánt értékre, és a játék így fog elindulni."
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Nincsen jó gépem szóval a grafikára azt mondom, hogy szuper és elszaladgál bõven. Egyenlõre csak a kémmel voltam (ameddig le nem gyilkolásztak)
+ betöltõ óra klassz :)
+ a töltési idõ sem rossz
+ menü és a zene tényleg jó
+ az emberünk mozgása jó, guggolásban szerintem az egyik legjobb amit láttam
- végtelen pénzérme: maga az ötlet jó, hogy ezzel lehessen elcsalogatni a németeket, de hogy végtelen számú legyen az nem. Bár lehet, hogy ez csak nehézségi foktól függ (easy-n mentem).
- hangosan is az emberek mögé lehet lopakodni, még csak sétálni sem kell (Thief-ben már régen lekaszaboltak volna ilyenért)
Összeségében az 5. perc játék után elég meggyõzõ, kíváncsi leszek a kommandó másik két tagjára is. :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de én a játékot csak holnap nézem meg mert alkolhol party lesz!:D::D:D::D
mindenkinek party-ban gazdag estét!