947

Minden WAREZ-zel kapcsolatos kérdés, link törölve lesz!
  • Csibe001
    Érdekesnek hangzik.S az AI jobb már?
  • Thanatos
    még szerencse hogy nem egy egyszerü csihipuhi fps :)
    szvsz eddig év fps-e, nekem nagyon bejön :)
  • Gabe18
    Én DC-ről szedtem,de felraktam ide:

CR131
  • priluki
    sakcok honnan lehet leszedni a scurerom progit amivel megy a game?
  • Gabe18
    Nem tudom,eddig egész érdekes szerintem.
    Sniper-al kellett túszt szabaditani,aztán a franciák meg egy másik emberünk visszavertek egy német támadást,a sniper meg az ablakból biztositott.A kém-el löveget meg teherautót robbantani,most meg valami teherautókat állitottak meg.
  • ReTeK
    így van és jól futott ócskább gépeken is (akkor ott valami nagyon el lehetett ba.. állítva)
  • urbijoe
    ne mond már nekem 3 giga p4 1 giga ram és ati 9550-esel full graffon ment a demo
    most vettem bele 6600gt-t
  • iceshark
    Én meg azt várnám hogy működjön bene az egér ha már fps! így meghalok vazzeg :))
  • markastor
    Én többet vártam ettől a játéktól, mint egy egyszerű csihi-puhi FPS-t.
  • bazsi1
    de honnan lehet leszedni a gamet???
  • mofli
    SR7.Stop + AntiSecuROM.
    Próbáld meg ezekkel elindítani.
  • Csibe001
    Remélem jobb lesz mint a demo, mert ott marha unalmas s még rövid is.AI meg nuku volt...Jobb a teljes?
  • Gabe18
    2500+ AMD,1 giga ram,6600GT,1024-ben eddig jól megy.
    Egész jónak tünik eddig a játék,bár még csak az első küldetést csináltam meg.
    A sniper-nél a belassitás marha jól néz ki,meg találatnál a kifröccsenő vér.
  • lilgame
    én már letöltöttem a fixet. csak nem tom mit kell vele csinálni.kipróbáltam azt hogy a fixes mds fájllal felülírtam az eredetit és így curerommal próbáltam indítani de így se műxik.ezt írja ki:Original disc could not be found or authenticated.
    légyszi segítsetek.
  • lilgame
    köszönöm kandur. csak eddig nem tudtam hogy kell leszedni azt a szart onnan de már rájöttem!!!!
  • Newfronter
    Ha valakinek keresztbetesz a Curerom, akkor forduljon az AntiSecurom-hoz. A Daemon-tools oldaláról letölthető.
    Én azzal nyomatom. Mindenkinek jó játékot!
  • Csibe001
    Az én gépem AMD 2400+, 2X512 dual DDR, 6600 GT s 1024 -ben gyönyörűen fut.Szerinte m beállítottál valamit ami eszi a géped :)
  • Kandurex
    Én most csinálok demo tesztet :/
  • Csuhai G
    Én félek leszedni a gamét!! Nagyon vártam a játékot, de amikor a demót felraktam akkor irdatlanul beszaggatott! Léptem 3 lépést és megállt a játék fél percre! A gépem : 6600 GT, 1 GB RAM, 3200+ proci! Szerintetek a teljes játéknál is ezt csinálná?
  • Kandurex
    Érdekes, ez az egér probléma nem egyedi, úgy látszik nem sokára jön patch is :)
  • grebber
    Hamrosan jön Reloaded verzió azt azzal már nem kell görcsölni.
  • iceshark
    ÁÁÁÁ bakker nem hiszem el ilyen is csak nállam lehet.

Megy a game faszául erre beszarik az egerem alatta. A főmenüben még csodásan mozog aztán game közben meg lefagy másodpercekre nem mozdul! Winfos reinstall lesz úgy látom. :(
  • Thanatos
    az intro kurvajó lett szvsz, nah goto vissza, bye all :)
  • Lazlo
    atyagatya még fél óra és lentvan :) a demo nagyon tetszett :) ez ilyen hidden&dangerous filinges gamma :) az is borzasztóan tetszett. bazeg alig bírok már várni :D na jó gémelést mindenkinek kivárom aztán rácuppanok
  • Gabe18
    Elindult egyszer,utánna próbaképp kiléptem,utánna nem indult el vagy 5x,ujra végigmentem a beállitásokon,most elindult megint 2x...érdekes.
    De mostmár csak jó lesz.
    Kösz mindenkinek aki segitett!
  • TothLaci
    Jó sokáig készült.
  • Kandurex
    lilgame, hányszor akarod még feltenni ezt a kérdést - kérést?

Te ennyire vak vagy, vagy egyszerűen képtelen vagy visszaolvasni? A fórum, figyelj, magyarázom, a fórum, chat jellege miatt olvasható, s mint ilyen, ellentétben az online -al, megőrzi a tartalmát. Na, tehát, ha hajlandó lennél visszaolvasni, nem csak rántani kettőt a makkoson, hogy válaszoljanak akkor rá akadnál az általad kért információra.

De segítek: #267
    A traininget tolom,és eddig tetszik.
    A sniperrel kell lopakodni,de én rögtön henteltem :)
  • iceshark
    csak nekem akadozik az egérmozgás a játékban vagy másnál is előfordul?
  • grebber
    Látom kurvára érdekelhet a game ha nem vagy képes negyed oldalt visszaolvasni.
  • bakkk
    1 curerom elindít
    2 beilleszted az exe-t (amivel a játék indulna)
    3 beállítod hogy a daemon tools hsználja
    4 beilleszted az mds-t
    5 alul fel van sorolva 4 védelem köztük a securom. egyikbe sem kell pipának se zöld kockának lenni
    6 save és finish
    majd amit csinált ikont az asztalra elindítani.

Nem sajat otlet,de igy megy.

• Cafu
    Ez a Demózás hülyeség mert ha el is indul csak a 2 Demo pálya fog menni!!!
  • malter
    nah az uj mdsel elindult,nekem az is probléma volt hogy curerom nem az 1.3.1es volt szal akinek nem az van szedje le,mert régebbivel nem megy
    a beállitások
    1: application:(ide kitallozod a feltelepitett játék exe-t)
    application arguments:(ide nem kell semmi)
    additional opnál nincs pipa
    alul a curerom anti blaklistbe pipa
    2:image mounting s(ezt ugye kiválasztod hogy daemoont használsz)
    alatta backup image(ide kitallozod az mds.t)
    use virtual drive 1
    wait 7sec
    többit hagyd ugy ahogy van csak lépj végig,save aztán mehet is

• lilgame
    vagy ugy is jó lenne ha a fixet át tudná küldeni vki.itt az msn címem [email protected]
    előre is köszi
    ELINDULT!

1 curerom elindít
    2 beilleszted az exe-t (amivel a játék indulna)
    3 beállítod hogy a daemon tools hsználja
    4 beilleszted az mds-t
    5 alul fel van sorolva 4 védelem köztük a securom. egyikbe sem kell pipának se zöld kockának lenni
    6 save és finish
    majd amit csinált ikont az asztalra elindítani.

Aztán feltasz valami kérdést,okézol és indul!

Én léptem játszani.Sok sikert mindenkinek!
  • lilgame
    leszedtem a demót csak nem tudom hogy mit is kell vele csinálni pontosan.szóval írjátok már le. köszi
    Pedig már elindult pár embernek...
    Eddig nekem sem.
  • Gabe18
    Hát de hogy irjunk ha nem megy?Én se tudom ezt a CureRom micsodát használni...Legalábbis ahogy beálligattam ugy nem megy.
    Hogy kell beállítani a cueromot?