947
-
RMarvin #458 Kérdés: Hogy lehet netes szerverre kapcsolódni? Ez a WAN-os dolog nekem még egy kicsit magas... -
Thanatos #457 istenem, eséyltelen hogy itt értelems dolgoról si szólegyen, ki si veszem favból :( -
#455 joffan,attól még nem kell mutogatni -
#454 nem tom mi bajotok van nekem a curecom-mal müködik úgy ahogy le volt írva.... -
vfeco #453 Narancs: vársz pár másodpercet és be kell írnod pár karaktert a hitelesítés miatt és már szedheted is! Ez nem lehet bonyolult! -
#451 Ja télleg,sorry mindenkitől!!!
Nem voltam elég figyelmes... -
#450 LOL nem only Reloaded hanem az only a crackre vonatkozik hogy csak crack van a rarba. -
vfeco #449 Senki nem akar játszani egy jót Multiba? -
Schecsa #448 Királyság. Akkor töltöm tovább. thx -
Schecsa #447 Ezért kérdeztem. Akkor most jó vagy nem? Nem akarok feleslegesen tölteni. -
vfeco #446 Igen Commandos.Strike.Force.CloneDVD-Unleashed verzióhoz is jó! Nekem nem reseteli a gépem, bár tarósan még nem néztem. -
#445 nekem működik és semmi gondom vele... -
#444 Persze miért ne lenne jó. -
#443 A RAR fájlra is rá van írva,hogy only RELOAD!!!
-
RMarvin #442 nekem 10 mp után resetelt a gépem. Ugyanaz, mint anno a Serious Sam II-nél. Másnak nincs ilyen gondja? Mitől van ez? -
vfeco #440 Valaki egy DM? -
vfeco #437 Kipróbáltam, müxik! -
#436 nforce-on is fent van ,nem fake. -
kicsirobi #435 Mega köszi -
#434 Kösz, nagy arc vagy! Remélem működik! -
lilgame #433 köszi köszi köszi grabber -
vfeco #432 Kösz Grebber! -
vfeco #431 Találtam külföldin is egy linket Itt!
Asszem ide meghívó sem kell. Ez a full game. -
vfeco #427 Legfeljebb pár óra és kiteszik a krakkot külön. Ne szenvedj vele. Akinek nem megy, nem tudom miért... Nekem megy. Alaplapi chipsetre gyanakszom még... De fölösleges rajta gondolkozni, hiszen kijött a krakkolt verzió, csak meg kell várni, míg valaki kiteszi külön, vagy leszeded ezt: Commandos.Strike.Force-RELOADED . -
hotroad #425 Szeva vfeco
Volt restart is, de semmi
Az összes starforceos gamet el tudtam indítani, pont ez fog ki rajtam
:-( -
vfeco #423 hotroad: javaslok egy restartot, ha nem megy várd a krakkot, hamarosan lesz! -
hotroad #421 Szevasztok
Nem tom miért de nem indul a game.
Minden a megadottak szerint van beállítva, a cuerom és a daemon tools is a legújabb verzió.
Indítás után az eredeti disc után érdeklődik.
Ja leszedtem az új mds filet is
Valaki segítsen
Köszönöm
MSN - [email protected] -
#420 ja 1000 torrent keresö van -
vfeco #417 Ott a Commentek közt lesz kint leghamarabb csak a krakk kilinkelve! -
vfeco #416 1 órája kint van Torrenten a RELODADED vezió... Gondolom sejtitek hol! -
#415 retardált... -
RMarvin #414 Igaz, hogy van benne cooperative mod? Engem elsősorban azért érdekel -
vfeco #413 Nekem nem köll a krakk mert megy nélküle simán. De ha egyszer lesz, akkor kicserélem az exet a kényelem kedvéért! -
vfeco #412 Gamecopy-n sokára van fenn a Krakk! Torrentről már rég szedhető, mire gcw-re kiteszik! -
vfeco #411 Valaki nem jön gyakni egyet a Game-val? Nyomtam vele DM-et külföldin, Fasza volt, csak magas a ping! Nah szal valaki? MSN: [email protected] -
pinehead #408 :P
nekem mind1, csak segíteni akartam pár lustaságnak alant.. -
KaLóZ14 #407 Csákó mindenkinek!
Most beszéltem a csávóval msn-en és azt mondta h neki sincsen meg a crack :( mert azt mondták neki h a crack benne vande nincs neki benne -
#406 tök mindegy melyiket tölti le valaki a crack jo a régi verziohoz is -
Thanatos #405 de szenvedek vele, megengeded? :) kész a hidas pálya is :P -
Thanatos #404 istenem enyi barmot :/ mikor fog kikerülnia bannerba már a no warez és utána midnen hasonlot del? :)