947
-
#502 igen megy. -
gallik #501 Hali!
Ha vki próbálta már...
LAN-on hamachival megy a játék ?
Köszi!
-
#500 Mondjuk a Max Payne se rövid mégis végignyomtam egy nap alatt.Lehet azért tűnik neked is rövidnek mert nagyon bejött vagyis remélem.Én most szedem és nem akarok benne csalódni.:D -
Thanatos #499 közepes szint, menyi idő nemtom ma nyomtam elég sokat emg tegnap is, mondom hogy bejött, de szvsz játékidő elég kevés :/ -
#498 Mennyi idő alat vitted végig és milyen szinten? -
Thanatos #497 nemtom 5 percet játszottam vele valami szerveren de a multi sajna csak az átlag tömeghent, semmi extra :/ -
#496 Ott a multi! -
Thanatos #495 bár azt se nagyon tudom mi a 3.8 giga ebben :/ -
Thanatos #494 hát ez iszonyú rövid game volt, kár érte, pedig nekem nagyon bejött ameddig tartott :((((((( -
#493 Lenne 2 kérdésem:
1. Mit tegyek akkor, hogy ha az ASE nem ismeri fel a játékot és kiválasztani sem tudom a listából?
2. Hogyan lehet a kémmel beilleszkedni úgy, hogy ha elmegyek az ellenség előtt, akkor ne egyből támadjon? -
Thanatos #492 nem... -
#491 -
CCSCsibe #490 ti mivel keresitek a szervereket? az ase az nem támogatja a játékban meg nagyon kevés a szerver!! segítsetek! magyarok közt akarok játszani:D -
#489 itt van egy banner!
-
#488 sajna nem -
#487 nincs véletlen tűzfalad és kidobott egy ablakot? csak kérdem mert volt már hasonlo igaz nem ennél a gémnél -
#486 nem tudjátok,hogy mitől lehet az,hogy teljesen el van csúszva a videónál a kép,ráadásul az egerem ugrál összevissza,csak billentyűzettel tudok továbblépni -
#485 Nálam is ugyan ez a hiba!! :(( -
#484 Nagyon király kis game ez! -
CCSCsibe #483 valaki segítsen hogy mi lehet az eye seeing eyemmel mert akarok multizni.:D amúgy grafóban nem olyan jó4 ötletes a víz alatti úszás és jók a fegyverek kidolgozása! mondjuk az ellefél ha ráéősz valamelyikre úgy megy mint egy majom :D összegezve megér egy 10es skálán 7 et! -
#482 Miért kell sietni? -
G_ArchAngel #481 köszi... -
#480 az sima crack-es -
CCSCsibe #479 nekem is van all seeing eyem de nem találja se a játékot se ha megkresem a not installedbe! updatulni meg nemtom! segítségg!! -
G_ArchAngel #478 Sziasztok, a Reloaded változat problémamantes, vagy azzal is kell bűvészkedni? -
bolka #477 az a baj hogy a régi jó kis commandoshoz semmi köze... csak a nevek... :( vagy akkor ne lenne a nevében hogy commandos igy olyan rossz... :S -
Lazlo #475 nekem müxik a crackel a clondvd-s verzió :) szoal no para. ha walaki lusta lenne visszaolvasni crack itt található gamecopyworld -
#474 most akkor mindegy melyik verziot töltöm mert nekem mindjárt lejön a crack nélküli
és nincs kedvem elkezdeni elöröl a reloaded verziot? -
Newfronter #473 Gondolom, mert nem kér CD-key-t... -
#472 Lehet mondom csak kell hozzá All Seeing Eye -
#471 akkor ezek szerint törtel lehet multiban nyomni? -
#470 szivárvány durva -
vfeco #469 Nyomtam kis DM-et :D
Íme pár shoot:
Athlon 3200+ / 1GB DDR / 6600GT, Minden fullon, játszható, szép a játék de kicsit több szín lehetne benne. -
Gabe18 #468 The minimum system requirements are as follows:
COMPUTER:
IBM PC or 100% compatible
OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows 2000, XP
CPU:
Pentium 4 1.8Ghz or Athlon XP Equivalent
RAM:
512Mb
GRAPHICS:
100% DirectX 9.0c -compatible 64 Mb 3D Accelerated Card (GeForce 4Ti / Radeon 9 series)
SOUND:
Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM:
Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
3.46Gb free disk space
INPUT DEVICES:
100% Windows 2000/XP compatible mouse and keyboard
The recommended system requirements are as follows:
CPU:
Pentium 4 2.4Ghz or Athlon XP Equivalent
RAM:
512Mb
GRAPHICS:
128Mb 3D Card -100% DirectX 9c compliant (GeForce 6000 Series / Radeon X Series)
SOUND:
Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM:
Eight-speed (8x) DVD-ROM drive or faster
HARD DRIVE:
3.46Gb free disk space -
#467 csilivili grafikát senki ne várjon, a történet elmegy néha elég unalmas de 1-2 pályán sietni kell, szvsz. nem sok taktika szorult bele -
#465 Hello!
Milyen játék rendszer követelménye? -
#464 A játékról is lesz szó? :) -
spatrik #461 qva egyszerü elinditani:leszeded az mds fixet,azt bemountolod->felrakod.aztan a Securom Loader 1.1-et leszeded,kitömörited.Aztan elinditod, a commsx.exe(jatek inditofajl-a)kivalasztod osztan par pillanat es indulhat ez a kiraly jatek! -
#460 All Seeing Eye-al !!!!
Ezzel a progival minden játékkal tucc neten játszani,minden magyar serverre felenged -
vfeco #459 Bizony eséyltelen az értelems dolgoról si szó lenni! Lamer (Ne vedd komolyan, csak vicceltem!)