947

Minden WAREZ-zel kapcsolatos kérdés, link törölve lesz!
  • Tyler
    igen megy.
  • gallik
    Hali!
    Ha vki próbálta már...
    LAN-on hamachival megy a játék ?
    Köszi!
  • kilyking
    Mondjuk a Max Payne se rövid mégis végignyomtam egy nap alatt.Lehet azért tűnik neked is rövidnek mert nagyon bejött vagyis remélem.Én most szedem és nem akarok benne csalódni.:D
  • Thanatos
    közepes szint, menyi idő nemtom ma nyomtam elég sokat emg tegnap is, mondom hogy bejött, de szvsz játékidő elég kevés :/
  • kilyking
    Mennyi idő alat vitted végig és milyen szinten?
  • Thanatos
    nemtom 5 percet játszottam vele valami szerveren de a multi sajna csak az átlag tömeghent, semmi extra :/
  • kilyking
    Ott a multi!
  • Thanatos
    bár azt se nagyon tudom mi a 3.8 giga ebben :/
  • Thanatos
    hát ez iszonyú rövid game volt, kár érte, pedig nekem nagyon bejött ameddig tartott :(((((((
  • Csuhai G
    Lenne 2 kérdésem:

1. Mit tegyek akkor, hogy ha az ASE nem ismeri fel a játékot és kiválasztani sem tudom a listából?

2. Hogyan lehet a kémmel beilleszkedni úgy, hogy ha elmegyek az ellenség előtt, akkor ne egyből támadjon?
  • Thanatos
    nem...
  • zaki
  • CCSCsibe
    ti mivel keresitek a szervereket? az ase az nem támogatja a játékban meg nagyon kevés a szerver!! segítsetek! magyarok közt akarok játszani:D
  • kilyking
    itt van egy banner!

• BADE
    sajna nem
  • Eisenhower
    nincs véletlen tűzfalad és kidobott egy ablakot? csak kérdem mert volt már hasonlo igaz nem ennél a gémnél
  • BADE
    nem tudjátok,hogy mitől lehet az,hogy teljesen el van csúszva a videónál a kép,ráadásul az egerem ugrál összevissza,csak billentyűzettel tudok továbblépni
  • Csuhai G
    Nálam is ugyan ez a hiba!! :((
  • Csuhai G
    Nagyon király kis game ez!
  • CCSCsibe
    valaki segítsen hogy mi lehet az eye seeing eyemmel mert akarok multizni.:D amúgy grafóban nem olyan jó4 ötletes a víz alatti úszás és jók a fegyverek kidolgozása! mondjuk az ellefél ha ráéősz valamelyikre úgy megy mint egy majom :D összegezve megér egy 10es skálán 7 et!
  • grebber
    Miért kell sietni?
  • G_ArchAngel #481
    köszi...
  • urbijoe
    az sima crack-es
  • CCSCsibe
    nekem is van all seeing eyem de nem találja se a játékot se ha megkresem a not installedbe! updatulni meg nemtom! segítségg!!
  • G_ArchAngel #478
    Sziasztok, a Reloaded változat problémamantes, vagy azzal is kell bűvészkedni?
  • bolka
    az a baj hogy a régi jó kis commandoshoz semmi köze... csak a nevek... :( vagy akkor ne lenne a nevében hogy commandos igy olyan rossz... :S
  • Lazlo
    nekem müxik a crackel a clondvd-s verzió :) szoal no para. ha walaki lusta lenne visszaolvasni crack itt található gamecopyworld
  • urbijoe
    most akkor mindegy melyik verziot töltöm mert nekem mindjárt lejön a crack nélküli
    és nincs kedvem elkezdeni elöröl a reloaded verziot?
  • Newfronter
    Gondolom, mert nem kér CD-key-t...
  • Viktorr
    Lehet mondom csak kell hozzá All Seeing Eye
  • urbijoe
    akkor ezek szerint törtel lehet multiban nyomni?
  • tomee14
    szivárvány durva
  • vfeco
    Nyomtam kis DM-et :D
    Íme pár shoot:

Athlon 3200+ / 1GB DDR / 6600GT, Minden fullon, játszható, szép a játék de kicsit több szín lehetne benne.
  • Gabe18
    The minimum system requirements are as follows:

COMPUTER:
    IBM PC or 100% compatible
    OPERATING SYSTEM:
    Microsoft Windows 2000, XP
    CPU:
    Pentium 4 1.8Ghz or Athlon XP Equivalent
    RAM:
    512Mb
    GRAPHICS:
    100% DirectX 9.0c -compatible 64 Mb 3D Accelerated Card (GeForce 4Ti / Radeon 9 series)
    SOUND:
    Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
    DVD-ROM:
    Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
    HARD DRIVE:
    3.46Gb free disk space
    INPUT DEVICES:
    100% Windows 2000/XP compatible mouse and keyboard

The recommended system requirements are as follows:

CPU:
    Pentium 4 2.4Ghz or Athlon XP Equivalent
    RAM:
    512Mb
    GRAPHICS:
    128Mb 3D Card -100% DirectX 9c compliant (GeForce 6000 Series / Radeon X Series)
    SOUND:
    Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
    DVD-ROM:
    Eight-speed (8x) DVD-ROM drive or faster
    HARD DRIVE:
    3.46Gb free disk space
  • ReTeK
    csilivili grafikát senki ne várjon, a történet elmegy néha elég unalmas de 1-2 pályán sietni kell, szvsz. nem sok taktika szorult bele
  • Örm
    Hello!
    Milyen játék rendszer követelménye?
    A játékról is lesz szó? :)
  • spatrik
    qva egyszerü elinditani:leszeded az mds fixet,azt bemountolod->felrakod.aztan a Securom Loader 1.1-et leszeded,kitömörited.Aztan elinditod, a commsx.exe(jatek inditofajl-a)kivalasztod osztan par pillanat es indulhat ez a kiraly jatek!
  • Viktorr
    All Seeing Eye-al !!!!
    Ezzel a progival minden játékkal tucc neten játszani,minden magyar serverre felenged
  • vfeco
    Bizony eséyltelen az értelems dolgoról si szó lenni! Lamer (Ne vedd komolyan, csak vicceltem!)