947

Minden WAREZ-zel kapcsolatos kérdés, link törölve lesz!
  • Gabe18
    A norvég hidon vagy 2x annyi jön...
  • urbijoe
    az a baj hogy irreálisan sok az ellenség
  • Viktorr
    Én meg ott amikor a hidat kell védeni!
    Rohatt sokan vannak na majd holnap nekilátok!!...
  • urbijoe
    én a 2. pályán elakadtam. annyian jönnek nem tudom öket kiirtani
  • McW
    Sajna nagyon tré játék lett, pedig vártam. Szó sincs róla, hogy összehasonlítanám a régiekkel, ezt a fost nem is lehet, egyszerűen felejtős és érdektelen. Egyszer azért végigviszem...
  • Sam87
    Hello!
    Lehet az ellen tenni valamit, hogy grafikai hibásak az emberek mert így nagyon nem jó játszani!Ha valaki tud valami megoldást kérem írjon vissza! Mindenkinek köszönöm!
  • kizs
    hi mindenki!!! nekem az lenne a probléma hogy szaggat a hang. (meg a játék is miközben duma van)! mi a nyakért van ez tudna valaki segiteni?
  • Gabe18
    Én meg most a norvégoknál leragadtam amikor a hídon özönlik át az ellenség.Az egész offenzivát 2 kommandós meg 8 norvég katonával kéne visszaverni,eddig reménytelen...
  • BADE
    ki lesz írva a képernyőre(egyébként f-el)
  • Csuhai G
    Köszi szépen! Hogyan lehet ruhát szerezni? Gondolom megölök 1 embert, és átöltözök, de hogyan?
  • BADE
    Érdekesen néz ki Green Beret fogyott kb. 30kilót.Remélem visszatérnek majd a régi stílushoz,mert nekem ez nagyon nem jön be.Nem hiszem,hogy sok idejükbe telt volna a 2-höz vagy a 3-höz kiegészítőket összedobni.Esetleg beleraktak volna 1-2 új tárgyat,hőst és kész!Nekem bőven megfelelt volna!Az ilyen háborús fps-ből pedig van 1 tucat.
  • Gabe18
    2: Minél magasabb rangú ellenségtől szerezz ruhát.A közkatona mindenkinek gyanus,de egy parancsnokot már nem fognak a közkatonák zaklatni.Mindig a veled egyenrangúnak,és magasabbrangúnak tűnsz fel.
  • Sonajk @:o)
    Bocs, ha nagyon undok voltam, de ezt nem lehetett kihagyni ;)
    Szóval.
    Szerintem egy video driver csere segít a bajodon.
  • Csuhai G
    Valaki PLZ segítsen! #493!
  • Sonajk @:o)
    vedd elő a pasziánszt és játsz egy jót vele :)
  • Vakeraka
    és mit csináljak most hogy nem műkszik??
  • gallik
    Ha multizni akarsz, akkor használd a beépített szerverkeresőt!
    Én most tettem fel a játékot, a multi része nem nagyon hatott meg!
    Bár még keveset játszottam vele
  • CCSCsibe
    már nemazért de az nem támogatja! észlény!
  • Vakeraka
    letöltöttem megcrakkeltem és minden sötét betöltöttem csak hang semmi kép csak néhány fehér nyil mit tegyek?
  • Curtis
    Hali,

Milyen a multi része a játéknak? Kell gondolkodni, vagy csak megyek 'oszt lövök?
  • Guer
    thx
    Igen.
  • Serpa
    hány óra volt?
  • ReTeK
  • zso23
    Ennyi a játék! 14 pálya! Hm..
    Jöhetne már valami új játék.. :(
  • ToMy_
    Nem lehet felrobbantani.
    Csináld ki a híd azon oldaláról jövőket (a sniper is tud segíteni sokat)
    Ha ez megvan, akkor a másik oldalról támadókat kell kicsinálni.
    Ha ez is megvan, akkor vége a pályának.
  • urbijoe
    én lerakom a bombát a 2.pályán a hidra de nem robban fel és mind a két oldalrol jönnek
    állandoan meghalok
    hogy lehet felrobbantani a hidat?
  • High Voltage
    öcsém, ilyen szép játékkal is rég játszottam. visszahozza a régi igazi game-feelinget. kurvajo
  • priluki
    vagyis a hidat felrobbantottam,utána nemtom mit kell csinálni,nyomom az mg-t azt csak jön az ellen.. sosincs vége
  • priluki
    hi,elsö küldetésben hogy kell felrobbantani a hidat?
  • BADE
    újabb nvidia driver kellett,most már megy normálisan a game
  • Gabe18
    Alapban "TAB"-al váltasz embert.
  • Eisenhower
    öö kis help kellene. asszem a 3. küldetésnél vagyok a kémmel a mezőn egy traktor mögött. 5 bombát kellene leraknom de sajna nem tudok eljönni a traktortol mindaddig míg nem likvidálom az mg-nél levő emberkét. hogy lehet átváltani a csipára? mert ha lelőnek jön egy anim hogy a katonák jönnek ejtőernyővel és szarrálövik őket. 5let?
  • Narancs89
    ebbe a legtutibb 1 coop multi lett volna a király...
    swat4 multiban is az az igazi flash
  • Thanatos
    nem határozottan nem, bár azt tényleg nem vágom mitől lett 3.8 giga :/ hetekig fogom mgé visszatölteni arány miatt :/
    viszont keig remélem leessz, igy hogy többi emberkét kihagyták berakhatják kiegbe őket is + jóadag újabb map :)
  • ReTeK
    nekem is kevésnek tünt, de azért nem volt rosz
  • Thanatos
    oros = orosz... :)
  • gallik
    köszi
  • Thanatos
    relative sokat, magamhoz képest...
    amugy 8 óránál kevesebb szvsz, deha 8 lenne, az nem kevés???
    amugy meg nem az idő a léyneg hanem hogy hogy érzi az ember..., egyszercsak vége van oszt annyi, gyk nincs rendes vége (ergo lessz keig vagy foyltatás :P)
    gyk vannak a francia ellenállásos pályák, utána norvégia, utána a relikviás rész, majd az oros városharcos és kifujt... :(
  • grebber
    Akkor mér kevés ha sokat nyomtad 8 óra kb?