947
-
Gabe18 #546 A norvég hidon vagy 2x annyi jön... -
#545 az a baj hogy irreálisan sok az ellenség -
#544 Én meg ott amikor a hidat kell védeni!
Rohatt sokan vannak na majd holnap nekilátok!!... -
#543 én a 2. pályán elakadtam. annyian jönnek nem tudom öket kiirtani
-
#542 Sajna nagyon tré játék lett, pedig vártam. Szó sincs róla, hogy összehasonlítanám a régiekkel, ezt a fost nem is lehet, egyszerűen felejtős és érdektelen. Egyszer azért végigviszem... -
Sam87 #541 Hello!
Lehet az ellen tenni valamit, hogy grafikai hibásak az emberek mert így nagyon nem jó játszani!Ha valaki tud valami megoldást kérem írjon vissza! Mindenkinek köszönöm! -
#540 hi mindenki!!! nekem az lenne a probléma hogy szaggat a hang. (meg a játék is miközben duma van)! mi a nyakért van ez tudna valaki segiteni? -
Gabe18 #539 Én meg most a norvégoknál leragadtam amikor a hídon özönlik át az ellenség.Az egész offenzivát 2 kommandós meg 8 norvég katonával kéne visszaverni,eddig reménytelen... -
#538 ki lesz írva a képernyőre(egyébként f-el) -
#537 Köszi szépen! Hogyan lehet ruhát szerezni? Gondolom megölök 1 embert, és átöltözök, de hogyan? -
#536 Érdekesen néz ki Green Beret fogyott kb. 30kilót.Remélem visszatérnek majd a régi stílushoz,mert nekem ez nagyon nem jön be.Nem hiszem,hogy sok idejükbe telt volna a 2-höz vagy a 3-höz kiegészítőket összedobni.Esetleg beleraktak volna 1-2 új tárgyat,hőst és kész!Nekem bőven megfelelt volna!Az ilyen háborús fps-ből pedig van 1 tucat. -
Gabe18 #535 2: Minél magasabb rangú ellenségtől szerezz ruhát.A közkatona mindenkinek gyanus,de egy parancsnokot már nem fognak a közkatonák zaklatni.Mindig a veled egyenrangúnak,és magasabbrangúnak tűnsz fel. -
#534 Bocs, ha nagyon undok voltam, de ezt nem lehetett kihagyni ;)
Szóval.
Szerintem egy video driver csere segít a bajodon. -
#533 Valaki PLZ segítsen! #493! -
#532 vedd elő a pasziánszt és játsz egy jót vele :) -
Vakeraka #531 és mit csináljak most hogy nem műkszik??
-
gallik #530 Ha multizni akarsz, akkor használd a beépített szerverkeresőt!
Én most tettem fel a játékot, a multi része nem nagyon hatott meg!
Bár még keveset játszottam vele -
CCSCsibe #529 már nemazért de az nem támogatja! észlény! -
Vakeraka #528 letöltöttem megcrakkeltem és minden sötét betöltöttem csak hang semmi kép csak néhány fehér nyil mit tegyek?
-
Curtis #525 Hali,
Milyen a multi része a játéknak? Kell gondolkodni, vagy csak megyek 'oszt lövök? -
#524 thx -
#523 Igen. -
#522 hány óra volt? -
#520 #335 -
zso23 #519 Ennyi a játék! 14 pálya! Hm..
Jöhetne már valami új játék.. :(
-
ToMy_ #517 Nem lehet felrobbantani.
Csináld ki a híd azon oldaláról jövőket (a sniper is tud segíteni sokat)
Ha ez megvan, akkor a másik oldalról támadókat kell kicsinálni.
Ha ez is megvan, akkor vége a pályának. -
#516 én lerakom a bombát a 2.pályán a hidra de nem robban fel és mind a két oldalrol jönnek
állandoan meghalok
hogy lehet felrobbantani a hidat? -
High Voltage #515 öcsém, ilyen szép játékkal is rég játszottam. visszahozza a régi igazi game-feelinget. kurvajo -
priluki #514 vagyis a hidat felrobbantottam,utána nemtom mit kell csinálni,nyomom az mg-t azt csak jön az ellen.. sosincs vége -
priluki #513 hi,elsö küldetésben hogy kell felrobbantani a hidat?
-
#512 újabb nvidia driver kellett,most már megy normálisan a game -
Gabe18 #511 Alapban "TAB"-al váltasz embert. -
#510 öö kis help kellene. asszem a 3. küldetésnél vagyok a kémmel a mezőn egy traktor mögött. 5 bombát kellene leraknom de sajna nem tudok eljönni a traktortol mindaddig míg nem likvidálom az mg-nél levő emberkét. hogy lehet átváltani a csipára? mert ha lelőnek jön egy anim hogy a katonák jönnek ejtőernyővel és szarrálövik őket. 5let? -
Narancs89 #509 ebbe a legtutibb 1 coop multi lett volna a király...
swat4 multiban is az az igazi flash -
Thanatos #508 nem határozottan nem, bár azt tényleg nem vágom mitől lett 3.8 giga :/ hetekig fogom mgé visszatölteni arány miatt :/
viszont keig remélem leessz, igy hogy többi emberkét kihagyták berakhatják kiegbe őket is + jóadag újabb map :) -
#507 nekem is kevésnek tünt, de azért nem volt rosz -
Thanatos #506 oros = orosz... :) -
gallik #505 köszi -
Thanatos #504 relative sokat, magamhoz képest...
amugy 8 óránál kevesebb szvsz, deha 8 lenne, az nem kevés???
amugy meg nem az idő a léyneg hanem hogy hogy érzi az ember..., egyszercsak vége van oszt annyi, gyk nincs rendes vége (ergo lessz keig vagy foyltatás :P)
gyk vannak a francia ellenállásos pályák, utána norvégia, utána a relikviás rész, majd az oros városharcos és kifujt... :( -
#503 Akkor mér kevés ha sokat nyomtad 8 óra kb?