48
  • rgranc
    Dzsini: és kinek van pénze minden újonnan megjelent Windowsra rendszeresen frissíteni? Nem csak a letöltött winre kell gondolni, hanem azokra is, akik esetleg tényleg megvették a géppel a win-t, de nincs kedvük egy fél gép árát kiadni kétévente az operációs rendszerre. De pl. az Internet Explorert a Microsoft nem fejleszti már vagy három éve, ha nem XP-d van és nem raktad fel a SP2-t, akkor maradhatsz a régi IE-vel - vagy persze térj át más böngészőre. Esetleg más operációs rendszerre, amellyel nem csak lehúzni akarnak...

r.
  • patrik
    Higany: másik böngészőre minden gond nélkül áttérhetsz, és szerintem többet fogsz nyerni mint veszíteni vele
  • Dzsini
    igen, és mindezekből 1 (azaz EGY) az, ami akkor fontos, ha egy SP2-es XP van a gépen :) és 1 se, ha 2003 server a múlthavi frissítésekkel. minden más a régebbi rendszerek olyan javítása, ami már az xpsp2-ben megtörtént.
  • Laci
    "Egy másik, a Microsoft Excelben megbúvó sebezhetőség ugyanakkor a Mac OS X operációs rendszert teszi ki támadásnak."

Biztos továbbra is paranoid vagyok ha el tudom képzelni hogy az m$ szándékosan is tehet bele biztonsági réseket a dolgaiba. Ez a mondat azért mégis felhívja a figyelmemet arra, hogy ha sz@r a mi számítógépünk és oprendszerünk, akkor tegyük tönkre a szomszédét is, neki se legyen má' olyan jó! Így kell a konkurenciával bánni? Nem inkább úgy hogy megpróbálun mi jobbat csinálni. Na persze az nyilván nem lenne ekkora hülyítésre építhető üzlet...
  • joschy
    en mar megtettem ;-D mire varsz meg? :-D
  • Cat #3
    a zindex szerint csak 21! :) biztos ms pártiak :D
    http://index.hu/tech/szoftver/btwn041013/
  • Axon
    Meg sem lepődtem.
    Én már várom az a vírust, amelyik szépen letörli a gépekről a windózt.
  • Higany
    Hát, ha ez így folytatódik áttérek egy másik oprendszere vagy böngészőre!