71
Sony Vegas 5.0
  • andris003
    Sziasztok lenn egy kis problémám
    amikor meg csinálom a sonyvegas pro 9-el a vidit azt akarom hogy konvertálja rá megyek "RenderAs". Nem csinálja mega videot hanem egy olyan 5 másodpercet vesz fel az is fekete képernyőt de ezt amugy meg csináltam sony vegas 7-el is és nem tudom mit csináltam vele de nem vett fel ott is csak 5 -6 másodpercet az is fekete volt pls help
  • bpityusz
    Hali! Igen, DivX lett volna. Egyébként telepítettem a Lame kodeket, de nem akart dolgozni vele, helyette egy másikat írtak más fórumokon, azzal viszont megy. És a DivX az milyen akadályokba ütközik?
  • KLT
    Hali,
    Ennek semmi köze a hangkártyához. Telepíts egy Lame mp3 codecet, és használd azt. Annál minden bitrátát be tudsz állítani egészen 320kbit -ig.

Ugye nem Divx-et akarsz készíteni?
  • bpityusz
    Sziasztok!
    Szeretnék egy avit készíteni mpeg2-ből Vegassal. Ha a render as/custom menüben az audio fülön mp3 hangot szeretnék beállítani, akkor a max, amit beállíthatok 56kbps@22050Hz (vagy 24000Hz). Hogyan tudnám elérni, hogy magasabb bitrátát is használhassak? A hangkártyám SB Live! 5.1, amit a kártya lát is.
  • kissgy1028
    Ha kamerával veszed fel a videó anyagot, akkor ha lehet már a kamerán állítsd be a méretarányt 16:9-re, mivel ha nem így teszel, akkor ha azt akarod, hogy a filmedből minden látszódjon a képernyőn és ráadásul a méretarány 16:9 legyen,a videó torzulni fog. El tudsz úgy is 16:9-es méretarányt érni, hogy a kép nem torzul, de akkor a videód két széle nem fog látszani. Ha jól emlékszem akkor úgy tudod a kép méretét beállítani, hogy kétszer ráklikkelsz a a filmed videó sávjára. Az itt lévő menüben, akár egérrel vagy a képernyő méretének számokkal történő megadásával be tudod állítani a képméretet.
    Én azt javaslom, ha kamerával készített a felvétel, akkor a kamerán állíts méretarányt még a felvétel elkészítése előtt!
    Azt hiszem, hogy a videó renderelésekor is lehet méretarányt választani egyébként.
  • KLT
    A forrás anyagaod 4:3-as?
  • nyolc
    sziasztok!! légyszi segítsetek ha tudtok!! úgy szeretném emgcsinálni a videót hogy fent én lent lelegyen vágva egy fekete csíkkal és ojan legyen mint a rendes szélesvásznú filmek (remélem tudjátok mienre gondolok) előre köszi a segítséget
  • xridergabo
    Hello! Lenne egy olyan problémám hogy vegas 7.0-ba ha beakarok rakni egy videót csak a hangsávot teszi be a video sávot nem így hangom van de kép nincs! Valaki találkozott már ilyennel?
  • jaki88
    Sziasztok! Most próbálkozok először a Vegas 8.0-val videót szerkeszteni, csak elég bonyolult és kéne egy kis segítség. Van valakinek leírása hozzá vagy valami dokumentáció van valahol? Előre is köszi
  • cod2Neo
    sziasztok egy olyan problemam lenn ,hogy csinaltam egy videot es amikor fel akarom venni akkor csak a zenet veszi fel es a videot pedig nem :(Mi lehet a gond ???kerlek segitsetek
  • kolycsmovie
    PC Master, és barátai: Ne próbáljátok meg letölteni a vegas 8 magyarosítást. Most olcsó áron meg lehet tőlem vásárolni a névre szóló magyarosítást. Talán Februártól vagy Márciustól ingyenessé teszem.
  • Szerdzso Cortez
    Hello mindenkinek!

Végigolvastam a hozzászólásaitokat.Láttam van technikai probléma,valamint vágási problémák.A technikai problémák tekintetében tudok segíteni.Én felraktam,van hozzá több program,de nekem még semmivel nem volt gondom,hogy vagy 3 féle módon crackeltem.Tudok normálisan renderelni stb.Nos a vágási problémáknál már nem hiszem,hogy minden kérdésre tudok válaszolni,de elég régóta csinálgatok vele vidiket és van egy pár trükk amiket ismerek.Esetleg ha olyan kérdés van örömmel válaszolok rá.Lehetőleg msn-en nem akarom mindig nézgetni a fórumot hogy mikor írtak megint új üzenetet.Msn címem:[email protected]

Várom a témával a kérdéseket,akinek akad.
  • PC Master
    Nem tudná valaki megmondani honnan tudnám leölteni a Vegas 8.0 Pro nak a magyarosítását??
  • kolycsmovie
    Hi all! :)
    akit érdekel a vegas pro 8.0a otthonosítása az nyugodtan írjon.
    profi fordítás, extra kiegészítők, fasza ár

[email protected]
  • Baracuda
    Hello ! ! !

Az lenne a kérdésem hogy honann tudnám letölteni a Sony Vegas 5.0-at ?
  • Richard90
    Hali lenne egy kérdésem.
    Azt hogy lehet megcsinálni, hogy amikor a csúszkán lelassítom a lejátszást, akkor mentés után ugyanúgy lassan játsza le? (7.0)
  • uzsika
    hi! A Vegas 5.0 milyen formátumokat kezel?????????
  • Kondi18
    Bocsi!! látom, hogy te oldottad meg a problémám!!!:P:P
    köszi szépen, tényleg segítőkész vagy:):)
  • Kondi18
    hányszor nem válaszolják meg, hogy hogy kell megcsinálni szerinted?
    remélem, hogy valahol megteszik! amúgy meg az eszedbe sem jutott, hogy mindegyikben szeretném tudni...:S
    amúúgy csak egyben szeretném tudni! de gondoltam nem emiatt fog összeomlani a fórum...:S
    de kösz, te egy segítőkész ember vagy!;):S:S
  • drob
    hány filmszerkesztő programot "ismersz", hogy mindegyikben felteszed a kérdést? :D
  • Kondi18
    Hali!

Az lenne a kérdésem, hogy ebben a programban meg lehet-e azt oldani, hogy egy videót a végétől az elejéig játszok le és MENTEK IS EL!???
    pl.: stégről vízbe ugrást vízből stégre ugrássá szeretném átszerkeszteni!
    hogy tudnám ezt megcsinálni? vagy valami más progival? légyszi pontosan próbáljátok meg leírni!
  • Mike
    nekem olyan dvd authoring program kellene amivel több hangcsatornát tudok létrehozni és akár több feliratot (ami aztán a szokásos módon asztali lejátszóval választható) gondolom, hogy a vegas alkalmas erre, de egyszerübb program erre nincs? ja és fontos hopgy kezelje az 5.1-es hangot is (vagy akár a DTS-t)
  • cr3ativ3
    omg.
    de régi ez a tápig.

Nekem két kérdésem is lenneó, bár ez nem a sony vegas 5.0-val kapcsolatos, hanem az ujabb verziójáal:
    1) Van-e olyan plugin a progihoz amivel képes .ogm-t olvasni, külső konvertáló nélkül?
    2) Fogtam egy videót, kimentettem DVDpal formába, és kii8rtam CD-re a videót. Ezután fogtam, és a lemezt beraktam az asztali DVD-be, és valamiért szaggatva játszotta le. Kérdés: ez most a DVDlejátszó hibája, vagy codec hiba, és a gépen szurtam el valamit?
  • SitatiS
    Köszi szépen,nagyon sokat segítettél!
  • Dj Faustus #47
    Olvasd el a kézikönyvben.
    http://www.sonymediasoftware.com/download/step1.asp?catid=12
    http://www.sonymediasoftware.com/download/Step3.asp?URLID=3332&SerialNum=

A hangcsatorna bal felső/jobb felső sarkában van egy kék négyzet.
    Arra rákattintva és elhúzva a hangcsatorna belseje felé hozhatsz létre fokozatos elhalkulást.
  • SitatiS
    Üdv!
    A vegasban hol lehet a vidi végén fokozatosan elhalkítani a klippet?
    Köszi!
  • Zeccc
    sziasztok hogytudom lelassitani a videot a vegasba?
  • oggybacsi
    ahhoz nincs is, azért nem találtál
  • oggybacsi
    srácok! nincs a sony vegashoz itt leírás?
  • SamFisher22
    Hi. a sony vegas 6.0 telepítője végeztével fel akarom installálni a microsoft sql server desktop engine-t, de a telepítő megáll, amikor már csak 11 mp van hátra.. plz help. előre is kösz.
  • Vinsanity15
    lécci fontos lenne
  • Vinsanity15
    aZT SZERETNÉM KÉRDEZNI HOGY lESZEDTEM A vEGAS 6 OT DE AZT IRJA HOGY KELL HOZZÁ NET FRAMEWORK 1.1 + SERVICE PACK 1.DE NEKEM MIND A KETTŐBŐL A 2 ES VAN A GÉPEN .MOST MIT CSINÁLJAK?
  • painkiller25
    Siastok!
    Én a vegas 6.0c-t használnám de nem megy!Nem tudom megvágni a videót úgy ahogy akarom.Illetve mégis mert az megvan ,de hang nincs.lécci help!!
  • IceTom
    már az se kell:D
  • IceTom
    már nem kell..vki megmondaná hogy kell hangot berakni??
  • IceTom
    hi..Sony vegas 6-0-hoz kéne magyarosítás..hol lehet letölteni?sehol nem találtam..plz help!!!
  • kissdavid1
    Sziasztok!

Már kaptam választ előző kérdésemre, de most más problémám van. Amikor a videóm hangsávját szeretném lementeni .ac3 formátumba kirak eegy ablakot és ibaüziket hogy nem várt objektum, elindítja a hibakeresőt? Mindegyuikre nemet nyomok és akkor csak ott egy ablak amiben van egy sony fejléc és nem csinál semmit. Mit tegyek?
    Dávid
    Előre is köszönöm.
  • Extraboy
    Tudom, h nagyon hulye kerdes, de ha egy clip-et "s"-el kettedarabolok, utana hogy lehet majd ujbol "osszeforrasztani"?
  • kissdavid1
    Sziasztok!

Lenne egy sürgős kérdésem, mert szorít a határidő a filmemmel. Szóval összevágtam a filmem SONY VEGAS 6.0-ban, de nem tudok belőle .mpg formátumot készíteni. Aktiváló kódot kér amit a neten nem találtam legyetek szívesek dobajtok eggyett ide.

A másik az, hogy megpróbáltam wmv fileformátumba konvertálni (mert abba engedte), de akadt a film. Konvertálás közben minden program ki volt kapcsolva csak az futott, de mikorra kész lett és meg akartam nézni teljesen élvezhetetlen volt az akadás miatt. Mit javasoltok?

Előre is köszi!

Léccy sürgősen dobjatok ide egy aktiváló kódot THX!
  • Extraboy
    Hali, valaki meg tudna mondani, hogy ha elkezdek egy videot vegasba vagni, azt BARMILYEN modon is at lehet utana rakni Adobe Premiere-be? Nagyon fontos lenne, elore is koszi :)