Sony Vegas 5.0
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy kell hálózatban rederelni? Thx!
hello
van egy P4 2,4Ghz ,512 400mhz gep amiben van egy tv tuner kari es van rajta compozit (tipusa BtCap, WMD Video Capture) es van egy SBlive hangkari is.
na most szeretnék vele digizni a sony vegas-ban és a következö gondok adodtak:
1x - kesik a hang
2x - nem nengedi 320x240 felé a felbonátst pedig elvileg 720x576 ba kéne digizni
3x - a kép oldalán zöld vagy a kep alján csik van
(aki tud segiteni lecci irjon e-mailt)
köszi
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
De valamelyik PC magazinban/CP-ben írtak róla mostanában.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A topiccime normalis Vegas video. Vegas-Szörcs-Tádáámm!
Egyebkent mit ott kitargyaltuk csak 5. verziotol Sony Vegas. Az a topik meg a 3. ismertetese celjabol nyilt. 😊
Szal ennyit a bunkózásról. Normális topikcímet kéne adni.
rricchhiiee: amúgy pedig igazuk van... 😄DDD
rriicchhiiee: a kereso nagyon hasznos dolog, mert megtalalhatsz vele letezo topicokat! sok sikert! 😊

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Szeretnék kameráról bedigitalizálni, de a progi vmi codecet kér!