Vállalkozás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ez egy 2 éves felsõfokú tanfolyam, 150e / év ért, ami olyan szakképesítést ad, hogy hálózatokat építhetsz ki, karbantarthatsz. És elismerik sokhelyen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
a többség inkább vár hétfõig, ritka eset az, amikor szombat éjjel lesz szükség javításra, úgy évente kettõt saccolnék
Riszpekk
Anélkül nem szervízelhetek?
ha elég gyorsan összejön sok rendelés, megéri kiautózni legalább Bécsig
Riszpekk
Teszem azt szombaton 10kor bedöglik a ügyfélke gépe, és neki kell a gép vasárnap, vagy akár hétfõn a melóhoz, akkor ki tudok menni hozzá.
Nálunk a suliban a rendszergazda 1000Ft/gép/hó -t kap és van kb 150 gép...
Az elején leírt tevékenységeket alapján.
a helyzet tényleg az, hogy a népek szívesebben mennek a sarki boltba, munkaerõ meg többszöröse a szükségesnek
ha sikert akarsz, specializálódj valamire, importálj valami egyedit, vagy árulj spéci dizájn (saját készítésû) házakat, esetleg indíts egy durva dömping akcióval (ehhez mondjuk nagy tõke és nagy mázli kell), vagy mittomén találj ki valami ultra hûtést, a lényeg, hogy olyat mutass, amibõl kevés van, mert sima bolt/szervíz már túl sok
Riszpekk
Nem vagyok túl tájékozott, ezért nyitottam a témát.
Van egy vállalkozó rokonom, megyek hozzá infóért, ha lesz idõm.
én döntöm el milyen gépet veszek, és a többi haszon.
De ott is én szabom meg az árakat, nem?
Pl: vmi irodában számítógéphálózat kiéoítése : annyi hasznot teszek rá, amennyit nem szégyellek.
Szórólap : ingyen
Helyi újság : ezres
Autón : ingyen
És akinek van esze, nem kér számlát, így mind2-en jól járunk.
tv-video, riasztó.
képzeld el stratégiai szövetségesként, jó ha haver dolgozik ott :)
akkor van esélyed, ha vmi szervizzel vagy számgépbolttal sikerülne vmi társulást összehoznod, és te ott vennéd az alkatrészt a javítando gépekhez, õ meg hozzád küldené a problémás ügyfeleket, akiknél helyszini szerelés kell (vagy akár helyszini garanciát vállalhat általad, mert te kimész - persze ez kemény szerzõdés, de talán megoldható)
Alfába, Metróba meg jó az egyéni is :D
Riszpekk
kiváltottam az engedélyt, aztán 9 hónap után visszaadtam, utolsó adómat anyám fizette ki helyettem, padlón voltam rendesen... :(
van 1-2 ismerõsöm, akik újra és újra nekifutnak, de koppanás a vége... túlkínálat van számtech piacon
Riszpekk
20 évesen nem kéne tartozásokat felhalmozni.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.