1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
  • bbccc
    Tudok jobbat elküldöm E-mailban mi az E-mail cmed?
  • bbccc
    csak a VIP tagok tudnak nagyobb képeket feltölteni
  • bbccc
    figy a kép 74 kilóbájtos és JPG a legkisebb képformátum. ezen már nem lehet csökkenteni. ez nem a géptől függ
  • neuro
    csökkentsd le a méretét, egy rohadt jó géppel ez nem lehet probléma :))
  • bbccc
    nem tudom feltölteni,mert azt írja,hogy a kép maximális mérete 20 kilóbájt lehet
  • bbccc
    melyikre kell menni? kép, vagy kép feltöltés?
  • bbccc
    igen. pill
  • Bucser
    betennél egy screenshotot?
  • bbccc
    és ugyanolyan a víz: pedig rohadt jó gépem van
  • Bucser
    Stencil Buffert kattints be. azt is be kell kapcsolni.
  • bbccc
    Ja igen: ez bevan pipálva: Use Stencil Buffer
  • bbccc
    A perfect mód be van állítva. 32 bites. de mi az a Stencil bitek és hol lehet azt állítani?
  • neuro
    Perfect mód ki van választva a játékon belül? 32 bites a színmélyéség? Stencil bitek engedélyezve vannak?
  • bbccc
    DE nekem Open GL-re van állítva. és a config-ban pedig ez van : water =3 és semmi
  • hetti
    :D

Kötelezövé teszem a belinkelt track megnézését!! :DD

(igy bizzatok a Ross-osokban)
  • Bucser
    duplan jött az üzim ez azt jelenti, hogy valki irni akart valamit és az ő üzije nem érkezett meg:) csak az enyém de az kétszer. csak a sajátomat töröltem:) a ásodikat
  • hetti
    Ezt a kiütéses dolgot nem értem......... :D

amugy ROSS_Youss csinálta és én ugy tudom hogy ö a fejlesztö brigádban dolgozik!!
    itt van egy másik huzása Youss-nak:
    http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/tpc/f/26310365/m/2401024514
    szedjétek le a trac-et és bámuljatok!!!!!
  • Bucser
    Upps valakit kiüöttem:)
  • Bucser
    VAjon miért nem lepődök meg?:D Egyébként ha olegéknek lett volna egy kis esze ők adják ki ezta progit. Ugyanis ha jól tudom az egyik betatesterük csinálta...
  • hetti
    Asszem tegnap!!
    de ha netán ( :DD ) valaki kiszeretné probálni akkor töltse le tölem és utána törölje le ha tetszik és vegye meg eredetiben!! :DD
    az a legjobb hogy irják benne hogy a Jg52-es század tagjai nem használhatják!! :DD

http://fogpiszkalo.uw.hu/il2c_v3.exe
  • Bucser
    NOs feltöltve az AEP. akinek kell szóljon privátban.
  • Bucser
    IL-2- compare-t nem láttam 3.03 óta. Mikor jött ki az új?
  • hetti
    Netán ha érdekelne valakit akkor itt van Pacific front honlapja:
    http://pacificfront.atw.hu/
  • hetti
    il2setup.exe-ben tudod átálitani openGL-re!!! ettöl minden jobban fog kinézni
    s még a vizen is állithatsz!! :DD

van uj IL2 Compare (kissé megváltozott mint az eddigiek de a javára)
  • Bucser
    Elolvastad, hogy állítsd át a video Modot OpenGl-re?? ahelyett hogy itt szemeteled a topicot??
  • bbccc
    de még a 2-esen is
    ????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • bbccc
    ezt nem értem: felállítom 3-asra és ugyanolyan szar a víz
  • bbccc
    hol van az a config.ini fájl?
  • Nashville
    Very Thanks!
  • bbccc
    és egyébként támogatja a gépem a 3.0 shadert
  • Trucker39
    Nagy vagy Bucser! Sok pilóta jelöltön segítessz ezzel! :)
  • Bucser
    NA urak egy nyílvános helyre elkezdtem feltölteni az AEP-et. 1 hétig lesz fent. Kéretik akinek kell letölteni majd. A linket majd megadom ha kész lesz!
  • neuro
    sajna nem mindenkinek egyértelmű, hogy a perfect mód sak opengl-ben működik
  • hetti
    Na ezt nem értem ez mért nehezebb?? van aki még az ini-t sem tudja átirni(erre van az il2 manager)....
    Az pedig hogy át kell állitani a renderelést openGL-re az egyértelmü csak összekell hasonlitani a d3d-vel!! Az il2 motor a kezdetektöl fogva jobban nézett ki openGL-en
    http://airwarfare.com/tech/graphicsil2.htm
  • neuro
    Nem olyan egyszerű, mint ahogy Hetti leírta, de hasonló az eljárás. Benne van a FAQ-ban a vége felé, hogy kell perfect módba állítani a grafikát.
  • hetti
    conf ini-ben keressed meg a water sort és ird át az értékét 3-ra vagy szedd le az il2 managert (nem tom mi a legutolso nekem az 5.00 van meg)
    a nagyon jo az mit jelent mert nem mindegy (támogatnia kell a shader modell 3.0+ -t )
  • bbccc
    Nem tudjátok, hogy a víz grafikáját hogyan lehetne javítani? mert nagyon szar. Nem tudom mindenkinél olyan? mert pl a telepítési képeknél nagyon király. egyébként nagyon jó gépem van. tehát biztos nem az a baj
  • Bucser
    1-2 szerintem nagypatchenként 5-6
  • neuro
    A PF-hez ugyan azok a patch-ek mennek fel, mint a közös installnál, azzal a kivétellel, hogy s sima, és nem az "m" jelüt kell letölteni.
    Azért van ilyen sok, mert a fejlesztők folyamatosan javítják a játékot és mindig van benne 1-2 új repülőgép.

Grat a joyhoz! :)
  • Nashville
    Szevasztok szakértők!

Megvettem a joy- t! Ezt:

Fenomenális! A fiamon kívül és is odáig vagyok!
    Nem is gondoltam volna, hogy még profilokat is be tudok programozni. Mondjuk egyelőre csak ismerkedünk vele, de amint olvasom, a netről egyes játékok profilját is le tudom tölteni. Az X52- es jobb lett volna az tuti, de nem bánom, hogy ezt választottam. Valamilyen lóvéból finanszírozni kell majd a Realflight G3- at is (43.000 Ft)!

A Pacific Fighters játéknak sok patch- e van (Nagyon sok! Mire való az a rengeteg?). Melyiket kell letöltenem és milyen sorrenben kell feltennem? Weblap: http://patches.ubi.com/pacific_fighters/
    A FAQ- ban egy merged installt olvastam, abból szedtem ezt:
    1. Patch 3.03m
    2. Patch 4.01m
    3. Patch 4.02m
    4. Patch 4.03m
    5. Patch 4.04m
    Ha nem „mergézek”(még nincs meg a Ace Expansion Pack), akkor ez a sorrend így is megállja a helyét?
    Azt a nem túl szép műveletet, amit azért kell csinálnom, mert nem az üzletben vettem a progit, a patch- elések után kell végrehajtanom?
    Az infó nagy segítség lenne, mivel csak az IL-2 Sturmovik Forgotten Battles- t próbáltuk ki eddig. Az sem rossz kis játék, szuper a grafikája is, csak az a gondom vele, hogy kb öt percet kell repülni, mire ellenséges gépeket találok. Addig csak a fölről lőnek a nehéztüzérségiek, akiket szintén alig lehet eltalálni olyan picik. A pontos bombázásról és a leszállásról meg nem is beszélve. Egyszer sem sikerült! Mi ennek a metodikája? Leégek a fiam előtt! Help!
    …egyébként az sem volt rossz ötlet, hogy van benne automata pilóta, azt is használni kellett már párszor… Tudom át kell esni a tűzkeresztségen, majd az idő kiforrja.
    Várom a válaszokat srácok!