1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
-
bbccc #1301 na jó8 és mégegyszer kössz a felvilágosítást!! -
bbccc #1300 ja megvan -
#1299 www.pacific-fighters.com -> downloads--> Patches és megkeresed hogy mi kell. -
bbccc #1298 Köszi a segítséget még egy kérdés: a 4.01-es peccset honnan tudom leszedni? -
#1297 Őszintén? Gőzöm sincs soha nem próbáltam mivel én messermániás vagyok:D Szal én alapból Mergeddel kezdtem... -
bbccc #1296 De akkor is tudok a neten játszani, ha símán a pacific fighters van fent ugye? -
bbccc #1295 azt hiszem most már értem -
#1294 De nehéz eset vagy... Elolvastad a F.A.Q-ot? Ott le van írva, hogy Az ACE EXPANSION Pack egy kiegészítő a Forgotten battleshez (a telepítő ugyanoda teszi mint az FB-t) Ha erre rá akarod telepíteni az PFet akkor FB+AEP+PF merged install-t kell választanod a PF telepítsésél. Patch sorrend ugyanott van. HA nem merged installt telepítessz akkor nem az M jelzésű patcheket hanem a síma m jelzés nélküli patchket kell letöltened és feltelepítened. DE a HAGYOMÁNYOS HYPELOBBY FORGOTTEN BATTLE SZOBÁBAN ÍGY NEM FOGSZ TUDNI JÁTSZANI! UGyanis ott a merged installt hasznalja mindenki legfrissebb patch mellet.
Patch-ek lelőhelye megtalálható a FAQ-ban szintén. Lelőhelyet nem tudok neked AEP-hez vagy külföldről kell megvenned vagy letöltöd valahonnan.. párszázszor már le lett írva az ISO neve is a topicban... Keress vissza nem fogom tépni a szám 100-adjára is.
btw: Neuro mi lenne ha a F.A.Q bazinagybetűvel és pirossal lenne írva? Úgy legalább valaki észrevenné:D -
#1293 Jahh. Igy kissé nehezebb online-ben repülni. Sajna az AEP szükséges hozzá.
-
bbccc #1292 meg nekem nincs meg az Ace Expansion Pack. nekem ccsak az IL-2 és a PF van meg. Légyszi írd le, hogy hol tudnék ezekhez patch-et találni és hogyan tudnék végre neten játszani. -
bbccc #1291 De egy mappába kell telepíteni mind a 3-at? -
#1290 nem lehetsz ennyire béna.. van AEP-ed?? Ha igen akkor tudsz egy Forgotten Battles + Ace Expansion Pack + Pacific fighters. Ha a középső hiányzik akkor NEM TUDSZ MERGED INSTALLt HASZNÁLNI!!!!! ÉS AKKOR nem is M jelzésű patcheket kell leszedni és felrakni.. Miért olyan nehéz ezt megérteni? -
bbccc #1289 EGYSZERŰEN NEM TUDOM PECCSELÉS UTÁN ELINDÍTANI A JÁTÉKOT. egyáltalán a forgotten battle-t és a Pacific Fighters-t egy mappába kell telepíteni? jaaaj valaki segítsen,me naon szeretnék má neten játszani!! -
bbccc #1288 Igen, de amikor megpeccselem a játékot, akkor nem indul el a játék. rákattintok az ikonra és semmi vagy ehez fel kell rakni a Forgotten Battle-t is? -
#1287 Tessék olvasgatni a F.A.Q-t. -
#1286 olyan nincs. Zört játékkal minden szerveren lehet játszani. de patchelni feltétlenül kell. -
bbccc #1285 Valaki mondjon má nekem egy olyan szervert, ahova tört játékkal is felengednek és nem kell peccselni. THANX -
magyarl #1284 jééé
A linket kössz, de erősen meghaladja az angol szókincsemet az ott használtak. Valami olyasmit hámoztam ki, hogy a felhajtó erő alacsony nyomást hoz létre, és kicsapódik a levegő páratartalma. Mint a felhő. Csak a repcsi nem csinál esőt. De lehet tévedek... -
neuro #1283 Itt tudsz utánna olvasni, hogy pontosan miről is van szó:
http://www.galleryoffluidmechanics.com/vortex/v_lift.htm
-
#1282 A szárnyvégén van a kémény! Az nem füst pajtás, hanem páraleválás szerintem... -
magyarl #1281 Most néztem egy dokumentum filmet, és azon is láttam, hogy a gépek egy erősebb kanyarnál füstcsíkot húztak a szárnyuk végén, akárcsak a játékban. Ez miért van? -
#1280 Ebbeen igazad van, de azért egy jó bot, meg egy oldalkormány azért nagyobb élményt nyújt. A "fanatikusok"-ról nem is beszélve: Saitek X52+TrackIR+Rudder -
magyarl #1279 én még nem vok ennyire szimulátor függő, így még én se vettem joy-t. Most mivel nincs más force feedback kormánnyal és pedállal repülök éshát néha tényleg jóljönne aza a rudder, meg a gázkar. Viszont előnye hogy a két tengelyt naggyon precízen tudom szabályozni. -
#1278 X52 jó cucc! Nekem is az van kb 1 éve már és nagyon meg vagyok vele elégedve... :D Imádom! -
#1277 Nincs rá szükség tudtommal. Hyperlobby-t ajánlom, bár az igaz, hogy aki ott repül, annak egységesen ugyanarra a verzióra kell felpeccselnie a játékot. Ha jól emlékszem, jelenleg a FB+AEP+PF+4.04m verzióval lehet csatlakozni.
-
bbccc #1276 A Pacific Fighters-ben vannak tört szerverek? -
#1275 Még egy utolsó mára. Ez az ami az ember szívét megfájdítja:
Saitek X52 (30 EFt)
...és ami elérhetőbb:
Saitek Cyborg evo Force (14 EFt)
-
#1274 Ezt a Saitek- et megvizsgálom! Szerintem ez marad!
Ha a kolléga a 63 EFt- os Cougart- ot tudja nélkülözni (persze kényszerűségből) és beéri a Saitekkel az már nem lehet rossz!
Már ketten ajánlottátok, tuti jó lehet! Majd beszámoló következik később és persze tapasztalatcsere a játékokról is, mert van mit tanulni a fiatalságtól!
Én már család mellett kevésbé érek rá, de egy közös program a gyermekemmel csak jó lehet, meg persze jó alibi az én játékszenvedélyem kiélésére is! -
#1273 A kérdés hogy még meddig élvezet :) -
Neoncsoves #1272 Nekem Logitech Force 3D-vel is élvezet a game... Force feedback pwoaaaa -
#1271 Úgy látom Bucser, itt is megtaláltál! Nem bírtam gyorsabban jönni, mert a sávszélességemet lefoglalja két töltés:
1. Falcon 4.0
2. Forgotten Battles
Úgy látom nagyon le leszek foglalva az elkövetkezendő hetekben, köszönhető nektek!
Itt már írod, hogy milyen joy- od van, akkor jól sejtettem! Érdekel a repülés, de az a műszer (ez már tényleg az) jelenleg piszok drága! ...na majd, ha belejöttünk a dologba a fiammal és már nem jelent újdonságot a "hagyományos" joy, akkor beruházunk!
Nálunk biztos fogyóeszköz lesz, mert ha én is belendülök...már előre sejtek valamit, de ezzel nem hiszem, hogy egyedül lennék! -
neuro #1270 Nekem egy Saitek Cyborg 3D-m van de ezt már nem nagyon lehet kapni. Helyette a Saitek Cyborg Evo-t gyártják, ami szintén egy jó kis cucc.
A lényeg hogy legyen rajta 3-4 "tűzgomb", 1 hat switch (nézetkapcsoló), gázkar és tekerős legyen bot az oldalkormány kezeléséhez.
Itt tudod megnézni a Saitek típusokat: http://www.saitek.com/ -
#1269 HA a srácot érdekli a repülés akkor én egy hagyományos joystickot vennék neki (ahogy azt a másik topicban írtam). Speciel nekem volt Logitech Extreme 3D joyom (akkor még ezek a twistes joyok 13K körül mentek) (2 is mint Chuck Norrisnak) de ezt már nem gyártják (hála az égnek mert 1 év alatt tönkrement) Azután vettem 65K-ért egy Thrustmaster HOTAs Cougart+egy pedált mellé és a mai napig ez van csak most lesz benne alkatrászcsere (ez kicsit drága lesz mert belső részt kell cserélni és ausztráliából jön az alkatrész ha kész lesz). Addig egy Saitek cyborg van nálam kölcsönbe és teljesen korrekt kis joystick. (ez jelenleg olyan 9-10K körül jár) Valamint ott van a Saitek újabb üdvöskéje az X-52 ami elvileg topnotch HOTAS ugyancsak és twist van a Joystick részen. De belőle is ismerek olyan peches emberkét aki 2-szer cseréltette és kétszer tönkrement. Mondjuk itt ne azt képzeld el hogy havonta 4-szer 1 órára elővesszük őket hanem naponta 1-2 órát nyúzva vannak a joyok:) Szóval fogyóeszköz:) -
#1268 Szóval a játék támogatja a forcefeedback- et! Ez kezdetnek jó! Az mondjuk meglep, hogy precíziósabb egy sima!
Milyen márkát ajánlsz? Milyen funkciói legyenek feltétlenül? Ha neked bevált a tied, akkor belinkelhetnél egy kis infót róla, vagy egy típust írj és utána nézek. Sokat segítenél!
Érdemes a Media Markt- ban is megnézni? A PC üzletekben a Genius és a Logitech megy.
Lehet, hogy a fiam „koravén”, mert kenterbe vágna sok tizenéves srácot pl. a Need For Speed Underground- ban.
A nyáron kapott egy kétmotoros RC repülőgépet, egy kínai „csodát” (12 EFt). Olyan professzionálisan tudta irányítani, hogy gondoltam rendezhetnénk egy bemutatót a bolt előtt. Vinnék a gépest, mint a cukrot, mi meg kapnánk a jutalékot! Egyszóval van érzéke hozzá!
-
neuro #1267 Nekem is volt FF-es joyom, de a sima végül jobban bevált mert sokkal precízebben lehet vele repülni. A játékban a forcefeedback effektek nagyon jók, szinte az utolsó kavicsot is lehet érezni felszállás közben a kifutón.
Ezt a típust nem ismerem, de a Logiteck joyokról nem sok jót hallottam eddig.
Egy jó joystickot mindenképpen érdemes beszerezni, ha komolyabban érdekel a számítógépes repülés, de szerintem egy 10 éves gyereknek ez a játék még túl komoly :) -
#1266 Szevasztok srácok!
Már megszereztem a játékot, de még nem használtam joystick hiánya miatt. Éppen a napokban tervezem a hiányt pótolni, mert már nem bírok a fiammal (10 éves)! Mondjuk, az apjának is jó lesz...! :)Ezt a műszert néztem ki:
- Leírás 1
- Leírás 2
Igaz nem olcsó, de egy egyszerűbb is 6500- tól indul. Ha már egyszer rászánom ,gondoltam veszek egy jót. Ez tényleg ilyen jó, vagy egyáltalán ki lehet használni ebben a játékban az erővisszacsatolást? Ha nem, akkor milyen játékot ajánlottok? Megvan a Combat Flight Simulator 3 és a Wings Of War is.
Érdemes ennyire belemenni a joy témába?
Előre is köszi a válaszokat! Nem ártana, ha gyorsak lennétek, mert közeledik a kis pilóta szülinapja! :)
-
#1265 Ha mindent jól raktál fel és ezt a hibaüzit kapod, akkor nagy valószinűséggel csak ez lehet a megoldás. -
#1264 Majd meglátom, és köszi a választ!
Persze mindenkinek köszönöm természetesen! -
#1263 Ehhh... Nekem meg kéne a Sims+összeskieg hozzá! Az ilyen életszim! HOTAS kell hozzá ugye?
Haggyá' má! Nézd már meg a címét a topicnak... -
#1262 Jimbo! Ha még mindig nem sikerül a netes játék, akkor a szolgáltatódnak írj egy mailt, hogy az UDP/TCP 21000-es portot nyissák ki! Annó nekem is ezt kellet, mikor meglet a net és valamiért semmi se akart menni... Most is, ha van valami amit ki akarok probálni, akkor szólnom kell a szolgáltatónak, hogy az xy portot nyissák meg. Maceráns és útálom én is ezt a megoldást, de sajna jobb net nincs a környéken... jelenleg...