Pacific Fighters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Mindegyik patchböl az "m" végüt kell leszedni és feltenni meg szerintem a 4.02 is hiányzik a sorbol .Indulásnál melyik verzio számot irja ki?
Lockheed
Nyugaloooom... Szerintem kezdd elölrõl az installt! <#smile> Itt vannak a patchek...

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

jimbo5
Hali!
Minden meglett... Feltettem sorba õket:IL2-FB, Ace E.P.,PF... Patch-ek (merged): 3.03,4.01,4.03,4.04... 4.02-õt nem találtam... Akármelyet indítom a 3.04 PF indul el... Pár servert próbáltam, mind timeout... Most mi van akkor???
Ha rossz patch-okat szedtem le, írjátok meg ti pontosan honnan szedtétek! Pls help! Kikészültem...

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

Sanyix
<#nevetes1><#nevetes1>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Szerintem úgy értette, hogy van-e single player. <#vigyor3>
Igen, van, nem csak multiban lehet játszani.

Még 2 kérdésem a pontozásról:

Ha lelövünk egy csapattársat (-150) és utána a földbe is csapódunk (véletlen), akkor megeseik hogy megkétszerezi? Mert egy alkalommal véletlen lehet megsoroztam egy társat, majd elbambultam és földecsapódtam, aztán refly után már -300 pontom volt. <#szomoru1> (Tehát mintha szádékosan akartam volna a csapat pontjait csökkenteni). Vagy a magadtól lezuhanás önmagában -150?

Az ejtõernyõzésnél gondolom nem mindegy, hogy elenséghez landolsz-e, vagy saját tájakon. Meg kell várni hogy a csávócska földet érjen? Mert általában elég lassú ...
Szerintem a pontozást is be lehetetne rakni a FAQ-ba

Más:
Egyik szerveren azt olvastam, hogy a net kapcsolatot ajánlott 28k-ra visszavenni, mert így elvileg kevésbé fog laggolni. Ez közismert, vagy nincs értelme?
Lockheed
Micsoda? Az online játék?

csak internettel megy, ugye?

Lockheed
Mindent 1 könyvtárba, aztán föl a patcheket és a Hyperlobbyn a Forgotten Battles. Azon belül a Te verziószámoddal egyezõ szerver...

jimbo5
Hali, megint én!
Úgy néz ki meglessz a Forgotten Battles, és izzadok az Ace pack-ért is. Nos a kérdés az, miként telepítsem ezeket egybe? (a PF már megvan, gondolom azt telepíthetem magyarul is) Elolvastam a sorrendet a faq-ban, csak azt konkrétan, hogy mit hova/mely könyvtárba tegyek!
Másik: mire menjek a hyperlobbyban, mikor minden fenn van? (IL2 van/PF/FB???) Már próbáltam eddig a PF-et simán, de az összes szervernél azt írja ki kis töltögetés után, hogy timeout, nem kapcsolódott a szerverhez... Thx!!!

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

Sanyix
Jó hát a virtuális századok, de úgy lenne az igazi, hogy ha az összes magyar játékos néha játszana egymással, virtuális századtalanok is 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bucser
Hát azért a Virtual századok még ha össze is kapnak néha repüléskor egy oldalon vannak😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sanyix
Sajnos nincs ilyen "nagy magyar il2 multi közösség", csak kisebbekbõl van pár 😞

Bucser
Hát a magyar virtuális századok Hyperlobbyn általában merged installal játszanak és Virtual Warokon. Szóval dedicated servert ritkán látogatnak. TS elérhetõséggrõl érdeklõdhetsz lobbyn is tõlük meg az oldalukra ellátogatva a fórumon.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ja, és a magyarok általában melyik szervereken nyomulnak?
Van valamilyen magyar közös Teamspeak?
áh, kössz a felvilágosítást, akkor mostantól gyakrabban fogok landolni 😊
Bucser
Egyébként nem így van az értékelés.. Úgrás esetén a szerzett pontok 50%-át kapod a földhözcsapódás során meg 90%-ot. ezért kapsz. Légi cél után kapsz 100pontot *motorok száma( ugye heinkel, Bf-110 200-at ér TB-3 400-at) Földi célpontok utan meg 20-at ha jól tudom. Friendly kill -150 pont talán és ez nem osztódik ha meghalsz😄

Bucser
ugrás meg -50

Sanyix
Ha szétkenõdsz a földön, az meg -90 pont asszem.

Bucser
egy gép lelövése 100 pont ha leszállsz és úgy nyomsz refly-t.

Amikor neten játszom mindig csodálkozom, hogy míg nekem max 50 pontom van, a többieknek több száz, akár ezer. Honnan szereznek ennyi pontot hogyha egy gép lelövése 10 pont, egy földi 2 (kb). Vagy talán rég óta a szerveren nyomulnak lelépés nélkül?
Tényleg, mire másra adhat még pontokat?
jimbo5
Ott világít, de nem kattintottam rá... 😛 Kösz! 😄

benne van a faq-ban. de egyébként a hyperlobby nevû programmal kell szervereket keresni

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

jimbo5
Ok, de egyáltalán hol/hogyan kell keresni szervert a játékban? Az ace expansion pack amúgy ingyenes kieg.? Nagyon kösz a válaszokat, már nagyon csorog a nyálam a netes mókára!

Bucser
Csak a pacific fighters van meg?? akkor sajnos nem biztos, hogy tudsz hacsak nem találsz Only PF-es hostot. Hyperlobbyn a többség Forgotten battles + Ace expansion pack + Pacific fighters merged installal játszik.

jimbo5
Sziasztok!
Kedden megvettem a Pacific Fighters c. játékot magyar feliratosan. Az egyik amiért megvettem hogy játszhassak vele interneten, de lila gõzöm sincs hogyan kell csatlakozni valaki játékához... (összes patch-t is feltettem amit eddig találtam) Lécci mondja meg egy illetékes, miként kereshetek internetes szervereket a játékban! Elõre is köszi!

Falconer
Meg videokártya fõleg.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

DJ Skyline
beszarás micsoda vasszert' lehet összehozni a .dll pack,és a conf.ini átírásával!<#wow1><#wow2><#merges2><#guluszem1><#csodalk><#ijedt>

DJ Skyline
unatkoztam csináltam egy kis tesztet a gépemen,hogy hogyan bírja a vas a játékot
jobb felsõ sarokban a beállítás,bal fölsõ sarokban az FPS
verzió1
verzió2
verzió3
verzió4
mindezt ezen a gépen:

P4 2.4Ghz,ATI 9550 128MB,768MB RAM,Gigabyte alaplap
kéne még egy kis memo :\

azóta vannak még újabbak is 😊

ftp://www.txsquadron.com/patches/HQFoam.zip

Sanyix
Azok a dll-ek amiket pár hete linkeltél? Azok nincsenek benne az új patchekben?

Van két új grafikus dll csomag is a hivatalos fórumon, amiben javítottak a játék sebességén, meg a víz megjelenítésén. Szerintem érdemes leszedni azokat is.

Seaweed
Hat jah...neha mikor azon filozok hogy mivel kee repulni a listat nezegteve....ingerem tamag egy kis kajhacsore..es maris becsukom a progit es inditom a lockont 😄DD Nah szal mar szinte csak az hianyzik belole 😉))
(persze mondjuk full europai terkepek is hianyoznak..nah de majd a BoB!! 😛)
Bucser
Én nem értem hova akarsz új repülhetõ gépet még.. lassan 200 körül jár a számuk...

A 4.04 tartalma:

Modifications and fixes

1.Implemented work arounds for some ATI & NVIDIA drivers bugs.
2.Fixed a bug with Mosquito damage modeling.
3.Patched up a hole in the Mosquito cockpit.
4.Reversed the gear indicator light in the Do-335 cockpit
5.Fire extinguishers added to the Mosquito.
6.Corrected some bomber formation AI.

New ground objects:
New ship – PAM (Hungarian)
PLackó
gyorsan dobálják a javításokat.mérete alapján gondolom ebben nincs új repülhetõ modell.

Sanyix
Persze látok valamit, de jobb lenne többet látni, de néhány gépbõl nagyon keveset lehet látni elõre 😊. pl egy fókából alig lehet elõre lefelé látni.

repvez
pedig ott van az csak a mirrorokra kell menni nem a direck linkekre.
na, thx, megvan, ott kliens is.

Peccs letöltés: v4.04m (22Mb)
Bucser
a gond csak annyi hogy az általad linkelt oldalon csak a dedikált serverhez való patch van fent... én kliens patchet még nem találtma...

repvez
probáld meg a másik hivatalost oldalt :Itten
erröl le tudod szedni a javitást
héhó, miaszösz, v4.04?
Még a hivataloson nincs fent, de a szervereken már nyomják? Honnan szerezhették be vajon?
MikX
Csak kb annyit, amit a pilóták tényleg láttak...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Bucser
hát akkor azért csak látod mi van elõtted....

Sanyix
Az a kisebb gond. A legjobb leszálláskor 😊 akkor sem látsz sokkal többet 😊

Bár mintha valahanyadik patch-tõl megmondaná a torony is ha megkérdezed ... <#fejvakaras>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Elfordítod a géped egy kicsit , fék+oldalkormány+kicsi gáz .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

még azt nem értem, hogy ha full real, akkor honnan látod, hogy pl felszálláskor van-e valami elõtted?
Á, kössz, sikerült beállítani, király!
DJ Skyline
"Be van állítva a Perfect mód? A játékon belül Graphic Options és aztán legalul Landscape -> Perfect. Utánna esetleg a conf.ini-ben keresd meg a water pontot és próbálgasd 0-tól 3-ig. Ja, és csak OpenGl-ben mûködik ha jól tudom..."

Felraktam a fp+aep+pf+peccsek és átírtam a confi.ini filéban a water-t 2-re, de nem láttam semmi javulást a víz terén, pedig egy két képen elég jól néz ki. Mást is módosítani kellenne?