Pacific Fighters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem nem lehet...van modositott multi mission amiben kabin nelkul kulso nezetben lehet mindennel menni. Amugy meg Google!
Van "magyarítás" a játékhoz?
Írd át "locale=hu"-ra a megfelelõ sort a conf.ini fájlban:
;ProcessAffinityMask=1
mouseUse=2
joyUse=1
trackIRUse=0
DisableIME=0
locale=hu
Játszogattunk a "flaps"- al is (alapértelmezetten az "F" betû), de volt olyan gép is, ahol inaktív volt, gondolom, hogy a repcsi tulajdonsága miatt. Egy ilyen duplaszárnyas gépet sikerült is letennünk, ami elég szépen pattogott, de azért lent volt! :)...csak az a gond, hogy nem sikerült lefékeznünk (flaps hiány miatt) úgyhogy földbe gyökerezett az orra. <#vigyor5>#vigyor5>
Seaweed: sikerült megnézni a track- ot, ami példaértékû! :) Na, hasonló géppel repültünk mi is, de az említett fékhiány miatt nem lett 100%- os a "küldetés".
Contemporary Country Music
Arra figyelj, hogy külön-külön nehézségi beállítások vannak a Quick Mission-höz a Single küldetésekhez és a hadjáratokhoz.
Ja, és tedd fel a patcheket is, mert sokat javítanak a játékon.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Amikor csak a Forgotten Battles volt fent a gépen, akkor az F2- es billentyûvel lehetett külsõ nézetbõl irányítani a gépet. Most ez a funkció eltünt a FB+AEP+PF kombináció után, most mindig csak a pilóta szemszögébõl látjuk az eseményeket. Hogyan tudom beállítani a külsõ nézetet? Van valami kapcsoló a beállításoknál?
Még ezt eláruljátok és minden OK, egy ideig el leszünk a fiammal, aztán jöhet a leszállás az anyahajóra! <#wink>#wink>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Éppen most olvasom az írásaidat a honlapodon! Nagyon élvezetes, profi munka! <#eljen>#eljen>
Úgy csinálom, hogy telepítem a Forgotten Battles- t, majd gondolom, hogy az ACE exp.pack tudni fogja a dolgát, mivel egyfajta "frissítés", tehát a kiválasztott mappába fog települni. A Pacific Fighters viszont egy külön progi, ezért külön mappába települne, hiába adom meg az útvonalat. Elképzelésem szerint a "merged (összefésült)" mappának úgy kell kinéznie, hogy mind az egyben legyen, hogy lássák egymást, tehát a PF telepítési mappából kimásom a fájlokat a közösbe? Jól gondolom? Bocs, ha láma a kérdés, de ilyet még nem csináltam.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Te nem vagy komplett mert mi járjunk pszichológushoz mikor kevered a szart.
"ja tényleg fölösleges minek is tették bele ezeket??
(talán azért hogy tanuljál belöle, nem szentirás de a kezdetekkor jol jöhetnek)"
A vita itt kezdõdött. Nagyon jól tudod, hogy kurvára nem mûködnek a patchek után a training trackek! De megint nem sikerült olvasnod csak böfögnöd valamit a fórumra.
"Bocsáss meg Bucser de a többes számot nem hiába használtam :DD "
Ebbõl gondoltam hogy akkor a dongókra céloztál (elvégre az én nevemben kurvára nem beszélhetsz mert senki nem hatalmazott fel)
"ha valami van akkor irjál privit mert ez már asszem nem a forum témálya de ahogy gondolod
és máskor légyszives vedd a fárattságot és a tiszteletet (plz ne boncold malyd ezt is tul)hogy a másik nevét helyesen irod le!! "
Mit írjak le ennél helyesebben?? ott a komment felett az van hogy hetti! Innentõl mi a bajod a névtudásommal??
TE nem vagy komplett bazzeg...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Járjál el pszichologushoz te bumburnyák!! hol láttad itt a kibasz... sg-n hogy V.4_Hetti????? csak talán a te beceneved se az hogy bucser (lehet hogy téged nem érdekel mert te nem vagy olyan mint én :D)
nem a századtársaimra gondoltam hanam az összes olyan magyarra aki szivesen segit......................
tök mindegy hogy mit gondolsz rolam, ezután a "civakodás" után hidd el hogy
még mindig beletudok nézni a tükörbe!!!
Persze ezen fentiek szigorúan SZVSZ de IMO megfontolandóak.
"nem mondom azt hogy szarul megy ez a gama csak régota játszok ilyen gamákkal és még talán pár könyvet is kézbe ragadok hogy tanuljak belölük "
Szerinted mi tegnap kezdtük? ÉS mi nem olvastunk semmit?
Olyan dolgokkal vagdalodzol amivel nem kene..boncolgassunk?! Majdnem minden sorod meg tudom cafolni de a vegeredmeny sajnos onfenyezes ami lehet hozzad kozel all, de tolem alltalaban messze.(!)
Lassuk?!:
ne magyarázzátok meg hogy máshogy kell itt finelre menni máshogy lassitassz máshogy sülyedsz máshogy lebegtetsz ki!!
Fogadjunk?! Csinaljak olyan leszallast amivel 400-al jovok be es 10-bol 9 azt mondja hogy ezt nem teszem le egyben?! (onfenyezes #1..ehh)
ez az ászos dolog marhajhó!! :D
a végén azt is kifogod csavarni hogy én egy rasszista neonáci vok!!!
nem mondom azt hogy szarul megy ez a gama csak régota játszok ilyen gamákkal és még talán pár könyvet is kézbe ragadok hogy tanuljak belölük
Tobben itt mar akkor ott voltak a magyar sceneben mikor te meg sehol se voltal..sot! Joparan mar le is falcoltak mikor TE meg sehol se voltal...(onfenyezes #2...ejj de kar erte...)
Bocsáss meg Bucser de a többes számot nem hiába használtam :DD
ha valami van akkor irjál privit mert ez már asszem nem a forum témálya de ahogy gondolod és máskor légyszives vedd a fárattságot és a tiszteletet (plz ne boncold malyd ezt is tul)hogy a másik nevét helyesen irod le!! (te is tudhatnád hogy föleg ebebben a játékos szférában mennyit számit a másik tisztelete és megbecsülése)
Hadolvalsz itt ossze vissza...pedig biztos vagyok benne hogy a Dongos barataid nem lennenek minden szavadra buszkek amit az sg-n elkovetsz miota megjelentel..
"Tisztelet"?! Ezt pont te mondod? Ez apafej kolcsonos! "Amilyen az adjon isten olyan lesz a fogadj isten!" Vagy kozmondasokkal ne jojjek?! Az mar egy masik szint?!
Szoval kicsit gondolkozz/tajekozodj aztan verd barmire is a melled, es legfokepp legyel arogans! (amugy talan nem artana megnezni egy ertelmezo szotarban az arogancia szo jelenteset...radfer!)
nem azt mondom hogy mindig ugyanaz de azért eltulozni nem kell a dolgokat
ez az ászos dolog marhajhó!! :D
a végén azt is kifogod csavarni hogy én egy rasszista neonáci vok!!!
nem mondom azt hogy szarul megy ez a gama csak régota játszok ilyen gamákkal és még talán pár könyvet is kézbe ragadok hogy tanuljak belölük
az aki ilyen "ász" az nem nagyon repked pl lobbyn se sem máshol mert nem játszik vele senki pedig ennek az egésznek a barátok a legföbb mozgatórugoi
Bocsáss meg Bucser de a többes számot nem hiába használtam :DD
ha valami van akkor irjál privit mert ez már asszem nem a forum témálya de ahogy gondolod
és máskor légyszives vedd a fárattságot és a tiszteletet (plz ne boncold malyd ezt is tul)hogy a másik nevét helyesen irod le!! (te is tudhatnád hogy föleg
ebebben a játékos szférában mennyit számit a másik tisztelete és megbecsülése)
Azzal azért nem áltatom magam, hogy a két nap alatt megtanuljuk ezen manõvereket, de már csak a gyakorlástól függ a siker! Fõleg, hogy ilyen jó tanácsokat is adtok hozzá!
Úgy látom, neked így még éjfél tájékán is kisújjból megy! <#wink>#wink> Remélem ezek után sikerülni fog!
Ívelõlapok? Azt hiszem egy kicsit jobban a program körmére kell majd néznem! Már észrevettem, hogy ezek a szimulációk nem egy GTA San Andreas jellegû röpködéseknek felelnek meg, ott nem is volt még semmi gond!
Itt egy dugóhúzó is teljesen más ábrát mutat, eleinte a robotpilótát is be kellett kapcsolni zuhanás közben! <#nevetes1>#nevetes1>
nem tom mi van, sértödös vagy vagy csak elgurult a pirula !!?
mi rosszat irtam??
arrol volt szó hogy van alapbol ilyen benne (nehogy félreértsél nem azért mondom hogy fikázzam amit csináltál) és nem azért tették bele mert csak igy telitett be az instal egy cd-t
itt a leszállást bemutató track-röl van szó kit érdekel benn az ellenség!!!!??? (nincs is benne)
ja tényleg fölösleges minek is tették bele ezeket??
(talán azért hogy tanuljál belöle, nem szentirás de a kezdetekkor jol jöhetnek)
sebességet 250 körülre csökkenteni(ezt megteheted levett gázas fordulózással pl).3.megkezded a ráfordulást (ilyen 200-250 környékén) a pályára és flaps nyit és gear is nyit(flaps=fékszárny,gear=futómû) majd ha kivetted a fordulóbol akkor flaps landing állás.4 a leszállópálya középvonalára célzol a repcsi orrával (lehetõleg nézz ki 1 pontot a pálya elején vagy még akár picivel a pálya elõtt és azt próbáld meg középen tartani mind függõlegesen mind víszintesen) ha a gép lejjebb süllyed a ponthoz képest akkor gázt neki ha feljebb emelkedik akkor gáz le.Ha oldalirányban tér el tõle a gép akkor csûrõvel,lábkormánnyal korrigálj. A besiklás lényege a pontos iránytartás.Tehát ne feledd:ha úgy érzed hogy a kinézett pont távolodik,tõled,kezd egyre magasabbra fõléd kerülni akkor gázt neki.Vissza a pontot középre.Ha a kinézett pont kezd alád "becsúszni" akkor magasan vagy gáz le,légcsavarállásszögen is esetleg csökkenthetsz de nem fontos feltétlenül.Ha oldalirányba tér el a gép orra akkor azt csûrõvel,lábbal korrigáld.Süllyedj addig amíg nem kerülsz alacsony magasságban a pont fölé (1-2m) ekkor finoman kezd el megtörni a sikószöget lebegtesd ki a gépet és közbe tartsd az irányt.5Ha földet érnek a fõfutók akkor hagyd egy kicsit azon gurulni amíg le nem teszi a farkát.Eközbenén ált. 0%-ra rakom a prop.pitchet(légcsavarállásszög).Majb ha fõldet ér a farokkerék is akkor finoman a botot koppig húzd hátra(emelkedébe,hasra) és kedj el kerékfékkel fékezni a botot tartsad továbbra is hasrahúzva és persze gáz 0%-on.Addig fékezz amíg meg nem áll.Ha érzed(a hasrahúzott bot ellenére) hogy fékezés miatt kezd orra állni akkor le a fékrõl majd kicsit késõbb kezdj el újra fékezni addig fékezz amíg meg nem áll.7.Ha megálltál akkor kis gáz,légcsavarállásszög növel,megkezdheted a gurulást az állóhelyre(v.taxizást ahogy tetszik).A földön akkor tudsz fordulni a géppel ha az oldalkormányt (amit a lábkormánnyal tudsz mozgatni) a kívánt irányba kitáríted (X vagy Y gomb ill.ha van autós kormányod a PC hez akkor az ahoz tartozó pedálokat(fék,gáz ugye <#vigyor3>#vigyor3>is konfigurálhatod a játéban az iránynyoknak megfelelõen lábkormányként) és közben lenyomod a féket.Remélem nem volt kioktató szövegû de most csak ez jött össze.Remélem tudtam segíteni.
probálj Me109 K4-el leszálni vagy más olyan géppel amiben van emelkedés-süllyedés jelzö és mielött leérnél kb 200KM/h-nál lebegtessed ki ami annyibol áll hogy felemeled kissé a gép orrát és szépen lesüllyed a leszállora!
tipp: FW190 pont jo mert erös a futoja csak kicsit pattogos tud lenni!
ivelölapokat használtad??
Köszi a "track" et, amit, hogy hogyan nézek meg még nem tudom, de a "trió" telepítése után biztos rájövök.
Seaweed! Bírom ezt az interaktivitást, kreatív segítést! :)...nemhiába mûködött olyan jól egy ideig a Shania fórum! <#wink>#wink>
Szombaton fõpróba! Very thanks!
IL2FB+AEP+PF 4.04m kell hozza.
Szóval: a motor teljesítményét levettük 0%- ra, úgy próbáltunk landolni. Kipróbáltuk folyamatos lassítással is, majd az "I" betûvel a propellert teljesen leállítottuk (mindenféle sorrendben), de semmi! Mindig robban a gép!
Már arra gondoltam, hogy biztos azért semmisülünk meg állandóan, mert az erdõs részen kívül mindenhol taposóaknák vannak! <#idiota>#idiota>
Elkelne a segítség, mert most hétvégén, már a Bucser által tálcán nyújtott "célszerszámmal" -itt is köszönet neki!- akarunk dolgozni, természetesen a merge install variációval.
Nem tudunk tovább lépni lelkileg, míg nem sikerül a leszállás! Mi a metodikája?
Na akkor majd én helyette:)
Köszi neuró nagy vagy<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#vigyor5>#vigyor5>