1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
-
radov #1501 az fb az nem magyarnyelvű. -
radov #1500 most megijszetel. ez a PF is olcsó volt, és magyar (ill. angol) nyelvű a telepítő része. (nah így vásároljon az ember bármit is)
de mi az a cd fájl amit kellene linkeljek? (bocs nem vagyok valami vérprofi)
-
#1499 Valamelyik fórumban olvastam valami hasonlót. Ott is a srác Mo-n vette, boltban. Sok küzdelem után valakinek eszébe jutott, hogy a cd-n található file-ok listáját linkelje már be. Akkor lepődött meg mindenki. A bolti verzióban (legalábbis abban, amit vett) egyáltalán nem volt merged rész benne. Viszont nagyon olcsó volt. Tedd már meg azt légyszi, hogy a cd file-t belinkeled ide. -
neuro #1498 nem hiszem, hogy az rts.dll zavarná
az fb és a pf angol nylevű vagy az egyik magyar?
nekem eddig soha semmi problémám nem volt a merged installal -
radov #1497 a PF az bolti és v3.03
az FB+AEP letöltött, de az rts.dll le lett cserélve. vagy ez nem számít ebből a szempontból? -
radov #1496 v2.0 -
neuro #1495 mikor elindítod a játékot, töltés közben a verziószám 2.x? -
radov #1494 sziasztok! a problémám a következő: a FB+AEP telepítése után telepíteném a PF-t de a merge install opció nem jelenik meg, csak standalone. miért van ez, és hogyan tudom előcsalogatni a közös telepítési módot?? -
neuro #1493 Pár nagyon jó videó a Csendes-Óceánról: discovery.com -
neuro #1492 http://hyperfighter.sk/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1478
http://hyperfighter.sk/modules.php?name=FAQ&myfaq=yes&id_cat=1&categories=HyperLobby+FAQ -
neuro #1491 ... a 21000-es port az FB-hez kell. Elképzelhető, hogy a Lobby ettől függetlenül egy olyan porton próbál kommunikálni, ami nincs kiengedve. -
neuro #1490 Írj egy emailt a hyperlobby készítőjének, és kérdezz rá, mi lehet a baj, hátha tud segíteni, esetleg nézz szét a lobby oldalán, ha jól tudom van troubleshooting faq. Ha ez sem megy, akkor marad az UBI. -
#1489 Áhh, ezeket a köröket már lefutottuk. Nincs router, tűzfal se, és a szolgáltató is minap engedte át a játék portját (21000) a tűzfalon... Ennyi! Viszlát virtuális harctér, marad a fel és leszállás öröme... -
#1488 tuzfal? router? -
#1487 -
#1486 Nekem mukodik. A hiba nalad lesz. -
#1485 Az van, de nem megy.. Szóljon ha valaki eljut a srverkeresésig, me akkor a hiba az én készülékemben van. -
#1484 Frissítést letöltöttétek hozzá? Ha jól emlékszem, tegnap vagy tegnap elött "jelezte" a HL, hogy töltsem le a legújabb verziót.
A jelenlegi verzió száma: 3.8.100.
Itt megtalálható. -
#1483 Most jó? Me nekem nem... -
#1482 Jajj sztem az az a "2 hét" -
neuro #1481 nekem most megy a lobby, próbáld meg, hogy be tudsz-e lépni -
#1480 Ok, köszi! -
#1479 szetvagyok esve..ezt nem ide akartam...at is raktam a makettezosbe :P -
neuro #1478 ahogy írta, próbáld meg később, mert a lobby szerver nem működik
szokott ilyen lenni, lehet kifogtál egy szerverleállást vagy valami egyéb hibát -
#1477 Mégsem... Mégiscsak az előbbit írja, az utóbbit csak 1x írta... -
#1476 Bocsi helyesbítek (rossz helyen akartam csatlakozni), a FB-hoz akarok csatlakozni és ezt írja (merged installom van): "Error Socket: 10060 The attempt to connect timed out"... -
#1475 Please wait ... connecting ...
HyperLobby server is temporary unavailable ...
Please wait few minutes and try reconnect again ...
Fel van szabadítva a 21000-es port a tűzfalon, de most meg a hyperlobby ezt írja ha csatlakozom... -
#1474 -
#1473 A Pe-2 egy közepes bombázó volt az orosz oldalon.:) ennek a különböző változatai lesznek benne repülhetőként az Il-2 egy kiegészítőjében (meg még egy két orosz masinka és ezért hívjuk Pe-2 addonnak) -
#1472 Nem mindig tudok kiigazodni a Patch- ek világában, úgy látszik érdemes a gyártó honlapjáról letölteni. Meg is van, de itt nyoma sincs ezeknek:
23-05-2001 Patch (26.1 Mo)
30-04-2001 Patch (25.6 Mo)
02-02-2001 Patch v1.0 (15.7 Mo)
Mindegy, letöltöm a 2.0- ásat, amit mondtál.
Gondolom majd szólsz, ha megérkezik az addon. :) (azt már meg sem kérdezem, mi az a Pe-2. -
neuro #1471 A B-17-hez van egy 2.0-ás patch, amit az atari.com oldalról lehet letölteni
a képek egy új Pe-2 kiegészítőből vannak, ami 1-2 héten belül fog érkezni -
#1470 Kössz neked is neuro! Nagyon rendes vagy! És ezek a javítások kellenek hozzá?
"Képek az új addonból: http://games.1c.ru/ph_ipb/?type=gallery". Ez mi pontosabban? -
#1469 Hajrá! :) -
#1468 Nos srácok jövő hét elején kiderül, hogy megy-e neten a game nekem! (ha minden jól megy átengedik a 21000-es portot azon a fránya tűzfalon...)
Mindenkinek köszi a kitartó segítséget! -
neuro #1467 Képek az új addonból: http://games.1c.ru/ph_ipb/?type=gallery -
neuro #1466 Ha valakinek kell a B-17 - The Might Eight image-e, küldjön privátot, mert hétfőig még fent hagyom a szerveren... -
neuro #1465 21000 -
#1464 Na helló újra! Visszatértem... Mondjon valaki egy olyan portot a merged játékhoz, amit feloldassak a szolgáltatómnál, és mehet a buli a neten!
Köszi! -
#1463 Hát akkor má nem kompatibilis, pedig épp azért mentettem ntrk-ba, hogy mindíg menjen :\ na mind1. -
#1462 Bocs Sanyix, hogy még nem válaszoltam, a track- edet már akkor éjaszaka kipróbáltam, de nem működött. Hibát írt ki és ki is lépett a program. :(