1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
-
steweee #421 érdekes hogy az alap il2 telepítése után a forgotten battles nem látta hogy installálva van, és egy hülye C:\program files... könyvtárat ajánlott fel a telepítéshez. helyesbíttetem neki, majd a pac fighters telepítésénél már látta hogy van vmi telepítve belőle, és feljaánlotta a pf+fb+aep telepítési lehetőséget. azzal telepítettem, most akkor jól csináltam, és választható az összes gép és küldetés mint az már korábban írta vki? még nem volt időm kipróbálni, csak telepítettem -
antijedi #420 aham, de azt azután irta mint hogy én irtam volna..., igy már érthetőbb egy fokkal a helyzet :DDD -
neuro #419 ahogy írta is: szerencséje volt :P -
#418 van 3.01 és 3.02bm mihez kell még patch eddig ezek jöttek ki. -
steweee #417 vmi peccs van már ehhez ? -
#416 szerencsém volt:) -
#415 hmm ha az egérrel jobb gombbal kattintassz a térképre akkor kizoomol. Térképen milyen pöttyöket látsz arany színűeket?? mert azok a waypointok ha be van kapcsolva minimap Path.A kék repülő jel az a tengelyhatalmi (román japán olasz német finn magyar) a piros az a szövetséges (francia orosz angol amcsi lengyel román a háború végén). Aztán az ágyúk azok légvédelmi ágyúkat jelölnek. -
#414 Látok repülő jelet is, de azok a társaim! -
#413 Heló!
Miért van az, hogy a térképen csak ilyen pöttyöket látok és ha oda megyek, nem találok semmit? ( "Kicsit nehéz nekem ez a játék :) ) -
antijedi #412 ő szedett le? miből lesz a cserebogár... -
neuro #411 Utálom az Mk108-ast. A multkor is kétszer leszedtél vele 1-1 lövésből :) -
#410 egyáébként javasolnám a controls menüben az irányítás megtekintését... nem lenne baj:) -
#409 Persze van egy olyan ahol nincs cockpit de az olyan mintha egy arcade játékkal repülnél.. én pl gyűlölöm... De szerintem B17-esre vadászni még mindig az A-8-as a legjobb:) van benne 4!! húszas 2 MK 108 wing cannon+ 2 kiskaliber:) és hát zuhanásban 740-el még stabilan tudod tartani a célt:) -
#408 Hmm... most vettem észre, hogy van egy király célzónézet ha megnyomom a ctrl-f1-et. Ez Bf-110-es 2 db mk108-as ágyújával, így 800 méterről eltalálok egy előttem repülő b17-est. Tehát biztonságba vagyok -
#407 kössz :) -
antijedi #406 m gomb... -
#405 Lehet, hogy én megyek rossz helyre! (bár nem hiszem, mert a társaimat követem) -
#404 Gondolom én megyek rossz helyre! (bár nem hiszem, mert a társaim is arra mennek) -
#403 nem.., nem.. már megvan :D Most az a baj, hogy megyek mindanfele, de egy ellenséges vadászgépet se látok, csak néha 1-2 hajót. -
antijedi #402 lehet hogy kinai a billje és nem tudja mi az a f akráhány gomb :D -
#401 ezen mit nem értessz?
-
#400 -
#399 be kell állítani a difficulty menüben, hogy ne legyen bekapcsolva a No external Views opció. Aztán f2-vel saját gép f3 flyby saját gép Shift F2 baráti gép CTRL F2 enbemy gép f6 pedig míg rajta vagy egy képen valamylik f2-es kamerával folyamatosan mutatja a legközelebbi ellenséges gépet -
#398 Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet külsőnézetben játszani? -
#397 Nem ez sem jó. Asszem lemondok róla! Azért kösz! -
neuro #396 Hangkárty? Ott a setupban kapcsold ki a hardveres gyorsítást... -
kiskorúbézoltán #395 Off
Jó kis link azoknak akik szeretik a P-38-at .
On -
#394 Sajnos ez sem segített! -
neuro #393 A DirectX/OpenGL választást a setup menüben tudod megadni...
Start menü/../IL2 Forgotten Battles/Setup
Aztán válaszd ki az OpenGl-t, majd pedig a Video menüben a kártyádnak megfelelő alap beállítást. Az sem hülyeség, ha mondjuk kezdésnek eggyel rosszabb változatot próbálsz meg vagy pedig a Safe Settings-et.
Egyébként ezek mind ott vannak a manual-ban. Lehet érdemes lenne elolvasni. -
#392 Asztal->tulajdonságok->speciális :nem látok állítási lehetőséget -
#391 Nem tudom melyiket használja. Config:valami mercury alaplap,c-media hkártya,2,4MHZ processzor(nem tudom milyen),radeon9600,512mb ddr ram,win xp sp2 -
neuro #390 direcx-ben vagy opengl-ben próbálod futtatni? -
#389 mondjuk egy pontos konfig sem ártana nem csak egy vid. kártya típus... -
#388 Igen az
-
antijedi #387 dx 9.0c fent van? ha ez se akkor passzolom, majd a nálam okosabbak emgmondják a jót :/ -
#386 Már kb 3x telepítellem újra. Semmi változás -
antijedi #385 hm, hát ez az ugyan az a driver pl elég kellemetlen ha haverodnak tezsem azt nvidia karija van... :PPP
viccet félretéve nekem is volt egyszer ilyen , de egy ujrainstall simán megodlotta... :D -
#384 Hi all! Lenne egy kérdésem:miért nem indul el nekem a játék?
Radeon 9600,XP(sp2). Ugyanaz a driver van fent,mint a havernak neki megy nekem nem. Indítom a parancsikont,kb 2 másodpercig megjelenik a töltés kurzor aztán semmi. Ugyanezt csinálják az előző részek is. Amikor két rendszerem volt csak ME alatt voltak hajlandóak elindulni. Vki help,mert nem szeretnék ME-t telepíteni. Ja crackelve is van. THX akárkinek! -
neuro #383 COMBAT REPORT
DATE: 12 September 1944
TIME: Takeoff: -0100 Contact: 0007 Pancake: 0029
MISSION: Close Air Support
FORCES ENGAGED:
OWN: 6 F4Us
Ivady Reed Schamer Mott
Snider Eschler
6 F4Us
ENEMY: 15-20 Zekes
RESULTS:
ENEMY LOSSES:
Lt(jg). Ivady - 4 kills
Av.Plt.1c Reed - 1 kill
OWN LOSSES:
Av.Plt.1c Reed - KIA
Ens. Schamer - wounded
Av.Plt.1c Mott - KIA
Lt. Eschler - KIA
September 12,1944 Lt(jg). Ivady awarded Legion of Merit
September 12,1944 Lt(jg). Ivady promoted to Lt.
Lieutenant Peter Ivady 32 sorties, 32 kills (8245)
Az eddigi legérdekesebb PF küldetés: Éjjel 1 órakkor szálltunk fel 6 Corsair-el + 6 kísérő egy másik hajóról. A feladat a Palau-tól délre lévő kis szigeten lévő japán tankok bombázása (éjszaka!).
A sziget előtt természetesen ránkugrottak a Zérók. Gyorsan ledobtam a bombákat csak úgy vaktában (persze nem találtam el semmit) majd miután a kísérők is megszabadultak a fölös súlytól elkezdtünk vadászni a japán gépekre.
Az egyik pont ott keringett a sziget fölött, az egyik Corsair-t akarta elkapni. Egy rövid sorozat a szárnyába és már égett is. A következőt északabra szedtem le, csak követni kellett a nyomjelzőket a sötét égbolton.
Már indultam haza, mikor a rádión jött a segélykérés. Az 5-ös gép már egész Palau fölött járt és két Zéró is rajta volt. Rövid idő alatt odaértem és szépen leszedtem mind a kettőt. Közben már a japán légvédelem is lőtt mint a veszedelem, a reflektorok pedig páztászták a felhőket.
A teljes rajból csak ketten maradtunk az ötös géppel (Snider, ő a századparancsnok). Irány haza...
És ha még nem volt elég, hogy vaksötétben kellett ellenséges gépekre vadászni, most aztán le kellett tenni a gépet egy kivilágítatlan hajóra. Az első leszállást átstarttoltam mert túl magasról jöttem be. A másodiknál már "ügyesebb" voltam: jól odavágtam a gépet a fedélzethez, a horog beakadt ugyan de ahogy felugrott a repülőgép a légcsavar hozzáért a hajófedélzethez. De szerencsére leértem épségben :)
Csak azt sajnálom, hogy nem csináltam fotókat... -
antijedi #382 akkor hivd meg magadhoz :D
vagy szerezz te is valami sikosító..., akarom mondani lagositót :DDD