Pacific Fighters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Nagy hiba.. (3000 méter felett aztán nagyon hiányozni fog (az idõd nagy részét ezen a magasságon töltöd kivéve, ha torpedóvetõ leszel..) mikor csak 500m körül számit.... Egyébként rájött már valaki, hogy hogyanlehet rávenni a Hidroplánokat, hogy a vízrõl szálljanak fel??? Mission Builderben?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Kipróbáltam most 4.10-el is (a CCC rögtön az õrületbe is kergetett, mert nem lehet benne a monitor horizontális és vizszintes szinkronizálását bekapcsolni), és ugyanaz. Sajnos a PF úgytünik némileg jobban eszi a vasat, a 9800XT itt már nem elég a minden max.-on melleti 4xFSAA-hoz. 0xFSAA mellett a sebesség rendben van (35-50FPS), de ha választani kell a Perfect landscape és a 4xFSAA között, én az utóbbi választom...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Most jött le az új 4.10-es driver, mindjárt megkuksizom, hátha jobb lesz vele.
A Nyers Erõ...
Motorokat felpörgetni!!!
A Császári Légierõ elsõ támadása sajnos kudarcba fulladt...
...ezért a másnap reggel komolyabb erõvel próbálják újra...
...persze az haditengerészet légvédelmi lövészei ennek nem örülnek...
...egy Kamikaze azonban átjutott a tûzfüggönyön...
...de még ez sem bizonyult elégnek, az repülõgép-hordozó lángol ugyan, de túlélte ezt a rohamot is.
Unom már az ilyen II. Vh-val kapcsolatos elméleteket.. 60 éve volt örüljünk, hogy vége és kész... Innentõl legyen kicsit ontopic a téma
Cifu: Neked excellent tájon nem akad vagy Prefecten úgy mint Az FB?
Yamamotónak csak ez az egy lehetõsége volt, hogy kiiktassa az amerikai flottát a nagy japán támadások elõtt, és õ csak kihasználta a meglepetés elõnyét. A bombázásokban kb. 2200 katona és "csak" 57 civil áldozat volt, tehát semmiképpen sem nevezhetõ "terror" támadásnak.

Amúgy azt mondják,hogy tudtak "valamit",de gondolom erre nem számítottak :/
Persze,hogy nem hagyták volna,de lehet hogy csak vmi kissebb akcióval számoltak....mittudomén' pár bombázó vagy ilyesmi...
Én se bírom ezt a "Bush csinálta a WTC-t is" dumát egyébként
Megint kezdjük el sajnálni a zsidókat?? ugyan már ez megy már 60éve kissé unalmas......Geci dolog volt igaz,de elég már a sajnálatból.Speciel én ugyanúgy sajnálom a ledózerolt arabokat is........
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
gondolkodj már picit, és ne azt szajkózd, amit a szenzációgyáros szennylapok írnak....
Riszpekk
hadüzenet nélkül bárkit megtámadni = terror
biztos van, aki szerint nem, az ilyet sajnálom
Riszpekk
Terrortámadásnak meg még csak véletlenül sem lehetne nevezni (mégha egyesek igyekeznek párosítani a "terror" szót a PH megtámadásával), mivel alapvetõen nem civilek, hanem az amerikai csendes-óceániai flotta ellen irányult.
Az más hogy az amik tudták,hogy jönnek a japók,....már napokkal azelött,de ugye kellett az ürügy :/
De ebbe bele se menjünk 😄D
Azért ez geci dolog, ennyi erõvel zsidókat is lehetne halomra lõni egy játékban. AZ OTT nem háborús tett volt, hanem egyszerû terrortámadás.
Riszpekk
Igen, benne van a Pearl Harbour elleni támadás is, többek között ezért is szeretem Olegéket, még véletlenül sem merülhet fel az a vád, hogy egyoldalúan lehet csak játszani (hány olyan FPS jött ki az elmúlt 3 évben, ahol szövetséges (ie.: Amerikai) katonával voltunk a II.VH-ban? És hány olyan ahol a tengelyhatalmak oldalán harcolhattunk?).
Iszonyú hangulatos volt a földön ácsorgó B-17-eseket és PBY-onokat sz@rrá lõni..

Annó megvettem az IL-õt(kemény 4K-ért),és az szinte mindig fennvolt a gépen😊
Örülök,hogy ez megy "magától" is....(és remélem nem 10K lesz,ha majd lehet itthon kapni)
Az IL-2FB+AEP értelme, hogy lehet extrém dolgokat összehozni (pl. német gépek a csendes óceánon).
Láttam Traxion kérdése is ez volt,de attól hogy az AEP nem kell,attól még az FB-ben nem voltam biztos

Emberek,ez külön gém vagy kell valami "alá" ??
Mert nekem csak az eredeti IL-2 van meg,de gondolom annak ehhez már nem sok köze van 😊

thx
a mondat tehát helyesen:
"ha az ilyen fejlesztõk eltünnek, és marad az EA, az Activision, az UBI által kiadott sok szar"
Forza.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
de azért õket szvsz inkább a kiadók közé szokás sorolni
na mindegy, ez nem lényeg, sry
Riszpekk