1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
-
#381 Hülye Nem megyek csak ezért Moszkvába cak úgy fel tud húzni az ilyen... -
antijedi #380 25 az nem sok... :D
amugy ne ugy báncsad, lenyomozod lakcimét és odamész egy tűzoltóbaltával pl :DDD -
#379 de nem tudom ahogy beérek mögé kap 2 MK 108-at a szárnyába semmi baja repül tovább majd olyan mintha csak 4 FPS-el menne aztán hirtelen hipphopp eltűnik hátranézek és ott van és már nem is laggol.... HOlott az FPS stabilan 25 felett van végig.... -
antijedi #378 báncsad őket -
#377 Utálom Utálom utálom.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Állat oroszok a francért van az, hogy rossz pingre hivatkozva csak akkor laggolnak, ha előttem vannak mikor engem lőnek és mögöttem fordulózik akkor egyáltalán nem ugrál a gépe, hanem tökéletesen ollózik, de ahogy elémcsúszik elkezd varpolgatni.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem szokásom csalással vádolni senkit de ezek csont nélkül ezt csinálják valahogy.. (gondolom nyomkodják a prinscreent vagy nem tudom mitcsinál, hogy akadjon de már baromira unom.... -
ShaiHulud #376 kulso nezetbol egy szimulatort? ehhe ilyet sem hallottam meg:) -
neuro #375 Ha beindul a Coop Club akkor ott repülhetsz velünk kooperatív küldetéseket. -
kiskorúbézoltán #374 Sok dogszerveren van külső nézet is (sőtt mostanában FR szervereket nehéz találni ), csak végig kell bogarászni , bal klikk a szerverre és kiírja az aktuális beállításokat . -
#373 Pff. Hát ez a csak belsőnézetes gém online így nemnagyon megy, mert nagyon nemlátok semmit a belsőnézetből, akárhogy forgolódok, meg vasárnap óta van ilyen nézetgombos joyom, úgyhogy még aztse szoktam meg. Akikkel játsszottam, aztajánlották, hogy ha majd úgyahogy megtanultam a belsőnézetes játékot, akkor coopozhatunk, de addig dogfight :) pedig én pont fordítva gondoltam, hogy előbb coop, aztán dogfight. -
#372 Jájájá:D -
antijedi #371 és ez melelsleg gamek 99%-nál bevállik :DDDD -
#370 Így igaz:) -
antijedi #369 hyperlobby és kiabálj a chatben magyarul majd válaszolnak :DDD -
#368 Mikor játsszotok ti online??? És hol? Érdekelne, mert énis kipróbálnám úgy. -
neuro #367 a féket csak lassan szabad adagolni -
#366 Ja és közben azt tapasztaltam, hogy a német gépeket enyhén szólva sokkalkönnyebb leszeni, mint a japcsikat... -
#365 Pff megint beszívtam :-) MiG-3-assal repültem lelőttem 2 average fw190-t, és egy average me109-et leszállok, puff nyikorgás, és orrabukik a gép :) mert átállítottam a féket a joystickom egyik ilyen csavarós valamilyére, és elfelejettem, hogy úgyhagytam, hogy tökig be volt húzva
Meg néztem a Ricsi Század oldalán néhány tracket, hát egykettő nemrossz :) tetszik az a fölfelé, hogy ne tudjanak követni, majd fölülről rácsapni az ellenre taktika :). -
#364 Igen majd az összes angol géppel könnyű fejre állni:) Egyébként online vannak olyan dedikált szerverek ahol vannak limitált repülőikopnok meg vannakpl map iconok vagy éppen minimap Path(ami azt mutatja, hogy te merre mész) A másik meg, hogy Object lihtningot vedd maxra a Landscape lightningot Flat-re és akkor jobban látszódnak a zöld háttér előtt is a muszkák... -
#363 Előbb common patch és utána a 3.02bm menj a Ricsi Század Honlapjára ott az első vagy a második Hírben benne van, hogy hogyan kell feltenni a 3.01-et egyébklént hibás patch után nem kell újratelepíteni, hanem viisszateszed a 3.01-et aztán felteszed a 3.02commont és utána a 3.02bm-et. -
#362 Nahát nemfogok játsszani online egy darabig :) felraktam az fb+aep+pf-et, rá 3.01m patchet, majd arra rá a 3.02bm patchet, de a 3.03bm-el megjeleni a játék indításakor a loading, és 5%-nál kiírja, hogy az akármi érvénytelen memóriacímre hivatkozott, szóval csak a 3.01-el megy.
És hallottam, hogy online minden realisztikusra van állítva (én mondjuk a speed bart, meg a map icons-t bekapcsolom, különben aztse tudom holvagyok), keztem egy leszállással ugye csak belső nézetből, egy Tomahawk IIc-vel, leszállás szépen puhán ment, de mikor egy pillanatra benyomtam a b-t (kerékfék), úgy előrebukott egy pillanat alatt, hogy eléggé meglepődtem. Pedig a gép hátulja is tökig le volt nyomva, és már volt ilyenben részem, amikor a német gépek után kipróbáltam az IL-2vel a fékezést :) de ennek a Tomahawknak a féke mindent felülmúlt, úgy orrabukott, hogy időm se volt mit csinálni :) -
#361 Pedig nekem az a-20nál mikor ellőtték az egyik oldalon lévő vezérsíkot, kiírta, hogy damaged, pedig a másik oldalon még működött. -
#360 általában ha már írja akkor pápá azon akontrollon... Amikor csak sérül akkor nem ír semmit csak csökken az ereje, ha már damaged akkor el is száll.. prbáld ki.. -
#359 Damagednél még nem, hiszen aztis jelenti, hogy sérült, nem feltétlenül, hogy töktropa. -
#358 Amikor kiírja, hoögy elevator damaged az az tjelenit, hogy egyáltalán nem mozog utána, szal maximum fel letrimmel meg gázadással irányítod a gépet vagy flapsel,de az lassit sajnos..
-
#357 Nekem annyiszor ellőtték a rudderemet, az FB-ben, hogy nemis tudom megszámolni, de nemérdekelt mert nemhasználom :) de ebben a PF-ben állandóan az egyik elevator-t lövik el. Ma is A-20-al bázistromboltam, és egy Ki-84(?) ellőtte az egyik vizszintes vezérsíkot (aztán a hátsó gunner fejbetalálta a ki84 pilótáját :-D ), úgyhogy nagyon nehezen lehetett irányítani, de azért még vissza tudtam menni a bázisra, és leszállni, bár eléggé odacsaptam, mivel tökig visszahúzott joystickal is alig emelkedett az orra. -
neuro #356 Tegnap én is repültem online FW-k ellen, és hiába tömtem tele .50-esekkel, csak nem akart leesni :) -
#355 hát vagy szárnyfelületre.. nagyon könnyű ellőni 3.02Bm-ben a kormányokat.. (nekem minden 2. halálom PK minden 3. elevator damaged és a maradék egyben zuhanok le mert ellövik valamimet) -
antijedi #354 meggymagköpködő rulzik :P
amugy motorra vagy pilotára célozz vele és akkor jó lesz neked :) -
#353 A célzással nincs gond legalábbis az német és orosz gépeknél. A amcsi gépekben viszont ezt a jó gyors géppuskát, útálom, mert: 1. nem húz a lövedék csíkot, nem látom hova talál egy bizonyos távolságból 2. inkább a szétzúzós darabokraszakítós fegyvereket szeretem, mert pl. egy IL-2M-re rakható nagy, asszem 20mm-s gépágyúval, volt hogy szemből egy 1 db lövéssel leszakítottam egy Fw-190-es szárnyát, mögötte meg simán megcsinálom ugyanezt, főleg, ha kanyarodik.
3. volt már olyan, hogy egy p-51-es géppuskájával (szinte ugyanaz mint a corsairokon) szószerint szitává lőttem egy fw-190-t és még csak nem is füstölgött (szóval nagy sérüléseket nem okoz), mondjuk lezuhant, mert a szárnyán csak lyukak voltak, megrántotta, azt dugóba került egyből. Visszajátszásban megnéztem, és ementáli volt a repcsi, tele kis lyukakkal mindenhol, csodálkoztam is hogy tud így repülni egy repülő.
Na akkor teszem fel az fb+aep+pf-et, mert most csak a pf van fenn. -
#352 Nah ha holnap "olyanom"(raerek) lesz es Sanyix igenyli meg, akkor en is leszedem beta patch-et, es csinalok par tracket AI Zerok ellen. -
#351 Nem beszeltel baromsagokat!
Gyakorlas a titka mindennek.
ACE szintu ellenfelekbol is le lehet loni 4-5-ot minimum kell gyakorlattal.
Okossagot most inkabb nem mondok, majd talan holnap csinalok par tracket...(most is gondoltam ra, de elobb raktam el az X45-ot)
(bar ahogy olvasom beta patch-et hasznaljak(tok?!) ...en meg "mindig" 3.01m-et) -
antijedi #350 megy vele -
#349 A frogotten Battles szobában mindenki szonte FB+AEP+PF+3.01m+3.02Bm patchel játszik mivel sokmindent rendbetettek a német meg orosz angol gépek körül is a 3.02-es patchel... (Fók pl brutális lett... Bár újra meg kell tanulnom vele lőni:D) -
#348 Ne vigyorogj, hanem írj valami építő kritikát, ha baromságokat beszéltem volna:D -
#347 A hyperlobby izé meg úgy működik, hogy leszeded a hyperfighters.jinak.cz oldalról a lobby legújabb kliensét aztán feltelepíted. Elinditod a hiperlobby klienst (3.7.74 a legfrissebb) Aztán kiválasztod a játékot Beírsz egy nevet és csatlakozol a Forgotten Battles Szobához aztán kész (persze kell előbb a 3.01-es és 3.02-es merged patch, ha FB+AEP-re telepítetted a PF-et...) Mondjuk lobbyn mindenki így játszik:) Szal nem nagy kaland ám ez...
JAvaslom ezzel kapcsolatban olvass vissza az IL-2 Sturmovik topicban. És esetleg gyakorolj fegyvertelen utasszállító gépeken célzást. -
#346 hmm. nincs semmi felrakva, és elindult a hyperlobby. Fura, de mindegy, a lényeg, hogy megy. Látom, hogy itt csak Forgotten Battles van. Megy a multi FB+AEP+PF-el? vagy csak FB+AEP-el? -
#345 -
#344 Hát ha gyakorlod elegetakkor igen.. Nem beszélve arról, hogy a Corsair géppuskái iszonyatos tűzgyorsasággal dolgoznak nem beszélve, hogy 6 van belőlük.. egy 1,5 Mp-es sorozat ledarálja a Zeke szárnyát.
Zero esetén vica versa.. Vagy nagyon régen linkelt még Seaweed a másik topicba Trackeket 2.04-hez asszem. Ő is 1-szer kétszer lő a gépekre,de az ül (ráadásul akkor még nem is volt gyakorlatban:D)
-
#343 De ezazért nagyon el van túlozva, mert nemhiszem, hogy a II. vh-ban volt ilyen pilóta aki ilyen pontosan telibetalál egy gépet, ami ráadásul nem is túl jó szögben repül hozzá képest.
Amúgy az a gond, hogy kb. 1,5 hónapja nem játszottam de azelőtt is volt egy két gondom a zerokkal, de azért lövögettem őket rendesen. Ennyit számít 1,5 hónap kihagyás? :-) -
#342 Mondjuk néhány alapvetés: Nem repülsz szembe semmilyen géppel. 2. Corsair vízszintesen jobban gyorsul és sokkal gyorsabb mint a zero. Szóval nem emelkedsz, hanem sűllyedsz aztán mikor zuhanásban eltávolodtál (mondjuk olyan 4-5 km-re visszafordulsz vízszintben és újra lecsapsz.. Zero megfordul a szárnya körül a Corsairhez képest. Következő dolog. ha van magasságod és bent ül mögötted a zéró akkor kicsit lenyomod az orrát ezzel baromi jól gyorsul a zero megintcsak elhagyod de egy valait oha semmilyen géppel ne tegyél zero ellen.. emelkedni.. vagy a legelején magassági fölényből indulsz vagy soha semmikor nem lesz zero ellen magassági fölényed... egyszerűen 80-nál még gond nélkül átfordulás közben szanaszét lövi a Corsairt...a Corsaired meg 130-nál átesik.. teljesen... röviden ennyi a titka...