1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
-
#461 Mint érdekesség...
Egy készített misszióban beállítottam a támadó köteléknek, hogy egy földi célt, jelen esetben egy gyártelepet bombázzon (akár A-20, akár F6F-5). A célt elérve fogták magukat, és önállóan döntve nem a gyártelepet, hanem a mellette lévő repülőteret biztosító légvédelmi üteget bombázták, utána pedíg nem indultak el hazafelé, hanem fedélzeti fegyvereikkel lötték a földön, illetve a levegőben lévő ellenséges gépeket ?(Ez mindkét említett típusnál ugyanúgy történt)
Ezt nem negatívumként hozom fel, csak mint érdekességet. (De ezért hadbíróság elé állították volna az egész bagázst !!! ) -
#460 Köszi a gyors választ, este megnézem, ha kell beállítom (úgy emlékszem, hogy perfect a beállított érték) és kiprószálom. -
ToMy_ #459 jaja. a legutobbit meg nem (3.03) , de az elozot igen.
a tobbi geppel semmi gondom, mindossze a torpedosokat hianyolom csak, (de ugy latom, nemcsak en, a pacific-fighters.com forumait olvasgatva ) -
#458 Patcheket feltetted??? -
neuro #457 Nekem semmi gondom nem volt vele. A többi gép jól működik? -
neuro #456 Be van állítva a Perfect mód? A játékon belül Graphic Options és aztán legalul Landscape -> Perfect. Utánna esetleg a conf.ini-ben keresd meg a water pontot és próbálgasd 0-tól 3-ig. Ja, és csak OpenGl-ben működik ha jól tudom...
1. Van. Ha egy repülőgépnek az utolsó waypoint-ja támadás egy hajóra, akkor automatikusan kamikaze üzemmódba lép. Tehát ha a GAttack után nincs több waypoint, kamikaze lesz.
2. Ez jó kérdés, még sosem próbáltam. Nem hiszem hogy mélységi bombák lennének a hajókon, úgyhogy csak a rombolóról indított torpedók maradnak. -
ToMy_ #455 Nálatok sem megy normálisan a Dauntless? Akár karrier-módban, akár single-mission módban akarok reppenni vele, soha nem irányítható. Nincs pilótafülke, csak külső nézet, és onnét sem reagál az irányításra... :( -
#454 Ez érdekes... nálam sem rossz a víz látványa, de este megnézve egy-két vízközeli repülésről készült felvételemet, ennyire mégsem szép.
A videokari nálam 9600XT szintén 256MB rammal és minden beállítás szintén a maxon van.
A "tömegjeleneteknél" azért természetesen nálam is beszaggat, pedíg a PIV/2.6 alatt 1256MB RAM van.
Más...
Hadd kérdezzem meg tőled, mint szakértőtől, hogy...
1. Van-e lehetőség misszió készítésénél arra, hogy az AI-val repülő gépek, kamikaze módon támadják az ellent ?
2. A tengeralattjárót, mely periszkóp mélységben halad, el lehet-e süllyeszteni hadihajókkal, vagy marad a légi csapás pl. egy PBY-nal ?Nálam egy hajókötelék (anyahajó, romboló, csatahajó) nem tudott elbánni vele. (azt láttam, hogy a romboló torpedókat lőtt ki a tengeralattjáró felé, de aztán egy rá kilőtt torpedótól el is süllyedt) -
neuro #453 Egy sima 9600-os Radeon 256 mega memóriával.
A játékban minden maxon van, csak a setup-ban kellett visszavenni pár dolgot: OpenGL, Bilinear filter, S3TC textúra tömörítés, illetve a conf.ini-ben water=0 forest=1.
Így 30-40 fps-t ad harc közben, kivéve Pearl Harbor fölött illetve a normandiai térképen, ami szeritem bugos.
Viszont azt vettem észre, hogy a perfect mód nem nagyon lassítja a játékot, inkább a Landscape Lightning az ami visszavesz a sebességből. -
#452 neuro !
Milyen videokarid van ? Azért kérdezem, mert nagyon pazarul néz ki a víz a képeiden. -
#451 Wings over Vietnam (forum sg-n) -
#450 Wov?? Az micsoda Seaweed? -
#449 van mar 3.03 is..lasan lesz 3.04 is..de kurva nagy akavaras az egesz korul...(mind1 mostanaban ugyse foglalkozok vele WoV-ozok inkabb) -
neuro #448 Csak egy pár kép, amiket ma "fotóztam" :)
-
#447 Hádde nemnagyon mentem közel, és ha közel is mentem éles fordulóval kimentem mögüle. Mondjuk egy b-17esnél jobban céloz a lövész, mert ott soxor talál :)Amúgy a saját lövész se olyan rossz, mert arra képes, hogy a sorozat 2 méterrel menjen el az ellen gép mellett :) ijesztgetésnek jó :) -
#446 Ja hát igen természetesen:D -
kiskorúbézoltán #445 Kivéve ha a saját lövészedről van szó ... :( -
#444 hmmm nem tudom milyen szinten lehetett az AI de általában PK-t motort vagy elevatort lőnek szinte 2. lövésből... -
#443 Tökjó tegnap 6db pe2-t szedtem le a bf-110-es mk108-ával, és sikeresen leráztam a 4db yak-9-est is:). A Pe-2-k lövészei viszont elég sz*rul céloznak, de 1 kis golyó (ez az 1 talált) kilyukaszotta az üzemanyagtartályt. Hát aztán félúton visszafelé le is állt a motor, és szállhattam le a fűre. -
#442 Ok, kössz, találtam repülőt! (báár mire odaérek az ellenséghez leáll mindig a motor) -
#441 és akkor hogyan engedte az AEP-et feltenni???? -
#440 A FB nem volt fent! -
#439 Gondolom FB+AEP-re... Mi is arra telepítjük ám... -
#438 Ááááá! Én voltam az idióta! Az AEP-re telepítettem a PF-t :) -
antijedi #437 nah megnéztem és bennevannak
mind a repülhetők mind a nem repülhetők
:) -
antijedi #436 a gépeket nem tom de az én logikám szerint akkor aki ugy rakta fel ahogy te mondod és csinál egy szerver arra nem tud felmenni aki nem ugy rakta fel mert a kettő külömbözik (és ugye multis gamek nem csipik ha bármi is külömbözik)
vagy tévedek? -
neuro #435 Nem biztos, hogy a PF-be csak úgy belerakták volna ezeket a gépeket... bár kitudja. -
neuro #434 valószínűleg azok maradtak ki, amik benne vannak a patch leírásban :)
nem tudom, hogy a PF tartalmazza-e azokat a javításokat, ha a kettőt együtt rakod fel, az is lehet, hogy gondoltak erre és benne van.
Ezek az új gépek vannak a 2.01-ben:
1. New flyable: I-185 M-71.
2. New flyable: I-185 M-82A.
3. New flyable: Yak-3P.
4. New flyable: Yak-9B.
5. New flyable: Yak-7A.
6. New flyable: Yak-9M.
7. New flyable: Yak-9UT.
8. New flyable: LaGG-3 (series 29).
9. New flyable: LaGG-3 (series 35).
10. New flyable: Spitfire Mk. IXc.
11. New flyable: Spitfire Mk. IXc (CW).
12. New flyable: Spitfire Mk. IXe.
13. New flyable: Spitfire Mk. IXe (CW).
14. New flyable: Spitfire Mk. IXe (HF).
15. New flyable: Fokke-Wulf FW 190 A-6.
16. New aircraft: B-25C.
17. New aircraft: B-25G.
18. New aircraft: B-25H.
19. New aircraft: B-25J.
20. New flyable: I.A.R. 81a (corrected loadouts for IAR series as well).
Nézd meg, hogy neked megvannak-e... -
antijedi #433 erre énis kiváncsi lenék mert én azokat a patcheket kihagytam mert az én logikám szerint az új kieg ugyis ujabb verzio mint a régi patchek, vagy tévedek? :/ -
#432 egyébként kimarad valami ha nem teszem fel az AEP 2.01 és 2.04-es patchet??? mert én most így tettem fel újra... -
neuro #431 ja de, igazad van.. 2.04 a végleges verzió, a 2.2-est számoztam rosszul -
#430 3. Aep Patch 2.0-2.1
4. Aep Patch 2.1-2.2
AEP patch nem csak 2.01 és 2.04 van???
-
neuro #429 Az történt, hogy én béna voltam, ő pedig ügyes :)
A dogfight szervereken az a jó/rossz, hogy nagyon gyorsan az akció sűrűjébe kerül az ember, és a nagy kapkodásban könnyen bekaphat párat a 30-asból :)) -
neuro #428 Installálási sorrend:
1. IL2 Forgotten Battles
2. Ace Expansion Pack
3. Aep Patch 2.0-2.1
4. Aep Patch 2.1-2.2
5. Pacific Fighters
6. PF Patch 3.01
7. PF Patch 3.02b
Pont tegnap csináltam végig, alig 30 perc ment el rá az életemből... -
#427 nem kell még hozzá az Ace's Expansion Pack. Tuom, hogy magyarországon csak a fenti 3-at lehetett kapni. töltsd le a Ace's expansion Packot valahonnan.. (dc-n szerintem megvan még pár embernek). Alap Il-2 vel ne is foglalkozz azt már senki és semmire nem használja... -
steweee #426 hmm. nekem ami megvan az az il-2 sturmovik(alap)+ IL-2: Forgotten Battles + Pacific Fighters. az így nem lesz jó ? -
#425 feltelepíted IL-2 Forotten Battles
Aztán feltelepíted Ace's Expansion Pack
Utána felteszed a Pacific fighterst úgy, hogy FB+AEP+PF-ed legyen.. ez lesz a 3.0
Ezután leszede a 3.01M patchet felteszed aztán leszede a 3.02 common majd a 3.02bm patchet. Majd beadagolod neki a törést ami a PF cd-n volt... -
steweee #424 hmm. egyszerűen nem indul. légyszi írd már le hogy hogy kell telepíteni PONTOSAN, mint egy hülyegyereknek, mert én inkább játszani szeretek nem a telepítéssel pöcsölgetni. plíz ! -
steweee #423 köszi -
#422 MIvel az alap Il-2 sturmovikra nem megy fel a Pacific fighters nem csoda, hogy külön kell telepíteni.. Most így repülnek neten: Felteszed Forgotten Battles-t felteszed a Ace's Expansion Packot aztán felteszed a Pacific Fighterst majd a 3.01 és 3.02 common és a 3.02 Bm patchet...