Pacific Fighters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
jaja Sajna Midwaynél vége is a Pacific War-nak a töri könyveknél, hogy ot megfordult a háború sorsa a tengeren.. Guadalcanalról a Salamon szigetekrõl és egyéb csatákról nem sok összefoglaló infot nyújtanak, csak az erre specializált könyvek...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Az átlag szerintem nem sokat tud róla. Történelem órán szinte semmit sem tanítanak a Csndes-Óceáni hadszítérrõl. Elintézik, azzal, hogy volt egy csata valahol Midway környékén és kész...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

nálunk kevésbé ismert? discovery éjjel nappal azt nyomatta egy idõben... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Pacific Fighters történelem - 1. Pearl Harbor
A Pacific Fighters megjelenésével egy új cikksorozatot indítunk útnak, a repülõgépszimulátor szekció Magazin rovatában, amely a nálunk kevésbé ismert Csendes-Óceáni hadszintér legfontosabb csatáit, hadmûveleteit fogja bemutatni.
A rövid, inkább csak bemutató jellegû cikkek hetente érkeznek majd. Az elsõ a sorban, nem túl meglepõ módon, a Pearl Harbor-i japán támadást dolgozza fel.

http://bop.agria.hu/repszim.php?id=magazin_pf1

Glpetyus

Még gyerek illetve fiatalabb koromba érdekelt igazán a repülés...én is ember vok...felejtek is 😄

"Értek valamelyest a gépekhez,de ilyenrõl nem halottam :/"

Tedd át valami más kombinációra aztán biztos menni fog 😊

Glpetyus
hmmm...

Nemcso
Viszont az AltGr+K combóval simán mûködtetem a horogkiengedést.

Nemcso
Nem , mivel jobbal joyozok, ballal kezelem a billentyûzetet, így a baloldali "sima" Alt áll kézre.
De most belegondolva nem lehet, hogy az Alt+G combó valami miatt nem használható a játékban? Na mindegy este majd átkonfigurálom és megprószálom... de azért köszi a törõdést.

Nem lehet, hogy az ALTGr-t nyomkodod? Magyar billentyûzetnél a sima ALT-ot és az ALTGr-t külön kezeli

Nemcso
Nálam meg Ctrl+G a behúzás, ami müxik is, de az Alt+G kiengedés combóra nem csinál semmit. (ugye egyre gondolunk low és rise gear opciók)

Futómû: I-16-nál és F4F-nél KÉZZEL kellett be/kitekerni a futót. Ehhez alapból nincs billentyûkombináció rendelve, szóval Controls és ott Raise/Lower gear manually (nekem Shift+G és Ctrl+G)

Lefulladás: Szintén csak az I-16 jön elõ újra - egyes gépeken (I-16, korai Zero, Spitfire MkI, Hurricane MkI, CR42 stb.) nem volt befecskendezõ, így negatív G-s manõvereknél a benzin nem tudott a motorba jutni ezért az lefulladt.

Glpetyus
Hmmm...szerintem nem,de ki tudja? 😊

42nd Intruder
Valószinüleg azért, mert nem bírja a negatív G-t. A rata is ilyen.

Glpetyus
Így akartam=nekem eredeTi van,de nem peccseltem fel soha 😊

Glpetyus
Nekem eredei van,de így fejbõl nem tom hanyas verzió 😛
Sõt arra sem emléxem,van-e benne Rata,...de asszem van 😛
(az az igazság,hogy inkább német járgányokkal repülgettem😊
No mindegy,köszi a segitséget 😊

[NST]Cifu
Márpediglen az I-16 "Rata" mintha még az alap IL-2-ben jelent volna meg, valamelyik patch-ben. Az volt az elsõ gép a játékban, amelynél kézzel kellett behúzni a futómûvet.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Glpetyus
Basszus,én meg csak a G-t nyomkodtam
(merthogy a többi azzal mükszik)
Annyi eszem meg nem volt,hogy megnézzem a controls-ban

Más= a kezdeti ZERO mért fulladozik ha padlógázon lenyomom az orrát?
Értek valamelyest a gépekhez,de ilyenrõl nem halottam :/

[NST]Cifu
Legalábbis nálam alaphelyzetben a H engedi ki, és a J húzza be...

Glpetyus
H-t???

[NST]Cifu
Nálam teljesen jól mûködik, csak nyomogatod a H-t, és szépen lassan kiengeded a futómûvet...

Tihy
De ugye nem azzal akarod kiengedni, mint amivel behúztad?

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Glpetyus
Nekem sem mükõdik... :/

Nemcso
Lenne egy kérdésem F4F-el kapcsolatban.
Ennek a géptípusnál ugye kézzel kell behúzni és kiengedni a kerekeket. Namármost a két dologhoz, két funkcióbillentyü is tartozik. Én viszont csak behúzni tudom a kereket, kiengedni nem. Van valamilyen repülési követelmény, hogy ez a funkció mûködjön, vagy én vagyok béna (nem kell bólogatni !), vagy csak egy bug.

Nemcso
Remélhetõleg észbekapnak a magyar terjesztõk és nálunk is kapható lesz, természetesen az AEP -vel együtt.

Nemcso
Nagyon jó, hogy végre van B-24 is. Lehet rá végre magyarországi missziót építeni.

Nemcso
Meg is venném, ha egyáltalán megjelenik majd Mo.-on.
De félõ, hogy ugyanúgy járunk vele, mint az AEP-kal.

Bucser
Amint megjelenik megveszem.... De szerintem azután kéne ilyen kijelentéseket tennie Olegnek, hogy Boltban van a játék. Addig pedig szerintem nyugodtan lehetne hagyni, hogy a törtel menjenek a népek. Egyébként meg kinek a felelõssége, hogy tört verzió jelent meg??? A nagy orosz hazában már boltban árulják dobozos verzióként a tört PF-et.

Mindenesetre ha eljut Magyarországra megveszem. De ne kelljen már németországból vagy USA-ból rendelnem a programot.... Ez meg már a kiadójának a felelõsség, hogy lefedettség legyen az elérhetõségben mindenhol... És a kiadó felelõssége másolásvédelmet venni is...

Szóval Olegnek nem a Community-t kéne ostoroznia, (pláne nem azokat akik a hivatalos fórumra járnak sírni) Hanem azokat akik kiadják a játékukat ilyen pocsék védelemmel.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

42nd Intruder
Lehet, hogy volt már, de azért érdemes szem elõtt tartani:

"A hivatalos PF fórumon nagy a lincshangult.
Konkrétan azzal kapcsolatban durvultak el az indulatok, hogy sok ember játszik tört PFel. A fórum egyik moderátora "elvileg" felveszi a kapcsolatot a lobby készítõjével, hogy bannolja mindazokat, akik a tört PFel játszanak. Ha igaz, ha csak egy megfélemlítés, érdemes figyelembe venni, tehát csak a hivatalos kijövés után játszani a PFel lobbyn.
Az eldurvulás pedig annak tudható be, hogy Oleg kijelentette, hogy nem biztos, hogy lesznek patchek a játékhoz és a BoB is veszélybe kerülhet ha az PFet többen töltik le mint amennyien megveszik. Ez az arány a sima IL-2nél 20% az FB+AEPnél már 60% (!) volt. Tehát a kiadás után mindenki, aki úgy érzi, hogy szeretne még a jövöben patcheket és új játékokat látni Olegtõl, az vegye meg a PFet."

Glpetyus
Mekkora gém!!!!!!!!!44444444444

1000 éve nem repültem ilyen jót 😛

Bucser
ugyanaz a cég ugyanaz az engine ugyanazok a fejlesztõk csak másik hadszíntér és más gépek vannak benne. Ha FB-re telepíted akkor az összes gép benne lesz ami FB-ben AEP-ben és a PF-ben van (ahogy seaweedék számolgatták Kb 140 géptípus körül)

jobb mint az il2 sturmovik?

igen

Charly
Sziasztok milyen a progi sim a javából?

nah de most megcsinaltam hogy a kormany pedalja lett a rudder....szal most mar midnen fullextra😄D marcsak egy venti kene szembe velem 😊

én is így értettem. csak nekem nem annyira érzékeny 😊

ize szal nekem sem magat a csurot zavarja be hanem ahogy mozgatnam a joyt akaratlanul is csavarodik maga joy es ezaltal a rudder is aktivalodik😊 eleg erzekeny ez a twist handle anyamkinyja.

De.. Van gázkar rajta csak nem vettem figyelembe. A BF 1942-ben nem kellett. Most már tökéletes.

THX!
nekem is csavarós joy-om van de nekem nem zavarja be a csûrõmozgatást a rudder

jaja csinaltam is csak akkor sem sikerult😄 aztan meguntam es gondotlam majd az elesen sikerul😄DD...nah de most kiszedtem a twist karrol a ruddert es igy vegre sikerult leszalni a mocsokra😄

[NST]Cifu
Van Carrier Landing training, javasolt az éles küldetések elött ott gyakorolni... 😊

az a gaz hogy a joystickom olyan hogy twist gecis szal ha botkormanyt csavarintom jobbra balra akkor az a rudder...es elegge bezavar ha csak csuroket akarom mozgatni mert akartlanul is csavarodik az a szemet...szal majd lehet atkonfigolom valahogy...mondjuk bedugom a kormanyt is es talan megy ugy hogy a pedal resze lesz akkor a rudder😊 es akkor nagyon fullos lesz😄D

F4F-3 😊 elso kuldi usnavy fighter campaign...

milyen géppel próbáltad?

a kutyafajat neki...hat nem tudok leszallni rohadt carrierre😄 5 szor rafordultem mar de midnig elbasztam...aztan meguntam es mondom csak azert is leteszem...hat siekrult leerni csak nem akadt be a horog igy gondoltam egyet es nyomtam a braket😊 hat igen orra alltam es beestem a vizbe tovabb csusztomban...a carrier meg ramhajozott es szetrobbantam...player killed...ejj😊 pedig lelottem 3 zerot elotte😊 termeszetesen difficultynal elso tablan minden be van kapcsolva...

[NST]Cifu
A Joystickodon nincs véletlenül valamire beállítva a gázkar?

Hali!
Meg tudná mondani valaki, hogy miért esik vissza a motor 28% -ra amint kikapcsolom az autópilotát? Hiába nyomom fel max-ra, egyböl vissza esik.
Így elég nehéz repülni 😊

Köszike
Bucser
de úgy, hogy külsõ nézetbõl repülhetõ legyen😊

42nd Intruder
Aztán majd kapod a parancsot, hogy KAMIKAZZZZZZZZZEEEEEEEE! 😄DD