Pacific Fighters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Én lenni csak egy stupid kadét😊 még tanulok😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bazza
Van valahol egy track, amit egy profi készített? Szívesen megnézném!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Bucser
Asszem shift F1 vagy Ctrl F1... Nálam Joystickban an beállítva így nem tudom a manuálisat a defaultot... de elvileg asszm gunsight nál kell keresni (ez az amikor ráhajol a célkeresztre a pilóta így pont mindig olyan zsögbõl látod a célkeresztet ahogy a teljes kör rajta van az üvegen...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bazza
most repültem japó géppel, de látom, hogy a célkereszt nem szabad, eltakarja vmi...hogyan tehetem szabaddá?

Nagyon jók a japo gépek én is azzal gyakorlok 😊)

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

ezért nem szabad iylen korán kelni 😊
a délután 1-2 ideális idõpont a felkeléshez 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

és õ már felszált...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Oké fasza lett, már nem vinnyog! Köszi
Tomo15
Jaj sry már sikerült.
Tomo15
Na hello én a hyperlobbyt be tudtam allitanit csak nem jön be semilyen lista (PL:playerlist)vagy nem jönnek ki a serverek valaki nem tud segiteni?
Bucser
Korán volt amikor írtam látszik😄 LOL😄😄😄😄

Jahhh fékszárnyakat (Flaps) húzd be teljesen..😊

[NST]Cifu
Ne harci állásba tedd az ívelõlapokat, hanem teljesen húzd be õket.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Bucser
A sziréni figyelmeztetése csak azután van, hogy felszálltál...

szerintem õ arra gondolt hogy a német gépeknél ha harci állásba teszed flapsokat akkor valami belsõ sziréna szerû hang (talán figyelmeztetés? ;/) elkezd vinnyogni..., de én ezt csak német gépeknél hallotam többinél simán "sistereg" a levegõ 😊

Bucser
Valószínûleg, hogy a fék automatikusan befog mint nálam... (én sem tudom miért... muszka gépekkel mivel lassan gyorsulnak így kész kínszenvedés a felszállás... a Fék szokott vinnyogni (kerékfék)

Hali !S Cifu! Azt megtudnád mondani, hogy mikor a IL-2FB-be felszállok egy géppel, kerék behúz, szárnyak harci állásba, utána még mindig vinnyog valami a fülkébe, mindig be kell kapcsolnom 1-2mp-re az "A"pilotát, hogy megszûnjön a vinnyogás,valamit ki-be kapcsol amiröl én nem tudok, mert utána elhallgat mi az isten vinnyog a fülkémben?
[NST]Cifu
Hoi!
Jaja, eddig szinte alig repültem szövetséges géppel, inkább a japánokkal szárnyalok. 😊)

!S Cifu thx a gama über kira nem birok betelni vele a japán rádis hangok nagyon be jönnek😄DD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Nagyonszépen köszi! Sikerült! Üdv.
[NST]Cifu
A fõmenüben "Controls" gomb, és szépen megnézed, hogy mi van beállítva a "Toggle Chocks"-ra (nálam Shift+V, de lehet, hogy nem ez volt alapból). Pörgesd fel a motort, majd nyomd meg azt a billentyûzetkombinációt, ami erre van rakva, és voilá...

Hali sziasztok! Nem tudok anyahajórol felszállni, a gáz fullon, csak pörög a motor nyomkodok mindent nem akar elindulni csak ha "A" pilótát bekapcsolom, olyan mintha a levegõbe lógna az egész,"A" pilótánál is lehuppan a földre úgy indul, mit csinálok rosszul?
bazza

Keresek olyan repülnivágyó, repülõsöket, akik szivesen funolnak bármikor, olyan társaságot, ahol nem a vérkomoly repülés, a szimulátort játszuk, hanem magát a "játékot". 5kor összeröffenünk, és toljuk a gammát, szétrúgjuk a kapitalista disznók alumíniumvázas kokakólaseggét. Szóval funparty ezerrel!!! Benne van vki?
nemkötelezõ

nagy az isen állatkertje..., kérdés hol akeriséts 😛

😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bucser
de mit nem lehet beállítani HL-en?? én ezt nem értem...

=The greatergreen Daemons=
IL2 Server DNS: il2.greatergreen.com
IL2 Server IP: 209.209.44.54:21000

Tomo15
Azt nem tudtam bealitani valaki 1 ip-t?
hyperlobby?

Tomo15
Valaki nem tud 1 müködö server-ipt??
Bucser
itt nem lehet plusz gépeket leszedni a játékhoz, hanem a pöatchek adnak hozzá gépeket.

ChevyG
Hi! Tuttok ojjan oldalt, ahol addonokat lehet szabadon leszedni (pl külön gépeket), mint a Flight Sim sorozathoz?
Hi

Van valami olyan repülõs progi ahol a légiharc alapjait
meg lehet ismerni? Esetleg weboldal?
Pearl -t vedõ vadászokkal repülök, de pillanatok alatt szétlõnek
a zerók(vagy nem zero? japán vadász). Iszonyatosan jól repülnek.
Én meg max forgok mert semmi trükköt, módszert nem ismerek.
A bombázókkal elboldogulok de néha azok is jól repülnek, fordulnak.

Glpetyus
Tudom,de ezt kérdezte =

".vki leírná hogy mit tartoznak a sorozathoz?"

Nemcso
Még ha nem is mondanál újat, egy, a csendes-óceáni hadszínteret bemutató cikksorozat csak hasznos lehet mindenkinek.

Nemcso
Remélem a magyar forgalmazók is látják, AEP+PF duóban cca. 15500 HUF.
Nem semmi így elsõ ránézésre, de én biztos alaposan elgondolkodnék a vásárlásán.

hát ha csak itt reklámozod nem mert az itteniek többsége szvsz azért nem teljesen hlye a témában, max az oylanok akik csak azé jönnek be hogy emgkérdezzék melyik a legjobb gép 😄

Azért hátha lesznek páran, akiknek még tudok majd újat mondani 😊

Bucser
JA egyébként kijött hivatalosan is.. nemcsak az arany. Amazon.co.uk-tól meg lehet rendelni.

Pontosan innen

értem csak az a gáz hogy akit nem rédekel a téma ucse ovlasa el akit meg érdekel az má ugyis tájékozott 😊
ettõl függetlenül nagyon jó kis cikk ez, énis elolvastam és teccet 😊

Bucser
Azért van köze hozzá ugyanis eredetileg az eredeti IL-2 kiegészítõje lett volna az FB aztán kicsit kipofásították és csináltak belõle egy standalone-t még több géppel. Aztán erre jött az AEP meg most a PF. Majd a BoB-re leszek kiváncsi... Az megint új standalone-lesz új engine-el...

Akkor gondolom érted, hogy mi a cél ezzel a cikksorozattal 😊

Nemcso
Csoda történt a PF-ommal, mivel a tegnapi próbálkozások alatt csont nélkül mûködött a kerékkiengedésnél az Alt+G kombó, de még AltGr+G -vel is minden gond nélkül ment... a fene sem érti, de mindegy.

Nemcso
Nem kötözködni akarok, de... a jó, öreg IL-2 Sturmovik -nak semmi köze az õt követõ FB, AEP, PF vonulathoz. Elég az FB+AEP -t feltenni a Pacific Fighters alá, hogy teljes legyen a géppark.

az... :/
amugy jobban mondva tanitanak de nem hadászati dolgokat 😛

köszi

Glpetyus
Az elég nagy baj...

Glpetyus
IL-2
IL-2 Forgotten Battles
------II------- Ace Expansion Pack

Meg ez...

vki írta hogy ha korábbi progikra telepítjük ezt, akkor sokkal több géppel lehet repülni. de én a rövidítésekbõl nem tudom mik azok, mert korábban nem foglalkoztam repülõs játékokkal.vki leírná hogy mit tartoznak a sorozathoz ?

történelem órán még a 2.vhról se sok értelmeset tanitanak...