1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
  • kiskorúbézoltán #1581
    Kőmíves Kelemen stílusában ? Az tuti megoldás lenne ...
  • Tasman
    De ne felejtsetek el a formasagokat sem:
    Betonfal
    Keszult: Viz, soder, cement, Antioxidans felhasznalasaval. Ja, es nyomokban mogyorot tartalmaz!
  • Seaweed
    jaja...en meg beszerveznek par helyi epitoipari ceget is hogy jo eros es magas betonfalat epitsenek!
  • kiskorúbézoltán #1578
    Ha valaki gyüjtést szervezne az állatkert kerítésének magasítására szóljon , komoly összeggel támogatnám ...
  • Sanyix
    Hú ez durva
  • 42nd Intruder
    Én kérek elnézést....
  • Bucser
    Te em antioxidáns vagy hanem detoxikáns....

Ez az Il-2 sorozat folytatása ha eddig nem esett volna le....
  • neuro
    Pacific Fighters vagy Pacific Storm?
  • neuro
    a Wings over Vietnam fórumban tett hozzászólásod után erre már nem is tudok mit mondani... a PF egy különálló játék, amit ugyan az a cég készített és adott ki mint az FB-t, így a "koppintás" kifejezés nem igazán állja meg a helyét
  • korn
    sziasztok

megvan a Pacific Storm, de nem tudom, h han kéne kilőnöm a torpedókat és a bombákat. gépágyúal még tudok tüzelni, de az a hajók ellen semmit sem ér. a játékban és a hivatalos weboldalon semmilyen infót nem találtam a billkiosztásról. ha vki tud segítsen plz!

köszi
  • Antioxidans
    Hehe.... Ez olyan IL-2 Sturmovik,koppintás mint a ház... Két külön név,ha ez IL-2 akarna lenni akkor miért nem azt a nevet adták neki hogy:

IL-2 Sturmovik Pacific Fighters

• Bucser
    Nem értelek félre de ott a FAQ. Azért sárga mert rá lehet kattintani...
  • Tasman
    Marmint ne erts felre, nem kotozkodom, csak szerintem ha segitesz valakinek megoldani a problemat, akkor nyugodt hangvetelben, mert elijeszted es maskor nem is mer kerdezni. Nem szuletik mindenki profinak. Peace!
  • Tasman
    Fehernyil kb tegnap ota sg-zik, szerintem kevesbe kioktatoan meg lehulyezoen is megerti mit kell csinalni.
  • fehernyil
    kössz = nem igazán értem ezeket a dolgokat, de ezt az instrukciók alapján most igen.
  • Bucser
    tudod a baszottnagy sárga felirat odafent rá kéne kattintani és megnmézni a 25-ös pontot... de mert lusta dög vagy bemásolom...

"25. Milyen fontos beállítási lehetőségek vannak még a conf.ini fájlban?

Window szekció:
    width=1280 - A játék felbontása pixelben (szélesség)
    height=1024 - A játék felbontása pixelben (magasság)
    SaveAspect=0 - TFT monitorknál a "0" értékkel megszüntethető a kép függőleges torzitása.

Game szekció:
    TypeClouds=0 - "0" régi típusú felhőzet, "1" új felhőzet.
    SlowFire=25 - A légvédelmi tüzérség tűzgyorsasága 0 és 100 között. Alacsonyabb értéknél javulhat a játék sebessége.
    3dgunners=0 - A hajók légvédelmi ágyúi mellett álló kis 3d figurák ki és bekapcsolása.
    SubTitlesLines=3 - A képernyőn megjelenő rádió feliratok száma.

rts szekció:
    trackIRUse=0 - TrackIR használatának engedélyezése és tiltása.

Render_OpenGL szekció:
    Forest=2 - Az erdők és az elszórt fák minősége illetve mennyisége (0-3).
    Effects=0 - A füst és robbanás effektek minősége (0-3)."

Azért ebből talán miár ki tudod találni a megoldást...
  • fehernyil
    Hm?
  • Falconer
    F.A.Q 25.-pont
  • fehernyil
    Lehet a kérdés elég hülye, de eddig rajtam kifogott.
    Hogy lehet eltüntetni a képernyő közepéről a rádiózás
    szövegezését?

Ha megoldás előre is köszi.
  • Sanyix
    Hát a KI-84 C-ben 2 20-as, és 2 30-as van :) na azt nehéz túlélni :) amúgy a hellcat gyorsabb, én egyszer 5 percig üldöztem ki-84-el, és elkezdett lehagyni, pedig sérült volt, így kénytelen voltam 760 méterről megpróbálni lelőni, ez sikerült is :)
  • Bucser
    ki 84 veszélyes... 2 huszas ágyú az orrban 2 15-ös ágyú a szárnytőben:) és azok a 20-asok borzalmasan erősek ugyanis robbannak ha jól tudom pedig eredetileg MG 151-es volt bennük is) Gyors de könnyű nagyon. úgyhogy zuhanásban lhúzással jobb lehetsz a hellcat motorja erős. ÉS persze sokkal több lőszered van:) Ja és a Ki-84-nek nincs péncélozása úgyhogy gyönyören gyullad a megymagköpködőktől is:)
  • Willenbrock
    Képzeljétek Hellcattal győztem le egy profi pilótával repülő KI-84-est.Az üldözés során jártunk olyan magasan ahol már a csillagok is látszottak,és olyan alacsonyan is hogy a légcsavar csaknem a vízbe ért.Csak csípkedni tudtam jó ideig,végül vagy 20 perc múlva ollózása közben eltaláltam a jobb szárnyát.Ennek ellenére még meredekebb ollóba kezdett és csobbanással fejezte be.Nem akarok negyképű lenni de szép leölés volt.Korábban a társa megpróbált leszedni de csak épphogy megcsípte a jobb szárnyam,végül leráztam.Én mondom a KI-84 esekkel jobb nem találkozni.Kegyetlen fordulékony,gyors a legjobban emelkedik és nagy a tűzereje.A Hellcat is érezhetően hátrányban van.De ilyen ellenfelek ellen még izgalmasabb a harc.Landoláskor szépen lassan egyenletesen közelítettem csökkentett prop szöggel,kieresztett fékszárnnyal és kampóval.A kerekek fedélzetet fogtak és gurult a gép,mégsem akadt be a kampó,pedig olyan lassú voltam hogy átstartolni sem maradt lendület.Ez hogy lehet?Korábban már többször sikerült a rendes leszállás most meg nem értem miért nem akad be az a rohadt kampó.
  • Bucser
    Miután a Corsair az amcsi haditengerészet messere.. ha csúnyán akarok fogalmazni.. erős fegyverek nagy végsebesség viszont szar fordulékonység a japó vagy orosz gépekhez képest. Egyetlen dolgod van vele...magasságot gyűjtessz aztán lebuksz és boom and Zoomolsz amíg rajtad kívül bárki is ott van a légtérben. HA leállsz fordulózni vagy alacsonyan tökölsz seperc alatt kinyírnak... Valamint ha esetleg egy zero beáll mögéd és van magasságod akkor egy olyan 20 fokos süllyedésbe kezdessz és szép lassan elkezdessz majd távolodni aztán ha megvan a sebesség lehet visszatérni a Zero-ra egy kis payback-ért...
  • Willenbrock
    Szerintem a Corsair nem a legjobb gép,a Hellcat szerintem jobb a légiharcra.Hátrafelé alig látni ki,szűkebb fordulókban túl hamar akar átesni,kis magasságban nem valami jó.A Hellcat jobb.
  • Willenbrock
    Én úgy veszem észre hogy úgy csinálták a progit hogy ha egy pályán első alkalommal elhibázod a célt,esetleg le is lőnek az újrapróbálkozásoknál egyre nehezebb ugyanazt elvégezni.Volt hogy 6X repültem újra a pályát mégsem alakult úgy ahogy szerettem volna.Más esetben könnyen győzök,sokadik ismétlésnél meg nem sikerül.A játék újraindítása után meg mintha megint könnyebb lenne győzni.Néha úgy felidegesít a sikertelenség hogy dühösen repülöm le újra és újra a pályát ha kell 6X is.Néha fel tudnám rúgni az asztalt úgy idegesít ha semmi nem jön össze.Az is bosszantó mikor szép anyahajós landolást sikerül végezni,jó szögben lassan kerékre huppan a gép és gurul is a fedélzeten-és az a rohadt horog mégsem akad be!Na ilyenkor tudnék baltát vágni a monitorba.
  • Tasman
    Igen, tuleltem:) De azert bavallom, elsore elhagytam a fuggoleges vezersikomat amikor csusztatva repultem be kozejuk, de mindketten repkepesek maradtunk (neki egy stabilizator minusz, de volt meg eleg:) ) Regebben azt gyakoroltam, meddig tudok repulni koztuk, volt h tobb percig is sikerult, geptores meg elkerulheto, ha valami nagyon kozel van, hasra a bot, aztan ujbol nekifutsz. Persze en is szoktam benazni sokszor, mert mostanaban keveset repkedek, es mindig ujra kell tanulni a kihagyasok utan.
  • Vlala #1555
    Úristen, Te ezt túlélted? Én valszleg egyszer csinálnék ilyet, aztán refly mission...
  • Tasman
    Es olyat amit betettem screenshotot tudtok csinalni? Arra gondolok, amit Lavocskinnal, meg Bucser keresere Messerrel is megcsinaltam. Szerintem vagany:)
  • Bucser
    Itt található egy rövidebb leírás műrepülőfigurákról szabáylosan elég rövid hangvételű alak de ábrák is vannak hozzá. Érdemes megnézni. a képek sokat segítenek.
  • Willenbrock
    Szabályos ollót lehet csak bottal csinálni vagy pedál is kell hozzá?Hogy kell csinálni szabályos legyezőfordulót?Mi a különbség vetett-dobott meg vezetett orsó közt?Milyen a szabályos palástorsó?Én csak bottal ollózok.Ezen kívül a sima orsót csinálom(bottal és közben pedállal próbálom az orrát egy magasságban tartani ami ritkán pontos.)A legyezőfordulót úgy szoktam hogy a függőleges holtponton pedállal oldalára döntöm a gépet közben csűrővel akadályozom hogy hanyattessen.Hurkot és amerikai fordulót azt szabályosan is tudok csinálni mert az egyszerű.Valaki legyen szíves leírni a helyes mozdulatokat sorrendben.Előre köszönöm.
  • Tasman
    Hat ja, a harangot egy jo ellenfellel szemben egyszer lehet megmutatni, mert nagy valoszinuseg szerint a tetejen szitavalo:)
    Szerintem ez is nagyon szep manover, mert a tetejen itt is megall a repulo, es lehet meg cicomazni a dolgokat, az mar csak fantazia kerdese. Amugy harcban nemegyswzer raztam le ezzel a manoverrel az ellenfelet (AI, szal azert benne van a pakliban, h buta, hus-ver ellen - ellen meg nem jatszottam sajna) Vizszintes repulesbol is lehet inditani, es nagyot lehet fekezni vele, pillanatok alatt elkopik a sebesseg, az ellenfel meg tulfut rajtam, ha makom van. Egyszer veletlenul jottem ra, h hogy lehet megcsinalni, a harang manovert akartam cicomazni. Nem is scriptelt manovernek tunik, mert mindig mas kicsit, meg a propeller nyomatek is befojasolja. Mindenesetre jol nez ki, ahogy kabintetovel elore repul a gep, es kozben ugy porog az iranyvektora korul, mint egy Extra:D
  • Bucser
    bár legjobb poén a harang:) bár harcban nem nagyon van lehetőség mutogatni de szépnek szépen meg lehet csinálni:)
  • Tasman
    A "negativ kobra" fele manoverre gondolsz? Hat azt a messzer is szepen csinalja :D

Meg felulnezetbol latszik a szep spiral is:

• Bucser
    hipercsíter lavocskinnal ezt megcsinálni nem kunszt:D ha majd a messzerrel csinálod akkor az királyság:)
  • Tasman
    Na, meg par kep, aztan leallok: Kedvencem a He-111 Zwilling torzsei kozott repules, errol par kep:
    Vizszintesen:

Kesben:

Es fejteton, de az pra, mert eleg instabil a gep, szoval csak ennyit merek:

Majd legkozelebb csak hivatkozok a galeriamra, de most inkabb igy tettem be oket.
  • Tasman
    Mostanaban Lock On -nal jatszom, de azert jol esik visszaulni a kedvenc kavedaralomba:) Tettem be hat par kepet, ugyis kezd halni a topic
  • Tasman
  • Tasman
  • Tasman
  • neuro
    fb és aep alatta van?
    ha igen, akkor úgy patchelted, ahogy a faq-ban le van írva?