1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
-
#1621 Pitypang
-
kiskorúbézoltán #1620 Ha valaki egy pitypang szintjén van akkor semmilyen szín nem segít rajta , szvsz ... -
#1619 Át kellene íratni! -
#1618 mondom én, hogy rossz színnel van írva az a FAQ felirat.... -
Kakaduduka #1617 Helló! hogy tudok ezzel a játékkal neten játszani? -
#1616 Hanem?
-
#1615 lol? -
donatus13 #1614 ez a jatek játszhato neten? -
danussio #1613 a kérdés elhamarkodott volt. az összes patchet 3.03-4.04-ig most telepítettem fel egymás után közvetlenül és csak most látom, hogy visszamagyarult az egész. úgyhogy bocs a felesleges sorokért :-) -
danussio #1612 halihó!
szerintetek ha magyar fb-re toltam az ace-t, majd a pf-et, akkor vissza tudom magyarítani a menüt, meg a küldetészerkesztőt valahogy? a faq-ban leírtak ebben az esetben nemigen segítettek, hiszen a conf.ini-ben most is a hu bejegyzés szerepel. az nyilvánvaló, hogy az ace és a pf küldetések nem lesznek magyarok, de a menü és az fb objektumai a küldetésszerkesztőben visszamagyarlhatnának valahogy. van ötletetek? -
#1611 Bocs igen :) -
kiskorúbézoltán #1610 bf=fb ? -
#1609 uf. Hát ez nem valami jó... Nekem a bf és a pf van meg... -
kiskorúbézoltán #1608 Külfölről lehet rendelni , ha jól emlékszem itthon nem forgalmazzák . Ha FB-d sincs talán egyszerűbb a dvd-s kollekciót megrendelni az tartalmazza az FB-AEP-PF-Pe2-t , azaz a pillanatnyilag teljes sorozatot . -
#1607 *lehet -
#1606 Bocs de honnan leget megvenni az AEP ot?
Nem találom. -
#1605 +Pe-2 addon mostanában. -
#1604 Aha. Kösz akkor még egyszer körülnézek. -
kiskorúbézoltán #1603 Az angol és magyar megy együtt tehát bármelyik - megegyező verziószámú - host-ra tudsz csatlakozni . Bár nem tudom csak PF szerver mennyi van . A legtöbben FB-AEP-PF kombóval nyomulnak ha minden igaz . -
#1602 Tudtok egy olyan helyet ahol a magyar verzióval játszanak interneten? -
kiskorúbézoltán #1601 - bomba : Alt+Space vagy joy4
- "célkereszt" : Shift+F1
RTFM !!!
A nyelvtant és a fogalmazást inkább hagyjuk ... -
kitt2000 #1600 Sziasztok.Megszeretném kérdezni hogy a bomba dobáshoz mi kell hozzá milyen gomb állitás?A most játszott gép a SBD-3.Ezzel van kérdésem hogy tudóm hogy kell bombázni de nincs célkeresztem hogy jönn elö.A géppuskat nem tudom mozgatni pedig nincs autómatán.Ezzel a gépel hogyan kell bombázni hogy célba találjon.Van hozzá pacht,több géptipús? -
#1599 http://betah.co.il/BooksCatalog.aspx?category=Aviation -
horthy #1598 Ki tud egy olyan oldalt ami tele van csendes oceáni repülő skinn-el ? Kéne nekem sok Zero , Val , Kate skin ! http://www.flying-legends.net/
Nem sikerült bereggelnem valamiért a saját e-mail-ról . Ezért kéne másik weboldal ! -
#1597 köszi! -
#1596 Itt találsz bővebb info-t
Banzai! -
#1595 Úgy tudom, igen. -
#1594 és a fullosra (fb+ace+pf+303+401+402+403+404) rátelepíthető? -
#1593 Kiegészítő hadjárat sorozat, a csendes óceáni hadszintéren.
-
#1592 ? -
#1591 ez mi: "Pacific.Fighters.Banzai-ViTALiTY" -
#1590 ez a pacific storm tápikja -
#1589 Kemenyelfolglalt csavo benezi oszt jol leosztja a nepet hogymekkoralamaszarbagazs mind! Hat LOL -
kiskorúbézoltán #1588 Lustaság fél egészség ! :DDD
De most , hogy mondod , talán Allah ma erőt ad hozzá ... :) -
neuro #1587 hiába na, ilyen az ha az ember segíteni akar
többet inkább nem teszem, mert csak leoltanak megint -
Tasman #1586 Senkinek nem volt veled semmi problemaja, feltettel egy kerdest, neuro meg visszakerdezett, h nem -e a Pacific Fightersre gondoltal. De ha ki akarod bogozni a szalakat: a hozzaszolasok jobb also sarkaban talalhato apro betus resz mutatja, h kinek valaszolt az illeto.
ha valaszoltal volna neuronak a kerdesere, biztos vagyok benne, h segitett volna. -
#1585 Inkább valami helyzetjelentést írhatnál már végre ember :D -
kiskorúbézoltán #1584 Ember , olvass már vissza egy kicsit ! Antioxidans okoskodásán borult meg mindenki ...
"neuron meg ha jobban odafigyelne"
Te meg ha olvasnál , gondolkodnál és csak aztán írnál akkor rájönnél :
a, nem neked írta
b, neuro , nem neuron
"a monitor mögül szájkaratézni"
PM megy ...
-
korn #1583 sajnálom, de én nem tartozom azon monitorfejű embertársaim közé akik minden tudnak mindenről a szmg-ek világában, mert nekem van más dolgom is, mint egész nap játszani a szobában és a monitor mögül szájkaratézni. neuron meg ha jobban odafigyelne akkor rájöhetne, h én nem nagyon írtam semmilyen vietnámos fórumba.
a sok gúnyolódó beírás helyett talán ennyi erővel a választ is meg lehett volna írni..
nem baj srácok, nyomkodjátok csak bátran a gombokat! -