1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
  • Falconer
    Pitypang
  • kiskorúbézoltán #1620
    Ha valaki egy pitypang szintjén van akkor semmilyen szín nem segít rajta , szvsz ...
  • Trucker39
    Át kellene íratni!
  • Bucser
    mondom én, hogy rossz színnel van írva az a FAQ felirat....
  • Kakaduduka
    Helló! hogy tudok ezzel a játékkal neten játszani?
  • Falconer
    Hanem?
  • Sanyix
    lol?
  • donatus13
    ez a jatek játszhato neten?
  • danussio
    a kérdés elhamarkodott volt. az összes patchet 3.03-4.04-ig most telepítettem fel egymás után közvetlenül és csak most látom, hogy visszamagyarult az egész. úgyhogy bocs a felesleges sorokért :-)
  • danussio
    halihó!
    szerintetek ha magyar fb-re toltam az ace-t, majd a pf-et, akkor vissza tudom magyarítani a menüt, meg a küldetészerkesztőt valahogy? a faq-ban leírtak ebben az esetben nemigen segítettek, hiszen a conf.ini-ben most is a hu bejegyzés szerepel. az nyilvánvaló, hogy az ace és a pf küldetések nem lesznek magyarok, de a menü és az fb objektumai a küldetésszerkesztőben visszamagyarlhatnának valahogy. van ötletetek?
  • Nohab
    Bocs igen :)
  • kiskorúbézoltán #1610
    bf=fb ?
  • Nohab
    uf. Hát ez nem valami jó... Nekem a bf és a pf van meg...
  • kiskorúbézoltán #1608
    Külfölről lehet rendelni , ha jól emlékszem itthon nem forgalmazzák . Ha FB-d sincs talán egyszerűbb a dvd-s kollekciót megrendelni az tartalmazza az FB-AEP-PF-Pe2-t , azaz a pillanatnyilag teljes sorozatot .
  • Nohab
    *lehet
  • Nohab
    Bocs de honnan leget megvenni az AEP ot?
    Nem találom.
  • Bucser
    +Pe-2 addon mostanában.
  • Nohab
    Aha. Kösz akkor még egyszer körülnézek.
  • kiskorúbézoltán #1603
    Az angol és magyar megy együtt tehát bármelyik - megegyező verziószámú - host-ra tudsz csatlakozni . Bár nem tudom csak PF szerver mennyi van . A legtöbben FB-AEP-PF kombóval nyomulnak ha minden igaz .
  • Nohab
    Tudtok egy olyan helyet ahol a magyar verzióval játszanak interneten?
  • kiskorúbézoltán #1601
    - bomba : Alt+Space vagy joy4
    - "célkereszt" : Shift+F1

RTFM !!!
    A nyelvtant és a fogalmazást inkább hagyjuk ...
  • kitt2000
    Sziasztok.Megszeretném kérdezni hogy a bomba dobáshoz mi kell hozzá milyen gomb állitás?A most játszott gép a SBD-3.Ezzel van kérdésem hogy tudóm hogy kell bombázni de nincs célkeresztem hogy jönn elö.A géppuskat nem tudom mozgatni pedig nincs autómatán.Ezzel a gépel hogyan kell bombázni hogy célba találjon.Van hozzá pacht,több géptipús?
  • ChevyG #1599
    http://betah.co.il/BooksCatalog.aspx?category=Aviation
  • horthy
    Ki tud egy olyan oldalt ami tele van csendes oceáni repülő skinn-el ? Kéne nekem sok Zero , Val , Kate skin ! http://www.flying-legends.net/
    Nem sikerült bereggelnem valamiért a saját e-mail-ról . Ezért kéne másik weboldal !
  • ChevyG #1597
    köszi!
  • Trucker39
    Itt találsz bővebb info-t

Banzai!
  • Trucker39
    Úgy tudom, igen.
  • ChevyG #1594
    és a fullosra (fb+ace+pf+303+401+402+403+404) rátelepíthető?
  • Trucker39
    Kiegészítő hadjárat sorozat, a csendes óceáni hadszintéren.
  • ChevyG #1592
    ?
  • ChevyG #1591
    ez mi: "Pacific.Fighters.Banzai-ViTALiTY"
  • ChevyG #1590
    ez a pacific storm tápikja
  • Seaweed
    Kemenyelfolglalt csavo benezi oszt jol leosztja a nepet hogymekkoralamaszarbagazs mind! Hat LOL
  • kiskorúbézoltán #1588
    Lustaság fél egészség ! :DDD

De most , hogy mondod , talán Allah ma erőt ad hozzá ... :)
  • neuro
    hiába na, ilyen az ha az ember segíteni akar
    többet inkább nem teszem, mert csak leoltanak megint
  • Tasman
    Senkinek nem volt veled semmi problemaja, feltettel egy kerdest, neuro meg visszakerdezett, h nem -e a Pacific Fightersre gondoltal. De ha ki akarod bogozni a szalakat: a hozzaszolasok jobb also sarkaban talalhato apro betus resz mutatja, h kinek valaszolt az illeto.
    ha valaszoltal volna neuronak a kerdesere, biztos vagyok benne, h segitett volna.
  • 42nd Intruder
    Inkább valami helyzetjelentést írhatnál már végre ember :D
  • kiskorúbézoltán #1584
    Ember , olvass már vissza egy kicsit ! Antioxidans okoskodásán borult meg mindenki ...

"neuron meg ha jobban odafigyelne"
    Te meg ha olvasnál , gondolkodnál és csak aztán írnál akkor rájönnél :
    a, nem neked írta
    b, neuro , nem neuron

"a monitor mögül szájkaratézni"
    PM megy ...
  • korn
    sajnálom, de én nem tartozom azon monitorfejű embertársaim közé akik minden tudnak mindenről a szmg-ek világában, mert nekem van más dolgom is, mint egész nap játszani a szobában és a monitor mögül szájkaratézni. neuron meg ha jobban odafigyelne akkor rájöhetne, h én nem nagyon írtam semmilyen vietnámos fórumba.

a sok gúnyolódó beírás helyett talán ennyi erővel a választ is meg lehett volna írni..

nem baj srácok, nyomkodjátok csak bátran a gombokat!
  • Seaweed