1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
-
#621 Hmm prop pitchet nemnagyon szoktam használni, de úgy néz ki, mintha egy sebességváltó lenne :) és gondolom alacsony fordulatszámra állítva könnyen lefullad a motor. -
#620 Hat le is kapcsolghatod a motort akar zuhanasban! Ugysem tudod ha a legcsvar lapatai olyan szoget zarnak be, ami megforgatja, tulporog, ergo szeteg a motor. -
#619 ki kell nyitni a hűtőt ugyanis a muszka gépeken sokáig bírja a melegedést:) míg a Seafire-nél manuális minden. tehát ki kell nyitni radiátort és nem elég a motorteljesítményt levenni, hanem a prop pitvhet is le kell húzni zuhanásban mert túlpöröghet a motor... -
#618 Ő radiátort nem nyitottam, és mondom, hogy emelkedés 100% power, bukfenc, lefelé támadás 0%-os powerrel. Ilyentől a többi gép motorja nemnagyon szokott tartósan melegedni, azért volt fura a dolog. -
neuro #617 Vegyél vissza a motor fordulatból (prop pitch). Ha az autótok motorját is fél óráig egyesben bőgeted hegymenetben, az is tönkremegy. Radiátort kinyitottad? -
#616 Huh most kipróbáltam légiharcban ezt a seafire-t, és lol állandóan engine overheat, de nem hült le :) még akkor sem, amikor vagy 10 másodpercig 0%-on volt, más repcsik ilyenkormár lehülnek, ez nemhült semmitől, és szét is ment a motor :) pedig fasza fegyverzete van :( -
neuro #615 A hivatalos források szerint "very soon" - 2 hét? :) -
#614 Ez a 4.0-ás verzió, egy újabb kiegészítő lesz, és ha igen, akkor mikor jelenik meg? -
#613 kégyszi küldjetek egy ilyen magyar nyelvű leírást, hogy mit hogy kell, főleg a bill. kiosztásra lennék kíváncsi alaphelyzetben, úgy, hogy még nem állítottam át semmit. még nem régóta van meg, meg még nem jáccottam ilyen repcsis játékkal email-om: [email protected] -
#612 ÁÁÁÁÁÁÁá kommoooly!!!! (kivéve a gépigény) -
#611 -
VO101 tvr #610 Hagyjad csak! Nem ö lötte.... -
#609 -
kiskorúbézoltán #608 Ne csinált Seaweed mert még elsírják magukat ! -
#607 Ezt neked ...."igy jo a Messzer"
-
neuro #606 Ju-88, SpitVc, Mosquito, Avia és egy rakás japán repülőgép lesz benne úgy tudom, meg Kurland és Murmanszk térképek. Ja de a legjobb az új repülési modell, amit már a BoB-ból tesznek át Olegék. Sőt, az AI repülőgépek is a full repülési modellt használják majd ha minden igaz, így erősebb gép is kell majd alá. -
#605 Mi nem kene meg? :D -
#604 Ugyanolyan randa mint a P-40:D
-
#603 Arról nem tudsz valamit, hogy esetleg kijavítják-e a Fókában lévő tetemes BUG-ot? Vagy kapunk e Héját?? Vagy lesz -e repülhető JU-88-as??? -
neuro #602 Ja, és persze itt a Tempest is
-
neuro #601 Egy eddig nem dokumentált feature a 4.0-ból
Spitfire Mk.Vc :)
-
Thanatos #600 oks vegyvert nem hozok de egy magánhadsereget igen...
:PP -
#599 na gyere egy sötét siktáorba és megbeszéljük fegyvert ne hozz magaddal:D -
Thanatos #598 bah, mese habbal ebből mán nem beszéled ki magadat!!! :DDD -
Thanatos #597 kár... :/ -
#596 onnan tudtam, hogy végig kellett néznem bill kiosztást, hogy a Cougaron mit hova tegyek:D -
#595 Nem tudtommal, lehet kapalozni-pedalozni :D -
Thanatos #594 amugy ako honnan tudtad a manuális kerékkiengedést??? ebből mán nem beszéli ki magát a traitor bácsi :PPPPP -
Thanatos #593 te usaf gyöngye :PPPP -
#592 húú amennyit én ratával meg f4f-el repkedek hallod.. nem tudom megmondani:D -
Thanatos #591 tényleg erről jut eszembe, itt is meglehet csinálni hogy ember "kikapcsolja rögzitést a kerék tekerőkarjáról (itt gondolom csak megnyomja párszor a manual gear lenegedést) és utána felrántja a gép orrát, igy a gravitációtol kijön a kerék? mert a valóságban csináltak iylet, igaz szabályelleness volt :P itt is megy? -
#590 Úgy-úgy ahogy Thanatos mondja a Manual gear retraction-t kell használni. külön gomb kell a behúzáshoz és kiengedéshez... -
Thanatos #589 kézzel kell kiengedni vagy behuzni...
alapbol nicnsenek gombra bindelve igy neked kell megtenned... -
rola #588 sziasztok
Az lenne a kérdésem pf-ben a F4F- ... repülőgéppel ha játszom a kerék ki/be gombbal nem tudom a kereket kezelni. Autopilotban behuzza illetve kiengedi. Igy sajnos nem tudok leszállni csak hasra !!!! Ha valaki tudná a választ mert még nem régota van meg a játékom !. Másik gépekkel rendesen müködik.
Köszi Rola -
neuro #587 A PF-es tüzérséghez eddig is voltak kis emberkék csak be kell őket kapcsolni a conf.ini-ben. -
#586 Néztétek az Official Web Site-on a Dev.Updates Page screenshots-jait ?
Végre vannak figurák a ground object-ekhez !
Ja, és aztatat is írják, hogy "very soon". -
#585 Nézd meg az Objects-ben, P-38: Multirole Heavy Fighter. -
#584 Ez nagyon megtetszett a Dongó forumon találtam a linket:)
Itt van még több is:)
-
neuro #583 kihagytam egy szót: a J változaton már VAN airbrake :) -
#582 Thnx, este majd kipróbálom.