Pacific Fighters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utálom az Mk108-ast. A multkor is kétszer leszedtél vele 1-1 lövésbõl 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bucser
egyáébként javasolnám a controls menüben az irányítás megtekintését... nem lenne baj😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Persze van egy olyan ahol nincs cockpit de az olyan mintha egy arcade játékkal repülnél.. én pl gyûlölöm... De szerintem B17-esre vadászni még mindig az A-8-as a legjobb😊 van benne 4!! húszas 2 MK 108 wing cannon+ 2 kiskaliber😊 és hát zuhanásban 740-el még stabilan tudod tartani a célt😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sanyix
Hmm... most vettem észre, hogy van egy király célzónézet ha megnyomom a ctrl-f1-et. Ez Bf-110-es 2 db mk108-as ágyújával, így 800 méterrõl eltalálok egy elõttem repülõ b17-est. Tehát biztonságba vagyok <#bee1>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Csuhai G
kössz 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

m gomb...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Csuhai G
Lehet, hogy én megyek rossz helyre! (bár nem hiszem, mert a társaimat követem)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Gondolom én megyek rossz helyre! (bár nem hiszem, mert a társaim is arra mennek)

Csuhai G
nem.., nem.. már megvan 😄 Most az a baj, hogy megyek mindanfele, de egy ellenséges vadászgépet se látok, csak néha 1-2 hajót.

lehet hogy kinai a billje és nem tudja mi az a f akráhány gomb 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bucser
ezen mit nem értessz?

Csuhai G
<#fejvakaras><#fejvakaras><#conf>

Bucser
be kell állítani a difficulty menüben, hogy ne legyen bekapcsolva a No external Views opció. Aztán f2-vel saját gép f3 flyby saját gép Shift F2 baráti gép CTRL F2 enbemy gép f6 pedig míg rajta vagy egy képen valamylik f2-es kamerával folyamatosan mutatja a legközelebbi ellenséges gépet

Csuhai G
Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet külsõnézetben játszani?

KraZ
Nem ez sem jó. Asszem lemondok róla! Azért kösz!

MAN T.G.A.

Hangkárty? Ott a setupban kapcsold ki a hardveres gyorsítást...

Off

Jó kis link azoknak akik szeretik a P-38-at .

On

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

KraZ
Sajnos ez sem segített!

MAN T.G.A.

A DirectX/OpenGL választást a setup menüben tudod megadni...
Start menü/../IL2 Forgotten Battles/Setup

Aztán válaszd ki az OpenGl-t, majd pedig a Video menüben a kártyádnak megfelelõ alap beállítást. Az sem hülyeség, ha mondjuk kezdésnek eggyel rosszabb változatot próbálsz meg vagy pedig a Safe Settings-et.

Egyébként ezek mind ott vannak a manual-ban. Lehet érdemes lenne elolvasni.

KraZ
Asztal->tulajdonságok->speciális :nem látok állítási lehetõséget

MAN T.G.A.

KraZ
Nem tudom melyiket használja. Config:valami mercury alaplap,c-media hkártya,2,4MHZ processzor(nem tudom milyen),radeon9600,512mb ddr ram,win xp sp2

MAN T.G.A.

direcx-ben vagy opengl-ben próbálod futtatni?

Bucser
mondjuk egy pontos konfig sem ártana nem csak egy vid. kártya típus...

KraZ
Igen az

MAN T.G.A.

dx 9.0c fent van? ha ez se akkor passzolom, majd a nálam okosabbak emgmondják a jót :/

KraZ
Már kb 3x telepítellem újra. Semmi változás

MAN T.G.A.

hm, hát ez az ugyan az a driver pl elég kellemetlen ha haverodnak tezsem azt nvidia karija van... 😛PP
viccet félretéve nekem is volt egyszer ilyen , de egy ujrainstall simán megodlotta... 😄

KraZ
Hi all! Lenne egy kérdésem:miért nem indul el nekem a játék?
Radeon 9600,XP(sp2). Ugyanaz a driver van fent,mint a havernak neki megy nekem nem. Indítom a parancsikont,kb 2 másodpercig megjelenik a töltés kurzor aztán semmi. Ugyanezt csinálják az elõzõ részek is. Amikor két rendszerem volt csak ME alatt voltak hajlandóak elindulni. Vki help,mert nem szeretnék ME-t telepíteni. Ja crackelve is van. THX akárkinek!

MAN T.G.A.

COMBAT REPORT

DATE: 12 September 1944
TIME: Takeoff: -0100 Contact: 0007 Pancake: 0029
MISSION: Close Air Support

FORCES ENGAGED:
OWN: 6 F4Us
Ivady Reed Schamer Mott
Snider Eschler
6 F4Us

ENEMY: 15-20 Zekes

RESULTS:
ENEMY LOSSES:
Lt(jg). Ivady - 4 kills
Av.Plt.1c Reed - 1 kill
OWN LOSSES:
Av.Plt.1c Reed - KIA
Ens. Schamer - wounded
Av.Plt.1c Mott - KIA
Lt. Eschler - KIA

September 12,1944 Lt(jg). Ivady awarded Legion of Merit
September 12,1944 Lt(jg). Ivady promoted to Lt.

Lieutenant Peter Ivady 32 sorties, 32 kills (8245)

Az eddigi legérdekesebb PF küldetés: Éjjel 1 órakkor szálltunk fel 6 Corsair-el + 6 kísérõ egy másik hajóról. A feladat a Palau-tól délre lévõ kis szigeten lévõ japán tankok bombázása (éjszaka!).
A sziget elõtt természetesen ránkugrottak a Zérók. Gyorsan ledobtam a bombákat csak úgy vaktában (persze nem találtam el semmit) majd miután a kísérõk is megszabadultak a fölös súlytól elkezdtünk vadászni a japán gépekre.
Az egyik pont ott keringett a sziget fölött, az egyik Corsair-t akarta elkapni. Egy rövid sorozat a szárnyába és már égett is. A következõt északabra szedtem le, csak követni kellett a nyomjelzõket a sötét égbolton.
Már indultam haza, mikor a rádión jött a segélykérés. Az 5-ös gép már egész Palau fölött járt és két Zéró is rajta volt. Rövid idõ alatt odaértem és szépen leszedtem mind a kettõt. Közben már a japán légvédelem is lõtt mint a veszedelem, a reflektorok pedig páztászták a felhõket.
A teljes rajból csak ketten maradtunk az ötös géppel (Snider, õ a századparancsnok). Irány haza...
És ha még nem volt elég, hogy vaksötétben kellett ellenséges gépekre vadászni, most aztán le kellett tenni a gépet egy kivilágítatlan hajóra. Az elsõ leszállást átstarttoltam mert túl magasról jöttem be. A másodiknál már "ügyesebb" voltam: jól odavágtam a gépet a fedélzethez, a horog beakadt ugyan de ahogy felugrott a repülõgép a légcsavar hozzáért a hajófedélzethez. De szerencsére leértem épségben 😊

Csak azt sajnálom, hogy nem csináltam fotókat...

akkor hivd meg magadhoz 😄
vagy szerezz te is valami sikosító..., akarom mondani lagositót 😄DD

Bucser
Hülye Nem megyek csak ezért Moszkvába cak úgy fel tud húzni az ilyen...

25 az nem sok... 😄
amugy ne ugy báncsad, lenyomozod lakcimét és odamész egy tûzoltóbaltával pl 😄DD

Bucser
de nem tudom ahogy beérek mögé kap 2 MK 108-at a szárnyába semmi baja repül tovább majd olyan mintha csak 4 FPS-el menne aztán hirtelen hipphopp eltûnik hátranézek és ott van és már nem is laggol.... HOlott az FPS stabilan 25 felett van végig....

báncsad õket

Bucser
Utálom Utálom utálom.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Állat oroszok a francért van az, hogy rossz pingre hivatkozva csak akkor laggolnak, ha elõttem vannak mikor engem lõnek és mögöttem fordulózik akkor egyáltalán nem ugrál a gépe, hanem tökéletesen ollózik, de ahogy elémcsúszik elkezd varpolgatni.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem szokásom csalással vádolni senkit de ezek csont nélkül ezt csinálják valahogy.. (gondolom nyomkodják a prinscreent vagy nem tudom mitcsinál, hogy akadjon de már baromira unom....

kulso nezetbol egy szimulatort? ehhe ilyet sem hallottam meg😊

Ha beindul a Coop Club akkor ott repülhetsz velünk kooperatív küldetéseket.

Sok dogszerveren van külsõ nézet is (sõtt mostanában FR szervereket nehéz találni <#shakehead>), csak végig kell bogarászni , bal klikk a szerverre és kiírja az aktuális beállításokat . <#eljen>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Sanyix
Pff. Hát ez a csak belsõnézetes gém online így nemnagyon megy, mert nagyon nemlátok semmit a belsõnézetbõl, akárhogy forgolódok, meg vasárnap óta van ilyen nézetgombos joyom, úgyhogy még aztse szoktam meg. Akikkel játsszottam, aztajánlották, hogy ha majd úgyahogy megtanultam a belsõnézetes játékot, akkor coopozhatunk, de addig dogfight 😊 pedig én pont fordítva gondoltam, hogy elõbb coop, aztán dogfight.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bucser
Jájájá😄

és ez melelsleg gamek 99%-nál bevállik 😄DDD

Bucser
Így igaz😊

hyperlobby és kiabálj a chatben magyarul majd válaszolnak 😄DD

Sanyix
Mikor játsszotok ti online??? És hol? Érdekelne, mert énis kipróbálnám úgy.

a féket csak lassan szabad adagolni

Sanyix
Ja és közben azt tapasztaltam, hogy a német gépeket enyhén szólva sokkalkönnyebb leszeni, mint a japcsikat...

Sanyix
Pff megint beszívtam :-) MiG-3-assal repültem lelõttem 2 average fw190-t, és egy average me109-et leszállok, puff nyikorgás, és orrabukik a gép 😊 mert átállítottam a féket a joystickom egyik ilyen csavarós valamilyére, és elfelejettem, hogy úgyhagytam, hogy tökig be volt húzva <#crazya>

Meg néztem a Ricsi Század oldalán néhány tracket, hát egykettõ nemrossz 😊 tetszik az a fölfelé, hogy ne tudjanak követni, majd fölülrõl rácsapni az ellenre taktika 😊.

Bucser
Igen majd az összes angol géppel könnyû fejre állni😊 Egyébként online vannak olyan dedikált szerverek ahol vannak limitált repülõikopnok meg vannakpl map iconok vagy éppen minimap Path(ami azt mutatja, hogy te merre mész) A másik meg, hogy Object lihtningot vedd maxra a Landscape lightningot Flat-re és akkor jobban látszódnak a zöld háttér elõtt is a muszkák...

Bucser
Elõbb common patch és utána a 3.02bm menj a Ricsi Század Honlapjára ott az elsõ vagy a második Hírben benne van, hogy hogyan kell feltenni a 3.01-et egyébklént hibás patch után nem kell újratelepíteni, hanem viisszateszed a 3.01-et aztán felteszed a 3.02commont és utána a 3.02bm-et.

Sanyix
Nahát nemfogok játsszani online egy darabig 😊 felraktam az fb+aep+pf-et, rá 3.01m patchet, majd arra rá a 3.02bm patchet, de a 3.03bm-el megjeleni a játék indításakor a loading, és 5%-nál kiírja, hogy az akármi érvénytelen memóriacímre hivatkozott, szóval csak a 3.01-el megy.

És hallottam, hogy online minden realisztikusra van állítva (én mondjuk a speed bart, meg a map icons-t bekapcsolom, különben aztse tudom holvagyok), keztem egy leszállással ugye csak belsõ nézetbõl, egy Tomahawk IIc-vel, leszállás szépen puhán ment, de mikor egy pillanatra benyomtam a b-t (kerékfék), úgy elõrebukott egy pillanat alatt, hogy eléggé meglepõdtem. Pedig a gép hátulja is tökig le volt nyomva, és már volt ilyenben részem, amikor a német gépek után kipróbáltam az IL-2vel a fékezést 😊 de ennek a Tomahawknak a féke mindent felülmúlt, úgy orrabukott, hogy idõm se volt mit csinálni 😊