1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
-
#661 tényleg a gameban lehet repülni B-17-el,vagy B-29-el!?...egy igazi "nagy-madárral"?:D -
neuro #660
Még több itt: http://www.ww2incolor.com/ -
#659 ja azt tudom,hogy voltak színes képek is!
sőt videókból is sok színes készült... -
neuro #658 A háború vége felé már elég sok színes fotót készítettek, megpróbáltam ezt is olyannak megcsinálni :) -
#657 rohadt jó!
ha ez még fekete/fehér lenne(enyhén sárgás)akkor olyan lenne mint egy archív fotó! -
neuro #656 PF+Photoshop -
#655 Photoshop? -
neuro #654 -
neuro #653 Mvel mind a két film a Csendes-Óceáni harcokról szól, és ráadásul a legjobb háborús filmek között vannak, gondoltam mást is érdekelhet. -
#652 ez itt a reklám helye volt -
neuro #651 Filmajánló:
netpiac.hu-n Tora Tora Tora + Az őrület határán DVD-n csak 3999HUF -
#650 Csak addig amíg a La-7-es be nem ül mögé! :D -
Thanatos #649 nem vagy te picit elfogult? :PPPP -
#648 Ííímáádom a bf-109 k-t MG151-el a szárnyakon :D -
#647 Na végre valami szép is van itt:) Köszönöm:) -
neuro #646 Még egy utolsó kép mára :)
-
neuro #645 Nekem meg pont a Dora nem tetszik. Nem csak a formája miatt, hanem a háború vége felé alkalmazott német camo miatt sem. Az amerikai gépekben pont az alu "szín" és a sok csicsa, ami nagyon bejön - dehát ez elég szubjektív :) -
#644 A világ legrondább gépe.....
Doránál vagy Messer K4-nél nem létezik szebb... -
neuro #643 A másik kedvenc...
-
#642 ja ténleg:D (akkor jelentették be mikor elment e netem) nem szívesen emlékszik az ember a sötét civilizálatlan időkre -
neuro #641 ezt mondják január óta :) -
#640 ezt mondják március közepe óta.... -
neuro #639 Ja a P-40 az egyik kedvencem :)
4.0 két hét múlva jön :P -
#638 egyébként látom szereted a P40et ha ilyen képeket csinálsz róla:) -
#637 IT ÍZ Bjútifúl:)
Tudsz már valamit a 4.0-rúl?? -
neuro #636 Bump :)
-
neuro #635 szerintem egy angol-magyar szótárral ülj neki, nem olyan bonyolult a dolog -
#634 lécci nézzétek meg a #613-as hozzászólást! -
#633 Értem köszi:) -
VO101 tvr #632 A repülésben a repülésbiztonság miatt (nincs ugye leállósáv final-en) kettözött gyújtásrendszert alkalmaznak, kettö gyújtógyertyával (mint az Alfa Romeo TwinSpark motorja). Ezt a két rendszert állítod. A játék szinte biztosan nem modellez le vele semmi olyat ami számítana, nincs értelme kapcsolgatni... -
#631 Azt sejtettem, de mi a rákot kell vele csinálni? -
#630 Mixture: belsoegesu motorok mukodesi elve? (Keveresi arany) -
#629 Na a prop pitchet most használom, a turbófeltöltőt sztem úgy kell állítani, hogy amelyik fokozaton felpörög jobban a motor az a jó, ezt a magneto-t viszont nemtommi bár sikerült egy a-20-as motorját úgy leállítanom vele, hogy többé nem indult, meg ez a mixture micsoda? -
#628 Konyokkel? :DDDDD -
neuro #627 lényeg, hogy a tűzgomb ott van a joy tetején, a többi nem számít :P -
#626 Minek az? -
#625 hát most lesz ugyanis a komandgeratal nem rendelező gépeknél kell... Legalább is zuhanásban mert ha túlpörög a motor akkor baj van.. nem beszélve arról, hogy a messzer is sokkal jobb hatásfokkal működik, ha használod a Prop Pitchet és nem bízod az automatikára...:)
Jajja a Guruktól kérdezem mi a különbség a messzerben a Magnet 1 a Magnet 2 és a Magneto 1+2 állás között... Azt tudom, hogy a fordulatszám minden állás hozzáadásával emelkedik míg a 0 állásban megáll a motor... -
#624 Hát eddig nem volt szükségem rá :) -
#623 A rohadt életbe hülye a invitelbe már bele... hogy mindig olyankor kaőok ÚJ IP-t mikor küldenék egy üzenetet.... Akkor sem írom be megint.... -
neuro #622 se prop pitch, se rudder, se radiátor? :)