1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
-
#701 HB Bucser -
#700 nekem AMD 2400+, 512 DDR 333, ATI 9000 (sima)
azt nem mondom hogy fullba, de simán jácc6o -
neuro #699 Nekem jobb processzorral és ugyan ennyi rammal tökéletesen megy. OpenGl-ben vagy DirectXben próbálod? -
sz4bee #698 Akkor marad az FB. -
sz4bee #697 Csak ha veszek uj ramot akkor uj alaplapot is kell venni ha meg veszek uj alaplapot akkor uj procit is. -
#696 1értelmű, hogy a ram a gond. -
sz4bee #695 P4 1,60Ghz, 768MB SDram, Radeon 9800 pro 128MB, -
#694 Egy konfigot betolhatnál, hogy lássuk mi lehet a gond... -
neuro #693 A PF-nek nagyobb a gépigénye, mint az FB-é. Ugye nem pefect módban futtatod?
-
#692 Akkor ez más gond. -
sz4bee #691 Az FB-nél csak az elején szaggatott de a PF nél sokáig szaggat.Vártam kb.5-6 percet aztán kiléptem mert játszhatatlan volt. -
#690 Igen ez megmagyarázza, lassú a ram, de csak az elején szaggat gondolom nem túl zavaró. -
sz4bee #689 SD. -
#688 De milyen?? DDR? SD? -
sz4bee #687 768 mega ramom van. -
neuro #686 Milyen konfigod van? Lehet hogy tényleg a memóriával lesz a gond... -
sz4bee #685 Valami jó megoldás nincs rá? -
#684 Igen ez nálam is így volt 384 mega sdramon, de most 1 giga ddr-en nem tölt. Kipróbáltam akkor low grafikán is, akkor ugyanez volt, csak az tűnt fel, hogy lowon úgy néz ki a repcsi, mint annakidején a Dogfight-ban :D -
sz4bee #683 Összes.Ez volt a FB-vel is de az csak pár másodpercig tartott. -
neuro #682 bármelyik küldetést vagy egy bizonyosat? -
sz4bee #681 Amikor elkezdek egy küldetést mindig szaggat a játék max grafikán.Ugyan azt a küldétést a legkissebb grafikán is megnéztem és még mindig szaggatott.A gépem biztos megfelel azzal nem lehet gond.Valaki lécci segítsen mert nem tudok vele játszani. -
jól mehet a ruszkiknak!:D -
#679 Ott skyline-al vagy Suprával szedik a szemetet:D -
#678 huhhh...kukásautó' 90-el...szép lehetett! -
#677 Made iny USSR :D -
neuro #676 Na, most olvasom, hogy a szerencsétlen Oleg megint(!) ütközött: 2 nap alatt ez már a második karambol, és a második totálkáros kocsi...
Hátulról belement egy kukás autó 90-el, mikor a pirosnál állt. -
#675 nem meglepo :d -
#674 Ízi máj frend TÚ Víksz:D -
neuro #673 a legutóbbi hírek szerint Oleg karambolozott, úgyhogy megint csúszik -
#672 Kintvanmar az a "csuda" peccs? -
#671 Na ez kicsit más lesz, mert EB, az meg országos volt (egyébként az is lesz idén). -
#670 ilyenen voltam én is...igaz csak nézőként!:DD
Petőfi Csarnokban voltam ha jól emlékszem... -
#669 -
#668 radar: azt a keveset mindig a legfontossabb helyre tudták irányitani.
egyébként ugy tudom, hogy 1hét, max 1 honap és megvekütt volna anglija -
#667 Az volt a gondjuk, hogy éppen kevesebben voltak az angolok, csak nekik nem kellett átrepülni a csatornát... -
#666 ma hallottam hüjeséget az 1ik ism.terj.adón:
az angliai csatában az angolok böven létszámfölényben voltak... sacc/kb sztem min 2x, 3xos német tulerö volt -
#665 Igen átvágás, törikönyvek szerint az I. világháborúban nem volt még vadászrepülő, és a II vh-ban az angliai csatát az angolok az USA-tól kapott vadászgépekkel nyerték meg... Ugye, mert Hurricane, és a Spitfire amcsi repülő :D -
#664 fekete-fehér be még élethübb lenne!
-lehet, hogy a töri könyvek mind csak egy nagy átvágás?! -
#663 thx az infót!
ismeritek ezt az oldalt? -
neuro #662 Csak a He-111, TB-3 és B-25 a repülhető. A hamarosan megjelenő patch-ben lehet benne lesz még a G4M1 Betty is.