1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
  • arty
    pf 400 patch - csak PF-re! (nem merged installra!)
  • arty
    -20 ??? Akkor végem :( igy elvoltam a 9800proval 40 körül ... :( thx ...

gundark: ati/nvidia controljainál tedd feljebb a grafikai minöséget, anizotrop filteringet kapcsolj, mip mappingot KI(ha van), ilyenek ... :)
  • Bucser
    ÍJa jó:) én mindig deadband állítással megoldottam, hogy legyen egy statikus jobrahúzásom így soha nem zavart:D
  • Gundark
    Okay este próbálkozom :) Kösz:)
  • neuro
    Próbáld meg OpenGl-ben és próbálj ki több textúraszűrést is (anizo/bilinear/linear) esetleg játszadozz el custom módban a dithering-el, textúra tömörítéssel stb.
  • Gundark
    Gef 4200 as. Az előre beállitottban is ugyan olyan :) Directxben van. Próbáljam meg openben?

Ja, még Bucser, a forgatáshoz, az F4F nél ez a forgás menetközben jól láthatóan kijött. Legalábbis tegnapelőtt mikor reppentem vele még az uj pecs nélkül. A 4.0 val még nem próbáltam, de gondolom felerősitették :)
  • neuro
    A külön elindítható setup programban nézd meg, hogy milyen textúratömörítés illetve textúra filterezés van beállítva. De az is egy jó megoldás, ha az előre beállított kombók közül kiválasztod a kártyádnak megfelelőt.

Milyen videókártyád van? Milyen módban (OpenGl/DirectX) futtatod a játékot?
  • Thanatos
    pedig egymotoros is csinált csak sokkal kisseb mértékben..., ugytünik figyelmetlen a nagyrepülő barátom :P
  • Gundark
    Kedves Bucser és Neuro, mint utolsó reményeim :) Nem tudok mit kezdeni a kb 40 méterre előttem már homályos texturákkal. Mi a tö*ömet kell átállítani? :) Régen nem volt ilyen. Már feltettem újból, más driverekkel is próbáltam, de ez megmaradt. Ja és minden maxon van, a látótávolság, meg a többi a video menüben.
  • neuro
    Ahogy Bucser írta, az új repmodell elég sok energiát kivesz a processzorból. A videókártyát pedig a felhők terhelik le. Érdekes azonban, hogy a legnagyobb lassulást az új térképek fölött vettem észre, ami nem is meglepő, hiszen legalább olyan nagyok mint a leningrádi, azaz sok tereptárgy, textúra stb...
  • Bucser
    GFX meg CPU is kevesebbnek tűnhet mert mind az uj flightmodell dolgozik sokkal több paraméterrel (ugye AI is normális flightmodellt kapott) valamint grafikai finomítások is vannak néhol új textúra és új felhőzet is KB -20FPS....
  • arty
    - ez az erősebb gép mit jelent ?

milyenen repülsz? mi lett lasabb ? gfx-et kell butitani? vagy a cpu lett kevés ?
  • Bucser
    milyen?? hogy nem tudott egyenes repülni az a szottyadt, csak ha folyamatosan csavartad a twistet?? persze ha kikapcsoltad valemyik motort a 2 mooros gépeken elhiszem, de egymotoros gép eddig ilyet nem csinált csak mikor hirtelen tologattad a gázt:)
  • Thanatos
    eddigis volt ilyen más gépeknél :) sőt messzereknél is , igaz kisebb mértékben :P
  • neuro
    ja én is ezt hallottam... de ez akkor lesz a legjobb, ha olyan jó terjesztést kap Magyarországon, mint az AEP.
  • Bucser
    elvileg aaz 1- pont szerint (és jutocsa szerint) ezek ahogy az Avia és a Re 2000 is majd egy kiegészítőben látnak napvilágot..... (Ubi for money...)
  • neuro
    Ami viszont nem tetszik:

Hiányzik a Ju88 és a Mosquito
    Hiányzik a DGEN hadjárat a kurlandi és murmanszki térképekhez
    Sokkal erősebb gép kell a játék alá
    Nem tették be a Quick Mission térképek közé a sivatagit és mondjuk valamelyik normandiait
  • Bucser
    Igen az AI csinál érdekes dolgokat:D Viszont a fűre most már le lehet szállni és fel is lehet róla szállni!!!!! NEm kell hpzzá akkora Joy bűvésznek lenni mint eddig:)meg tetszik az ÚJ MG151/20-as:D Az A6-os igazán brutális lett:)
  • neuro
    Leszállásnál végre nem dobálja úgy a gépet mintha műanyagból lenne. Sőt ha beletaposol a fékbe már nem fordul át olyan könnyen.

Viszont a sérülésmodellezés elég fura: beblőttem egy 109-es szárnyvégébe (látható volt a kis felvillanás ahogy eltaláltam), erre kifordult és 2000 méterről lezuhant. Nem esett dugóba, nem találtam el a pilótát, egyszerűen csinált egy bal ledöntést, visszafordult, elhúzott alattam majd beleállt a földbe...
  • Bucser
    hát eléggé érdekes.:)) de végre a fel-leszállás olyan mint amilyennek lennie kell:) és van tömege ezelknek a gépeknek és nem úgy mozognak mint a légtornászok a vurstliban:) ja és a messzert sokkal könyebb kiszedni dugóból így nagyon jól műrepülhető:)
  • neuro
    A motor nyomatéka elforgatja a gépet a levegőben is. Az SBD-t például folyamatosan trimmelni kell hol jobbra, hol balra attől függően mennyi a teljesítmény. Leszállás közben (főleg hajóra) vicces dolog a trimm gombokat nyomogatni, miközben a másik kezeddel a joy-t markolod, a harmadikkal meg a gázt adagolod :)
  • Bucser
    Viszont nem értem, hogy a messzer miért húz folyamatosan balra????? mintha egy kicsit csűrném... folyamatosan holott a joyhoz hozzá sem nyúlok.. és folyamatosan sikban elcsúsztatott loopot csinál... elég idegesítő... folyamatosa lépnem kell a pedált, hogy ne forduljon el a gép.. ezt miért kellett???
  • Sanyix
    Úúúúúú letelt a két hét?? csoda!!
  • neuro
    Nagyon jó az új repmodell... végre letudom hagyni zuhanásban az AI Zérókat. Van végre lendülete a gépeknek, nem úgy mozognak, mint a hullámvasút. Az új felhők is királyak, most megyek és kipróbálom az új térképeket is... :)
  • Bucser
    Hol van a régóta igérgetett Ju 88-as?????
  • Gundark
    Ha hazamegyek este hirtelen kipróbálom :) Sőt beleinstallálom a banzai-t is. :)
  • Bucser
    Így igaz méghozzá itt:) A merged installhoz való:) tahát csakis FB+AEP+PF
  • neuro
    Kint van a 4.0 - letelt a két hét :)
  • Nemcso
    Rövid történeti áttekintés és műszaki adatok a Nakajima Ki-84 Hayate -ról
  • Sanyix
    Hát nagyágyúknál ez így szokott lenni. Énnemtom most melyik változattal repülök, de sztem abba nincs 30-as.
  • Bucser
    Hát a 20-asai überek.... A Ki84c-be meg van 2 20-as és 2 30as... kegyetlen brutális csak kevés a lőszer bele...
  • Sanyix
    ÁÁ ez a Ki-84 egy állat repcsi, megint lelőttem karrier módban egy küld alatt 4 hellcat-et, imááádom :)
  • arty
    csak ha van joyod, s minimálisan tisztában vagy bizonyos szabályokkal :) vagy van ismerődős, aki elmagyarázza, mi miért történik a gameban :))

nomeg, ha nem a "felfelenyil lenyom" és elindul a gép stilus hive vagy ..
  • KraZ
    Megéri,mert a realisztikája elég széles skálán állítható!
  • Mongoose
    LoL! ÉS zsiros game??? Szal aki még nem jatszott ilyen stilussal annak megéri kiprobalni?????
  • KraZ
    Kicsit nagy lett! Sorry!
  • KraZ
    [IMG]http://[/IMG]
  • Bucser
    hogy hány ilyen volt már " final tests have been finished it is all about UBI now..." Blahh..... Na mind1 itt legalább van patch....
  • neuro
    Greetings all,

In order not to keep you all in suspense, i called Oleg few min ago to confirm patch status. It`s basically done and they planning to release it sometime next week. Final build will be compiled in the beginning of the week and after short test given to UBI for destribution.

That`s all Big Grin

Cheers!

V!
    Regards,

VFC*Crazyivan aka VFC*HOST
  • Sanyix
    Pont 2 hét múlva :)