1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
-
#781 Bazz az utolsó 2 hét óta is lejárt már vagy 4..... Mikor jön mán az a pötch????? -
Thanatos #780 hát shotemup biztos nem... oylanokat nagyon máshol keress :) -
steweee #779 igen,sajnos nekem a pacific fighters nem jött be még a kiegészítőivel sem mert nem vagyok egy nagy repülős.nem gondoltam hogy ez csak egy kieg hozzá,azt hittem vmi új légi 3d-s shotemup -
Thanatos #778 szeritnem a banzaai-ra gondolta mi msot jött ki...
legalábbis sima pf magában is jáccható lenne -
#777 az csak 1 kieg !! -
#776 mármint micsoda?????
Nem értem a kérdést.. mi az amit pontosan feltelepítettél? -
steweee #775 van egy gyanúm azóta, egyébként is rövidnek tűnt.ez nem vmi kiegészítő vmelyik repülős játékhoz? -
steweee #774 hogyan kell indítani a játékot? nekem még csak a trial verzió van meg, viszont nincs exe-je. gamecopyról húztam hozzá, de azt írja ki hogy directdraw inicialize error,vagy ilyesmi.tud vki segíteni? -
neuro #773 Hát, ha belegondolsz egy-egy jó küldetés elkészítése teszteléssel együtt 4-5 óra is lehet. És ha tényleg jók, akkor nem pofátlanság elkérni érte pénzt, max akinek ez nem tetszik nem veszi meg, hanem csinál magának az FMB-vel :) -
#772 néztem én is hogy van e köze hozzá de elolvastam az nfo-t és bizony van:) -
#771 elhiszem, de szerintem akkor is pofátlanság ezért pénzt kérni:D -
#770 És ami a "legjobb", egyiket sem lehet Mo.-on megvenni. -
neuro #769 A Fall Blau szerintem nagyon jó kis csomag volt. 300 német és 200 orosz küldetés (nem generált, hanem kézzel összerakott) + ugyan ennyi multi coop küldetés. Szerintem a Banzai-t is érdemes megnézni, főleg ha nem csak online repked az ember. -
#768 hmm..... ÉS egyre több lesz ilyen....
Fatal: Akkor ezt én néztem be sry:) -
neuro #767 Hát most Fatal-nak van igaza: a Banzai egy olyan Mission Pack mint a Fall Blau. -
#766 nem ennek köze sincs az IL-2 sorozatba tartozó Pacific Fightershez... ez amit te írtál egy egyszerű shotemup.. amiről mi beszélünk egy szimulátor. Nagy különbség:) -
#765 2005-05-22 Pacific Fighters: Banzai (c) X1 Software VITALITY 19x15 MB 8.1 -
#764 ok koszi akkor leszedem mashonnan hatha hibas a jatek :( -
#763 Hát sztem neked van ez a hiba. -
#762 sziasztok nekem lenne egy kerdesem a jatek instalalasa kozben a masodik cd-nel kiir valami hibat hogy nem talal valami fajlt a konyvtarban ez csak nekem van igy vagy erre van megoldas? -
#761 LOL palau sziget :) egy kis fekete vulkáni izé :D
Elkeztem a kampányt, hát jó eksönös :D megint olyan 30 amcsi támadott, ebből 25 le is esett :) az ai-k és a légvédelem segítségével, ebből én lelőttem 6-ot. Szerintem ez 30ból 5 tért vissza abból is 1 erősen megrongálva gyönyörű arány :)
Az európai kampányok nemszoktak közelsem ennyire akciódúsak lenni mint a csendes óceániak :) -
#760 44 khz-s 16 bites wav, vagy ugyanilyen mp3 layer3. Ezt írja a manual. -
neuro #759 Az a mix már legalább másfél éves, és nem emlékszem milyen beállításokkal készült.
Egyébként szerintem a legegyszerűbb a már említett winamp használata :)) -
#758 Köszi a választ.
Azért kérdeztem különben, mert én is úgy tudtam, hogy csak .wav fájlokat tud lekezelni a progi.
De tegnap délután mp3 fájlokat próbáltam wave fájlokká konvertálni és használni a PF-be, de mivel 300kbps feletti értéküek lettek, a progi amint betőltötte ezeket InFlight -ként a quick mission indításakor, rögtön lefagyott a program.
Viszont előfordult, hogy mp3 fájlokat is simán lekezelt.
Tapasztalati úton egyenlőre arra jutottam, hogyha a kbps érték 200 alatt marad, akkor nem fagy le a program a zene betőltése után, viszont elképzelhető, hogy "kissé" gyorsítva játsza le a betőltött, pl. német WWII-es indulókat, "hupikék törpikék" hangzást adva a férfikórusnak.
Szóval kissé vacakolós a dolog, de én szeretek korabeli zeneszámokat hallgatni quick mission közben.
U.i : egyik nagy kedvencem a cca. 25 perces "magyar mix". Ki is készíthette ??? -
neuro #757 Oleg_Maddox
VIP
posted Tue May 17 2005 00:27
Dear folks!
I'm almost recovered. Really after such hard car accidents I need to be more at home after some short hospital recovering, but I'm back to work. However I take vacation for one week beginning on the next monday. I really need it.
Patch news.
It is close to be finished. I dislike the idea to release it next week without me, even when beta testers report me that its already Ok (or almost perfect). I would like to check myself all things right after I will be back and then to release immediatly If all is Ok.
So I think, we will release it in the first week of June.
I'm sorry that all things was going not so good last month, but its a life... Everything may happens in our life...
Thanks for the great support to everyone. I love you all!
-----
Június első hete! Azaz KÉT HÉT MÚLVA... -
neuro #756 Nekem winamp fut a háttérben :)
Egyébként ha jól emlékszem 44khz 16 bites wave fájlok, de nem 100% mert már elég régen foglalkoztam vele. -
#755 Nme tudom mert nálam például nincsen zene... Kikapcsoltam -
#754 Lenne egy kérdésem a játékba tőlthető (pl. InFlight) zenékkel kapcsolatban.
Milyen típusuaknak és paraméterüeknek (kbps és Hz adatuaknak) kell lenniük, hogy a program egyáltalán felismerje azokat, illetve ne fagyjon ki betöltésük után ? -
#753 Azért a B239 sem ugyanaz mint a Ki 84:D -
#752 ENEMY: 15-20 Corsairs, 2 Corsairs, 15-20 Hellcats
Ezt írta briefingben :) és a rata meg i153 azért nem ugyanolyan mint a corsair, vagy f6f :) Mondjuk nemértem miért írt 2 corsairt külön. -
#751 Vidd le őket földközelbe a rajodnak mond azt, hogy váljanak ki aztán ha levitted az összes enemyt földközelbe mond nekik, hogy támadják a vadászokat. Nekem a finn kampányban generált olyan missiont, hogy raták és I 153-asok (16-16) jött bombázni a repteret éjszaka és akármilyen gyorsan szálltam fel felszállás közben kinyomták majd az összes kísérőmet:) és volt hogy végigcsináltam:) -
#750 Aha úgy hogy 26 (mert ennyi maradt amíg egyedül maradtam) jön felém? :D ugye nemgondolod komolyan? :)
Mondjuk gondolom a háború vége felé eléggé fölényben voltak az amcsik, na de ennyire :) -
#749 Hát a Ki 84 húszasa brutális.... Azzal szét lehet kapni 4-5 corsairt:) Álj le vele fordulózni (hülye AI úgyis azt csinálja ) és szétkaphatóak a gépek:) -
#748 Hú de beteg ez a kampánygenerátor! Japán hadsereg, okinawa, első küldetés: 6 japán ki84, szemben 35 db támadó f6f és F4U-k ellen vegyesen. A vége egyértelmű :D bár 1 amcsi gép lelövése után mission completed volt :) -
bgabor #747 Aha. Hát úgy tűnik különbözően gondolkodunk a dologról. Sajnos nem tehetem meg, hogy mindig megvegyem a kedvenc szimulátoraimat. Megvan eredetiben a IL2:FB,a Lock on, és a Silent Hunter III,de sajnos most nincs 10k-m a PF-re. De ettől még szerintem kritizálhatom a játékot. -
#746 figyelj ebben a fórumban hőbörögsz.. ott van Oleg ready room-ja ott még meg is hallgatják sirámjaidat.. ha itt elmondod evidenciákat mondassz. Másrészt akkor megérteném felháborodásodat ha megvetted volna a game-t... De így.... MOst nem a fújj warezelő vélemény jön de amit nem veszek meg hanem lopom azt nem fikázom , mert örülök, hogy megvan... -
bgabor #745 Nem én állítottam, hogy vannak normális vetélytársai a játéknak.
Normális repszim az IL-2 leszármazottak meg a Lock-on. Aztán kész. Ezek sem egymás vetélytársai az eltérő időbeliség miatt.
Nem, nem vettem meg a gámát, sajnos a saját szoftver-keretemet a Silent Hunter III-al kimerítettem. Így az PF-t úgy "szereztem". Nem vagyok büszke rá, de saknos ez a helyzet. Miért kérdezed?
Amúgy meg nem hőbörgök, szerintem teljesen logikus dolog egy Csendes óceáni hadszíntéren játszódó repülőgéphordozós repszimtől repülhető torpedóvetőket elvárni. Eddig amúgy sem tudtam a erről az amcsi gépek körüli jogi hercehurcáról . -
#744 Mivel az AI nem rendelkezik belső műszerfallal így nem teljes egészében hazsnálják a repülőket így a klasszikus szerzői jogok nem vonatkoznak rá. -
bgabor #743 Bazz... irtó szánalmasak ezek az amerikaiak...
Mi pedig ha jól értem végleg elestünk a torpedóvetőktől.
Amúgy nem azért, de az nem zavarja őket, hogy a gépek AI szinten benne vannak a játékban? -
#742 Elvileg a Patch-ben amit mint mennyei mannát várunk lesz majd a többi gép.. egyébként hadd kérdezzelek meg. Megvetted a játékot??? Hát kb annyira vetélytársak mintha Koko kiállna Tyson vagy Hollyfield ellen.... eléggé egyértelmű meccs:)
Mellesleg ahogy manapság a szimulátorok szénája áll örülj, hogy egyáltalán kiadták és viszonylag pontosan határidőre.... A hőbörgést meg fejezd abba szerintem, mert semmi értelme.. menj el az oleg's ready roomba oszt ott hőbörögj...