Pacific Fighters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuskegee Airmen

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

ChevyG
jól néz ki!
bump

ez elõferdülhet márint a bölcsességel... bár a vénemberséggel is ha pl holnap elgázol egy auto vagy egy lovaskocsi vagy valami 😛PP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
hajh hajjhh😄 SOHA😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

teljesen, mikor leszek én ilyen bölcs vénember mint te hajh 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
VAlld be féltékeny vagy😄

Egyébként köszi mindenkinek😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Happy birthday 😊

Örömbódotá! akarom mondani Boldog Szülinapot! megint egy évvel vénebb vagy öregember ;PPP

Bucser
Ohhhhh thnx😄😄😄😄

Azért király hogy családom elfelejtette itt meg emlékeznek ráû😄 ZSír😊

Köszi Seaweed!

Seaweed
HB Bucser
ChevyG
nekem AMD 2400+, 512 DDR 333, ATI 9000 (sima)
azt nem mondom hogy fullba, de simán jácc6o
Nekem jobb processzorral és ugyan ennyi rammal tökéletesen megy. OpenGl-ben vagy DirectXben próbálod?

Akkor marad az FB.
Csak ha veszek uj ramot akkor uj alaplapot is kell venni ha meg veszek uj alaplapot akkor uj procit is.
Sanyix
1értelmû, hogy a ram a gond.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

P4 1,60Ghz, 768MB SDram, Radeon 9800 pro 128MB,
Bucser
Egy konfigot betolhatnál, hogy lássuk mi lehet a gond...

A PF-nek nagyobb a gépigénye, mint az FB-é. Ugye nem pefect módban futtatod?

Sanyix
Akkor ez más gond.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Az FB-nél csak az elején szaggatott de a PF nél sokáig szaggat.Vártam kb.5-6 percet aztán kiléptem mert játszhatatlan volt.
Sanyix
Igen ez megmagyarázza, lassú a ram, de csak az elején szaggat gondolom nem túl zavaró.

SD.
Sanyix
De milyen?? DDR? SD?

768 mega ramom van.
Milyen konfigod van? Lehet hogy tényleg a memóriával lesz a gond...

Valami jó megoldás nincs rá?
Sanyix
Igen ez nálam is így volt 384 mega sdramon, de most 1 giga ddr-en nem tölt. Kipróbáltam akkor low grafikán is, akkor ugyanez volt, csak az tûnt fel, hogy lowon úgy néz ki a repcsi, mint annakidején a Dogfight-ban 😄

Összes.Ez volt a FB-vel is de az csak pár másodpercig tartott.
bármelyik küldetést vagy egy bizonyosat?

Amikor elkezdek egy küldetést mindig szaggat a játék max grafikán.Ugyan azt a küldétést a legkissebb grafikán is megnéztem és még mindig szaggatott.A gépem biztos megfelel azzal nem lehet gond.Valaki lécci segítsen mert nem tudok vele játszani.
DJ Skyline
<#idiota>
jól mehet a ruszkiknak!😄

Bucser
Ott skyline-al vagy Suprával szedik a szemetet😄

DJ Skyline
huhhh...kukásautó' 90-el...szép lehetett!<#idiota>

Seaweed
Made iny USSR 😄
Na, most olvasom, hogy a szerencsétlen Oleg megint(!) ütközött: 2 nap alatt ez már a második karambol, és a második totálkáros kocsi...
Hátulról belement egy kukás autó 90-el, mikor a pirosnál állt.

Seaweed
nem meglepo :d
Bucser
Ízi máj frend TÚ Víksz😄

a legutóbbi hírek szerint Oleg karambolozott, úgyhogy megint csúszik

Seaweed
Kintvanmar az a "csuda" peccs?
Reaper
Na ez kicsit más lesz, mert EB, az meg országos volt (egyébként az is lesz idén).

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

DJ Skyline
ilyenen voltam én is...igaz csak nézõként!😄D
Petõfi Csarnokban voltam ha jól emlékszem...

Reaper

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

ChevyG
radar: azt a keveset mindig a legfontossabb helyre tudták irányitani.
egyébként ugy tudom, hogy 1hét, max 1 honap és megvekütt volna anglija
Sanyix
Az volt a gondjuk, hogy éppen kevesebben voltak az angolok, csak nekik nem kellett átrepülni a csatornát...

ChevyG
ma hallottam hüjeséget az 1ik ism.terj.adón:
az angliai csatában az angolok böven létszámfölényben voltak... sacc/kb sztem min 2x, 3xos német tulerö volt
Sanyix
Igen átvágás, törikönyvek szerint az I. világháborúban nem volt még vadászrepülõ, és a II vh-ban az angliai csatát az angolok az USA-tól kapott vadászgépekkel nyerték meg... Ugye, mert Hurricane, és a Spitfire amcsi repülõ 😄

ChevyG
fekete-fehér be még élethübb lenne!
-lehet, hogy a töri könyvek mind csak egy nagy átvágás?!<#wink>
DJ Skyline

Csak a He-111, TB-3 és B-25 a repülhetõ. A hamarosan megjelenõ patch-ben lehet benne lesz még a G4M1 Betty is.