1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
-
#901 khhm jatszogatok kicsit hadjarattal...valamit nagyon beneztek...44, Lvov nemet repteren Me-262-esek allnak...
Kene egy tortenelem konyv egyeseknek ugyfest :D -
#900 Hat ez az! -
neuro #899 A sóderből legalább pár biztosan eltalál, a tégla elől meg elugrok :) -
#898 Ez a mifaj jobban?
Hozzad vagnak egy felteglat, vagy izombol egy talicska sodert? -
neuro #897 http://www.vpmedia.hu/il2/
Egy magyar srác oldala. Nagyon jó szkineket csinál... -
#896 valami jo skin-es oldalt monjatok mar az il2skins.com helyett plz -
neuro #895 Japán: 2 x 12.7+ 2 x 20mm
USAAF:
6 vagy 8 x 12.7mm (Hellcat/Corsair/P51/P47)
eseteleg 4 x 12.7 + 1 x 20mm (P38)
vagy 4 x 12.7 + 1 x 37mm (P39)
Azért nincs olyan nagy előnyben az a zéró. Főleg ha azt is hozzávesszük, hogy az .50-esből elég egy jó találat és már lángol is. -
#894 Hát nemtudom, zeroval lövök egy f4u-t nehezebben esik szét, mintha ki84-el lőném. -
bgabor #893 Szerintem sincs 20as, deazt nemértem hogy a Zerot miért szapulod. A Zero mindegyik változatán ott van a 2X20mm es gépágyú, és emellett a korai változatokon 2X 7.7es géppuska, a későbbieken meg 12.7 es nehézgéppuska. Nagyon jó fegyverzet, különösen az amerikai gépekéhez viszonyítva. -
neuro #892 A régebbi típusú gépeken (Buffalo, Val, Ki-43) egy hosszú csövön keresztül céloztak. Gondolom ha nem lett volna takarólemez, a sok bogár meg kosz mind a célzókészülék végében gyűlt volna össze :) -
#891 Sztem nincs 20-as, mert én már pár változatát kipróbáltam, de nagyon gyenge mind. Meg ezis olyan mint a Zero fegyverzete. Úgy néz ki mintha jókis 20-as lenne, szép nagy sárga lövedékek, közbe elég gyenge. És csak 12,7-es.
Mellesleg ez a takarólemez mire jó? -
neuro #890 1. Ha jól tudom a Ki-61-ből 3 változat van a játékban, szerintem van benne 2x20-as is (bár nem biztos, Tony-val nagyon ritkán repülök).
2. Alapból CTRL+D-vel tudod kinyitni a célzókészülék takaró lemezét -
bgabor #889 Már csak két dolgot nem értek:
1:Miért van mindenhova az írva, hogy a Ki-61 erős fegyverzetű, mikor csak 2X 7.7 es és 2X 12.7 es géppuska van rajta? Megyjegyzem, ahol eddig utánanéztem ott mindenhol azt írták hogy 2X 20mmes van a két 7.7 es mellett.
2: Hogy a rákba lehet használatba venni az Aichi Val célzókészülékét, amikor töksötét ha belenézek? -
#888 Ja. -
#887 Én simán ráraktam a 4.0-ra.... Végülis ugyanazokat a fájlokat írja felül mindig (tudtommal) :D -
bgabor #886 Köszi, de nekem stand alone verzióban kéne. Bár gondolom ott is ugyanaz, csak standalone patchekkel. Azaz PF + 3.03 + 3.04 + 4.01. Köszi!
Amúgy ti hogyan fejlesztettétek a 4.00 okat 4.01é? Újratelepítettétek és 4.00 helyett 4.01et raktatok rá? -
#885 FB + AEP + PF + 3.03M + 3.04M + 4.01M -
bgabor #884 Most olvasom a pacific fighters.com-on, hogy a 4.00 előtt a 3.04es patchet is fel kell rakni. Akkor most hogy is van ez? Mert nekem simán felment az alapverzóra a 4.00. -
bgabor #883 Van olyan patch,ami a 4.00ból csinál 4.01et? Aki felrakta a 4.00-t az most hogyan ugradel 4.01-re? -
Thanatos #882 van már 4.01... :) -
bgabor #881 Nagyszerű ez a 4.00 patch.
Földön alapból erősen balrahúz az összes gép.
Próbáltam egy hatos kötelék élén felszállni egy Zeroval a legnagyobb japán carrierről, 7ből 7szer vízben végeztem. Egyszerűen nem lehet akkora sebességet szerezni, hogy ne zuhanjon vízbe. Ez korábban sohasem fordult elő.
Jót tenne már Olegéknek egy kis konkurencia, mert egyre silányabb munkát végeznek. -
#880 Az lehet, de azér az eléggé gáz, hogy az AI viharban simán céloz, mert nem rángatja a gépét, de a játékos viszont nem céloz olyan könnyen... -
#879 4.01 -
#878 Nem sajna :D kell 3.01 3.03 3.04 és utána 4.1 :D -
Thanatos #877 4.01 elé kellenek a 3asok? nem ugy volt hogy lehet egyből csak a 4.01et is? -
#876 Oké kösz az infokat majd hétfőn elkezdem tolni az esetleges "sikeres" szóbeli után.Mertha nem lesz sikeres akkor nagyon el leszek keseredve. -
neuro #875 Nem árt ha előtte patch-elsz: 3.03-3.04-4.01 -
#874 Ha felteszem a Pacific Fighters-t akkor egyből rátudom tenni a Pacific Fighters: Banzai-t vagy kell valami patch hozzá? -
neuro #873 Nemtudom, nekem úgy tűnik, hogy sokat javult az AI repülési modellje. Végre kijön a különbség a gépek között (súly, sebesség, motorteljesítmény), ami eddig csak online volt érzékelhető. Láttam már dugóhúzóba eső AI-t is, ami eddig nem volt jellemző.
Próbálj ki egy AI veterán Zéró vs P-38 párbajt. A 4.01 előtt esélyed sem lett volna, most azonban ha van elég magasságod/sebességed úgy játszhatsz a japán géppel mint macska az egérrel :) -
#872 Én arra emléxem, hogy volt egy olyan ígéret, hogy a 4.0-ban már az AI gépekre is hat a játék fizikája, és nem tudják majd a lehetetlen mutatványaikat megcsinálni. Na én ezt kipróbáltam. Csináltam egy kis missiont és az időjárást thunder-re állítottam. Először felszálltam a repcsivel, és ahogy vártam a széltől összevissza rángott a farka, és elindulásnál szinte fullosan jobbra kellett rudderelni, a szél, és a motor balra húzása miatt. Aztán ugyanezt a gépet átállítottam AI-ra. AI szépen felszállt, rudder középen, és tök stabilan repült a szélben. Szvsz most sem hat semmi az AI-ra, ergo mostis hihetetlen mutatványokat fog csinálni. -
neuro #871
-
neuro #870 Hogy észrevettem a különbséget :))
crazyivan1970
Ivan the terrible
....moderator
Posted Thu June 16 2005 08:41
Officially confirmed.
SBD torque correction
FW fuel consuption problem.
That`s it.
V!
Regards,
VFC*Crazyivan aka VFC*HOST
-
#869 hát én jobban örülnék, ha valamelyik betahoz hasonlítana.... Ott legalább jól repülhető volt a Foka.. a mostaniban egy rakás szar... -
neuro #868 #864 -
bgabor #867 4.01? És milyen hatalmas újítások vannak benne a 4.00hoz képest? -
neuro #866 Nem biztos hogy a 4.00 volt a jobb. Inkább azt mondom, hogy abban feltűnőbb volt a változás. -
#865 Szerintem ki fognak adni egy 4.02őt ami tök olyan lesz mint a 4.0 :) Ha azt mondjátok hogy olyan mint a 3.4 a 4.1, akkor fel sem rakom. Inkább hagyom a 4.0át az legalább muris :) -
neuro #864 Hiányzik a 4.00 nyomaték effektje: az előző patch-ben az SBD-t folyamatosan trimmelni kellett a tolóerő függvényében, hogy egyenesen repüljön. Most hiába rángatom a gázkart meg sem mozdul.
Azért nem vettél észre semmi újat a 4.01-ben, mert szinte semmi sem változott a 3.04-től :) Bezzeg a 4.00, ott volt változás :)) -
#863 jaja.... Csak szarabb lett a foka meg a messer ... a La5 gyorsabb mint a Focke Wulf a8:D Oleg úgy látszik meghallotta az oroszok sírását.... JA arról nem beszélve, hogy G2-vel nem érem utol a sima la-5-t emelkedésben. Egyvalamin viszont előnyére javítottak a dugókon:D ja meg hogy a Spit szar földközelben:D -
#862 Nah akkor ok...nezztem en is.. mikor felraktam a 4.00-at nem neztem meg ki se probaltam...ma deultan 4.01-et is felraktam..mondom megnezem mar mirol beszeltetetek..de en semmi valtozast nem vettem eszre!