1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
  • 42nd Intruder
    RTS.DLL-t keress! ;)
  • lac coo
    Srácok !!!
    A sok használattól beszart az il2 forgotten 2-es cd-m .Valahogy sikerült feltelepítenem vinyórol de játszani ugye nem tudok vele mert pont a 2-es lemezt kéri ellenőrzésre , azt meg az istennek se olvassa már a cd-íróm ..Szal kellene hozzá egy nocd crack . Ha valaki tud valahol légyszi segítsen ! A crack oldalakat már végig néztem de nem találtam sehol sajna :-(((((

HELP
  • arty
    perfekt, köszönöm!
  • Bucser
    nem az AEP 2.0-ra frissít a 3.0 az a Pacific Fighters a 4.01 pedig a BOB-s flight modell.. de nem kell 1.22 az AEP előtt.
  • arty
    il2.com on azt irják, nem kell 3.01 !

azaz a 3.03 frissiti a dobozos 3.0-t, 3.01,3.02-t!

nekem az a kérdésem, h il2fb_patch1.22 kell az AEP felrakása előtt ? vagy az AEP amugy is 3.0ra frissiti a dobozbol az il2fb-t ?
  • Falconer
    Nebasszki....
    De megcsináltam elötte, hogy 301töl telepítettem végig a peccseket, mondjuk az már a rossz peccs felülirása volt, de nemhiszem, hogy az számít.
    Lehet mégegyszer ujratelepítem, de azt már csak egy bö hét mulva, mert megyek el balatonra
  • 42nd Intruder
    Érdekes.......
  • neuro
    Lehet mégis kell a 3.01? :)
  • Falconer
    Na újraraktam az egészet az elejétől a végéig a regisztri tisztítással, felpeccseltem /303m, 304m, 401m/ de ugyanaz a sípolás. Feladom, totál kész vagyok
  • Falconer
    Áh, nem, azért hülye nem vagyok :D
    írja is egyébként a játékban, hogy v401m....
  • Bucser
    NEm lehet, hogy rossz helyre teszed ki a patchet???????
  • Falconer
    Megvan minden peccs minden kombinációban, szerintem megint reinstall lesz :DDD
  • Falconer
    Akkor most telepíthetem az egészet újra???
    Nem tud valaki egy normál 301m peccset adni inkábB?
  • Falconer
    Hát elrontani elrontottam, még a 3.01es :)))
    De aztán újraraktam szépen sorban az egészet, ahogy intruder is leírta
  • neuro
    Elrontottál egy patch-et és a dgen nem talál valamilyen fájlokat...
  • Falconer
    Miért ad nekem éles, sípoló hangot, ha karriert akarok csinálni?
    És csak azoknál van, akik a PFben jöttek be, tehát magyarok, németek, finnek működnek, de a többi nem :(
  • Falconer
    Amugy pf_v301m_to_v303m.exe (57.6Mb) > installs over versions 3.01 and 3.02 -hez kéne 301 :DDDDDD
  • Falconer
    Jah, csak 303 nem volt a weblapjukon, az ftp meg ugylátszik már nem azt néztem. De akkor is faszfejek, hogy htmlben nem megy a 303
    Thx
  • 42nd Intruder
    Tévedésben élsz! Nem kell a 3.01M!!!!!!!! FB+AEP+PF után felrakod a 3.03M-et ezt itt, majd erre a 3.04M-et ezt itt, majd végezetül a 4.01-et ami itt van. 3.01 és 3.01M-et ne keres....
  • Falconer
    Ezek vannak kiírás szerint a hivatalos oldalon:
    * pf_303m.exe (100Mb)> installs over versions 3.0 (out-of-the-box), 3.01 and 3.02
    * pf_v301m_to_v303m.exe (57.6Mb) > installs over versions 3.01 and 3.02

Nekem kéne az első amit te is mondtál, ezt tudom, de az nincs fent náluk valamiért, csak ki van írva, és a birds of preyen sincs.
    Ezért gondoltam felrakom a másodikat (abbol is 303, lesz) de ahoz meg kell a 301. A 301nincs fenn a hivatalos oldalon, a BoP-n igen, csak korrupt.
    Na erre varrjál gombot!
  • 42nd Intruder
    Mert neked a 3.03M-es kell, utána a 3.03M-->3.04M és végül a 4.01M...:)
  • Falconer
    Nincs még a listán sem. A "legkisebb" az a 3.01-->3.03
  • neuro
    ftp-n-> patches.ubi.com
  • Falconer
    Na jól megy minden, fel akarom peccselni, csak az a baj, hogy a 3.01es peccs ami fenn van a Birds od Prey-en az hibás (legalábbis azt írja a végén, hogy some files are corrupted, vagy vmi ilyesmi), a hivatalos weblapon meg pont ez a fájl nem található, az összes többi igen.
    Vki nem tudna nekem adni egy 3.01es peccs linket vagy ftp-t vagy ilyesmit? thx
  • Falconer
    nem, de azért még el kéne induljon nem?
  • neuro
    patch-et tettél a PF-re?
  • Falconer
    Tudna nekem vki segíteni?
    Megvan az FB eredetiben, hozzá fel volt rakva egy tört AEP, amik működtek is.
    Most letöltöttem a PacificFighterst, felraktam, de nem működött, aztán olvastam readmeben mit is szúrtam el....
    Eztán uninstalláltam az egészet, felrakom az eredeti FBt, nem megy... Jó, felrakom hozzá a krekkes AEPet, nem megy... Felrakom a PFet, a hozzá adott krekkes rts.dll fájlt, és nem megy. Megnyitom az exéjét, egy pillanatra bevillan a homokóra és nem csinál semmit.
  • Seaweed
    Az anyira nem zavar hogy egy nem repulheto statikus gepnek nincs konyvtara, meg hogyegy japannak amivel ugyse repulok soha.
    Nem nagyon komalom a csendes oceani hadszinteret...de az is b@ssza a csorom hogy a quick mission-ben az lett az alapertelmezett! Nem lehet valahogy atallitani? (Arorl mar nem is beszelve hogy a kitudja mar hany update ota CSAK ezek a "szar" terkepek kerultek bele a quick mission listaba...grr...)
  • Seaweed
    hehh..szep...mivan lustak voltak abba a nyamvadt telepitobe 3 ures konyvtarat csinalni..a vioid-rol mar nem is beszelve...

Ahham, hat akkor ez azert szamottevo valtozas a 4.00 es a 4.01 kozott!

amugy most epp nagy skin updateben vagyok..regi ezer+egy eves 512-es skinjeimet "kidobalom" es uj 1024-esekkel potlom a mennyiseget ;))
  • neuro
    A Mustang MKIII a Tempest és a Ki100 szkin könyvtára is hiányzik...
    Az alap felhőzet a régi, azaz a TypeClouds=0 :)
  • Seaweed
    ez is egy kivallo oldal a skin temaban:
    http://www.cptfarrels.com/
  • Seaweed
    4.00-at aki nezte:

Melyik volt az alapertelmezett felhozet? azuj vagy a regi?
    Mert 4.01ben mar az uj. Most neztem. (TypeClouds=1 nelkul is!!)
  • Seaweed
    Hat bizony ez hiba! Aki reportol az tegye meg plz. Letre kell hozni egy "MustangIII" nevu konyvtarat neki a /skins/ mappan belul, es oda mehet a neki szant skinek!
  • Seaweed
    Hat en nem talalom!

EZ BIZONY CSUNYA NAGY BAKI!
  • Seaweed
    Kerdes:

Letezhet hogy Mustang Mk.III-nak alapban nincs konyvtara? (merged isntall)
  • Seaweed
    Viszont a linkek kozott megtalatam CannonUK lapjat..az o skinjeit nagyon birom!
    http://www.canons-skins.com/
  • Seaweed
    Hat bazz..ezt tegnap hogy nem vettem eszre...rejtett hozzaszolas ahaaaaaaaaa
  • neuro
    http://www.flying-legends.net/php/downloads/downloads.php?cat_id=20
  • Bucser
    A 897-et már láttad???
  • Seaweed
    #896?