1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
-
#981 még 1 idióta kérdés..
eléggé régen játszottam már a lobbyn.melyik a legjobb a szerver kapcsolatánál,ha minél több zöld/vagy minél kevesebb, illetve minél több piros/vagy kevesebb rublika van? -
#980 még kell a 3.01m patch is, azt kihagytad. -
#979 Nem tudom..evek ota nincs ujratelepitve..egymas utan raktam fel oket...(nalam nem szokas 2 havonta windows telepiteni :P) -
#978 azt értem,de ez a 3 kell vagy ezenkívül még kell valamit? -
#977 Mit nem ertesz? Ha merged azaz egymasratelepittett FB + AEP + PF-ed van akkor az "m" vegu patchek kellenek, ha nem akkor a egyertelmu, a tobbi. -
#976 most össze vagyok zavarodva.
FB+AEP+PF
ilyenkor a PF-hez ezeket a patcheket pakoljam fel?:
pf_patch303m_over301m
pf_patch303m
pf_patch401m -
#975 torrent is televan...de nem szotam -
#974 Tuti megvan valakinek dc-n. Csak az image fájl neve szokott más lenni. Próbálj könyvtárra keresni, és úgy töltsd le. -
#973 tudom,csúnya kérdés..
de aki szokott dc-zni és jó kapcsolata van az meg tudná nekem osztani a játékot?sajnos már nincsenek FB+AEP szerverek és szeretnék neten nyomulni újra. -
#972 D-9 csak nagymagassagban volt jobb.. La-7 az gyik legjobb tulajdonsagokkal rendelkezo vadaszgep volt a haboruban kozepes es alacsinymagassagban. "Boom and Zoom" -ot se veletlen talaltak ki! -
#971 sajnos számít a radiátor.. ha becsukod a g2-n 50 % benya mellett megy 520-at 530-at vízszintbe prop pitchel ha kinyitod akkor csak 500-al.. -
#970 Nem tartottam, hanem annyinál álltam szintre. Sztem a radiator-tól nem lesz feltétlenül gyorsabb a gép, csak a 110%-ot lehet tartani :). Fw-190 d valami volt, a legújabb ami D :), valószínű akkor d-9 volt. 100%os prop pitch-el, 100%os mixture-vel 110% powerrel mentem, és távolodott a la-7es. Eddig úgy tudtam, az orosz gépek általában jobban kanyarodnak, de lassabbak mint a német gépek. -
#969 Majd amikor már sikerül jol belönöm a joyt akkor talán könyebb lesz "játszani" ezekkel az eszközökkel.:) -
#968 Hat azert megeggyezo tipust rendesen utol lehet erni (en legalabbis utol tudom).
"Jatszani" kell a radiatorral, a legcsavar allasszogevel, a mixture-al, a wep/boost-al (ha lehet). -
#967 Ezt én is észrevettem bármilyen géppel vagyok 110% -on megyek és mégis távoldnak a gépek tölem .Igy nagyon nehéz kötelékhez csatlakozni.ha már odaértem akkor lehet tartani a tempot, de elég 1-2 mp hogy eltávolodjanak és máris alig érem utol öket. -
#966 "D-8" ?
A-8 vagy D-9 van. Te figy 1300 metert hogy tartod zuhanasban?
(Van valahol tablazatom majd elokeresem) -
#965 Fw-190 d-8 ról volt szó, 1300 méteren. Ma volt online-ban üldöztem egy La-7est, és én zuhanással alig tudtam pár métert közeledni hozzá. Ha szintbe értem, lehagyott simán. Pedig 110%-on pörgettem a motort is, és nekem úgy rémlett, hogy a la7 lassabb. -
#964 áz -
#963 il-2 Compare Tovarish ROSS_Youss csinálja. meg van egy másik is a Hardball's aircraft viewer. az elsőben grafikonok vannak a másikban pedig számértékek.. utolsó verzió 3.04-el láttam nem tudom compare van-e új. -
#962 De erre egyébként van ez az összehasonlító progi, csak a nevét nem tudom.... :S -
#961 Szerintem mindegyik FW-nek az adatát írd le + melléje a La adatát és akkor nem lesz gond :D -
#960 Most nem akarlak lebaszni..de hogy lehet ilyen hulyen kerdezni?! Vagy siman azt varod hogy "igen" vagy "nem"? Mert Igen is meg Nem is! MELYIK FW-190?!?!?! Gondolom tisztaban vagy vele hogy jopar aljafa letezik..ezek igen elternek egymastol sulyban, es ezekben kozel 9-10 fele kulombozo eroforrast hasznaltak! Jumotol a DB-n at egeszen a BMW motorokig! Melyeknek mind kulombozo a teljesitmeny adata! ..es akkor meg ehhez jon a magassag kerdese! MILYEN MAGASSAGON?!
Szoval barmenyire is nem akarlak lebaszni..de fogalmazd ezt meg rendesen!! -
#959 Úgytudom, hogy az FW-190-es gyorsabb sebességben mint a La-7es jól tudom? -
#958 lol #955
"amin sokan, és jó pingekkel jáccanak" ez a lényeg. -
#957 LOL:D
most soroljam fel mind a 30-at?:D -
#956 Már megoldódott. -
#955 Most szerettem volna egy kicsit online jáccani, 4.01m-el, de All Seeing Eye-al bármilyen dedikált szerverre (mind 4.01m-es) akarok csatlakozni, timeoutol. Il2 fullosan ki van engedve a tűzfalon, és Hyperlobby-s csatlakozás is megy. De ha ASE-vel keresek egy szervert, akkor duplaklikk rajta, és timeout. Kiírom az ip címét, és a portot, beírom a játékban, akkoris. Tudom, Hyperlobbyzzak, csak ott nemsok dedikált szerver van, amin sokan, és jó pingekkel jáccanak. -
#954 PF mar csak 4K a galaxisban! -
#953 Bocs, nemte :) -
#952 pf-et szerezd meg és akkor a Bob-s fizikai model lesz benne (szerintem tök olyan mint a 3.04) mellesleg a patchekben vannak új gépek (repülhető és nem repülhető egyaránt) és apróbb változtatások, dea patch readmejébe le van írva, hogy mi mit állít -
#951 én???? -
#950 Akkor rosszul patcheled szvsz. -
#949 a patchok mit javítanak? (eddig még nincs meg a pf,de az összes többi rész megvan).
csak azért kérdezem mert néhányan mondtátok hogy eléggé unalmas. -
#948 nem tudom nekem ilyen baja soha nem volt... -
#947 Rájöttem mi a baja. Nem lehet peccselni egyáltalán. Peccs nélkül 300n simán megy, lehet karriert kezdeni, de ha peccselem, akkor már a 303nál nem megy. Lehet, hogy az a baj, hogy magyar nyelvü az alap FB? Pedig az még gyári is :( -
#946 Thx, amugy tudtam, csak ha figyelmesebben elolvastad volna a dolgokat, tudnád mi a helyzet. Az volt a baj, hogy nem tudtam megszerezni a peccset, ezért kellett a 301 és utána az a másik.
De már van minden, aztán még mindig vannak bajok, csak most jöttem haza, majd felrakom megint. -
#945 Érdekes.... Hát javaslom rakd fel az ajánlott javításokat, abból baj nem lehet! -
#944 Ha külső kamerából nézem a gépeket eléggé nincs hangjuk .Erre kitaláltatok valamit ?Patch? -
#943 Nincs mit! "Szálguldunk és végünk!" :D -
#942 Köszi , ez életmentés volt !!!