1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
-
#1021 és mit használ ki legjobban? -
#1020 De. DirectX módban sokkal többet eszik. -
#1019 a játék melyik hardwert eszi legjobban?mert én 1024*768-ban futtatom excelent minőségben és így sajnos openGL módban 20-40 Fps-t DirectX módban pedig 10-25 Fpst produkál.nem emlékeztem rá hogy ennyire gépigényes.(legalábbis mintha a FB nem lett volna ilyen. -
#1018 thx!!!! -
#1017 köszönöm!! -
#1016 Toggle Chocks-ot állítsátok be a controlls-ban! -
#1015 jaja,eddig én is az auto pilótára bíztam de szeretném végre megtudni én is:) -
#1014 Billentyűzet kiosztásnál kell beállítani... Most nem tudom pontosan mit.... De tuti megmondja egy nálam okosabb nemsoká :D -
#1013 én bekapcsoltam az autó pilótát,és felszállt!::D:D:D
igaz tegnap óta játszom a játékkal,és még nem jöttem rá minden trükkjére -
#1012 alapbeállítással melyik billentyűvel lehet felszállni anyahajóról?nem találom.. -
#1011 hát azt gondoltam hogy azzal kéne menni:)
köszi! -
neuro #1010 Coral Sea-t válaszd és ott a célpontnak Airfield.
Persze nem árt ha olyan géppel repülsz ami tud bombázni/torpedózni. -
#1009 quick mission. -
neuro #1008 fmb-ben vagy quick missionben? -
#1007 mikor én állítok össze küldetést,nem lehet beállítani hogy hajókat keljen torpedózni?azok a kedvenceim. -
#1006 Csak missionpack -
#1005 Csak mission pack a Banzai semmi más? Plusz repülők vagy egyebek? -
#1004 öö nem is figyeltem :) -
ezek lemaradtak -
#1002 Most nézem csak egyel lecsusztam az 1000-ik hsz-röl.
Gratula az 1000-iknek -
#1001 Azszem valamilyen kiárusitás vót.Amugy ezen én is felhuztam magam mert elötte 2 nappal vettem cyborg3d 9300-értmeg egyebek. -
#1000 :D
nah végülis jó lett nem tudom mi a fene volt..
amúgy ti melyik szervereken szoktatok játszani? -
#999 Akkor ja -
#998 Akkor a kismanok leragasztottak Technokol Rapiddal a geped -
#997 nem anyahajórol indulok,normál repülőtér:( -
#996 mer anyahajóról indulsz, és a chocks-t vagy mit nem nyomtad ki, keresd meg a controlsban :) -
#995 ehh -
#994 Ha betonkeveros kocsit latsz menekulj..mert odabetonozzak a geped
-
#993 oké,azt tudom, már megjelenése óta il2-zök :)
110 %-on pörgetem a motort de meg sem moccan.
több szerveren több gépet próbáltam de valami nem stimmel. -
#992 Fogajunk hogy anyahajon dekkolsz (vannak uj bill beallitasok..ALLITS BE!) -
#991 asszem az I-vel indiítod defaultból a motort... -
#990 cserélj benne potmétert.. -
#989 még hülyébb kérdés
hogy kell elindulni multiban?
FB-ben nem tapasztaltam ilyet.itt egy helyben állok. -
#988 Nemá pedig mindenhol 10k körül van -
#987 Egy másik forumon valaki irta ,hogy a váci "gazdaságosba" 2800-ért dobálták az EVO-t :)! -
#986 Ááá má kiidegel a hülye joystickom ilyeneket csinál. Ha magam felé húzom, mint látsszik a gép azt érzékeli, hogy rángatom (piros kocka). De csak ha magam felé húzom. Ha előre/balra/jobbra tolom akkor jó. Azt tudom, hogy gagyi joy, de miért csak ebbe az egy irányba csinálja ezt nem értem. 5let?
Legszívesebben vennék egy újat, de egy saitek cyborg evo ami már aztmondják nem gagyi, 10e ft... És hát 4 darab potméterért egy nyomtatott áramkörért ami egy joystickban van ez olyan sok, és még olyan sok minden kéne a géphez. -
#985 köszönöm. -
#984 sok zold legyen
ha piros nem jon vissza a ping a hostol..ami azt jelentio hogy tuzfal, router vagy valami hasonlo mogott van..ettol meg lehet gyors..de azt lobby-bol nem latod csak ha bementel. -
#983 ott nincs de megtalátam. -
#982 köszi.csak az a hivatalos honlapon sincs fent:)