Pacific Fighters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Patch 3.03m - 3.04m, megy a game kivétel PF hadjáratok. 4.0m megy a game kivétel PF hadjáratok.
Standalone PF+Banzai... Banzaihoz van mellékelve standalone patch 3.04ig és új crack így mûxik. Ehhez még nem próbáltam 4.0-t
Amúgy ez a hivatalos oldala az il2 sorozatnak: http://www.pacific-fighters.com? Merthogy nagyon ritkán frissül, és egy újdonságról is ritkán ad hírt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
3.00m rõl 3.03m-re patch elõször
Aztán
3.03M-rõl 3.04m-re patch és csak ezek után a 4.0!!!!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A kép egy Quick Mission-bõl van 😊 Rajta egy saját készítésû RAF No.30 Squadron szkin.
Jó látom ez egy P-47es? Hadjáratban? Na, már ezért érdemes lesz beüzemelni ezt a Banzait. Amúgy csak mission pack vagy új gépek is vannak benne? Ha igen mennyire kompatibilisek az új 4.0ás játékkal?

Most is indítottam egy hadjáratot, mint anno az Il-2 ben meg a FB ben. Nem emlékeztem, azokat miért találtam dögunalmasnak. Mostmár, egy PF hadjárat pálya után beugrott. Egyórás repülési idõ, a semmi fölött, ezzel még nem is lenne baj, azt leszámítva, hogy nagyon idõigényes, de ezen lépjünk is túl. A feladat még mindig nincs normálisan, világosan megjelölve, az eligazításon beszélnek valami üzemanyagszállító teherautókról. A küldetés közben a térképen megjelölt hadmûveleti térségben sehol semmi. Van viszont egy rakat ellenséges vadászgép. Tökjó, mert a légiharcról aztán semmiféle tutorial nincs. Nagynehezen mögékerülök a P-51Dvel az állandóan cikázó Ki-84 mögé. Alig bírom rajtatartani a célkeresztet.Lövöm 500-300 méterrõl (külön rejtély, miért 30al jelöli a 300 méteres távolságot a program). Lövöm, lövöm, semmi. Bekapcsolom a girostabilizált célkeresztet, közelebb megyek, lövöm, semmi. Néhány lerepülõ darabka. Mögöttem jön a wingman, megereszt egy sorozatot a Frank felé, azonnal látványos tûz, a japán gép égve csapódik a földbe. Csak azt nem értem, ha én közelebbrõl lõttem, hogyhogy az én lövéseim csak az ellenfél gépének a festését karcolták össze. Azért 6db 12,7 es nehézgéppuskától többet vár az ember, fõleg, ha egy fából és vászonból készült japán gép a célpont. Amúgy a többi fontos dologról, magnetoról superchargerrõl, prop pitchrõl szintén sehol semmi leírás. A "vadászkarrier" mellett a másik lehetõség a bombázókarrier. Nem mintha lenne tutorial hozzá, amiben a bombacélzó mûködését bomcolgatnák. Nem mintha lehetne normálisan állítgatni. Az AEP idején még rögtön el is kezdett fordulni a gép (automatapilótán), amint elkezdtem beállítani a bombacélzót.
Egyszerûen a nulla sikerélmény nagyon hamar elveszi az ember kedvét a játéktól, pedig én már elég sokat játszottam ezzel a játékcsaláddal, repülés, leszállás nem okoz gondot, még anyahajóra sem. Full realisztikusra vannak állítva a repülési beállítások. Da a harcal egyszerûen nemtudok mit kezdeni. Eddig még a legeredményesebb a jó öreg IL-2essel csinált hadjáratban voltam, még az AEP alatt. Bár néha még ott is csak a küldetés után derült ki, mi is volt a feladat,mert a kiválló briefing erre az apróságra nemigen szokott világosan kitérni. Olyan lehetõség sincs, ahol megnézhetném, hogy állnak a Mission Objective-ek. Szóval javul a program, de még mindig hatalmas hiányosságai vannak. 4.0 ás patchben megint hiába keresgéltem a hajófedélzeti torpedóvetõket. Persze, minek is raknák be õket, amikor a Pacific hadszíntér egyik fõ fegyverneme volt.
VIP
Posted Thu June 09 2005 01:09
I confirm the post above.
It was our internal version for the final test.
It was also sent to Ubi to prepare the links, mirrors (to look for the size of files, etc) etc.
However this version leaked from my personal FTP...
For the day we tested it internally we found couple of real bugs on dedicated server (third party soft doesn't work correct for example) that already fixed and in test again.
I'm sorry for these who think that it was final
It was only probably final and prepared for final test or possible release.
That to exclude the mix of leaked and really final version we need to invest changes and rename version.
So, what Ivan posted is correct. Sorry for this. But next time look only for the official release anounce and links.
Posted Thu June 09 2005 00:35
Greetings,
I just exchanged few e-mails with Oleg. Apparently, as i suspected, this version was release candidate, not actual release - it was meant for the beta team for their final testings. There are some issues that needed to be taken care of...So, since 4.0 leaked - Oleg decided to release official version renamed to v4.01 and 4v.01m respectfully... with some changes in dedicated server and code of the version itself. At this point i can`t really tell you when, i simply don`t know.
Cheers!
V!
Regards,
VFC*Crazyivan aka VFC*HOST
*Error in Extensions.cpp line:18: Get unsupported extension proc address.
*Error in Extensions.cpp line:19: glMultiTexCoord3fARB
*Error in Extensions.cpp line:19: glMultiTexCoord4fARB
*Error in Extensions.cpp line:19: glClientActiveTextureARB
*Error in Extensions.cpp line:19: wglGetExtensionsStringARB
ennyit találtam ... 😞 OGL, D3D ... miden ezt csinálja 😞
Forza.
tett még fel valaki a sima 4.00-t? (azaz a nem merged install-t?)
Forza.
gundark: ati/nvidia controljainál tedd feljebb a grafikai minöséget, anizotrop filteringet kapcsolj, mip mappingot KI(ha van), ilyenek ... 😊
Forza.
Ja, még Bucser, a forgatáshoz, az F4F nél ez a forgás menetközben jól láthatóan kijött. Legalábbis tegnapelõtt mikor reppentem vele még az uj pecs nélkül. A 4.0 val még nem próbáltam, de gondolom felerõsitették 😊
Milyen videókártyád van? Milyen módban (OpenGl/DirectX) futtatod a játékot?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent