Pacific Fighters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Melyik volt az alapertelmezett felhozet? azuj vagy a regi?
Mert 4.01ben mar az uj. Most neztem. (TypeClouds=1 nelkul is!!)
http://www.canons-skins.com/
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Kene egy tortenelem konyv egyeseknek ugyfest 😄
Hozzad vagnak egy felteglat, vagy izombol egy talicska sodert?<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#vigyor1>#vigyor1>
USAAF:
6 vagy 8 x 12.7mm (Hellcat/Corsair/P51/P47)
eseteleg 4 x 12.7 + 1 x 20mm (P38)
vagy 4 x 12.7 + 1 x 37mm (P39)
Azért nincs olyan nagy elõnyben az a zéró. Fõleg ha azt is hozzávesszük, hogy az .50-esbõl elég egy jó találat és már lángol is.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mellesleg ez a takarólemez mire jó?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
2. Alapból CTRL+D-vel tudod kinyitni a célzókészülék takaró lemezét
1:Miért van mindenhova az írva, hogy a Ki-61 erõs fegyverzetû, mikor csak 2X 7.7 es és 2X 12.7 es géppuska van rajta? Megyjegyzem, ahol eddig utánanéztem ott mindenhol azt írták hogy 2X 20mmes van a két 7.7 es mellett.
2: Hogy a rákba lehet használatba venni az Aichi Val célzókészülékét, amikor töksötét ha belenézek?
Amúgy ti hogyan fejlesztettétek a 4.00 okat 4.01é? Újratelepítettétek és 4.00 helyett 4.01et raktatok rá?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Földön alapból erõsen balrahúz az összes gép.
Próbáltam egy hatos kötelék élén felszállni egy Zeroval a legnagyobb japán carrierrõl, 7bõl 7szer vízben végeztem. Egyszerûen nem lehet akkora sebességet szerezni, hogy ne zuhanjon vízbe. Ez korábban sohasem fordult elõ.
Jót tenne már Olegéknek egy kis konkurencia, mert egyre silányabb munkát végeznek.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Próbálj ki egy AI veterán Zéró vs P-38 párbajt. A 4.01 elõtt esélyed sem lett volna, most azonban ha van elég magasságod/sebességed úgy játszhatsz a japán géppel mint macska az egérrel 😊

crazyivan1970
Ivan the terrible
....moderator
Posted Thu June 16 2005 08:41
Officially confirmed.
SBD torque correction
FW fuel consuption problem.
That`s it.
V!
Regards,
VFC*Crazyivan aka VFC*HOST
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Azért nem vettél észre semmi újat a 4.01-ben, mert szinte semmi sem változott a 3.04-tõl 😊 Bezzeg a 4.00, ott volt változás 😊)