1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
-
#1061 -
#1060 Egy kis videócska erről a remek játékról -
#1059 Talán, csak az a baj, hogy az idióta XP-nek az elsődleges memória a hülye virtuális memória :\ -
#1058 szééép! -
#1057 na kilett bővítve a memó 768-ra...talán jó lesz már neki!:) -
neuro #1056 Nagyjából elkészült a második is:
-
neuro #1055 Elég régen volt már újdonság:
Hamarosan letölthető lesz egy hármas Hellcat szkinpack részeként a BOP-ról. -
#1054 Köszi kipropálom öket!Megnézem mennyire öli meg a gépem a viz 3-son:D. -
neuro #1053 [Render_OpenGl]
Forest=1 (0-3 az erdők részletessége)
Water=0 (0-3 a víz megjelenítése perfect módban)
Effects=0 (0-2 vagy 1-ig a különböző effektek részletessége)
[game]
NoSubTitles=0 (nincs felirat a képernyőn)
SubTitlesLines=3 (az egyszerre megjelenő feliratok száma)
TypeClouds=1 (felhőzet típusa 0-régi 1-új)
[chat]
msg0=:)
msg1=1:1
msg2= (a multiplayeres üzenetek beállításai)
-
#1052 Mondanál párat? -
neuro #1051 A cápa csak vicc volt :)
Egyébként a grafikát és pár apróságot lehet még finomhangolni a conf.ini-ben -
#1050 Ha megváltoztatok bármilyen értéket az ini-ben azzal valamit elcseszhetek a gépben vagy a progiban?Milyen extrák vannak még amit igy lehetne tuningolni?Olvastam hogy cápákat lehet beálitani meg kezelöszemélyzetet a légvédelemhez. -
neuro #1049 Be kell írni kézzel a [game] szekció alá:
TypeClouds=1
-
#1048 4.00-ban kell.. 4.01-ben mar az uj felhozet az alapertelmezett
amugy beirhatod utolag is a config.ini-be de nem lesz valtozas, max ha a regihez tartozo ertket irod be..es akkor 4.01-ben a regi felho lesz. -
#1047 Bocsi lehet hogy vot má de nem találtam meg a keresövel, hogy hol találom meg azt az ini fájlt amiben az uj felhözetet lehet beállitani és a többi okosságot a 4.01 ben.Mert a conf.ini-ben nem találtam. -
Csima #1046 Sziasztok
Létezik a játékhoz a netről letölthető magyar nyelvű manual?
Előre is kösz , nagy segítség lenne. -
#1045 ahogy olvastam az egyik szárnyvég leért a földre ezért a gép kicsit előrebukott a légcsavar beakadt a földbe és kirántota magát az orrból:( -
#1044 Hogy sikerült így leszerelni a motort? -
#1043 azt hiszem jelenlegi eddigi egytelen repülőképes állapotba hozott messerschmitt Bf-109 G4-es is a multé jó ideig:(
a virtuális Pumák honlapján a fórumban értesültema sajnálatos hírről, hogy a magánzók által restaurált Bf-109 G4-es egy sajnálatos baleset miatt erősen megrongálódott... képek és infok sajnos németül Itt!!!! -
#1042 Amit ma vettem 7990 penzert azt nem tudom szavakba oneteni!
Meg kell nezni([url=http://corvina.hu/konyv.php?konyv_id=24060&knsid=n27mUlOiOeFD9hBNv4Su3ao6PW2FhLtdRt6Megdib1AsGXvzzt]#2[/url])! Aztan meg kell venni!
Meg most is kapkodok a levegoert! Akinek megvan az tudja miert..akinek nincs, higyen nekem es menjen VEGYE /rendelje/ MEG! -
#1041 Akkor lehet hogy nem repülhető, nemtom nekem jók a földi torpedóvető repcsik is :) -
bgabor #1040 Lemaradtam valamiről, új patch van? Tudtommal a 4.01es az utolsó. Abban pedig nincs repülhető hajófedélzeti torpedóvető. Még mindig. Még japán se. -
#1039 Van torpedóvető asszem az a japán sötétzöld, hogyishívják :) na ezt jólmegaszontam. -
#1038 Hát azt, hogy
nincs hatása a motornak (nem húz)
nincs remegés
nem hat rád a szél
nemtudsz dugóhúzóba kerülni
együtt lehet minden motort indítani
nemkell állítgatni a motoron (radiator, prop pitch, mixture, stb.)
Szóval enyhén arcade beütésű :) -
#1037 szvsz nem nehéz bill.-el...igaz kikapcsoltam 1-2 dolgot:
Torque & Gyro Effects
Flutter Effect
Wind & Turbulence
Stalls & Spins
Separate Engine Start
Copmlex Engine Management
Amúgy valaki megtudja mondani mit jelentenek ezek?
Torque & Gyro Effects
Flutter Effect
Head Shake
Stalls & Spins
Separate Engine Start
Copmlex Engine Management
Thx! -
#1036 Te most viccelsz... Akkor miért nem veszel valami szart addig kétezerért? Az is jobb mint a bill. -
bgabor #1035 Ha hajókat akarsz torpedózni maradnak a szárazföldi bázisú kétmotoros gépek. Sajnos az anyahajókról felszálló torpedóvetők valamilyen zseniális elgondolásból nem repülhetők. Egy második világháborús anyahajós repülőgépszimulátorban. -
bgabor #1034 Nem mintha lenne olyan repülhető gép a játékban amivel anyahajóról felszállva torpedót lehetne dobni. -
#1033 pff pedig már high is nagyon csúnya az excelenthez képest:)
szerencsére nemrégen bővítettem a memóm,(512->1024) és ez az egyetlen játék ami kihasználja!teljesen elfoglalja az összeset.. -
#1032 Tegnap volt egy fantasztikus hiba...Már rég lezuhantam,nézelődök össze vissza anyahajók egyebek,és egyszer csak autómatikusan kilép az asztalra a gém,és nem viccelek az egész kóceráj mindenestől fejjel lefelé volt...Újraindítás után is...Teháőt ha megfordítottam volna a monitort akkor lett volna notmális!:DDD
És ez azóta van amióta feltettem a 4.01-es vagy milyen paccs-t...
más...
nem sokon múlt!:D
-
#1031 Nekem 30-50 FPS szokott lenni...igaz óceán fölött!:))
Én 800*600-ban futtatom,Medium beállítás mellett...Kevés a memó ebben a gépben(256),majd kivőbítem... -
#1030 én még mindíg billentyűzettel szerencsétlenkedek -
#1029 10ezer sok egy joyért, lol :D Én a Logitech wingmanforszomat 16k ért vettem :DDD -
#1028 Nem ez nem azért van, ilyen a játék. A régi gépen is ugyanígy földközelbe megállt egy pillanatra a kép, és placcs amúgy ez mostanába 1 hónapban 1szer fordul elő, de 80%-ban akkor amikor a föld felé közeledek :) azt nemértem hogy tud így időzíteni a gém. -
#1027 de ez miért van?grafikán nem hiszem hogy javítottak. -
#1026 nah ezért írtam én hogy az FB nem használta ennyire a gépet.ott nem volt semmi gondom. -
#1025 ha dog serveren történt akkor valaki bejött éppen akkor. (open dogon ezért nem éri meg föld felett marhulni) ha meg coop-ban akkor egyszerűen vedd lejjebb a grafikát. By the way: A 4.01-hez kb 2-szer olyan erős konfig kell mint a 2.04-hez kellett anno... hogy ugyanazokkal a beállításokkal repüld. -
#1024 Ja így énis jártam leszállásnál, de csak a Me-262-es jobb hátsó kereke látta a kárát :) Mindíg akkor csinálja ha közel vagyok a földhöz, és van esély rá , hogy szétkenődjek. -
#1023 hát jah :)
meg elég zavaró mikor multiban üldözök valakit a talajhoz közel,megakad egy másodpercre utána a földön felrobbanva találom magam:)
-
#1022 Nem tudom... De én csak OpenGL-ben használom, mert így is szép és megy rendesen :D