1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
-
hát nem tudom... 262-vel TB-3-ra vadászni nem egy nagy élvezet.. akkor már B29:) Na az szép sok darabra hullik szét:) meg sok lövésze is van:D Meg vedd ki ezt az undorító nézetet meg az ikonok sem biztos, hogy kellenek:D -
neuro #1100 Az új FB patch megjelenésnek apropóján összeraktam egy egyszerű egyjátékos küldetést az új térkép és az új P-47-es szereplésével. A feladat egy német repülőtér fölötti légtér biztosítása mielőtt a csapásmérő erők megérkeznek.
Nem egy egyszerű küldetés, de egy kis ügyességgel azért megoldható.
A zipben mellékeltem még egy saját készítésű 356th Fighter Squadron szkint is, hogy teljesebb legyen az élvezet :)
A küldetés Rabbithunt néven megtalálható itt:
http://bop.agria.hu/
-
ütköztem egy TB3-al.kép
utána: TB3 megsemmisült, bár belőlem sem maradt sok ,de én megmaradtam.legalábbis amég a tengerbe nem zuhantam :)kép2 -
neuro #1098 A 4.02 feature listája fent van a BOP-on.
A kiegészítőben a már ezer éve ígérgetett új gépek (Mosquito, Ju88 stb.) plusz legalább két új térkép (Burma, Norvégia) lesz. -
Mik lesznek benne? Sőt mi van a 4.02ben? Még nem vittem haza :) Csak majd este :) -
neuro #1096 Még jön egy nagyobb kiegészítő csomag év végén vagy jövő év elején. Abban is lesznek még javítások szerintem. -
Öö megjelent a 4.02es pecs. Ez lesz az utolsó a BoB-ig nem? -
:D Nekem szerencsére csak az alap FB magyar. -
-
Háj emberek!
Most vettem meg <2K ért!
Magyar nyelven telepítettem.
Hát nem változott meg a véleményem a hivatalos magyarosításokról.
A papír használati egy fokkal jobb, azt valszeg olyan fordította aki már látott számítógépet.
A setupban bizonyos beállításokra egyszerűen nem jöttem rá hogy mi akar lenni, még jó hogy a könyvben volt eredeti fotó az english verzsön setupjáról. -
neuro #1091 Töltsd le a Hyperlobby-t és jelentkezz fel. http://hyperfighter.sk/
A magyarok 77px, vo101, vo102, v4 és persze 124sq előtaggal repülnek.
De arra készülj fel, hogy szinte mindenki FB+AEP+PF kombóval játszik. -
Cimbi #1090 Hali
Lenne egy újabb(bocs csak most ismerkedem a játékal)kérdésem.Magyarokal onlány hol találkozhatok? -
néztem is hogy miért írtad a dedicated pacthet:) -
Cimbi #1088 Köszi
-
neuro #1087 Hát persze hogy elrontottam :))
itt a 3.03: http://patches.ubi.com/pacific_fighters/pf_v303.exe
majd utánna kell a 4.01... -
neuro #1086 Ez a kettő kell neked.
Sorrendben:
http://ftp.ubi.com/us/games/pacific_fighters/dedicated_servers/pf_dedicated_server_v303.exe
majd utánna:
http://patches.ubi.com/pacific_fighters/pf_v401.exe -
Cimbi #1085 Jó helyre tömöríti őket elvileg.Nem tud valaki inket adni a csak PF-hez való patchekről?
-
neuro #1084 igaz. lehet rossz helyre tomoriti ki oket? -
Viszont a patchek sima önkitömörítő fájlok, szóval végülis mindenre rámegy, csak nem műxik :) itt inkább más hiba van. -
neuro #1082 Biztos hogy jó patch-eket próbáltál feltenni? Az "m" jelű a az FB+PF közös installra megy fel csak, a sima pedig a PF-re. -
Cimbi #1081 Sziasztok
Tudna valaki segíteni miért nem tudom patchelni a játékot?(Vissza olvastam de nem találtam infot)
Így próbáltam:3.3,3.4,(de mán a 3.3-as sem sikerült azt írja hogy cannot be created xy fájl.A játék eredeti úgyhogy ötletem sincs.
Előre is köszi
-
Igen a speed bar-ra gondoltam, de már nem fontos.
Az újraindulás tényleg a driver miatt lehetett, most feltettem amit a 3.04 hez ajánlottak és azzal eddig jó.
Köszönöm a segítséget. -
neuro #1079 nekem "-" :) -
Igen arra :)
Ja, bocsi akkor, lehet hogy nincs alapból, de az már olyan rég lehetett mikor beállítottam a ctrl+s-t, hogy az már nekem alapnak tűnik :) -
neuro #1077 Szerintem ő a Speed bar-ra gondolt a képernyő bal alsó sarkában. Egyébként a CTRL+S nem biztos, mert alapból ha jól emlékszem nincs hozzá billentyű rendelve. -
Az az eredetiről van modellezve, eredeti mértékegységekkel, szóval azt nem fogod átállítani. -
mikor már bent "ülsz" a gépben -
ctrl+s
Ezt hogy érted? -
Pedig ez driverhiba lehet. -
ctrl+s -
Még valami, hol lehet átállítani a mértékegységeket km-t csomóra
A readme azt írja, hogy a gomboknál lehet, de én ott nem találtam ilyet.
-
Tapasztalta valaki, hogy újraindult a gépe játék alatt, mert nekem ezt csinálta. 3.04 es eredeti magyar feliratos verzióm van.
Más játékoknál nem csinál ilyet, illetve egyszer a Battle for midle earth alatt, de az tuti, hogy programhiba volt, mert a haver gépén is ugyanazon a pályán indult újra a gép.
-
Jah, a szimulátor az egy ilyen műfaj... -
Jah valoszinu nem viszik (nem is csoda...ez nem qvakk vagy dgyum vagy hael...)...es el kell adni... -
-
A qrva anyjukat.... kb tizedét éri mint amikor én vettem.... Gondolom a nyakukon maradt... -
Enyi penzert..nevetsegesen olcso.... -
anyám .... perfekt, ahogyan a nascarosak is azok :)

-
Köszi!Igen igen...az csak bevezetés, amolyan dramaturgiai elem :-D -
Hangulatos:) A nascaros videoidat is imádom ez mégjobb:)
Egy apró kérdés: Ugye a szöveg az elején az csak bevezetés és nem pearl harbourról szólt a film??? (zeneileg vágásilag viszont tökéletes szerintem:)