1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
  • Bucser
    hát nem tudom... 262-vel TB-3-ra vadászni nem egy nagy élvezet.. akkor már B29:) Na az szép sok darabra hullik szét:) meg sok lövésze is van:D Meg vedd ki ezt az undorító nézetet meg az ikonok sem biztos, hogy kellenek:D
  • neuro
    Az új FB patch megjelenésnek apropóján összeraktam egy egyszerű egyjátékos küldetést az új térkép és az új P-47-es szereplésével. A feladat egy német repülőtér fölötti légtér biztosítása mielőtt a csapásmérő erők megérkeznek.

Nem egy egyszerű küldetés, de egy kis ügyességgel azért megoldható.

A zipben mellékeltem még egy saját készítésű 356th Fighter Squadron szkint is, hogy teljesebb legyen az élvezet :)

A küldetés Rabbithunt néven megtalálható itt:
    http://bop.agria.hu/

• PLackó
    ütköztem egy TB3-al.kép

utána: TB3 megsemmisült, bár belőlem sem maradt sok ,de én megmaradtam.legalábbis amég a tengerbe nem zuhantam :)kép2
  • neuro
    A 4.02 feature listája fent van a BOP-on.
    A kiegészítőben a már ezer éve ígérgetett új gépek (Mosquito, Ju88 stb.) plusz legalább két új térkép (Burma, Norvégia) lesz.
  • Gundark
    Mik lesznek benne? Sőt mi van a 4.02ben? Még nem vittem haza :) Csak majd este :)
  • neuro
    Még jön egy nagyobb kiegészítő csomag év végén vagy jövő év elején. Abban is lesznek még javítások szerintem.
  • Gundark
    Öö megjelent a 4.02es pecs. Ez lesz az utolsó a BoB-ig nem?
  • Falconer
    :D Nekem szerencsére csak az alap FB magyar.
  • Seaweed
  • NEXUS6
    Háj emberek!
    Most vettem meg <2K ért!

Magyar nyelven telepítettem.
    Hát nem változott meg a véleményem a hivatalos magyarosításokról.
    A papír használati egy fokkal jobb, azt valszeg olyan fordította aki már látott számítógépet.

A setupban bizonyos beállításokra egyszerűen nem jöttem rá hogy mi akar lenni, még jó hogy a könyvben volt eredeti fotó az english verzsön setupjáról.
  • neuro
    Töltsd le a Hyperlobby-t és jelentkezz fel. http://hyperfighter.sk/

A magyarok 77px, vo101, vo102, v4 és persze 124sq előtaggal repülnek.

De arra készülj fel, hogy szinte mindenki FB+AEP+PF kombóval játszik.
  • Cimbi
    Hali
    Lenne egy újabb(bocs csak most ismerkedem a játékal)kérdésem.Magyarokal onlány hol találkozhatok?
  • Bucser
    néztem is hogy miért írtad a dedicated pacthet:)
  • Cimbi
    Köszi
  • neuro
    Hát persze hogy elrontottam :))

itt a 3.03: http://patches.ubi.com/pacific_fighters/pf_v303.exe

majd utánna kell a 4.01...
  • neuro
    Ez a kettő kell neked.

Sorrendben:

http://ftp.ubi.com/us/games/pacific_fighters/dedicated_servers/pf_dedicated_server_v303.exe

majd utánna:

http://patches.ubi.com/pacific_fighters/pf_v401.exe
  • Cimbi
    Jó helyre tömöríti őket elvileg.Nem tud valaki inket adni a csak PF-hez való patchekről?
  • neuro
    igaz. lehet rossz helyre tomoriti ki oket?
  • Sanyix
    Viszont a patchek sima önkitömörítő fájlok, szóval végülis mindenre rámegy, csak nem műxik :) itt inkább más hiba van.
  • neuro
    Biztos hogy jó patch-eket próbáltál feltenni? Az "m" jelű a az FB+PF közös installra megy fel csak, a sima pedig a PF-re.
  • Cimbi
    Sziasztok
    Tudna valaki segíteni miért nem tudom patchelni a játékot?(Vissza olvastam de nem találtam infot)
    Így próbáltam:3.3,3.4,(de mán a 3.3-as sem sikerült azt írja hogy cannot be created xy fájl.A játék eredeti úgyhogy ötletem sincs.
    Előre is köszi
  • koppim
    Igen a speed bar-ra gondoltam, de már nem fontos.
    Az újraindulás tényleg a driver miatt lehetett, most feltettem amit a 3.04 hez ajánlottak és azzal eddig jó.
    Köszönöm a segítséget.
  • neuro
    nekem "-" :)
  • Tihy
    Igen arra :)
    Ja, bocsi akkor, lehet hogy nincs alapból, de az már olyan rég lehetett mikor beállítottam a ctrl+s-t, hogy az már nekem alapnak tűnik :)
  • neuro
    Szerintem ő a Speed bar-ra gondolt a képernyő bal alsó sarkában. Egyébként a CTRL+S nem biztos, mert alapból ha jól emlékszem nincs hozzá billentyű rendelve.
  • Sanyix
    Az az eredetiről van modellezve, eredeti mértékegységekkel, szóval azt nem fogod átállítani.
  • Tihy
    mikor már bent "ülsz" a gépben
  • koppim
    ctrl+s
    Ezt hogy érted?
  • Sanyix
    Pedig ez driverhiba lehet.
  • Tihy
    ctrl+s
  • koppim
    Még valami, hol lehet átállítani a mértékegységeket km-t csomóra
    A readme azt írja, hogy a gomboknál lehet, de én ott nem találtam ilyet.

• koppim
    Tapasztalta valaki, hogy újraindult a gépe játék alatt, mert nekem ezt csinálta. 3.04 es eredeti magyar feliratos verzióm van.

Más játékoknál nem csinál ilyet, illetve egyszer a Battle for midle earth alatt, de az tuti, hogy programhiba volt, mert a haver gépén is ugyanazon a pályán indult újra a gép.
  • MikX
    Jah, a szimulátor az egy ilyen műfaj...
  • Seaweed
    Jah valoszinu nem viszik (nem is csoda...ez nem qvakk vagy dgyum vagy hael...)...es el kell adni...
  • PLackó
  • Bucser
    A qrva anyjukat.... kb tizedét éri mint amikor én vettem.... Gondolom a nyakukon maradt...
  • Seaweed

Enyi penzert..nevetsegesen olcso....
  • arty
    anyám .... perfekt, ahogyan a nascarosak is azok :)

• CodeRed
    Köszi!Igen igen...az csak bevezetés, amolyan dramaturgiai elem :-D
  • Bucser
    Hangulatos:) A nascaros videoidat is imádom ez mégjobb:)

Egy apró kérdés: Ugye a szöveg az elején az csak bevezetés és nem pearl harbourról szólt a film??? (zeneileg vágásilag viszont tökéletes szerintem:)