1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
  • Bucser
    Ami igazán jó a Pacific Fightersben hogy be lehet állítani, hogy repülj és lőjj arcade legyen vagy full reál szim ahol még a látótávolságod is behatárolt a valós körülmények által. Természetesen repülési modell lesz mindig csakhát ha minden segítséget bekapcsolsz akkor egy 2 éves gyerek is tud játszani.

Sok gombra szükség van (pl revi beközelítésére távolítására biztos, térképre biztos, kerék behúzása kiengedése, ívelőlapok működtetése) Én szíveasen ajánlom bárkinek. És ha esetleg unja az arcade módot itt legalább van lehetősége egymás után kikapcsolgatni a helpeket és úgy próbálni nem beszélve a viszonylag jól megépített dinamikuis hadjárat generátorrol és rengeteg letölthető mi és szerkeszthető missionről:)
  • BBird
    Üdv!

Tegnap volt szerncsém megvenni a Pacific Fighters -t, közel 2ropiért. A cél az volt, hogy nevelőapámnak szerezzek egy jó, de egyszerű irányítással megáldott repülőszimulátort.
    Még nem próbáltam ki ezt, de gondoltam megkérdem, hogy mennyire van szükség joy mellett a billentyűzetre? Esetleg ez is egy komolyabb szimulátor lenne?
    Vagy ha ilyesmit keresek, akkor vajon milyen lehet a Wings of War, vagy a magyar címen megjelent: Csendes-óceán hősei?
    Remélem valaki ismeri az utóbbit, mert a képek alapján lehet azt kellene megszereznem nevelőapámnak. :-)
  • MikX
    Ja, ez így van!
    Mondjuk skineket lehet leszedni ugye, de kb ebből áll a "moddolás"
  • Lockheed
    Semennyire sem modolható, csak szinte minden patchben adnak hozzá új gépeket! (Legutóbb: zoltang #1134 hsz -ben felsorolta) A Pacific Fighters az ugyan önállóan is egy játék, de ha Megvan az IL-2 Forgotten Battles + AEP (Ace Expansion Pack) erre föl tudod tenni a Pacific Fighters -t ami így már egy játékot képez nagyon sok repülhető géppel! És LockOn -hoz nemnagyon lehet hasonlítani! Tulképp annyi a közös bennük, hogy vannak benne repülők!
    Szerintem az IL-2 a legjobb II. vh -s repülőszim! A LockOn pedig a legjobb "modern/jelenkori" szim!

De ez az ÉN véleményem! (És itt az ÉN -en van a hangsúly...)
  • F16
    Sziasztok!
    Én vadászrepülőgép rajongó vagyok, és azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy az IL-2 mennyire jol modolható? Mert úgy hallottam egy halom gép betehető. És a Lock On-hoz képest milyen a játék (ha jól tudom egy a PacificFighters a legujabb IL-2 verzió)
    Kössz
  • MikX
    áá, király, már úgyis vártam, hogy mikor jelenik meg egy új, már töltöm is!
  • Bucser
    1.65 ata jelölés az mindig a gépben lévő motorra vonatkozik. röviden anyi a lényege hogy erősebb mint a hagyományos motor viszont nagyon kevés volt belőle. De a profik majd kijavítanak mert nem olvastam utánna csak hallottam:)
  • zoltang
    Az új repülhető gépek:

Do-335A-0
    Ju-88A4
    Tempest MK.V
    Mosquito FB.MK.VI*
    MC-200 III
    MC-202 III
    MC-202 VII
    MC-202 XII
    MC-205 I
    MC-205 III
    J2M3*
    Bf-109K4 C3
    Spitfire MK.IX 25lbs
    FW-190A5 1.65Ata

A nem repülhető újdonságok:

J2M5*
    N1K2-Ja*
    Mosquito F.MK.IV*
  • zoltang
    Milyen gép ez a FW-190A5 1.65Ata? Pontosabban mi ez a 1.65Ata jelölés?
  • zoltang
    A Do 335 2 motoros (toló és húzó légcsavar) gépet katapultal látták el. A katapultálás előtt ledobja a hátsó légcsavart is, a biztonságos gépelhagyás miatt.
  • Sanyix
    Micsoda?? katapult? Milyen katapult? :D
  • Bucser
    Az még csak hagyján de megy mint a szél:) Jó kis gép lett az:) Meg az új K-4 :) NA az űberbrutál lett:)
  • zoltang
    Van benne már Dornier Do 335 A0 is, aminek nagyon jó a katapultja. :)
  • zoltang
    Új 4.03-as javítás:
    Hivatalos oldalon (német).
    Hivatalos oldalon (angol).
  • ottar
    Ok, köszönöm, megpróbálom majd...
  • neuro
    Lehet grafikus- vagy hangkártya hiba. Próbálj meg drivert frissíteni, vagy tedd fel a patch-eket, azokban is sok hardveres javítás van.
  • ottar
    Sziasztok,
    Olyan tapasztalatom van a bóti alap PF-el, hogy időnként kilép, programhibával. Néha meg egyszerűen egy kék képernyőt (nem kékhalált) hagy maga után...
    Újratelepülés után is ilyen bajai vannak. Tudtok ilyen hibáról? Orvosolja ezt a peccs?
    Köszi.
  • Bucser
    JA és az nem baj ha nem eredeti. Hiperlobbyn úgy is tudsz játszani
  • Bucser
    IL-2 Forgotten Battles kell meg Ace Expansion Pack meg 4.2-ig patchetk szépen sorban:)
  • Neoncsoves
    Szevasztok! Megvettem a Pacific Fighters-t... Na ha én szeretnék vele interneten játszani ahhoz kell az IL-2,IL-2:Forgotten Battles? Mert az IL-2es cuccok nem eredetik!
  • Lockheed
    Szivesen. Nincsmmit! Jó repülést!
  • DDOM
    Köszi,így már megy a dolog!
  • Lockheed
    A HOTAS -nál állítsd be a Throttle -t a gázkar tengelyére! A Config Controls legalján van.
  • DDOM
    Hy all!Tudna nekem segíteni valaki????:a minap vettem egy CYBORG EVO-t,de van egy kis gond:a gázkarra nem reagál egy gép sem,a beállításokban sem tudom megváltoztatni erre a joy-gázkarra az INCREASE-DECREASE ENGINE POWER-t!a HARDWARE-INPUT-ban sem lehet beállítani!Pedig a joy tesztje alapján MŰKÖDIK A GÁZKAR,de a játékban mégsem jó!Mi a gondja??????
  • Sanyix
    Víz felett mégtöbb fps volt :)
  • Falconer
    És a viz felett? :)
  • Sanyix
    FB+AEP+PF 4.01-re írtam hogy úgy ment :)
  • Falconer
    Nekem is ment asszem gef 2vel, de akkor még csak az alap IL2volt meg, nem a forgotten.
  • Sanyix
    Mér gef 2-vel nekem ment mediumon régi felhőkkel 25 fps fölött, ritkábban nagy erdős részeknél lassult csak be :)
  • Falconer
    Nem irigyellek.
    Pestre egyébként mikor jössz? Személyesen kell azt elintézni, máshogy nem lesz kártyád.
  • PLackó
    nagyon csodálatos :)
  • Falconer
    Most a geforce 2vel nyomod? lol:D
  • PLackó
    huh köszi!
    közepesen,csak jönne már vissza a szervízből a rendes kártyám :)
  • Sanyix
    Pedig külső nézetek engedélyezésével is szétkenődök a földön :) szóval valamit nem jól állítottál.
  • Sanyix
    Átállítod régi felhőkre, mert a 4.00 óta újabb részletesebb felhők vannak, de vissza lehet állítani a régire. Amúgy ki lehet kapcsolni teljesen a graphics setup-ban customra váltasz, és no clouds ha jól emléxem.
    Amúgy milyen grafikán játszol?
  • PLackó
    Nem lehet valahogy kikapcsolni a felhőket a küldetésekben?az amúgy is lassú játékot (10-15 FPs) lelassítja a felhőzet 5-8-ra.
  • PLackó
    pedig pár repülővel ez a helyzet.
    nem minddel,csak néhánnyal.
  • Bucser
    olyan nincs ha minden be van kapcsolva és full realban vagy...
  • PLackó
    miért van az,hogy néhány géppel mikor becsapódok a földbe/vízbe egyszerűen visszapattanok?minden nehézség bekapcsolva,kivéve az ikonokat+nézetek.
  • Sanyix
    B29-et meg szemből kell pofánlőni :)
    De Ace B17-se gyenge, ha nem változtatsz irányt, 1,5 km-ről képes eltalálni a lövésze :))