Pacific Fighters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLackó
hát azt gondoltam hogy azzal kéne menni😊
köszi!

Coral Sea-t válaszd és ott a célpontnak Airfield.
Persze nem árt ha olyan géppel repülsz ami tud bombázni/torpedózni.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

PLackó
quick mission.

fmb-ben vagy quick missionben?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

PLackó
mikor én állítok össze küldetést,nem lehet beállítani hogy hajókat keljen torpedózni?azok a kedvenceim.

Sanyix
Csak missionpack

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DJ Skyline
Csak mission pack a Banzai semmi más? Plusz repülõk vagy egyebek?

PLackó
öö nem is figyeltem 😊

repvez
<#taps><#wave><#worship>

ezek lemaradtak<#nevetes1>
repvez
Most nézem csak egyel lecsusztam az 1000-ik hsz-röl.

Gratula az 1000-iknek
repvez
Azszem valamilyen kiárusitás vót.Amugy ezen én is felhuztam magam mert elötte 2 nappal vettem cyborg3d 9300-ért<#rinya><#szomoru2><#confused>meg egyebek.
PLackó
😄
nah végülis jó lett nem tudom mi a fene volt..
amúgy ti melyik szervereken szoktatok játszani?

Sanyix
Akkor ja <#vigyor2>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seaweed
Akkor a kismanok leragasztottak Technokol Rapiddal a geped <#vigyor><#idiota>
PLackó
nem anyahajórol indulok,normál repülõtér😞

Sanyix
mer anyahajóról indulsz, és a chocks-t vagy mit nem nyomtad ki, keresd meg a controlsban 😊

PLackó
ehh<#nyes>

Seaweed
Ha betonkeveros kocsit latsz menekulj..mert odabetonozzak a geped <#idiota>

<#banplz>
PLackó
oké,azt tudom, már megjelenése óta il2-zök 😊
110 %-on pörgetem a motort de meg sem moccan.
több szerveren több gépet próbáltam de valami nem stimmel.

Seaweed
Fogajunk hogy anyahajon dekkolsz <#vigyor3> (vannak uj bill beallitasok..ALLITS BE!)
Bucser
asszem az I-vel indiítod defaultból a motort...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
cserélj benne potmétert..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

PLackó
még hülyébb kérdés <#vigyor5>
hogy kell elindulni multiban?
FB-ben nem tapasztaltam ilyet.itt egy helyben állok.

Sanyix
Nemá <#buck> pedig mindenhol 10k körül van

repvez
Egy másik forumon valaki irta ,hogy a váci "gazdaságosba" 2800-ért dobálták az EVO-t 😊!
Sanyix
Ááá má kiidegel a hülye joystickom ilyeneket csinál. Ha magam felé húzom, mint látsszik a gép azt érzékeli, hogy rángatom (piros kocka). De csak ha magam felé húzom. Ha elõre/balra/jobbra tolom akkor jó. Azt tudom, hogy gagyi joy, de miért csak ebbe az egy irányba csinálja ezt nem értem. 5let?
Legszívesebben vennék egy újat, de egy saitek cyborg evo ami már aztmondják nem gagyi, 10e ft... És hát 4 darab potméterért egy nyomtatott áramkörért ami egy joystickban van ez olyan sok, és még olyan sok minden kéne a géphez.

PLackó
köszönöm.

Seaweed
sok zold legyen
ha piros nem jon vissza a ping a hostol..ami azt jelentio hogy tuzfal, router vagy valami hasonlo mogott van..ettol meg lehet gyors..de azt lobby-bol nem latod csak ha bementel.
PLackó
ott nincs de megtalátam.

PLackó
köszi.csak az a hivatalos honlapon sincs fent😊

PLackó
még 1 idióta kérdés..
eléggé régen játszottam már a lobbyn.melyik a legjobb a szerver kapcsolatánál,ha minél több zöld/vagy minél kevesebb, illetve minél több piros/vagy kevesebb rublika van?

Sanyix
még kell a 3.01m patch is, azt kihagytad.

Seaweed
Nem tudom..evek ota nincs ujratelepitve..egymas utan raktam fel oket...(nalam nem szokas 2 havonta windows telepiteni 😛)
PLackó
azt értem,de ez a 3 kell vagy ezenkívül még kell valamit?

Seaweed
Mit nem ertesz? Ha merged azaz egymasratelepittett FB + AEP + PF-ed van akkor az "m" vegu patchek kellenek, ha nem akkor a egyertelmu, a tobbi.
PLackó
most össze vagyok zavarodva.
FB+AEP+PF
ilyenkor a PF-hez ezeket a patcheket pakoljam fel?:
pf_patch303m_over301m
pf_patch303m
pf_patch401m

Seaweed
torrent is televan...de nem szotam
Sanyix
Tuti megvan valakinek dc-n. Csak az image fájl neve szokott más lenni. Próbálj könyvtárra keresni, és úgy töltsd le.

PLackó
tudom,csúnya kérdés..
de aki szokott dc-zni és jó kapcsolata van az meg tudná nekem osztani a játékot?sajnos már nincsenek FB+AEP szerverek és szeretnék neten nyomulni újra.

Seaweed
D-9 csak nagymagassagban volt jobb.. La-7 az gyik legjobb tulajdonsagokkal rendelkezo vadaszgep volt a haboruban kozepes es alacsinymagassagban. "Boom and Zoom" -ot se veletlen talaltak ki!
Bucser
sajnos számít a radiátor.. ha becsukod a g2-n 50 % benya mellett megy 520-at 530-at vízszintbe prop pitchel ha kinyitod akkor csak 500-al..

Sanyix
Nem tartottam, hanem annyinál álltam szintre. Sztem a radiator-tól nem lesz feltétlenül gyorsabb a gép, csak a 110%-ot lehet tartani 😊. Fw-190 d valami volt, a legújabb ami D 😊, valószínû akkor d-9 volt. 100%os prop pitch-el, 100%os mixture-vel 110% powerrel mentem, és távolodott a la-7es. Eddig úgy tudtam, az orosz gépek általában jobban kanyarodnak, de lassabbak mint a német gépek.

repvez
Majd amikor már sikerül jol belönöm a joyt akkor talán könyebb lesz "játszani" ezekkel az eszközökkel.😊
Seaweed
Hat azert megeggyezo tipust rendesen utol lehet erni (en legalabbis utol tudom).
"Jatszani" kell a radiatorral, a legcsavar allasszogevel, a mixture-al, a wep/boost-al (ha lehet).
repvez
Ezt én is észrevettem bármilyen géppel vagyok 110% -on megyek és mégis távoldnak a gépek tölem .Igy nagyon nehéz kötelékhez csatlakozni.ha már odaértem akkor lehet tartani a tempot, de elég 1-2 mp hogy eltávolodjanak és máris alig érem utol öket.
Seaweed
"D-8" ?
A-8 vagy D-9 van. Te figy 1300 metert hogy tartod zuhanasban? <#vigyor3>
(Van valahol tablazatom majd elokeresem)
Sanyix
Fw-190 d-8 ról volt szó, 1300 méteren. Ma volt online-ban üldöztem egy La-7est, és én zuhanással alig tudtam pár métert közeledni hozzá. Ha szintbe értem, lehagyott simán. Pedig 110%-on pörgettem a motort is, és nekem úgy rémlett, hogy a la7 lassabb.

42nd Intruder
áz

Bucser
il-2 Compare Tovarish ROSS_Youss csinálja. meg van egy másik is a Hardball's aircraft viewer. az elsõben grafikonok vannak a másikban pedig számértékek.. utolsó verzió 3.04-el láttam nem tudom compare van-e új.

42nd Intruder
De erre egyébként van ez az összehasonlító progi, csak a nevét nem tudom.... :S