Pacific Fighters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
<#eljen><#eljen><#felkialtas><#felkialtas><#worship><#worship>

CodeRed

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Sanyix
Talán, csak az a baj, hogy az idióta XP-nek az elsõdleges memória a hülye virtuális memória :\

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DJ Skyline
szééép!<#eljen>

DJ Skyline
na kilett bõvítve a memó 768-ra...talán jó lesz már neki!😊

Nagyjából elkészült a második is:

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Elég régen volt már újdonság:

Hamarosan letölthetõ lesz egy hármas Hellcat szkinpack részeként a BOP-ról.

repvez
Köszi kipropálom öket!Megnézem mennyire öli meg a gépem a viz 3-son😄.

Forest=1 (0-3 az erdõk részletessége)
Water=0 (0-3 a víz megjelenítése perfect módban)
Effects=0 (0-2 vagy 1-ig a különbözõ effektek részletessége)

NoSubTitles=0 (nincs felirat a képernyõn)
SubTitlesLines=3 (az egyszerre megjelenõ feliratok száma)
TypeClouds=1 (felhõzet típusa 0-régi 1-új)

msg0=😊
msg1=1:1
msg2= (a multiplayeres üzenetek beállításai)

repvez
Mondanál párat?
A cápa csak vicc volt 😊
Egyébként a grafikát és pár apróságot lehet még finomhangolni a conf.ini-ben

repvez
Ha megváltoztatok bármilyen értéket az ini-ben azzal valamit elcseszhetek a gépben vagy a progiban?Milyen extrák vannak még amit igy lehetne tuningolni?Olvastam hogy cápákat lehet beálitani meg kezelöszemélyzetet a légvédelemhez.
Be kell írni kézzel a szekció alá:

TypeClouds=1

Seaweed
4.00-ban kell.. 4.01-ben mar az uj felhozet az alapertelmezett
amugy beirhatod utolag is a config.ini-be de nem lesz valtozas, max ha a regihez tartozo ertket irod be..es akkor 4.01-ben a regi felho lesz.
repvez
Bocsi lehet hogy vot má de nem találtam meg a keresövel, hogy hol találom meg azt az ini fájlt amiben az uj felhözetet lehet beállitani és a többi okosságot a 4.01 ben.Mert a conf.ini-ben nem találtam.
Sziasztok
Létezik a játékhoz a netrõl letölthetõ magyar nyelvû manual?
Elõre is kösz , nagy segítség lenne.
Bucser
ahogy olvastam az egyik szárnyvég leért a földre ezért a gép kicsit elõrebukott a légcsavar beakadt a földbe és kirántota magát az orrból😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sanyix
Hogy sikerült így leszerelni a motort?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bucser
azt hiszem jelenlegi eddigi egytelen repülõképes állapotba hozott messerschmitt Bf-109 G4-es is a multé jó ideig😞

a virtuális Pumák honlapján a fórumban értesültema sajnálatos hírrõl, hogy a magánzók által restaurált Bf-109 G4-es egy sajnálatos baleset miatt erõsen megrongálódott... képek és infok sajnos németül Itt!!!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
Amit ma vettem 7990 penzert azt nem tudom szavakba oneteni!
Meg kell nezni(#2)! Aztan meg kell venni!

Meg most is kapkodok a levegoert! Akinek megvan az tudja miert..akinek nincs, higyen nekem es menjen VEGYE /rendelje/ MEG!
Sanyix
Akkor lehet hogy nem repülhetõ, nemtom nekem jók a földi torpedóvetõ repcsik is 😊

Lemaradtam valamirõl, új patch van? Tudtommal a 4.01es az utolsó. Abban pedig nincs repülhetõ hajófedélzeti torpedóvetõ. Még mindig. Még japán se.<#sir>

Sanyix
Van torpedóvetõ asszem az a japán sötétzöld, hogyishívják 😊 na ezt jólmegaszontam.

Sanyix
Hát azt, hogy
nincs hatása a motornak (nem húz)
nincs remegés
nem hat rád a szél
nemtudsz dugóhúzóba kerülni
együtt lehet minden motort indítani
nemkell állítgatni a motoron (radiator, prop pitch, mixture, stb.)

Szóval enyhén arcade beütésû 😊

DJ Skyline
szvsz nem nehéz bill.-el...igaz kikapcsoltam 1-2 dolgot:

Torque & Gyro Effects
Flutter Effect
Wind & Turbulence
Stalls & Spins
Separate Engine Start
Copmlex Engine Management

Amúgy valaki megtudja mondani mit jelentenek ezek?

Torque & Gyro Effects
Flutter Effect
Head Shake
Stalls & Spins
Separate Engine Start
Copmlex Engine Management

Thx!

Falconer
Te most viccelsz... Akkor miért nem veszel valami szart addig kétezerért? Az is jobb mint a bill.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Ha hajókat akarsz torpedózni maradnak a szárazföldi bázisú kétmotoros gépek. Sajnos az anyahajókról felszálló torpedóvetõk valamilyen zseniális elgondolásból nem repülhetõk. Egy második világháborús anyahajós repülõgépszimulátorban.<#wow1>

Nem mintha lenne olyan repülhetõ gép a játékban amivel anyahajóról felszállva torpedót lehetne dobni.

PLackó
pff pedig már high is nagyon csúnya az excelenthez képest😊
szerencsére nemrégen bõvítettem a memóm,(512->1024) és ez az egyetlen játék ami kihasználja!teljesen elfoglalja az összeset..

DJ Skyline
Tegnap volt egy fantasztikus hiba...Már rég lezuhantam,nézelõdök össze vissza anyahajók egyebek,és egyszer csak autómatikusan kilép az asztalra a gém,és nem viccelek az egész kóceráj mindenestõl fejjel lefelé volt...Újraindítás után is...Teháõt ha megfordítottam volna a monitort akkor lett volna notmális!😄DD
És ez azóta van amióta feltettem a 4.01-es vagy milyen paccs-t...

más...
nem sokon múlt!😄

DJ Skyline
Nekem 30-50 FPS szokott lenni...igaz óceán fölött!😊)
Én 800*600-ban futtatom,Medium beállítás mellett...Kevés a memó ebben a gépben(256),majd kivõbítem...

PLackó
én még mindíg billentyûzettel szerencsétlenkedek<#vigyor5>

Falconer
10ezer sok egy joyért, lol 😄 Én a Logitech wingmanforszomat 16k ért vettem 😄DD

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Sanyix
Nem ez nem azért van, ilyen a játék. A régi gépen is ugyanígy földközelbe megállt egy pillanatra a kép, és placcs amúgy ez mostanába 1 hónapban 1szer fordul elõ, de 80%-ban akkor amikor a föld felé közeledek 😊 azt nemértem hogy tud így idõzíteni a gém.

PLackó
de ez miért van?grafikán nem hiszem hogy javítottak.

PLackó
nah ezért írtam én hogy az FB nem használta ennyire a gépet.ott nem volt semmi gondom.

Bucser
ha dog serveren történt akkor valaki bejött éppen akkor. (open dogon ezért nem éri meg föld felett marhulni) ha meg coop-ban akkor egyszerûen vedd lejjebb a grafikát. By the way: A 4.01-hez kb 2-szer olyan erõs konfig kell mint a 2.04-hez kellett anno... hogy ugyanazokkal a beállításokkal repüld.

Sanyix
Ja így énis jártam leszállásnál, de csak a Me-262-es jobb hátsó kereke látta a kárát 😊 Mindíg akkor csinálja ha közel vagyok a földhöz, és van esély rá , hogy szétkenõdjek.

PLackó
hát jah 😊
meg elég zavaró mikor multiban üldözök valakit a talajhoz közel,megakad egy másodpercre utána a földön felrobbanva találom magam😊

42nd Intruder
Nem tudom... De én csak OpenGL-ben használom, mert így is szép és megy rendesen 😄

PLackó
és mit használ ki legjobban?

42nd Intruder
De. DirectX módban sokkal többet eszik.

PLackó
a játék melyik hardwert eszi legjobban?mert én 1024*768-ban futtatom excelent minõségben és így sajnos openGL módban 20-40 Fps-t DirectX módban pedig 10-25 Fpst produkál.nem emlékeztem rá hogy ennyire gépigényes.(legalábbis mintha a FB nem lett volna ilyen.

DJ Skyline
thx!!!!

PLackó
köszönöm!!

42nd Intruder
Toggle Chocks-ot állítsátok be a controlls-ban!

PLackó
jaja,eddig én is az auto pilótára bíztam de szeretném végre megtudni én is😊

42nd Intruder
Billentyûzet kiosztásnál kell beállítani... Most nem tudom pontosan mit.... De tuti megmondja egy nálam okosabb nemsoká 😄

DJ Skyline
én bekapcsoltam az autó pilótát,és felszállt!:😄😄😄
igaz tegnap óta játszom a játékkal,és még nem jöttem rá minden trükkjére

PLackó
alapbeállítással melyik billentyûvel lehet felszállni anyahajóról?nem találom..