Pacific Fighters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Lobbyn Full reál általában.. max ikonok meg külsõ nézet marad (bár nagyon ritka).

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Koszi a segitseget, mar fel is peccseltem a jatekot. Am egy ujabb kerdes merult fel bennem: Multira milyen "mode" a leggyakoribb? Tehat, hogyan keszuljek fel csatakra? Realisztikus vagy Konnyitett modeban? (Fulke ki/be, ateses, stb...)
Bucser
Olyan szerverre menj ahol ki van írva: No vulching allowed)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sanyix
Á de zsír én miko próbáltam neten gémelni 2 szer is szétlõttek, miközben a kifutópályán gyorsultam, szóval még csak fel sem emelkedtem, már szétszedett az ellen.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bucser
le felszálló gép-re lõni nem szabad...

Lockheed
Szerintem éppen leszállt, úgyhogy necsodálkozz! Esetleg a futó nemvolt kinn?
Általában a le/föl szálló gép TABU!

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

- A training missziókban csak kiírják az utasításokat, nem mondják el.
- A patcheket egyesével kell felelepítgetni, szépen sorrendben.
- Sajna valamilyen ismeretlen megfontolásból a PF training küldetései kimerülnek a felszállás- leszállás ismertetésében.
- A beállításoknál be lehet állítani deadzone-t a joystickra, ha az segít.

Mostanság neten próbálok játszani, de mivel nemrég kezdtem, úgy érzem nemtok 1-2 alapvetõ netes szabályt.
Pl az jelent valamit, ha az ellen navigációs fényekkel szép egyenesen ereszkedik? Mert megsoroztam, aztán kikickeltek <#miaz> (nembiztos hogy ezért). Egyáltalán van-e értelme leszállni?
Naszóval, valaki lécci leírná legalább az alapvetõ íratlan szabályokat? <#vigyor3>
(vagy linket, ha ez már le van írva)
Bucser
Out of box to 4.03 nincs mivel kemény 3 patchet kell felraknod és eddig a Pacific fighterws ota olyan 6 patchez volt szerencsénk 😊 egyenként legalább 30-40 megásak😊

Taiing nem tudom miért nem nincs soha nem néztem õszintén szólva.

DJ Skyline
Ja megvalami, lehet, hogy kihagytam valamit a beallitasoknal, de nem hallom a radiouzeneteket, sem a training misszio utasitasait...nincs is hang v. elbenazok valamit??? 😞
Sziasztok!
Ma megvettem a Pacific Fighters-t.
Lenne egy par kerdesem mint ujonc pilota :

1. Hol talalom meg a training missziokat? (csak a hajorol felszallas van).Meg regebben kolcsonkaptam IL-2-t es ott volt tobb kikepzo kuldi is.
2.Hol lehet allitani, a joystick erzekenyseget? Szerintem tul gyorsan reagal a gep, de lehet ez a normalis? o.O
3.Fel akarom rakni az uj patchet, de a hivatalos oldalon nincs kint az (out-of-box) verziorol 4.03-ra updatelos verzio 😞

Most hirtelen ezek jutottak eszembe, de majd meg irok 😊

Elore is koszi!
thx a helpet!
- Ha netán kifogy a lõszer/bomba, lehet valahogy újratölteni?

nem

- miazistennyila az a prop. pitch, a radiator, meg az a mixture? Mi értelme az Attach/detach aircraft-nak?

prop pitch: a légcsvarlapátok állásszöge
radiator: nem túl meglepõ módon a motor hûtõradiátorja
mixture: a levegõ-benzin keverék aránya

attach/detach: az oroszoknál volt egy olyan bombázo, ami tudott magával vadászgépeket szállítani a szárnya alatt. ezeket a gépkeket lehet fel illteve lecsatolni ezzel a gombbal

- bombát kioldani tudok, csak éppen célbatalálni nem . Tippek?

gyakorolni kell

... azt hiszem ezeket mindjárt belerakom a faq-ba is

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

HI! Nemrég kezdtem PF-ezni és egy két dologot még nemvágok (tudom láma kérdések <#vigyor3> de eccerûen nem jövök rá):
- Ha netán kifogy a lõszer/bomba, lehet valahogy újratölteni?
- miazistennyila az a prop. pitch, a radiator, meg az a mixture? Mi értelme az Attach/detach aircraft-nak?
- bombát kioldani tudok, csak éppen célbatalálni nem <#vigyor>. Tippek?
Bucser
^^ udanezt írtam<#nezze><#nevetes1>

Azt hiszem a Heroes of the pacific-bõl meg talán a Wings of War-ból is van demó. Töltsd le és próbáld ki õket 😊
Egyébként a PF-et is le lehet butítani arcade szintre aztán ha késõbb úgy tartja kedve egyre mehet feljebb a valósághûség felé.

BBird
Na rendben, de itt nem egy gamerrõl van szó, egy billentyût is fél percig keres. Instant action kell neki, ezért is vett joy-t. :-)
És éppen ezért keresek valami jó, de egyszerû szimulátort. :-)
azok külsõ nézetes arcade játékok
én személy szerint nem ajánlom egyiket sem 15 év fölött

BBird
Köszi az infót. Hát ha mégsem jönne be neki (még így se), akkor a másik kettõrõl lehet-e tudni valamit? :-)
Bucser
Ami igazán jó a Pacific Fightersben hogy be lehet állítani, hogy repülj és lõjj arcade legyen vagy full reál szim ahol még a látótávolságod is behatárolt a valós körülmények által. Természetesen repülési modell lesz mindig csakhát ha minden segítséget bekapcsolsz akkor egy 2 éves gyerek is tud játszani.

Sok gombra szükség van (pl revi beközelítésére távolítására biztos, térképre biztos, kerék behúzása kiengedése, ívelõlapok mûködtetése) Én szíveasen ajánlom bárkinek. És ha esetleg unja az arcade módot itt legalább van lehetõsége egymás után kikapcsolgatni a helpeket és úgy próbálni nem beszélve a viszonylag jól megépített dinamikuis hadjárat generátorrol és rengeteg letölthetõ mi és szerkeszthetõ missionrõl😊

BBird
Üdv!

Tegnap volt szerncsém megvenni a Pacific Fighters -t, közel 2ropiért. A cél az volt, hogy nevelõapámnak szerezzek egy jó, de egyszerû irányítással megáldott repülõszimulátort.
Még nem próbáltam ki ezt, de gondoltam megkérdem, hogy mennyire van szükség joy mellett a billentyûzetre? Esetleg ez is egy komolyabb szimulátor lenne?
Vagy ha ilyesmit keresek, akkor vajon milyen lehet a Wings of War, vagy a magyar címen megjelent: Csendes-óceán hõsei?
Remélem valaki ismeri az utóbbit, mert a képek alapján lehet azt kellene megszereznem nevelõapámnak. :-)
MikX
Ja, ez így van!
Mondjuk skineket lehet leszedni ugye, de kb ebbõl áll a "moddolás"

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Lockheed
Semennyire sem modolható, csak szinte minden patchben adnak hozzá új gépeket! (Legutóbb: zoltang #1134 hsz -ben felsorolta) A Pacific Fighters az ugyan önállóan is egy játék, de ha Megvan az IL-2 Forgotten Battles + AEP (Ace Expansion Pack) erre föl tudod tenni a Pacific Fighters -t ami így már egy játékot képez nagyon sok repülhetõ géppel! És LockOn -hoz nemnagyon lehet hasonlítani! Tulképp annyi a közös bennük, hogy vannak benne repülõk! <#smile>
Szerintem az IL-2 a legjobb II. vh -s repülõszim! A LockOn pedig a legjobb "modern/jelenkori" szim!

De ez az ÉN véleményem! (És itt az ÉN -en van a hangsúly...)

Sziasztok!
Én vadászrepülõgép rajongó vagyok, és azt szeretném megkérdezni tõletek, hogy az IL-2 mennyire jol modolható? Mert úgy hallottam egy halom gép betehetõ. És a Lock On-hoz képest milyen a játék (ha jól tudom egy a PacificFighters a legujabb IL-2 verzió)
Kössz
MikX
áá, király, már úgyis vártam, hogy mikor jelenik meg egy új, már töltöm is!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Bucser
1.65 ata jelölés az mindig a gépben lévõ motorra vonatkozik. röviden anyi a lényege hogy erõsebb mint a hagyományos motor viszont nagyon kevés volt belõle. De a profik majd kijavítanak mert nem olvastam utánna csak hallottam😊

Az új repülhetõ gépek:

Do-335A-0
Ju-88A4
Tempest MK.V
Mosquito FB.MK.VI*
MC-200 III
MC-202 III
MC-202 VII
MC-202 XII
MC-205 I
MC-205 III
J2M3*
Bf-109K4 C3
Spitfire MK.IX 25lbs
FW-190A5 1.65Ata

A nem repülhetõ újdonságok:

J2M5*
N1K2-Ja*
Mosquito F.MK.IV*
Milyen gép ez a FW-190A5 1.65Ata? Pontosabban mi ez a 1.65Ata jelölés?
A Do 335 2 motoros (toló és húzó légcsavar) gépet katapultal látták el. A katapultálás elõtt ledobja a hátsó légcsavart is, a biztonságos gépelhagyás miatt.
Sanyix
Micsoda?? katapult? Milyen katapult? 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bucser
Az még csak hagyján de megy mint a szél😊 Jó kis gép lett az😊 Meg az új K-4 😊 NA az ûberbrutál lett😊

Van benne már Dornier Do 335 A0 is, aminek nagyon jó a katapultja. 😊
Ok, köszönöm, megpróbálom majd...
Lehet grafikus- vagy hangkártya hiba. Próbálj meg drivert frissíteni, vagy tedd fel a patch-eket, azokban is sok hardveres javítás van.

Sziasztok,
Olyan tapasztalatom van a bóti alap PF-el, hogy idõnként kilép, programhibával. Néha meg egyszerûen egy kék képernyõt (nem kékhalált) hagy maga után...
Újratelepülés után is ilyen bajai vannak. Tudtok ilyen hibáról? Orvosolja ezt a peccs?
Köszi.
Bucser
JA és az nem baj ha nem eredeti. Hiperlobbyn úgy is tudsz játszani

Bucser
IL-2 Forgotten Battles kell meg Ace Expansion Pack meg 4.2-ig patchetk szépen sorban😊

Szevasztok! Megvettem a Pacific Fighters-t... Na ha én szeretnék vele interneten játszani ahhoz kell az IL-2,IL-2:Forgotten Battles? Mert az IL-2es cuccok nem eredetik!

Lockheed
Szivesen. Nincsmmit! Jó repülést! <#vigyor0>

Köszi,így már megy a dolog!
Lockheed
A HOTAS -nál állítsd be a Throttle -t a gázkar tengelyére! A Config Controls legalján van.

Hy all!Tudna nekem segíteni valaki????:a minap vettem egy CYBORG EVO-t,de van egy kis gond:a gázkarra nem reagál egy gép sem,a beállításokban sem tudom megváltoztatni erre a joy-gázkarra az INCREASE-DECREASE ENGINE POWER-t!a HARDWARE-INPUT-ban sem lehet beállítani!Pedig a joy tesztje alapján MÛKÖDIK A GÁZKAR,de a játékban mégsem jó!Mi a gondja??????
Sanyix
Víz felett mégtöbb fps volt 😊

Falconer
És a viz felett? 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Sanyix
FB+AEP+PF 4.01-re írtam hogy úgy ment 😊

Falconer
Nekem is ment asszem gef 2vel, de akkor még csak az alap IL2volt meg, nem a forgotten.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Sanyix
Mér gef 2-vel nekem ment mediumon régi felhõkkel 25 fps fölött, ritkábban nagy erdõs részeknél lassult csak be 😊

Falconer
Nem irigyellek.
Pestre egyébként mikor jössz? Személyesen kell azt elintézni, máshogy nem lesz kártyád.