1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
-
tcpip2 #1261 Köszi szépen, felkutatom őket -
#1260 A routerek és a portok azért vágnak ide mert a PAcific fighters Multis játékról volt szó...
Grat hogy visszaolvastál...
De befogtam a flamet:D -
neuro #1259 Wings of War, Heroes of the Pacific, Jetfighter
ezeket nézd meg -
tcpip2 #1258 Vág ide annyira, mint a routerek és a portok
Amúgy meg nézegettem a fórumokat, de nem igazán találtam olyat, ahova illeszkedne... vagy ha illeszkedik, nem tudok róla, mivel ez a kérdés :P Ezért tettem fel az elsö olyan talált fórumon, ahol 300km/h fölött közelekedő eszközöket találtam. -
#1257 rossztopic.. ez repülőszimulátor nyss be kérlek másik szobába is amíg banánt nem árulnak:)
Egyébként van egy Secret weapons over Normandy asszem Lcasarts kiadásban.. na az annyira szim mint az X-wing vagy a Tie fighter:) -
tcpip2 #1256 Halihó!
Talán tudnátok segiteni: bár nem teljesen témába vágó :P
Tie Fighter/X-Wing jellegű játékot keresek, ami relative újabb, de geforce-on élvezhető, multiplayeres. (inkább arcade, mint szimulátor...)
Köszi, ha valaki tudna ilyet és megírá... -
#1255 -
#1254 Ahhh ne fárassz.. most ültem végig egy 4 órás Human Resource Management előadást... örülj, hogy nem azt írtam, hogy áthelyezed a 21000-es portot a szolgáltatót meg kirúgod és megvizsgálod az ösztönzésmechanizmust ami jobb belátásra bírja a PF-et
Szóval kómás vagyok nemkötözködni -
#1253 forward-olva inkabb -
#1252 ha a routeren is routolva van a port és a szolgáltató is azt mondja, hogy át kell jutnia a 21000-es portnak akkor igen. -
#1251 Csövi!
Ugye ha kikapcsolom a Windows tűzfalát, akkor elvileg már a port is át van engedve? -
#1250 Igen az a ping..hogy hany milisecundum alatt valaszolt a host, minel kisebb annal jobb! -
#1249 Igazad van, csak a tűzfal beállításánál nem voltam akkor még annyira otthon, és azt hittem a játék indítójáról van szó. Most néztem meg csak nem rég, hogy külön portot is lehet kivételezni... -
#1248 minnel tobb zold van annal jobb ja:D a jatekon belul meg minel kevesebb:)
De a HL pingjelzoje nem mindig jo mivel a tuzfal és a router miatt nem tudja merni pl az enyemet sem:) -
magyarl #1247 jaj, van egy láma kérdésem, de már összekavarodtam:
A Hyperlobby szerverkeresőjében a kapcsolat gyorsaságánál az ms mit jelent? Az a ping? Vagy minél nagyobb annál jobb?
A játékban meg pont fordítva van, ott akkor több a zöld négyzet, mikor a Hyperlobby-n meg kevesebb. Nemérteménezt... -
#1246 -
#1245 Asszem minden egyes postomba beleírtam, hogy a portot ki kell engedni mióta mondod az Unable to connectet:) -
#1244 Köszi hogy beírtad azt a portátengedést, lehet sokat segít majd az újratelepítés után! -
#1243 Na csak visszanéztem... Háát nem tudnám megmondani a gép típusát sem, mivel nem enged vissza a választóhoz sem. Persze mindez múlt idő, már uninstalláltam a gémet. De majd a napokban egyszer megint felteszem, csak pihentetem az idegeimet kicsit. Mégegyszer köszi, hogy osztoztatok bánatomban! -
#1242 Il2 nekem is furcsaságokat csinál, csak hyperlobbyn tudok csatlakozni szerverre, játékon belülről nem, ráadásul ki van engedve az egész játék a tűzfalon, sőt még a 21000-es udp port is ki van engedve, de úgy is csak hyperlobbyval tud szerverre csatlakozni :) -
neuro #1241 hát, ha leírta volna hogy melyik gép hiányzik, talán kilehetne deríteni melyik patch maradt ki... -
#1240 Nemtudom én sem! Nekem is csak fönnvan... :) Szerintem ahol az Il2 van poros a vinyóm... :D Játszani játszom vele, de hozzányúlni nemszoktam... -
#1239 Igazából nem hiszem, hogy szüksége lenne full reinstallra.. én fognám a patcheket és szépen végighúznám a játékon őket újra normális sorrendben...
Egyébként nem tudom... de 2.04 nem kell mielőtt felrakod a PF-ezt? régen volt már installálva a game:D -
#1238 Sejtettem... Na mind1. Most pihentetem ezt a játékot egy időre. Kösz fiúk, majd még jövök a közeljövőben próbálkozni! -
#1237 Ajjajjj... Akkor ismét full reinstall? -
#1236 akkor van ilyen hogyha rosszul patchelsz és valamelyik gép nem a "helyére" kerül:) -
neuro #1235 nem volt képe? :)
én már a legelső Sturmoviktól játszok vele és eddig soha semmi problémám nem volt -
#1234 Idegességemben vétettem pár helyesírási hibát... -
#1233 Ez ajáték komolyan mondom szivat enge! Most meg már nem tudok multiban semmit csinálni, mert egy olyan gépen maradt rajta mikor kiléptem a rapülőválasztó képernyőből aminek nem volt képe. most oda se enged, és természetesen repülni se... HIHETETLEN!!! -
#1232 AZ a baj, hogy ő hiába írja át a setupban lobbyn mikor hostot kreálsz ott meg van adva a port és azt átírja a cofigban.. és a lobbyn megadott porton keresztül fog csatlakozni és a Lobbyn használt port a 21000. Nekem pls Zonealarm utalta az FB-t és soha semmihez nem tudtam csatlakozni ha ment holott a port át volt engedve... Ha repülni akartam le kellett lőni. -
#1231 A játék setupjában? És akármi tetszőlegesre? -
neuro #1230 Akkor csakis azzal lehet a baj, hogy a szolgáltatód nem engedi ki a 21000-res portot. A setupban megrpóbálhatod átírni egy olyanra, ami biztosan működik... -
#1229 Ezen is túl vagyok, volt oly kedves egy magyar játékos, hogy csinált szervert. Negatív... Fél órát cseteltünk a megoldáson, de kifogytunk az ötletekből. Bevallom a FB és az Ace exp. nem eredeti, de a többiek a Hyperlobby-n azt írták az "TUTI" nem baj. Csak ezt a játékot nem tudom neten játszani eddig... -
neuro #1228 A szerverek 99%-a 4.04m-es, szóval azokhoz is próbálhatsz csatlakozni, amelyikhez nincs odaírva a verzió.
Az FB a 21000-es porton keresztül próbál csatlakozni, ami általában nem egyezik a többi multis játékkal, szóval csak mert azok mennek az FB még nem biztos hogy működni fog. Próbálj meg hostolni, hogy hozzád tudnak-e csatlakozni, vagy kérj meg egy magyar játékost, hogy csináljon neked egy próba szervert, amivel lehet kísérletezni. -
#1227 Mikrós a netem. A tűzfalon minden át van engedve. Gondolom ha más játékokban tudok interneten játszani, akkor nem a szolgáltatón múlik a dolog... -
#1226 vezetéknélküli net.... Azt jelenti, hogy Routeren keresztül csatlakozol egy Wireless hálózaton?? Vagy Mikrohullámú neted van? nem értem mi az a vezetéknélküli net.. ha wireless akkor a routerben kel l portot forwardolni a gép felé ha a szolgáltató irányítja a routert akkor megkérni szépen, hogy ugyan állítsa már szabadra.
Ha mindez megvan utanna irány tűzfal és kiengedni az adott porton az IL-2-t.... -
#1225 Igen újraraktam, és a neuro által belinkelt összes patch-t felraktam rájuk egymás után. A játék 4.04m verziószámmal indul. Igen a Hyperlobby-val próbálom. Szóval alapjában véve minden szép és jó, de mikor a Hyperlobby-ban kijelölök egy Forgotten Battle-os szervert (1-2 szervernél fel volt tüntetve a 4.04m verzió), elindul a játék, kiírja hogy "Connecting server", és egy idő után a már előbb megadott kis ablak ugrik be. 512kb/s-os vezetéknélküli netem van. Esetleg valami tuti EU-s szerver kellene, vagy a legjobb valami magyar lenne lehet. Ti min szoktatok nyomulni? -
#1224 Jó kérdés! És Jimbo! Most, hogy újraraktad (ugye újraraktad? ) milyen verziószámmal indulsz? -
neuro #1223 Hyperlobby-val próbálod? -
#1222 A játék már jól szuperál, csak szerverhez nem tudok csatlakozni... Ha valaki megtenné hogy ideír pár (szerinte működő) szerver nevét, megköszönném! Nekem ezt írja mindenhol ahol próbáltam: