83
:(
-
#43 Vitzes -
#42 nemtom, de nekem a Superman, akkor Reeve, ha Reeve, akkor Superman jut eszembe.
A sorozatban lévő sem rossz szinész, de akkor is Reeve ebben az etalon (az akkori gagyitrükkök ellenére)
Azt meg talán az indexen olvastam, hogy a kutatásaival már azt is elérte, hogy meg tudta mozdítani az ujjait. Ahhoz képest, hogy mi történt vele, egész nagy haladás. -
#41 Ennyi tiszteletet megérdemel!
-
Csaba #40 Teljesen igazad van. -
#39 "állítólag nemsoká gyógyítható lesz a gerinctörés"
és ebben az őáltala fizetett kutatásoknak döntő szerepe van. persze, ha nem ő, akkor előbbutóbb más megtette volna, de így ő az, aki sokmillió embernek közelebb hozta a gyógyulás lehetőséget. -
Csaba #38 Megmondom, azért nagyon elszomorít ez.:-(((
Szegény...
-
Borg #37 Hát igen, összefoglalva ennyi lett volna... -
Csaba #36 Talán mert nem vagy híres színész. Menj "Amerikanba", legyél színész (nem olyan könnyű az, mint hiszed), és ha van tehetséged, akkor pár év múlva ismert leszel. Ezután ha meghalsz, akkor mindenki téged is siratni fog, már ha olyan kurva fontos ez neked...
Komolyan mondom, néhány embert rohadtul nem értek. Ez az ember gyakorlatilag 9 éve vegetált. Ez nagyon sajnálatra méltó dolog, és kibaszás a sorstól, nem? Függetlenül attól, hogy színész, vagy nem színész, gazdag vagy szegény. Lehetne benned annyi, hogy ha nem érdekel, legalább nem pocskondiázod... Egyébként én sem gyászolom, arra ott van a családja, senki ő nekem, nem ismertem, ő sem engem, csak nagyon szomorú a dolog, ennyi. Még az ellenségeimnek sem kívánnám, ami vele történt... Ez a legnagyobb kibaszás a dologban, hogy állítólag nemsoká gyógyítható lesz a gerinctörés (10 éven belül)... -
Borg #35 Örülök hogy megelőztél, mert csúnya dolgot akartam írni. -
#34 R.I.P. -
#33 -
#32 Reeve a Supermanként szerzett hírnevét és anyagi forrásait elég fontos kutatásokra használta fel, és nagyrészbe ő a "felelős" azért, hogy az elmúlt 10 évben az őssejtkutatás annyit haladt előre amennyit. emiatt tiszteletet érdemel. -
#31 éca
ha én halok meg, senki se fog gyászolni engemet, zsal... -
#30 az, mint minden kibaszott képregény a hősökkel meg a belőlük készített filmipari hulladékokkal együtt
majd ha egy Dépardieu hal meg, akkor kell gyászolni, nemá Superman vazz.... IQ-szegény gyerekkora lehetett annak, aki ezt értékeli -
#29 lol? -
#28 amúty mek nem halt mekk
éle
-
#27 Nyugodjon békében . -
#26 :( Sajnálom szegényt. -
#25 én bírtam a supermen 1-2 -t de azért olyan nagy színész nem volt a manus -
#24 :( -
#23 kár érte olyan jóképű volt ! gondolják a lányok :D -
#22 -
#21 :( -
#20 :( -
#19 -
#18 Te vagy a szőke! -
#17 :D
Jah, megdobálták kriptonnal, vagy mivel... -
#16 Tehát igaz.
-
#15 még csak most halt meg??
kár, nagyot alakított a SouthParkban!! -
#14 Nem azért, de emiatt nyitottam egy hír topikot, hogy ne kelljen minden hirnek uj topikot nyitni:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1096828734
Oda már be is van irva ez a hír. Légyszives legközelebb oda irja mindenki. -
#13 #3 -
#12 eltalálták megalézerrel?? vagy anyu kidobta a superman babádat? -
#11 mostmár nem ott van -
#10 Amúgy meg nem gúnynak szántam -
#9 háddenemis a gumiban van.. (szőke?)
R.I.P. -
#8 Télleg sajnálatos :(
de ha ide nyitottam volna akkor meg azt hittem hogy lefikáztok -
#7 :( -
#6 hüphüp stb
mehetünk tovább -
#5 :-( -
#4 Aki meg berakta ezt a gumiba az szégyelje magát.