Meghalt Superman
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
ajjajj...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Napok romjai
Minden gyanú felett
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bár Superman-ként ismerte a világ, volt - nem egy! - nagyon jó szerepe még!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Egyébként még mindig nem tom miért mindig s-es pólót hordott a szerencsétlen... lehet h. egyszer felvette, aztán nem tudta többet levetni.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Amúgy nekem is õ "A" Superman, senki más. Anno nagyon ütõs filmek voltak azok és egy ilyen karakteres férfi kellett hozzá, mert különben nem lett volna hiteles az egész. Mai szemmel könnyû pocskondiázni, végülis a Star Wars is egy nagy lapát bantha-ürüléknek tûnhet egyesek szemében. Reeve mindenesetre nem volt mindennapi ember, s a filmen örökké élni fog. Isten nyugosztalja !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
\"Life is around you and in you.\"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
igen, Reeve játszott másik filmekben, jónéhány más szerepe is volt (a Hátsó ablak-ban legutóbb fantasztikusat alakított) - de õ mindigis Superman volt 1978 óta, és ezt õ is tudta, elfogatta, és együtt élt vele.
(és szerintem itt senki se olyan primitív, amilyennek te beállítod, hogy összekeverje a 2 entitást, hanem a fenti indokok azok, ami miatt ez a topic neve, és így emlékezünk rá)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mellesleg mi jusson eszembe Reeve-rõl? A kutatásai, meg a balesete. Elõtte idõrõl? Szvsz a legtöbben nem a Lázadás a Bounty-n (assezmebben szerepelt) meg más filmjére fognak emlékezni, hanem a Superman-re.
Ettõl függetlenül a topig címe hülyeség, de szvsz csak az Index baromságát vette át, bár ott úgy van, hogy: "Meghalt Christopher 'Superman' Reeve"
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
nagyon butának kell ahhoz lenni, hogy az ember keverje a színészt a szereppel, bár ebben mi magyarok jók vagyunk (pénzgyûjtés Isaurának és Esmeraldának, utáljuk Larry Hagman-t stb....)
és ha meghal Moore? jön a "meghalt James Bond" topik? aztán meghal Sean Connery és jön "megint meghalt James Bond"?? Pierce Brosnan halála után "James Bond legújabb halála??"
emberek, ha tényleg tisztelnétek ezt az embert, akkor a nevén neveznétek... vagy túl sokat várok egyesektõl? sebaj, "gyászoljatok", meghalt Superman (mi lesz most a világgal???)

Riszpekk
ezért.
Riszpekk
Tudjátok mi az érdekes ? Hogy amikor mutatták mindig mosolygott ... minden színész és sztár mosolyog, az tény, de ... valamiért nála vmi más volt. Talán a tolószékbõl a mosoly nem ennyire megszokott, fõleg nem az ilyen õszinte. Hát ... SuperMan akkor is élni fog ... és õ superman, ez vitathatatlan.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Míg szánkon a szó már tovatûnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
A sorozatban lévõ sem rossz szinész, de akkor is Reeve ebben az etalon (az akkori gagyitrükkök ellenére)
Azt meg talán az indexen olvastam, hogy a kutatásaival már azt is elérte, hogy meg tudta mozdítani az ujjait. Ahhoz képest, hogy mi történt vele, egész nagy haladás.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
és ebben az õáltala fizetett kutatásoknak döntõ szerepe van. persze, ha nem õ, akkor elõbbutóbb más megtette volna, de így õ az, aki sokmillió embernek közelebb hozta a gyógyulás lehetõséget.
Szegény...
Komolyan mondom, néhány embert rohadtul nem értek. Ez az ember gyakorlatilag 9 éve vegetált. Ez nagyon sajnálatra méltó dolog, és kibaszás a sorstól, nem? Függetlenül attól, hogy színész, vagy nem színész, gazdag vagy szegény. Lehetne benned annyi, hogy ha nem érdekel, legalább nem pocskondiázod... Egyébként én sem gyászolom, arra ott van a családja, senki õ nekem, nem ismertem, õ sem engem, csak nagyon szomorú a dolog, ennyi. Még az ellenségeimnek sem kívánnám, ami vele történt... Ez a legnagyobb kibaszás a dologban, hogy állítólag nemsoká gyógyítható lesz a gerinctörés (10 éven belül)...