168
Mennyibe kerül egy karambol után?
-
#88 Hát előrebocsátom, én nem trendiségből vagy bármi más barom indíttatásból nem kötöm be magam, egyszerűen hülyén érzem magam bekötve, ennyi.
Ettől föggetlenül mentem már fának 70-80-nal Ladával, álltam fejre 2x is, egyszer az M7-esen 100-zal...stb... -
Garfield #87 Az arcodat és mellkasodat meg szanaszét veri a kirobbanó légzsák...
De tudod, mit? Hajrá, legyél trendi, legyél menő öv nélkül. -
#86 lehet hogy csak a halálközeli élményeket akarom tanulmányozni -
#85 ok végülis nekem mind1 mitörténik veled:DDDDDD -
#84 [beléköt] -
#83 a kisebb ütközésnél is kiszállhatsz szélvédőstül, akár 1 kisebb koccanásnál is.
Mielőtt belémkötnétek, láttam 1 dokumentum filmet:D -
#82 most őszintén pl kisseb autóknál számit az öv ha beleidbe áll a futómű
szerintem inkább csak a kisseb ütközésnél segít -
#81 Biztos szomorú volt az ismerősöd, hogy nem mentél el a temetésére...jól bosszút álltál rajta... :P -
Vlala #80 Merjünk nagyok lenni... majd jót nevetünk a temetéseden :-) nem vicc, egy ismerősöm temetésére el sem mentem, miután kiröhögte a tanácsomat, hogy kösse be magát... Isten nyugosztalja -
harcu #79 Aki hülye, haljon meg! -
harcu #78 Naná, de a te pénzedből fogják kezelni.
Amúgy semmi gond, ha nem kapcsolja be magát, és balesetet szenved, a végén oda kell neki adni a kezelés költségét tartalmazó számlát. Mikor megkapja a 3-5 milliós végösszeget, utána már nem is kell bekapcsolnia a továbbiakban az övet, mert el kell adni a kocsit, hogy ki tudja fizetni :) -
#77 a majdnem szó fel se tűnt mi? :) -
#76 buci?????
LOL kerdes de nem vagyok magyarorszagon.. sthol buci halt meg?
amugy felig en is csak azert kotom be magam mert MASOK n[s]em tudnak vezetni... -
#75 A BMW defektturo gumijaval nem tortenhet durrdefekt... (De nyugi en is ov-parti vagyok! :) -
#74 A Buci is azért halt meg majdnem nemrég mert az öve nem volt bekötve:DDDD
Legjobb példa a kivédhetetlen balaesetekre ahol nincs az, hogy de én vigyázok: durrdefekt autópályán 130nál.
Durr, és szállsz, na így ne kösse be magát aki mondta:) -
#73 LOL! Mi volt itt ma... :))) -
#72 Lol mekkora szánalmas lúzer vagy :D -
Garfield #71 Hogy ezt a baromságot még terjesztik is:
#43:
én egyre többett nem használom az övet körülöttem meg senki -
#70 "A BIZTONSÁGI ÖV HIÁNYA MIATT" Itt arra gondolok, hogy nekimennek a fának, vagy borulnak stb. Nem a vagánykodásra. -
#69 mert az ilyenek nyírják ki azokat az embereket akik normálisan közlekednek. -
#68 Ez olyan dolog mint biciGlizésnél... (sry hogy elkanyarodok a témától)
A sok sok HMCS( helyi menő csávó) akik kimennek a hősökre ugrálni a bicajjal, meg trükközni nem vesznek fel semmi védőruhát és azthiszik hogy ettol lesznek "menők". (aztán ugyjárnak mint 1 ismerősöm, ugratott egyet egy erdei kisebb rámpán, földetérésnél a térdét nekiverte a váz felső vízszintes részének, és műthették is.)
Nézz meg 1 profit: gerinc, térd, könyök, fej védő nélkül a bicaj közelébe se mennekÉs ezt a story-t most portold át autó/biztonságiövre. őket se nézik le azért mert védőfelszerelést használnak.... -
#67 Ja, meg mi van akkor, ha mesz az autopalyan szepen, es egyszercsak a szembeoldalrol 100-zal repul feled (pont a szelvedod/fejed iranyaba) egy kirepult test, mikozben te 130-cal mesz elore? :)) -
#66 "tökös gyerekek akik kilógatott karral tartják a cigit és nincsenek bekötve meg nem jeleznek irányváltás elött"
biztos, hogy csak ők? -
blackgamer #65 akkor olvass utána a légzsákok működési elvének és lelkivilágának! -
#64 kisebbségi komplexussal kérem forduljon orvosához ( ne gyógyszeréséhez >) ) -
#63 Nem tudom mi a fenét húzzátok fel magatokat rajtuk. Ők pusztulnak meg a biztonsági övi hiánya miatt, nem ti. -
#62 én is felkaptam a vizet rögtön... de az ilyen nevetséges indokok után, hogy "a nők se kapcsolják be" nem láttam értelmét további észérveknek. -
#61 Szerintem kikapcsolt ovvel menni a ciki!
Nezd meg az igazan menoket (Loeb, Solberg, Grönholm, Sainz......) mind-mind hatpontos ovvel kotik be magukat! :) Pedig ok valoban NAGYON tudnak vezetni!
Amugy tenyleg nem csak rajtad all vagy bukik a karambol, hanem tovabbi x millio emberen. Epp eleg ha egyiknek rossz napja van. Te kipurcansz, o ul nehany evet a huvoson, (amitol nem erzi majd jobban magat, es a te csaladod sem!) neked meg az lesz utolso gondolatod mikozben leall a szived es kifolyik az agyadbol a maradando ver, hogy "miert is nem kotottem be magam? Lehet, hogy akkor most egy borda- es orrtoressel a szeretteimet olelgetnem, Szent Peter szuros-csimbokos szakalla helyett?". -
Garfield #60 Csak egyszerűen idegesít, hogy az ilyen emberek jönnek és osztják az észt, hogy "mi a f*sznak a biztonsági öv", "minek betartani a sebességkorlátozást, aki érzi az autót, az menjen, amennyivel csak akar", meg hasonlók, aztán az ember kinyitja az újságot, ahol meg ott az aktuális halálos közlekedési baleset: előzés közben frontális ütközés, a vétlen sofőr a helyszínen meghalt.
Teszek rá, nem érdekel, hogy az ilyen emberek agyán vajon átvillan-e a kormány vagy akár a porlasztó is ilyen helyzetekben, attól viszont kinyílik a bicska a zsebemben, amikor a felelőtlenségének más issza meg a levét. -
#59 #50 -
Garfield #58 Jaa, tehát neked azért ciki a biztonsági öv, mert szerinted már a nők sem csatolják be, és ha ők sem, akkor az már égő? Nem elég trendi? -
#57 hát ez az -
Garfield #56 "A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi." -
Garfield #55 És az kit érdekel? -
Garfield #54 Értelmesebb emberek tudják, hogy a légzsák csak biztonsági övvel együtt ér valamit. Anélkül szinte csak árt. -
Garfield #53 1. Akkor meg is érdemled, amit kapsz azért.
2. Légzsák nemcsak azért nyílik ki, mert te gyorsan hajtva balesetet okozol. -
#52 minden héten van 1-2 ilyen "ciki a biztonságiöv" betege faternak jobb esetben csak magukat teszik tönkre/nyírják ki. -
#51 -
#50 hagyd menthetetlen. -
#49 már bocsánat, de ha mások kútba ugranak vagy vonat elé vetik magukat akkor te is??? csak mert az a menő mostanában?