Légzsák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen, végülis ha egyszer megölsz valakit a felelõtlenségeddel, onnantól egy ideig nem fogsz közlekedésben sérülést okozni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amúgy nekem is számos ismerõsöm halt meg, vagy nyomorodott meg autó-, vagy motorbalesetben. Egy napig gondol rá az ember, aztán az élet megy tovább...
Még soha, senkinek nem okoztam semmilyen sérülést a közlekedésben, magamon kívül!
Tudni kell vezetni, és tudni kell inni is...és tudni kell ittasan is kordában tartani magunkat...és nem csak a vezetés terén...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Perszepersze ne igyunk, de ezektõl a küldd tovább dolgoktól alapból rosszul vagyok.
Az alkohol adója: egy ártatlan halála
Elmentem egy buliba, Anyu, és emlékszem a szavaidra. Megkértél, hogy ne rúgjak be, így hát nem ittam semmi alkoholt. Büszke voltam, Anyu, ahogyan azt elõtte megmondtad. Nem ittam alkoholt vezetés elõtt, Anyu, amiért a többiek gúnyolódtak is velem. Tudtam, hogy igazad volt, Anyu, és hogy neked mindig igazad van. A buli lassan véget ért, Anyu, és mindenki haza indult. Ahogy az autóhoz léptem, Anyu, tudtam, hogy épségben haza fogok érni: nevelésed alapján - felelõsségteljesen és büszkén! Lassan mentem, Anyu, és bekanyarodtam egy kis utcába. De a másik sofõr nem vett észre, és frontálisan belém hajtott. Ahogy fekszem itt a járdán, Anyu, hallom a rendõröket, amint mondják, hogy a másik sofõr ivott. És most én vagyok az, akinek ezért meg kell fizetnie! Itt fekszem, haldoklom, Anyu, kérlek siess! Hogy történhet ez meg velem? Az életem kipukkan, mint egy lufi! Körülöttem minden tiszta vér, Anyu, és a legtöbb az én saját vérem. Hallom, az orvos azt mondja, Anyu, hogy már nem tud segíteni rajtam. Csak azt akarom mondani, Anyu, esküszöm, tényleg semmit sem ittam. A többiek voltak, Anyu, akik semmivel sem törõdtek. Valószínüleg a másik sofõr is egy ilyen buliban volt, mint én, Anyu. Egyetlen különbség van csupán: õ volt az, aki részeg volt, és én vagyok az, aki most meg fog halni! Miért isznak az emberek, Anyu? Ez az egész életüket tönkreteszi! Erõs fájdalmaim vannak, mint a késszúrás, olyan erõsek! A férfi, aki belém jött, Anyu, körbe-körbe szaladgál, én pedig itt fekszem, és haldoklom. Õ meg csak néz rám hülyén! Mondd meg a bátyámnak, hogy ne sírjon, Anyu. És mondd meg Apunak, hogy legyen most bátor. És ha már a menyországban leszek, Anyu, írasd a sírkövemre: "Apja lánya". Valaki mondhatta volna neki, Anyu, hogy ne igyon, ha vezet. Ha mondta volna neki valaki, Anyu, most nem kellene meghalnom. Már alig kapok levegõt, Anyu, és nagyom félek. Kérlek ne sírj miattam, Anyu. Mindig ott voltál, amikor szükségem volt rád! Mielõtt elmegyek, van egy utolsó kérdésem, Anyu: NEM ÉN VEZETTEM RÉSZEGEN, MIÉRT NEKEM KELL MOST MEGHALNI???
Megjegyzés: Ez a történet a Springfield High School ( USA ) - ból terjedt el, egy héttel azután, hogy 2 diák autóbalesetben lelte halálát.
Valaki vette a fáradtságot, hogy ezt a történetet megírja. Kérlek küldd tovább annyi embernek, ahánynak csak tudod! Próbáljuk meg megismertetni a világgal, hogy ezek az emberek felfogják, mit is jelent mindez!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ez övnélkül volt?
Nem nagyképûségbõl, ilyen barom, vakmerõ, felelõtlen marha vagyok, ennyi.
Ja volt egy Yaris-os pördülés is (szintén 4 személy - az egyik haverommal, meg a csajainkkal), az M5 autópálya bevezetõszakaszának Határ úti felüljáróján.
Éjszaka robogtam befelé a városba, ami a csövön kifért (bõven 100 fölött az tuti), és a felüljáró lábánál az én sávomban - szemben a forgalommal - egyszer csak szembetaláltam magam egy ilyen sárga úttisztító autóval. A barom nem használta a sárga villogót, csak amikor látta, hogy mint egy torpedó közeledek felé az éj sötétjében, én a 3.5 dioptriás szemüveg nélküli sasszemû... 😊))
csak úgy lazán 2kilóval mész az autópályán 1 AMGvel övnélkül😊
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Ez sajnos nem volt elegendõ a jelenlegi elsõ helyezett trónfosztásához, aki egyelõre toronymagasan vezeti a mezõnyt ezzel az érvével:
nem de ha már a nõk sem kötik be magukat
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Ettõl föggetlenül mentem már fának 70-80-nal Ladával, álltam fejre 2x is, egyszer az M7-esen 100-zal...stb...
De tudod, mit? Hajrá, legyél trendi, legyél menõ öv nélkül.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
😄DDDDD\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mielõtt belémkötnétek, láttam 1 dokumentum filmet😄
szerintem inkább csak a kisseb ütközésnél segít
Amúgy semmi gond, ha nem kapcsolja be magát, és balesetet szenved, a végén oda kell neki adni a kezelés költségét tartalmazó számlát. Mikor megkapja a 3-5 milliós végösszeget, utána már nem is kell bekapcsolnia a továbbiakban az övet, mert el kell adni a kocsit, hogy ki tudja fizetni 😊
LOL kerdes de nem vagyok magyarorszagon.. sthol buci halt meg?
amugy felig en is csak azert kotom be magam mert MASOK nem tudnak vezetni...
Legjobb példa a kivédhetetlen balaesetekre ahol nincs az, hogy de én vigyázok: durrdefekt autópályán 130nál.
Durr, és szállsz, na így ne kösse be magát aki mondta😊
#43:
én egyre többett nem használom az övet körülöttem meg senki