1879
-
szaharin #516 de ezekis szemetek, en megvetem 20ezerert es nemkepesek beletenni, mikozben ez 1 ingyenes modkent indult... -
szaharin #515 http://dodsource.atw.hu nezzetek meg:-)sok kep meg 2 video.. a videok nagyon szarok:DNem mindegyik kepet en csinaltam az elso 3at forumbol szedtem:)de a tobbit en -
#514 Az egy dolog, hogy a Steam Silver pack-ban benne van, de nem szükséges hozzá a HL2, különálló program. -
FLeK0 #513 bolti valtozatokrol volt szo, steames vasarlasnal ugye nincs cdkey. -
kerek1224 #512 Mi? Ez nem hülyeség? (Már bocs). Nekem silver HL2-őm van, preload kész, már csak az aktivizálás van hátra.
Most akkor mi van? -
#511 izlések és pofonok, sztem a cod-ot 1-2 hónapig lehet tolni aztán megis unja az ember.Én pl meguntam.
Remélem nem özönlik el a dodot a csés iq betyárok :/ -
#510 nekem ati 9600xtvel 1024ddr*rel és amd 2600-assal jól fog menni szerintetek? -
#509 pontosan :) én ma zirka 5 órát nyomtam és atomállat :D addikt lettem :Ð -
Zatoichi #508 Sziasztok!
Sajnos hiába veszem le a grafot low-ra az FPS-em szinte semmit nem növekszik.
Kb. 30-50 FPS közöt mozog, inkább 30. Valaki nem tudna valami jó beállítást ajánlani. Tudom tág a fogalom, de hátha.
Heapsize - DX level ezen állítottatok valmit?
Előre is Köszönöm.
-
#507 egy apróságot, úgy látom nem használ steamet, a korai "nemhivatalos" verzió, szóval szépen ki lehet próbálni mint egy demót nem anélkül, hogy a drága HL2 kulcsomnak nyekk lenne :) -
toza #506 ezt nem ert m..ha nem tort a gama akkor kb hany szerverre lehet felmenni?!es az egyebkent mire jo?!
..korabbi fikazasaimnak ugy laccik vmijen fele apaja volt azert mert nem merhetetlen zsir a gama...velemenyem szerint..bar vmiert 3 orat en is elotte ragadtam.:D szep meg minden csillog villog sbt..de vhogy megsem az igazi..meg erdekesen lett megoldva fegyverek temaja is..nekem faj h nemeteknel meg szovecsegeseknel is hianyzik par..de alapjaban veve nem szar..cod 2 ig vhogy kilehet vele huzni majd:D de sztem az boven raver majd:D csok -
#505 Remélem lesz! -
#504 már van -
#503 és nem lesz tört szerver kiadás után? -
#502 jujjjj az gáz! -
FLeK0 #501 Se hl1, se hl2 cdkeyel nem megy, kulon lehet megvenni olcsobban. -
#500 éjmen -
#499 hogyha nekem van eredeti half lifeos cd kódom azzal fog menni? vagy csak half life 2 kóddal megy? -
FLeK0 #498 Most ejfelkor. -
Torry #497 28-án lesz hivatalosan kinnt ugye? -
#496 voltam szerveren, és úgy léáttam, hogy céloznak a Thomsonnal. Ez csak kívülről látszik így vagy lehetséges? Jah, és nagyon tetszik a gém, egy baja van, hogy nagyon gyorsan szaladok... Nem hiszem, hogy 10-20 kiló teherrel csak így sprinyóztak volna akkoriban. Amúgy über szép... -
#495 Újraraktam az XP-t valószínűleg a tűzfalam nincs jól beállítva.
Köszi ! -
Gabe18 #494 Nekem most is van annyi szerver mint tegnap. -
gallik #493 Köszi! -
#492 Valaki segítsen, tegnap találtam szervert most meg 1 darabot sem talál. Nektek van szerver ?
Ha igen az IP-t azt hová kell beírni. -
#491 hi all!
Kipróbáltam, nekem tetszik... 1 kérdés: hogy lehet botokat rakni a játékba? Vagy nincsenek? Mondana vki pár tört szervert? thx! -
Thanatos #490 pontosan :/ -
#489 popularitás, való világ, győzike, csé rulz -
#488 akkor megkövezlek...izé..megkövetlek :D -
#487 Ez érdekesen hangzik, de félek, hogy az lesz, mint a CS-nél: minden szerverhez külön .cfg dukál, mert eltérő beállításokkal lesz élvezhető a játék. Oszt ha az egyik szerverhez beállítottad, de bemész egy másikra, két perc után kivágnak "lagcsiter" beszólással. :))) -
#486 Követed az eseményeket, vagy csak kötekedsz? Arról volt szó, hogy a DoD-ban nem olyan gyors a távcsőre való váltás, mint a CoD-ban. Én erre azt reagáltam, hogy a való élethez képest még a DoD is eléggé lekönnyítette a helyzetet. Ezen kívűl pedig jeleztem, hogy a CoD-ot nem itt kéne tárgyalni, mert szvsz sehol sincs a DoD-hoz képest. A CoD egy arkade játék - mondtam vala.
Hogy a skill téma hogy jön ide, azt nálad sem értem. Úgytünik az "advanced playereknél" az árkád=könnyű gondolatmenet érvényesül. :) -
FLeK0 #485 Hullamokban elednek az emberek, par masodpercet kell varni halal utan. -
FLeK0 #484 All the pingboot modes attempt to reduce the latency caused by the server.
The default implementation adds around 20msec to each players ping (under linux).
Mode "1" reduces this by using a different wait method (a select() call).
This method reduces the latency to 10msec.
Mode "2" uses a similar but slightly different method (and alarm() type call).
Again, the result it 10msec worth of latency being added. NOTE that this method
has the potential to hang a server in certain (terminal) situations.
If anyone has used this mode recently (not the first test we did!)
and it hangs please speak up
Mode "3" minimises the latency to the minimum possible level by processing
a frame EVERY time a packet arrives. This causes the lowest possible latency,
but can also cause extreme CPU usages (it does a complete frame for every packet,
with each player sending lots of packets per second and 30 players
this adds up to insane amounts of frames). Use this mode at your own risk,
it will consume all available CPU, don't complain that cstrike uses too much CPU
if you use this mode :-) -
Thanatos #483 magyarul beszéljünk már pls, skill nem egynelőa tudással...
ha bebiflázol egy verset akkro azt a verset tudod fejből nem? kb iylen a map is csak ahoz kevesebb energia szükséges..., nem tom én mikor irtam hogy az skill... -
#482 Játszottam anno pár hétig a neten. Nem jön be, de nem ment olyan rosszul. Az utóbbi időben csak a Tesco Lanokon játszottam már vele, ott általában elég jól ment. :)
De amúgy nem teljesen vágom, mi a köze annak, hogy milyen jól játszom, ahhoz, hogy milyen árkád a játék. De maradjanak a setét homályban az ilyen mélyenszántó gondolatok... :))) -
#481 Úgy igazából még sose játszottam egyik dod-al se szal valaki tud róla mondani pár szót hogy milyen hogy pl olyan e mint a cs hogy mindenki meghal és aztán kezdődik az elejéről? Vagy olyasmi mint a hl2 deatmach hogy egyből újra éledsz? -
#480 Szerintem az hogyha magas a játékosok ping-je akkor kidobja a szerverről -
gallik #479 Kösz szépen!tehát akkor tudom a játékosok számát ill. a map-et beállítani.
A pingboost 1 mit jelent pontosan?Kell ahhoz nyúlnom?
-
#478 a pályák ismerete az valóban skilles?tudás?
mert akkor bármilyen , nem retardált ember skilles :D -
#477 Ezzel a paranccsal olyan szervert tudsz csinálni, ami látszani fog a szerverlistákban, mind a beépítettben, mind az All-Seeing-Eye-ban.
srcds.exe -console -pingboost 1 -game dod -maxplayers 20 +map dod_anzio
Természetesen ezen közül bármely paraméterbe belenyúlhatsz, de csak óvatosan :)
A kapcsolódás pedig kétt kattintással történik, akkor kéne IP alapján csatlakozni, hogyha olyan szervert csinálnál ami nem látszik a szerverlistában.