Day of Defeat : Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nos kikapcsolt tüzfalnál is ugyanugy nem megy a serverkergetõ..., remélem lessz valami ase támogatás vagy valami mert ez igy elég gázos azért...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Krinyo
jaja, pont ezért szedtem le most az 1.3b-t 😄
egy kis nosztalgia <#rinya>

[NST]Cifu
A CoD egy nagy nulla a DoD-hoz képest. <#ravasz1>
Bár egy kicsit így is visszavették, mert a DoD béta 1.3 volt szvsz a csúcs, akkor még nem a popularitásról szólt....

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

jaja. hasít mint a disznó 😄
bejövõs a game amúgy

http://thenamelessphoto.com/

lac coo
Cucli te itt ? 😄DD

És látom csak sikerült venned kártyát 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Krinyo
látom megint rossztól kérdem 😄
nemcsoda hogy olyan gépen 80-90 fps
olyan valaki nem nézte akinek sz@r gépe van? <#idiota>

hogy mennyit eszik? 2xaa 2x anizó. minden high. most hdr kikapcsolva és átlag 80-90fps

Krinyo
zsír 😄
és mennyit eszik fps-ben?

bejön. pörgõs. kell taktika nomeg a rush 😄

Krinyo
remlem nem csésedett el
aki játszott vele: vélemények, észrevételek, kritikák?

Extraboy
Koszi, mar vegre megoldottam 😄 rohadt tuzfal elbol letiltotta, es csak most vettem eszre 😄

alph4
<#taps> Még 15 perc és én is kipróbálom, remélem jó lesz <#vigyor0>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

gg 😄

fitutufi
kerio nekem bevált

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

datango
nagyon jo gamenak igerkezik ...

GeneralsHungary
Nagyon jó ez a játék. Sztem a legjobb az ilyen kategórában. Még talán a codnál is jobb.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

pontosan, majd talán még egy oylat megengedek hogy kikapcsolom és bepakolom szervereket favba azzán visszakapcs 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Krinyo
jó, nem tökmind1 vazze? 😄
ha nem megy kikapcsolod, ha megy akkor heppi end <#zavart1>

én kollektive engedtem át a gamet nem prot szerint nemhiszem hogy csak félig kavarna be a tüzfal ha már bekavar 😊

szerverkereso meg a jatek kulon portokon mukodik.

viszont ip alapján tökéletesen emgy a dod..., szal enyit a tüzfal teóriáról asszem 😄

Krinyo
jó hát ez azért mese 😄
én akár hónapokig kibirom tûzfal nélkül és semmi reinstall nem kell
de aztán nem bírom, és visszakapcsolom 😄

nem a célpont miatt de mamár öngyilkosság tüzfal nélkül netre mennia sok szar miatt 😊 haver megprobálta, 5 percig birta a gép azt mehetett a win reinstall 😄D
mind1 lehet majd lecserélem tüzfalat akkor hátha az segit

Krinyo
mondom, lõdd ki a tûzfalat, nekem az sosem engedi fel, mégha engedélyezem is.
Nemértem mit kell parázni, nem hiszem hogy te vagy az elsõ számú célpont

193.202.84.218:27016
85.11.211.49:7441

Itt van 2 is😊 Ha gyors vagy még beférsz...
kilõtted tüzfalat? és emddig fog igy élni a géped 5 percig? 😛
mind1 lehet cserélek akkor tüzfalat, még nemtom

fitutufi
nekem a tûzfal miatt baszott elõhozni
de már jo 😉

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Extraboy
mondanal egy ip-t lecci?
Elore is koszi

Nekem is hibát ír ki, ha online playre rakom, de nem kell, így is látja a szervereket.<#eplus2>
Nálatok nincs olyan probléma, hogy full grafon van néhány hibás textúra, pl az ég eltûnik, vagy a padló csillogása helyett pepita szín jelenik meg?
azért a fejemre nem estem..., és modnom hogy a tüzfalon átmegy a progi...

Krinyo
kikapcsolod a tûzfalat és menni fog...

valaki mondjon már pár ip-t pl, mert ez a kbiaszott masterserver nem hajlandó a lsitát nyomatni és gõzöm sincs mitõl 😞

[NST]Cifu
Kétlem. A hivatalos megjelenés Szeptember 26.-a 15.00 PDT idõzóna, ami annyit tesz elvileg, hogy holnap éjfélkor lesz az unlock. Sajnos úgy tünik én errõl is jól lemaradok, csak szerdán tudom kipróbálni... 😞(

Evogordon
Éjféltõl szerintetek lehet majd játszani az eredetivel? Mert akkor fentmaradok 😊

ip-ket tudsz modnani? mert valamiért nem akarja behozni szerverlsitát ez a csoda 😞

van tört server. egy darabig bizti lehet azon tolni. nekem tört van és megy szépen

KáZé
ha neten akarom tolni kell hozzá eredeti cdkey?

aham, oks 😄

[NST]Cifu
Van HDR, az attól független, még 9500-ösön is lehet, csak az fps lesz gyök kettõ körül...

Evogordon
Gondolom még csak azok tudnak vele játszani akiknek tört van vagy már a steam-ról is lehet játszani?

kérlek adjatok linket!!!
ahonna le birnám szedni!!
az mitõl lehet hogy nem hajlandó a szerverlsitát letölteni a masterserverrõl? eddig egyszer sikerült felmennem egy magyar szerverre azóta nem tudja azt akruva lsitát leszedni 😞
tüzfalon át megy a game...

sry. nem neked akartam 😊

pár szép kép 😊

fitutufi
fasza game
jol megy külföldi servereken

adna valaki linket honnan tudnám letolteni a game-et!!
nagyon megköszöném!!
nemtom mit ügyködnek ezek állandóan de van. dodban is meg splinter cell 3ban is 😛
mit nekem nvidia 😄

hy all!!
Szeretném megkérdezni hogy kiadták már ezt a játékot?
és van belole már tört verzió??
elore is köszönöm
x800pro-n van hdr? nem ugy votl hogy az eddigi atik még nem tudják hdr-t?