1879
  • Krinyo
    hóvan?
  • JohnnySmith
    Olvastad a beszámolót (Cifuét és az enyémet) ? Mondjuk úgy nem pozitív. Persze biztos csak megszokás kérdése.
  • NST Demo
    Jah meg különben is mit koptatjátok itt a fórumon a szájatokat mennyetek Dod-ozni
  • NST Demo
    Azt a BF2 miatt tettem fel anno ( mondjuk már az sem indul :D ) . Szal érdekes mind1 leszedem és felrakom a 77.76-ot azzal még ugysem próbáltam .
  • JohnnySmith
    Na hát érted..
  • [NST]Cifu
    Szerintem félrenyomott. ;)
  • [NST]Cifu
    Nekem is még 77.xx verzió van fent, teljesen jól műkszik...
  • JohnnySmith
    DE MINEK-re nem válaszotlál!!! Jó hát ahogy érzed. Annyival 1ik driver sem jobb hogy frissíteni kéne szsvsz
  • Krinyo
    he?
  • NST Demo
    Mert a 78.01 jó volt ( eddig ) és nem is cseréltem le csak amikor a dod nem indult el ...
  • JohnnySmith
    LOL :) 77.76(nálam) mi a fasznak teszel fel mindig újabb drivert????
    ATI-nál is mindig itt szoptálbe...
    HDR meg mükszik lejebb belinkeltem képeket.
  • Krinyo
    valaki segitsen: haver megkérte ismerősét hogy az ő kártyájával fizessen a dodért, regelt egy accountot a saját gépén.
    Na most az a probléma hogy havernek azt irja hogy már megvette a játékot ezért nem is tölti neki a dodot.
    valami megoldás?
  • NST Demo
    Nálam sajna nem megy a Dod . Nem tudom miért de a 78.01-es forceware-nál egyáltalán el sem indul . A legújabb bétával pedig a főképernyőig eljut aztán amint betöltődik resetel az egész gép . Szvsz nem tudom mi lehet a gond . A HDR-t ( pedig aszongya az optionsnál hogy be vanik kapcsolva ) meg nem nagyon látom , vagyis lehet bennem van a hibe de nem tapasztaltam azt az effektust amit far cry-ban ...
  • Random work
    Velem is ez volt a végén mikor ráuntam 22 pontom volt toronymagasan mert csak én foglaltam persze amit elfoglaltam azt se tartották meg viszont poén volt leszedni az ablakba ücsörgő amcsikat. :D
  • Krinyo
    jaja :D
    de nekem amcsi oldalon tetszett :P
  • Krinyo
    a garand meg a tommy qvvajó lett!
    garand az eddigi legszebb
  • Random work
    Reggel láttalak egy szerveren játszottunk.
    Ritka tré emberekkel voltam német oldalon nem voltak képesek foglalni semmit csak ment az egyhelybe lövöltözés. Nagyon kiábrándító volt.
  • [NST]Cifu
    A Grenadier-t nem bántani, az a kedvencem.
    Lopakodva, oldalról, alulról az ellenfél hátába keveredni, és egy sötét sarokból egyesével leszedni őket... Majd a zászlót megkaparintani. Lál... :)
    Csak egy szűk folyosón ne jöjjön senki szembe Tommy gunnal, mert akkor mcdöglendusz lesz a jussom. :)
  • Krinyo
    az lenne a legjobb ha mindenki csipa lenne és síri csöndben várná mindenki a másikat...
  • Pontius #697
    Hát ja, én is igy voltam.
    Avalanche szerveren Wermacht voltam
    6 wermacht 11 allies ellen
    6 wermachtból 3 sniper, 2 rifle volt
    Én voltam egyedül STG-vel...
    Szinte egyedül én támadtam
    20 zászlót szereztem, a 2ik ember 3-at, a 3ik 1-et, a többi 0 :))
    Hát kicsit idegesített, hogy nem tududnk előrelépni sok láma + csipa miatt...
    Persze van sok kezdő meg miegymás, de hogy annyit nem tud felfogi, hogy váltson másik fegyverre és jöjjön segíteni.
    Valameik láma pl megáll az ajtó közepén, hát aszittem az arcom kaparom le :)
  • Krinyo
    hát sajnos erre lehetett számítani
  • [NST]Cifu
    Szvsz a szerveradminokat kéne rugdosni, hogy maximálják 1-ben a mesterlövészeket oldalanként. Amikor Krinyoék ellen mentük a mit tudom én melyik mapon, a saját csapattársak jó része beállít egy ablakba mesterlövésszel vagy STG-44-el, és várt... Végülis poén, mert kell védő ember is, csak ha 6 emberből 4 véd, miközben az ellenfél 3 zászlót birtokol, akkor nem sok esély marad a győzelemre...
  • Pontius #694
    Tudom, láttalak, ott voltál a romok között meg az erkélyen, de én nem szóltam. Inkább a zászlókért mentem... :)
    A sok láma fasz meg azért sírt mert nem volt hajlandó elváltani sniperről, pedig ha csak átvált mp40-re vagy STG-re akkor 1-2 ember biztos kiszedett volna onnan téged... DE NEEEEM... Snipa kell, és melette pofázni... Lámák...
    De hát ezek sík buták voltak, ki is léptem mert nagyon felhúztak... Főleg az admin :)
  • [NST]Cifu
    a. Nem kell többet arra a szerverre menni. Hajdan a pati azért volt jó, mert nem volt gond az adminokkal.
    b. Eddig is voltak beszorítások a spawnhelyre, túl lehetett élni, plusz egy kis csapatmunkával ki lehetett törni...
  • Krinyo
    egy ilyen kis mapon akkor minden spawn kemp...
    ahogy kifordulsz spawnrol ott egy zászló, de én attól kb 20 méterre voltam fenn a csipáknál
  • Pontius #691
    Én is ott voltam :)
    De engem a németek töketlensége akasztott ki...
    A csapatban egyedül én voltam STG-vel. A többi csira vagy rifle vagy csipa de volt pl bazookas gyököcske is... Támadni abszolút nem tudnak...
  • Krinyo
    nah megvolt az első dod:source-os , magyar anyázós menet.
    Avalanche-on hátba mertem lőni a német csipákat a kirobbant lyuknál, + még azokat akiket kifelé menet megláttam, erre jön hogy spawnkemp.
    Végig fasszopózás, anyázás, kibaszlak te geci, mer admin vagyok...
    Az újítások magukkal hozták a parasztokat is
  • alph4
    Van itt valaki aki nagyon jól tud angolul? Mert 1-2 mondatot kellene lefordítani, amit a Steam-nek akarok elküldeni. Remélem tud valaki ebben segíteni.
  • alph4
    Hát azért még ott is elég látványos!
  • FLeK0
    Ott picit eroteljesebben, a dod-ban egy visszafogottabb valtozat van.
  • Random_
    Feltöltöttem pár újabb képet a galériámba.
  • Pontius #685
    Pont ezért felel az új HDR efekt ami viszont most már mindenhol bekapcsolható (CS:S, HL2) bár ott nemtom mennyire észrevehető
    Kellene egy 7800GTX és akkor megmondanám :)
  • Evogordon
    Ja ok :)
  • Evogordon
    A hl2-ben meg a css ben nem volt ilyen hogy kimentél egy sötét szobából és így vakított a nap.
  • Pontius #682
    Nem csak ott hanem HL2, CS:S...
  • Evogordon
    Ezeket a fényefekteket fogják a hl2 lost coast-ban is alkalmazni?
  • geri15
    Ezer köszönet! :)
  • rage
    Köszi,akkor úgy próbálom!
  • FLeK0
    Lehet hasznalni, csak ekezet nelkul kell megadni az adatokat.
  • FLeK0
    boltokban, kb. 1 honap mulva, talan 7500Ft-ert.