1879
  • gyvi
    A Hősök Korán Halnak szerveren megy a classlimit (1 Bazooka, 1 Sniper, 1 MG), illetve estére elindul a rate fixálás is (20k 80 80, a szerver automatikusan beállítja a kliensoldali rate-eket), az alaprate-ekkel rohangáló vérpistikék ellen. Aki megváltoztatja a rate-jeit, annak kick. Ezenkívül le lett véve a szerver 20 férőhelyesről 16-ra, a laggok miatt. Ha valaki fullcap után laggolást észlel, az HLDS hiba, nem a szerveré.

Remélem ezek nektek is jó hírek, és ti is igényesebb körülmények között szeretnétek játszani.
  • forza milan
    hogy csináltad meg emporival hogy jó legyen?
  • forza milan
    nem,Steam validation rejected!!!
  • NeOhu
    Ilyesmit ír ki?
    Secure connection faild
    A connection to the steam VAC servers could not be made. ...
  • forza milan
    hallod,te hogy csináltad meg hogy felengedjen???nekem más servernél valami steam izét irkál ki!!!
  • NeOhu
    Nemtudom , de lényegtelen mert nekem is emporio-s és felenged bármelyik serverre.
    Csak engem nem, mert van valami gebasz a nettel.
  • forza milan
    más tört server van?
  • forza milan
    befagyogat,meg belilu jópár textúra!!!
  • NeOhu
    Jólvan akkor nemvagyok egyedül, már azthittem hogy csak enkem csinálja azon a serveren.
  • forza milan
    kipróbáltam,de fagyogat az a rohatt server!!!
  • alph4
    [aS] Reloaded DOD:S SERVER #1 [Jelszo: asdod]|78ms|152.66.93.51:27015

Azért nem ártott volna visszaolvasni egy kicsit.
  • forza milan
    esetleg ip-je vagy neve?hellp,és köcce!!!:)))
  • forza milan
    heeelpp pls!csak van megoldás!?
  • alph4
    Nekem is ez van, addig játszok a törtel még lehet aztán megveszem.
    Kicsomizod, Elindítod a Launcher.exe-t ott rámész a DOD-ra és már indul is a game.
    A Find servers-nél meg keress egy törtet. Van magyar AntiSteam-es szerver is.
  • alph4
    Kösz ...az alph@ sufni-tunning műhelyben készült
  • forza milan
    tört emporio gamem van!hogy lenne megoldható,hogy multizni tudjak?tört server van esetleg?
  • NeOhu
    Igen mert a parsing game info után baszsa ki az üzit, és ti bent csak annyit láttok hogy join the game :(
  • Pontius #739
    bent kiírta, hogy csatlakozol, de soha nem értél be :)

Amúgy teccik a banner
  • NeOhu
    Igen már vagy 1000x újraindítottam, a gépet is újraindítottam párszor, de mindig ugyanaz.
  • Krinyo
    ha valaki akar 1.3b-t nyomni felőlem mehet :D
  • Krinyo
    sztem is az volt a legjobb
  • [NST]Cifu
    Hát igen, ahogy a CS-t, úgy a DoD-ot is popularizálták, mivel ugye már pénzért megy a móka... Örülnék én is egy "retro-DoD"-nak, de ez reménytelen sajnos.

Mindegy, számomra még mindig ez a legjobb II.VH-s játék, mégha csak árnyéka is egykori önmagának - így is lenyomja a konkurenciát... :)
  • Random work
    Update után újraindítottad a Steam-et?
  • NeOhu
    Miért van az hogyha fel akarok menni egy serverre mindig ezzt az üzit kapom :
    Secure connection faild
    A connection to the steam VAC servers could not be made. ...
    Nincs tűzfalam , és nemmegy netes alkalmazás.
    Valaki tud megoldást?
  • Strahd_

/* azért volt egy hangulata a játéknak ami amikor 1.0 lett teljesen elveszett legalább is számomra :( */
  • JohnnySmith
    Megyek én anélkül is :)) Hogy jönnének értem a váposok :) Csak lehet kiborulok tőle kb 5perc alatt :))))
  • Krinyo
    amugy nem értem mi a gond a sebességgel, anno 1.3b nulla realitással pont ilyen rusholós, akciódús volt
  • Krinyo
    nem
    az már sose lesz
  • Strahd_
    lett olyan a hangulata mint anno bétában? (1.3,2.0 stb)
  • [NST]Cifu
    A változatosság kedvéért megint be kellett jönnöm dolgozni, szóval játék most nuku... talán este...

Amúgy nekem végülis nem csalódás, csak többet kéne játszani vele kicsit. Johánt meg a büntetőszázad viszi majd a harctérre. :)
  • magus
    steam validation error - uj patch vagy rossz szerveren probalkozom
  • Pontius #725
    Mentem jáccani
    195.228.155.77:27020
    Jöjjön valaki
  • Random work
    Mindenesetre azért színesíthetnék még a pályát mert ez így azért kicsit egysíkú.
    Lehetne valami ami nem városi.
  • JohnnySmith
    Nem sajnálatos hanem szimplán szar....reméljük lehet valahogy lassítani szerver oldalon, vagy találunk ilyen szervert
  • NST Demo
    Hmm sajnálatos .Mind1 majd egyszer meglátom ...

Random : Hát ha az overlordot belerakják megint csak akkor ismét az lesz hogy a partra szállóknak minimál esélyük lesz a védő oldal ellen :((( ilyen sniper agyaggalamb lövészet lesz megint az egész ...
  • Random work
    Igen tényleg gyors viszont sikerült leszednem a hülye ikonokat a fejek fölül ami idegesített. :D
    Na meg nekem jó lenne egy partraszállós pálya.
  • JohnnySmith
    Jah csak ha már elvan baszva a játék pl tegnap Weyék ellen játszottam (raádásúl többen is voltak) úgy kicsit kiábárndító és szar. De Cod és a mohaa-s feelinget még mindig tartom. Sztem gyors nagyon!
  • NST Demo
    Olvastam jah , bár nem feltétlen kell cod-os meg mohaa-s feelingnek lennie . Csak épp a sok tunker gamer miatt nem lehet hozni azt a játékmenetet ami a dod sajátja lenne ( terület foglalás/tartás ) Szal ha a csapat fele kempel akkor az életben nem lesz zászlószerzés , vagyha csak freggerkednek a népek . Én anno mindig azért tudtam az első hely környékén lenni mert mentem a zászlóért mint állat , ha valaki is megnézte a statjaimat akkor a frag/death arányomra pillantva azt mondta volna ecsém ezdemekkora láma ha viszont oda pislant a zászlózerzésekre akkor ott megláthatja hogy sokszor toronymagasan több pontom volt zászló szerzésből mint bárki másnak .
  • Forrest Tomee
    A szövegablak betüméretét nem lehet csökkenteni? Nagyon zavaró, hogy hiába a nagy felbontás, ha ilyen lób*szó betűk betöltik a képernyőt...
  • JohnnySmith
    668,674