1879
-
gyvi #756 A Hősök Korán Halnak szerveren megy a classlimit (1 Bazooka, 1 Sniper, 1 MG), illetve estére elindul a rate fixálás is (20k 80 80, a szerver automatikusan beállítja a kliensoldali rate-eket), az alaprate-ekkel rohangáló vérpistikék ellen. Aki megváltoztatja a rate-jeit, annak kick. Ezenkívül le lett véve a szerver 20 férőhelyesről 16-ra, a laggok miatt. Ha valaki fullcap után laggolást észlel, az HLDS hiba, nem a szerveré.
Remélem ezek nektek is jó hírek, és ti is igényesebb körülmények között szeretnétek játszani. -
#755 hogy csináltad meg emporival hogy jó legyen? -
#754 nem,Steam validation rejected!!! -
NeOhu #753 Ilyesmit ír ki?
Secure connection faild
A connection to the steam VAC servers could not be made. ... -
#752 hallod,te hogy csináltad meg hogy felengedjen???nekem más servernél valami steam izét irkál ki!!! -
NeOhu #751 Nemtudom , de lényegtelen mert nekem is emporio-s és felenged bármelyik serverre.
Csak engem nem, mert van valami gebasz a nettel. -
#750 más tört server van? -
#749 befagyogat,meg belilu jópár textúra!!! -
NeOhu #748 Jólvan akkor nemvagyok egyedül, már azthittem hogy csak enkem csinálja azon a serveren. -
#747 kipróbáltam,de fagyogat az a rohatt server!!! -
#746 [aS] Reloaded DOD:S SERVER #1 [Jelszo: asdod]|78ms|152.66.93.51:27015
Azért nem ártott volna visszaolvasni egy kicsit. -
#745 esetleg ip-je vagy neve?hellp,és köcce!!!:))) -
#744 heeelpp pls!csak van megoldás!? -
#743 Nekem is ez van, addig játszok a törtel még lehet aztán megveszem.
Kicsomizod, Elindítod a Launcher.exe-t ott rámész a DOD-ra és már indul is a game.
A Find servers-nél meg keress egy törtet. Van magyar AntiSteam-es szerver is. -
#742 Kösz ...az alph@ sufni-tunning műhelyben készült -
#741 tört emporio gamem van!hogy lenne megoldható,hogy multizni tudjak?tört server van esetleg? -
NeOhu #740 Igen mert a parsing game info után baszsa ki az üzit, és ti bent csak annyit láttok hogy join the game :( -
Pontius #739 bent kiírta, hogy csatlakozol, de soha nem értél be :)
Amúgy teccik a banner -
NeOhu #738 Igen már vagy 1000x újraindítottam, a gépet is újraindítottam párszor, de mindig ugyanaz. -
#737 ha valaki akar 1.3b-t nyomni felőlem mehet :D -
#736 sztem is az volt a legjobb -
#735 Hát igen, ahogy a CS-t, úgy a DoD-ot is popularizálták, mivel ugye már pénzért megy a móka... Örülnék én is egy "retro-DoD"-nak, de ez reménytelen sajnos.
Mindegy, számomra még mindig ez a legjobb II.VH-s játék, mégha csak árnyéka is egykori önmagának - így is lenyomja a konkurenciát... :) -
#734 Update után újraindítottad a Steam-et? -
NeOhu #733 Miért van az hogyha fel akarok menni egy serverre mindig ezzt az üzit kapom :
Secure connection faild
A connection to the steam VAC servers could not be made. ...
Nincs tűzfalam , és nemmegy netes alkalmazás.
Valaki tud megoldást? -
/* azért volt egy hangulata a játéknak ami amikor 1.0 lett teljesen elveszett legalább is számomra :( */
-
#731 Megyek én anélkül is :)) Hogy jönnének értem a váposok :) Csak lehet kiborulok tőle kb 5perc alatt :)))) -
#730 amugy nem értem mi a gond a sebességgel, anno 1.3b nulla realitással pont ilyen rusholós, akciódús volt -
#729 nem
az már sose lesz -
#728 lett olyan a hangulata mint anno bétában? (1.3,2.0 stb) -
#727 A változatosság kedvéért megint be kellett jönnöm dolgozni, szóval játék most nuku... talán este...
Amúgy nekem végülis nem csalódás, csak többet kéne játszani vele kicsit. Johánt meg a büntetőszázad viszi majd a harctérre. :) -
#726 steam validation error - uj patch vagy rossz szerveren probalkozom -
Pontius #725 Mentem jáccani
195.228.155.77:27020
Jöjjön valaki -
#724 Mindenesetre azért színesíthetnék még a pályát mert ez így azért kicsit egysíkú.
Lehetne valami ami nem városi. -
#723 Nem sajnálatos hanem szimplán szar....reméljük lehet valahogy lassítani szerver oldalon, vagy találunk ilyen szervert -
#722 Hmm sajnálatos .Mind1 majd egyszer meglátom ...
Random : Hát ha az overlordot belerakják megint csak akkor ismét az lesz hogy a partra szállóknak minimál esélyük lesz a védő oldal ellen :((( ilyen sniper agyaggalamb lövészet lesz megint az egész ... -
#721 Igen tényleg gyors viszont sikerült leszednem a hülye ikonokat a fejek fölül ami idegesített. :D
Na meg nekem jó lenne egy partraszállós pálya. -
#720 Jah csak ha már elvan baszva a játék pl tegnap Weyék ellen játszottam (raádásúl többen is voltak) úgy kicsit kiábárndító és szar. De Cod és a mohaa-s feelinget még mindig tartom. Sztem gyors nagyon! -
#719 Olvastam jah , bár nem feltétlen kell cod-os meg mohaa-s feelingnek lennie . Csak épp a sok tunker gamer miatt nem lehet hozni azt a játékmenetet ami a dod sajátja lenne ( terület foglalás/tartás ) Szal ha a csapat fele kempel akkor az életben nem lesz zászlószerzés , vagyha csak freggerkednek a népek . Én anno mindig azért tudtam az első hely környékén lenni mert mentem a zászlóért mint állat , ha valaki is megnézte a statjaimat akkor a frag/death arányomra pillantva azt mondta volna ecsém ezdemekkora láma ha viszont oda pislant a zászlózerzésekre akkor ott megláthatja hogy sokszor toronymagasan több pontom volt zászló szerzésből mint bárki másnak . -
#718 A szövegablak betüméretét nem lehet csökkenteni? Nagyon zavaró, hogy hiába a nagy felbontás, ha ilyen lób*szó betűk betöltik a képernyőt... -
#717 668,674