Day of Defeat : Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:Dvaloban mindenkinek mas teccik..en cod ot megjelenese ota nyomom neten..es egyaltalan nem unalmas..viszont ettol fuggetlenul ez a dods nem sikerult tul jol...inkabb elvettek mint hozza attok volna..nekem az jon le...:(
ez persze nem jelenti h nem napi 24 orat fogok miatta gep elott ulni:D de akkor se teccik:D
cshu-n csak spekulaltunk a hl2 megjelenese elott amikor az a cikk irodott, a dod meg be se volt jelentve.

We have made Day of Defeat: Source available to preload. You can preload
it into a fresh location or with an existing Counter-Strike: Source or
Half-Life 2: Deathmatch installation.

To preload the server run:

Win32:
Hldsupdatetool -command update -game dods -beta preload

Linux:
./steam -command update -game dods -beta preload

Note that the preload does NOT give you a functional Day of Defeat:
Source server, the last little bit of the server (a couple MB worth)
will be released when the client is later today.

If you forget to put "-beta preload" on the command line then you will
not get the preload, so don't forget it.

- Alfred

Jo, erre nemmond semmit FleKO:)<#wink>

Krinyo
cshu=<#wilting>

jo de anno en ugtudtam hogy jar az en verziomhoz is..pl cshu-n meg a mai napig ugyvan irva...

Krinyo
ha steamen vetted volna akkor járna hozzá

szemetseg lenne ha igertek volna melle, de az a kiadas nem a jatekok miatt kerul annyiba, hanem a neve es az extra csomagolas miatt.

hat igen:-)
de azert szted nem szemetseg, hogy a 20ezres packom melle nemjar?....meg a silverhez is jar ami 15 vagy 13..

ha ingyenes modkent is fejezodott volna be biztos megkapnak azok is akik nem vettek meg.

de ezekis szemetek, en megvetem 20ezerert es nemkepesek beletenni, mikozben ez 1 ingyenes modkent indult...

http://dodsource.atw.hu nezzetek meg:-)sok kep meg 2 video.. a videok nagyon szarok:DNem mindegyik kepet en csinaltam az elso 3at forumbol szedtem:)de a tobbit en

[NST]Cifu
Az egy dolog, hogy a Steam Silver pack-ban benne van, de nem szükséges hozzá a HL2, különálló program.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

bolti valtozatokrol volt szo, steames vasarlasnal ugye nincs cdkey.

Mi? Ez nem hülyeség? (Már bocs). Nekem silver HL2-õm van, preload kész, már csak az aktivizálás van hátra.
Most akkor mi van?
Krinyo
izlések és pofonok, sztem a cod-ot 1-2 hónapig lehet tolni aztán megis unja az ember.Én pl meguntam.
Remélem nem özönlik el a dodot a csés iq betyárok :/

KáZé
nekem ati 9600xtvel 1024ddr*rel és amd 2600-assal jól fog menni szerintetek?

geri15
pontosan :) én ma zirka 5 órát nyomtam és atomállat :D addikt lettem :Ð

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Sziasztok!
Sajnos hiába veszem le a grafot low-ra az FPS-em szinte semmit nem növekszik.
Kb. 30-50 FPS közöt mozog, inkább 30. Valaki nem tudna valami jó beállítást ajánlani. Tudom tág a fogalom, de hátha.
Heapsize - DX level ezen állítottatok valmit?

Elõre is Köszönöm.

M@TriX
egy apróságot, úgy látom nem használ steamet, a korai "nemhivatalos" verzió, szóval szépen ki lehet próbálni mint egy demót nem anélkül, hogy a drága HL2 kulcsomnak nyekk lenne :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

ezt nem ert m..ha nem tort a gama akkor kb hany szerverre lehet felmenni?!es az egyebkent mire jo?!

..korabbi fikazasaimnak ugy laccik vmijen fele apaja volt azert mert nem merhetetlen zsir a gama...velemenyem szerint..bar vmiert 3 orat en is elotte ragadtam.:D szep meg minden csillog villog sbt..de vhogy megsem az igazi..meg erdekesen lett megoldva fegyverek temaja is..nekem faj h nemeteknel meg szovecsegeseknel is hianyzik par..de alapjaban veve nem szar..cod 2 ig vhogy kilehet vele huzni majd:D de sztem az boven raver majd:D csok
Csuhai G
Remélem lesz!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Krinyo
már van

KáZé
és nem lesz tört szerver kiadás után?

KáZé
jujjjj az gáz!

Se hl1, se hl2 cdkeyel nem megy, kulon lehet megvenni olcsobban.

Krinyo
éjmen <#worship>

KáZé
hogyha nekem van eredeti half lifeos cd kódom azzal fog menni? vagy csak half life 2 kóddal megy?

Most ejfelkor.

28-án lesz hivatalosan kinnt ugye?

bazza
voltam szerveren, és úgy léáttam, hogy céloznak a Thomsonnal. Ez csak kívülrõl látszik így vagy lehetséges? Jah, és nagyon tetszik a gém, egy baja van, hogy nagyon gyorsan szaladok... Nem hiszem, hogy 10-20 kiló teherrel csak így sprinyóztak volna akkoriban. Amúgy über szép...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

dardevil
Újraraktam az XP-t valószínûleg a tûzfalam nincs jól beállítva.
Köszi !

Nekem most is van annyi szerver mint tegnap.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Köszi!

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

dardevil
Valaki segítsen, tegnap találtam szervert most meg 1 darabot sem talál. Nektek van szerver ?
Ha igen az IP-t azt hová kell beírni.

bazza
hi all!
Kipróbáltam, nekem tetszik... 1 kérdés: hogy lehet botokat rakni a játékba? Vagy nincsenek? Mondana vki pár tört szervert? thx!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

pontosan :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Krinyo
popularitás, való világ, gyõzike, csé rulz <#idiota>

Krinyo
akkor megkövezlek...izé..megkövetlek :D

[NST]Cifu
Ez érdekesen hangzik, de félek, hogy az lesz, mint a CS-nél: minden szerverhez külön .cfg dukál, mert eltérõ beállításokkal lesz élvezhetõ a játék. Oszt ha az egyik szerverhez beállítottad, de bemész egy másikra, két perc után kivágnak "lagcsiter" beszólással. :)))

[NST]Cifu
Követed az eseményeket, vagy csak kötekedsz? Arról volt szó, hogy a DoD-ban nem olyan gyors a távcsõre való váltás, mint a CoD-ban. Én erre azt reagáltam, hogy a való élethez képest még a DoD is eléggé lekönnyítette a helyzetet. Ezen kívûl pedig jeleztem, hogy a CoD-ot nem itt kéne tárgyalni, mert szvsz sehol sincs a DoD-hoz képest. A CoD egy arkade játék - mondtam vala.

Hogy a skill téma hogy jön ide, azt nálad sem értem. Úgytünik az "advanced playereknél" az árkád=könnyû gondolatmenet érvényesül. :)

Hullamokban elednek az emberek, par masodpercet kell varni halal utan.

All the pingboot modes attempt to reduce the latency caused by the server.
The default implementation adds around 20msec to each players ping (under linux).

Mode "1" reduces this by using a different wait method (a select() call).
This method reduces the latency to 10msec.

Mode "2" uses a similar but slightly different method (and alarm() type call).
Again, the result it 10msec worth of latency being added. NOTE that this method
has the potential to hang a server in certain (terminal) situations.
If anyone has used this mode recently (not the first test we did!)
and it hangs please speak up

Mode "3" minimises the latency to the minimum possible level by processing
a frame EVERY time a packet arrives. This causes the lowest possible latency,
but can also cause extreme CPU usages (it does a complete frame for every packet,
with each player sending lots of packets per second and 30 players
this adds up to insane amounts of frames). Use this mode at your own risk,
it will consume all available CPU, don't complain that cstrike uses too much CPU
if you use this mode :-)

magyarul beszéljünk már pls, skill nem egynelõa tudással...
ha bebiflázol egy verset akkro azt a verset tudod fejbõl nem? kb iylen a map is csak ahoz kevesebb energia szükséges..., nem tom én mikor irtam hogy az skill...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[NST]Cifu
Játszottam anno pár hétig a neten. Nem jön be, de nem ment olyan rosszul. Az utóbbi idõben csak a Tesco Lanokon játszottam már vele, ott általában elég jól ment. :)

De amúgy nem teljesen vágom, mi a köze annak, hogy milyen jól játszom, ahhoz, hogy milyen árkád a játék. De maradjanak a setét homályban az ilyen mélyenszántó gondolatok... :)))

Evogordon
Úgy igazából még sose játszottam egyik dod-al se szal valaki tud róla mondani pár szót hogy milyen hogy pl olyan e mint a cs hogy mindenki meghal és aztán kezdõdik az elejérõl? Vagy olyasmi mint a hl2 deatmach hogy egybõl újra éledsz?

Evogordon
Szerintem az hogyha magas a játékosok ping-je akkor kidobja a szerverrõl

Kösz szépen!tehát akkor tudom a játékosok számát ill. a map-et beállítani.
A pingboost 1 mit jelent pontosan?Kell ahhoz nyúlnom?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Krinyo
a pályák ismerete az valóban skilles?tudás?
mert akkor bármilyen , nem retardált ember skilles :D

geri15
Ezzel a paranccsal olyan szervert tudsz csinálni, ami látszani fog a szerverlistákban, mind a beépítettben, mind az All-Seeing-Eye-ban.

srcds.exe -console -pingboost 1 -game dod -maxplayers 20 +map dod_anzio

Természetesen ezen közül bármely paraméterbe belenyúlhatsz, de csak óvatosan :)
A kapcsolódás pedig kétt kattintással történik, akkor kéne IP alapján csatlakozni, hogyha olyan szervert csinálnál ami nem látszik a szerverlistában.

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.