1879
-
#836 thx!! -
#835 Ha Silver packod van (tehát Steam-en vásárolt Silver, vagy upgradelt ATi kupon), akkor most a "Play Games" ablakban a "My Games" alatt ott figyel a DoD:Source is (csak szürkével), jobb gomb rajta és "play game", ekkor elkezdi letölteni a fileokat. -
#834 Kérdés! Steam-es HL2-m van - Silver verzió, de a DoD-ot nem preloadoltam (én marha...). Viszont most már csak a "purchase" opciót dobja be, de ha jól tudom a Silver verzióhoz ingyen jár a DoD. Hogy lehetne megoldani azt, hogy tudjam preload-olni? -
Newfronter #833 Ööö hát nem tudom hogy így menne-e neked, nekem is van eredeti HL2-őm, de az nem azt jelenti, hogy játszhatsz a DOD-al is, azt külön kell megvenni. Vagy ha Gold Steam-es HL2-őd van, akkor nem kell megvenni. Esetleg működhet azzal a Steam Down-al is, de nem tudom hogy mennyire bizti, mert kell egy origi HL1 kulcs és akkor esetleg működhet... ha valami kivetnivaló van az infómban akkor tessék mondani. -
ArcZ #832 sziasztok!
Megvan az eredeti HL2, telepítve, reggelve.
Letöltöttem az EMPORIO-s DoD-t.
Kicsomagoltam, és bemásoltam az
D:\Valve\Steam\SteamApps\SourceMods\Day Of Defeat Source mappába-ba.
Indítom a Launcher.exe -t, ott katt. a DoD-ra, és kiírja, hogy unload...
most már azt írja ki, hogy: EngineClientManager.cpp valami...
Nem vagyok egy nagy játékos. Mit csináljak, hogy induljon? kösz
-
#831 csapcsold ki a caps lockot és elfogadja a jelszót -
#830 Nem tudom mi hiányzott.... jaj, már az eszembe jutott, az ordibálós topicromboló... -
toza #829 pedig az a jelszo...alugyal egy nagyot..lazics..nyugika.. -
FLeK0 #828 fejezd mar ezt be . -
#827 ASDODNÁL MI A JELSZO MERT NEM FOGADJA EL HOGY ASDOD JELSZONAK!!! -
toza #826 nem lehetne h vki csinal egy FAQ t to:ro:snek?h ne itt mennyen a vvarezolas?--csak mert u is lesz meg 1 millio ijen huje kerdes igy..ez sajnos elkerulhetetlen..lecci vki hozza mar ossze..ha mar ijen szep baner van akkor legyen FAQ is!:D -
Vegas #825 nosza megjööt az uj vgakártyám én is tőtöm ^^
6600gt-n hogy fut? D: -
#824 A kérdés az eredeti HL1-re vonatkozik. -
#823 Szerintem eléggé egyértelműen írtam le, olvass vissza, nem beszélek többet róla, megígértem nem warezolok itt.
Ha még utána sem érted meg, írj privit és elmagyarázom -
#822 Ha megveszema HL1-et mit értesz a "az összes Valve-s játékhoz hozzáférsz" bocs a láma kérdésért. -
#821 Megvetted az eredeti hl1-et? -
#820 Indítsd újra a steamet, aztán steamből indítsd (play games/dod:s)! -
#819 jó,de kiir valami hiányzó fájlt,hogy materials/background,ilyen nagy fájlokba van,alig van mappa hozzá!mit kéne csinálni?stemaból indul! -
#818 el kell indítani a játékot. -
#817 Semmit. :) Ha végzet már elindul, és a steamből indítsd, úgy a biztos... :) -
#816 van itt valami furcsaság!steambe bereggeltem,majd ottvolt hogy dod play now!1 órán keresztül töltött 3gigát!aztán a steam down mappájába,az account nevem mappájába volt pár kis dod file,azon kivül meg pár jónagy gcf file source sound néven!namost ez a game lenne,de ezzel mit kéne kezdeni,ezekkel a gcf bigyokkal!? -
#815 az mégis milrt van hogyha rá akarok lépni egy szerverre, azt írja ki hogy ezen a szerveren jelenleg nincsenek játékosok,(pedig vannak) és a szerver pingje felugrik 1000-re, utána pedig egy darabig az IE-t sem lehet használni mert a lap nem jeleníthető meg... ez mi??? -
DonManó #814 meg innen-onnan... -
#813 Lehet tudni vmit, hogy a Reloaded mikor lesz jó? -
#812 steamről -
emberke #811 És tényleg meg lehet venni sima OTP Visa kártyával, ami elég fura mivel netes vásárlásnál sehol nem fogadják el ezt a kártyát. :) -
kokesz92 #810 honnan lehet letölteni? bocs ha már volt -
Anotino #809 Jo, de ezzel most nem sokra megyek. Nem az ures palyakat akarom megnezni, hanem a valos jatekmenetet/gepigenyt, stb. -
FLeK0 #808 Toltsd le a sima dodot, nezd meg azt, aztan indits egy szervert dodsourceban, nezd meg azt is, aztan vedd meg ha tetszik az osszkep. -
Anotino #807 Udv!
A steamdown-os megoldassal csak tort serveren lehet jatszani, vagy barhol? (csak hl1 key van) Visszaolvastam abbol az derul ki, hogy lehet, de steam ticket expired-el kivagnak a serverek. Es ha csak torten lehet, hol lehetne talalni tort serverlistat. (mielott meg meghurcoltok: nem latok erre vonatkozo faq-t, nincs dodwarez forum, ezen a forumon osszevissza mindenki mast mond, es nem veszem meg kiprobalatlanul) -
#806 MInd1...legalább sporoltam egy kis pénzt. Mert úgy se játszottam volna vele sokat. Legalább kitudtam próbálni. -
rage at work #805 A Steam support oldalán leírják, hogy egy terméket ugyanazzal a kártyával csak egyszer lehet megvásárolni.
Ám, kell egy levelet írni nekik, s felszabadítják a kártyát,
s lehet más accountjára is vásárolni ugyanazt a terméket. -
Pontius #804 Mivel nem volt zseton a számlámon a Valve visszavonta a DOD hozzáférésem
Ha akarok vele játszani, "újra" meg kell vennem....
Mindenesetre próbának yó volt :) 2nap free próbajáték 0ft-ért
Majd ha lessz jobb vga-m talán megveszem... -
#803 Én kb. fél éve használtam a Steam-en a kártyámat a Silver packra való upgrade-re, kb. egy hónapja használtam utoljára a neten, az SWG havidiját fizettem vele. Szóval a hiba bizony nem itt volt... -
#802 köszi. -
#801 ne jó a server, vagy máá megy?? -
#800 Tudom!
Nem számít :) úgyse jött be. -
FLeK0 #799 elvileg 1 nap utan lehet ujra hasznalni. -
#798 azért mert a szerveren mani admin plugint telepítettel/konfigoltak ma este, tesztnap volt a mai -
#797 Megállapítás: a Steam-en egy bankkártyával csak 1x lehet fizetni. Megpróbáltuk más accountra ugyanazzal a kártyával fizetni, és a Steam erre közölte, hogy felejsd el, mert "túl sokszor" használták a kártyát...
Szóval Johán sajnos nem jött össze... :(