1879
  • artschi
    thx!!
  • [NST]Cifu
    Ha Silver packod van (tehát Steam-en vásárolt Silver, vagy upgradelt ATi kupon), akkor most a "Play Games" ablakban a "My Games" alatt ott figyel a DoD:Source is (csak szürkével), jobb gomb rajta és "play game", ekkor elkezdi letölteni a fileokat.
  • artschi
    Kérdés! Steam-es HL2-m van - Silver verzió, de a DoD-ot nem preloadoltam (én marha...). Viszont most már csak a "purchase" opciót dobja be, de ha jól tudom a Silver verzióhoz ingyen jár a DoD. Hogy lehetne megoldani azt, hogy tudjam preload-olni?
  • Newfronter
    Ööö hát nem tudom hogy így menne-e neked, nekem is van eredeti HL2-őm, de az nem azt jelenti, hogy játszhatsz a DOD-al is, azt külön kell megvenni. Vagy ha Gold Steam-es HL2-őd van, akkor nem kell megvenni. Esetleg működhet azzal a Steam Down-al is, de nem tudom hogy mennyire bizti, mert kell egy origi HL1 kulcs és akkor esetleg működhet... ha valami kivetnivaló van az infómban akkor tessék mondani.
  • ArcZ
    sziasztok!
    Megvan az eredeti HL2, telepítve, reggelve.
    Letöltöttem az EMPORIO-s DoD-t.
    Kicsomagoltam, és bemásoltam az
    D:\Valve\Steam\SteamApps\SourceMods\Day Of Defeat Source mappába-ba.
    Indítom a Launcher.exe -t, ott katt. a DoD-ra, és kiírja, hogy unload...
    most már azt írja ki, hogy: EngineClientManager.cpp valami...
    Nem vagyok egy nagy játékos. Mit csináljak, hogy induljon? kösz

• Zetorg
    csapcsold ki a caps lockot és elfogadja a jelszót
  • [NST]Cifu
    Nem tudom mi hiányzott.... jaj, már az eszembe jutott, az ordibálós topicromboló...
  • toza #829
    pedig az a jelszo...alugyal egy nagyot..lazics..nyugika..
  • FLeK0
    fejezd mar ezt be .
  • forza milan
    ASDODNÁL MI A JELSZO MERT NEM FOGADJA EL HOGY ASDOD JELSZONAK!!!
  • toza #826
    nem lehetne h vki csinal egy FAQ t to:ro:snek?h ne itt mennyen a vvarezolas?--csak mert u is lesz meg 1 millio ijen huje kerdes igy..ez sajnos elkerulhetetlen..lecci vki hozza mar ossze..ha mar ijen szep baner van akkor legyen FAQ is!:D
  • Vegas
    nosza megjööt az uj vgakártyám én is tőtöm ^^
    6600gt-n hogy fut? D:
  • dardevil
    A kérdés az eredeti HL1-re vonatkozik.
  • geri15
    Szerintem eléggé egyértelműen írtam le, olvass vissza, nem beszélek többet róla, megígértem nem warezolok itt.

Ha még utána sem érted meg, írj privit és elmagyarázom
  • dardevil
    Ha megveszema HL1-et mit értesz a "az összes Valve-s játékhoz hozzáférsz" bocs a láma kérdésért.
  • Evogordon
    Megvetted az eredeti hl1-et?
  • Malakai
    Indítsd újra a steamet, aztán steamből indítsd (play games/dod:s)!
  • forza milan
    jó,de kiir valami hiányzó fájlt,hogy materials/background,ilyen nagy fájlokba van,alig van mappa hozzá!mit kéne csinálni?stemaból indul!
  • Zetorg
    el kell indítani a játékot.
  • Malakai
    Semmit. :) Ha végzet már elindul, és a steamből indítsd, úgy a biztos... :)
  • forza milan
    van itt valami furcsaság!steambe bereggeltem,majd ottvolt hogy dod play now!1 órán keresztül töltött 3gigát!aztán a steam down mappájába,az account nevem mappájába volt pár kis dod file,azon kivül meg pár jónagy gcf file source sound néven!namost ez a game lenne,de ezzel mit kéne kezdeni,ezekkel a gcf bigyokkal!?
  • csuhi
    az mégis milrt van hogyha rá akarok lépni egy szerverre, azt írja ki hogy ezen a szerveren jelenleg nincsenek játékosok,(pedig vannak) és a szerver pingje felugrik 1000-re, utána pedig egy darabig az IE-t sem lehet használni mert a lap nem jeleníthető meg... ez mi???
  • DonManó
    meg innen-onnan...
  • Malakai
    Lehet tudni vmit, hogy a Reloaded mikor lesz jó?
  • Zetorg
    steamről
  • emberke
    És tényleg meg lehet venni sima OTP Visa kártyával, ami elég fura mivel netes vásárlásnál sehol nem fogadják el ezt a kártyát. :)
  • kokesz92
    honnan lehet letölteni? bocs ha már volt
  • Anotino
    Jo, de ezzel most nem sokra megyek. Nem az ures palyakat akarom megnezni, hanem a valos jatekmenetet/gepigenyt, stb.
  • FLeK0
    Toltsd le a sima dodot, nezd meg azt, aztan indits egy szervert dodsourceban, nezd meg azt is, aztan vedd meg ha tetszik az osszkep.
  • Anotino
    Udv!
    A steamdown-os megoldassal csak tort serveren lehet jatszani, vagy barhol? (csak hl1 key van) Visszaolvastam abbol az derul ki, hogy lehet, de steam ticket expired-el kivagnak a serverek. Es ha csak torten lehet, hol lehetne talalni tort serverlistat. (mielott meg meghurcoltok: nem latok erre vonatkozo faq-t, nincs dodwarez forum, ezen a forumon osszevissza mindenki mast mond, es nem veszem meg kiprobalatlanul)
  • JohnnySmith
    MInd1...legalább sporoltam egy kis pénzt. Mert úgy se játszottam volna vele sokat. Legalább kitudtam próbálni.
  • rage at work
    A Steam support oldalán leírják, hogy egy terméket ugyanazzal a kártyával csak egyszer lehet megvásárolni.
    Ám, kell egy levelet írni nekik, s felszabadítják a kártyát,
    s lehet más accountjára is vásárolni ugyanazt a terméket.
  • Pontius #804
    Mivel nem volt zseton a számlámon a Valve visszavonta a DOD hozzáférésem
    Ha akarok vele játszani, "újra" meg kell vennem....
    Mindenesetre próbának yó volt :) 2nap free próbajáték 0ft-ért
    Majd ha lessz jobb vga-m talán megveszem...
  • [NST]Cifu
    Én kb. fél éve használtam a Steam-en a kártyámat a Silver packra való upgrade-re, kb. egy hónapja használtam utoljára a neten, az SWG havidiját fizettem vele. Szóval a hiba bizony nem itt volt...
  • Iceman
    köszi.
  • Bandee_
    ne jó a server, vagy máá megy??
  • JohnnySmith
    Tudom!
    Nem számít :) úgyse jött be.
  • FLeK0
    elvileg 1 nap utan lehet ujra hasznalni.
  • geri15
    azért mert a szerveren mani admin plugint telepítettel/konfigoltak ma este, tesztnap volt a mai
  • [NST]Cifu
    Megállapítás: a Steam-en egy bankkártyával csak 1x lehet fizetni. Megpróbáltuk más accountra ugyanazzal a kártyával fizetni, és a Steam erre közölte, hogy felejsd el, mert "túl sokszor" használták a kártyát...

Szóval Johán sajnos nem jött össze... :(