Day of Defeat : Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 kérdés.
CS Source-ban az utolsó update óta egyes embereknél az FPS limitálva lett 20-ra.
Ha CS.S-ben limitálva van akkor az a DOD.S-re is vonatkozik?
Csak azért kérdezem mert 800*600-ban minden Low vagy Medium-ban játszhatatlanul akad a játék, és nem tudom, hogy ez most a játék miatt (fps limit) vagy a videokártyám (fx5200) miatt van.
Amúgy a CS.S tökéletessen ment addig amig nem lett ez a fps limit-es szarság. Szóval ebbõl én arra következtettem, hogy a DOD.S-el sem lehet majd sok probléma...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

JohnnySmith
Én teganp intéztem a vásárlást kb este 6felé.(powered By:Cifu) Utánna jött a mail hogy sikerült blablabla. Aztán éjfélkor unlockolta (vagy mi) aztán mûkött.

Na jó megyek BATCH filet csinálni mert most azt kell legalábbis itt az órán 😄DD De azért olvasgatom a fórumot 😉

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Suliban vagyok most is 😊))) LOL
Egyébként iszonyatosan bejön a game. Monsjuk szervesen nem tudtam játsazni mert volt kb 5 ami televolt vagy passos😊
De nagyon jó. asszem 4-5 map van az Anzio,flash stb 😊
Szal gyilok 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Ém otp Visa Electron-al vásároltam,kicsit izgultam is,mert valaki itt aszt irta hogy majd vissza fogják dobni,nem fogják elfogadni.Hát nem volt gond,már játszotam is a gamelel<#nyes>
na meg is nézem 😊

Megnéztem: Nem történt semmi, akkor majd ha rakok rá akkor fogják levonni... "gondolom" 😊

[NST]Cifu
Ha jól rémlik a Visa Electron-al lehet neten vásárolni. Hogy 180Ft volt a számládon, attól még levonhatták, bizonyos számlák esetén mehet negatívba is a számla értéke (pl. ha arra jön a fizud). Gondolom meg tudod nézni neten, hogy áll a számlád egyenlege.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Megvettem steam-en keresztül a játékot, vigyis éppen, hogy NEM, mivel a számlámon jelenleg 180ft van!
Viszont a játék pre-loadolta és érvényesítette magát. Tudok is vele játszani 😊

Kérdés:
Ezekszerint ha lessz a számlámon pénz akkor fogják lehúzni?
Sima VisaElectron kártyával vásárolt már valaki steamnél? <#idiota> (nem dombornyomott)

mikisanzi
Hát igen nem véletlen szeretem a krimiket. szeretek nyomozni.

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

artschiatwork
jóak képek!

[NST]Cifu
Szép. Bevallom az életbe nem jutott volna eszembe, hogy azzal lehet a probléma... <#wilting>

De azért örülök, hogy sikerült. 😊 <#eljen>

mikisanzi
Cifu!

Megvan a megoldás!

Még annó emlékezetem szerint volt valami kavar másoknál a clientregistry.blob-al. Na ezt most kitöröltem majd steam restart és voilá! Megérkeztem a vásárlási oldalra!

Thx a helpet !

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

[NST]Cifu
Mázlisták. <#smile>
Én meg valószinüleg csak holnap tudom kipróbálni, mert este 10 után már totál KO-ként nem nyerõ... 😞

Random_
Készítettem pár képet reggel a galériámban megtalálhatóak.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

mikisanzi
most gondolkodom azon hogy már múlthéten mielött megvettem a collectorst akkor sem ment az elõvásárlás.sajnos a cd key reset nem egyszerû a steam-en.

[NST]Cifu
Hogy-hogy két cd-key? Két HL2 van regisztrálva, vagy mi?

A hibaüzenet furi, elvileg azt írja ki, hogy a vásárlási lehetõség nem áll fent, de hogy miért, arról csak feltételezéseim vannak (account probléma, vagy már megvan a játék, meg eféle marhaságok)...

Random_
Igen a mozgás tényleg kicsit gyors és a fej fölött lévõ ikonok idegesítõek kicsit, de hozzá lehet szokni. Pisztolya van pár kasztnak én is használtam, de nem hiányzik. A pályákból tényleg lehetne több mert ha ennyi van mint most amit láttam az nem sok bár ezek nagyon jó pályák elég részletesek sokat lehet barangolni többet mint a régiben.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

alph4
Off:
A Steam/Play Games menüben a MY Games résznél nem lehet valahogyan eltüntetni a Codename Gordon játékot? (csak mert már zavar 😄D)

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Random_
Ma reggel toltam egy órát!
Hát ez állati jó! Nagyon élvezetes és szép.

mikisanzi
hoopáácska

kiléptem steam, felmentem steampowered-re ráklik with steam intstalled gomra és ekkor felmegy steamre majd ezt az üzit kapom : specified subscription is invalid. na ez egy zöld keretben jelenik meg.

mikisanzi
Nagyon nagy vagy köszi a segítséget de így sem megy. ha ráklikkelek semmi sem történik. dettó ugyanaz az állapot.

(esetleg nem lehet gond hogy két cd key van a nevemre regisztrálva? megvettem collectors-t me occsó vót bótba.

alph4
Na ez baj, hogy ilyen kártyám meg nincsen 😛 Szerezni kell 1-et akinek oda tudom adni forintban aztán õ meg átutalja vagy valami, mert megvvém a DoDS-t! 😊

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

[NST]Cifu
Dunno....
Tegnap Johánnak gond nélkül ment. Hogy nálad most mi lehet a probléma, aztat most nem tudom. 😞

Esetleg ha valaki mostanság vette meg, segíthetne...

[NST]Cifu
1.: Indísd el a Steam-et.
2.: Klikkelj ide! (ez a Steampowered.com-ra visz)
3.: Itt legfelül figyel a DoD:S, jobb oldalon nyomj rá a "With Steam installed, CLICK HERE to PURCHASE" gombra.
4.: Most bejön a vásárlási menü, ezt ki kell tölteni (név, lakcím, kártyaszám, kártya lejárati ideje, stb.), ha jól rémlik csak VISA vagy Mastercard bankártyákkal lehet, amelyek vagy dombornyomásosak, vagy webkártyák. Az ár ~20$ + adó.
5.: Ha megvan, kapsz egy e-mailt is, melyben értesítenek a sikeres (vagy sikertelen) vásárlásról.

mikisanzi
Nézd megpróbáltam itt is ott is de egyáltalán nem történik semmi. a preload végig ment. de más gépen sem csinál semmit ha ráklikk van a purchase-re.

[NST]Cifu
Akkor egész pontosan: hol böksz rá? A Steam-en belül a "Browse Games" menüben? Vagy a Steampowered.com-on? Ez utóbbi esetén ugyanis futnia kell a Steam-nek!

Más ötletem most hirtelen nincs, mi probléma lehet még. <#nemtudom>

alph4
Valaki leírná vagy ha van leírás az is jó, hogy Steam-en keresztül hogy kell vásárolni, illetve hogy mivel hogy lehet fizetni és hol? Mert lami vagyok ehhez... 😊) Elõre is thx

mikisanzi
Köszi a segítséget, azt csináltam amit mondtál de továbra sem csinál semmit mikor ráklikkelek a purchase gombra.

[NST]Cifu
A dobozost nem lehet upgradelni Silver/Gold packra, külön kell az "invidiual games" alatt rábökni a "buy this game" gombra.

mikisanzi
Sziasztok !

Nálam is lenn van minden a játékhoz, de amikor a purchase this pack gombra klikkelek nem történik semmi,hogyan lehetne fizetni ezért a játékért? collectors van nekem is tom hogy nem jár mellé de akkor mit kell tenni?

köszi

[NST]Cifu
Inkább arról írjon valaki, mi változott a game-ben a sima DoD-hoz képest a grafikán és a fizikán kívûl.

Az ugye tény, hogy sok, hajdan volt szép feature elmúlt, mióta a popularitás zegzugos útvesztõjébe tévedt a játék. Már nincs vérzés, a fejek felet zászlók figyelmeztettnek arra, hogy baráti emberkérõl van szó, stb....

A hivatalos fórumban fõleg az alacsony FPS (dunno), a túl gyors mozgás, a pisztoly hiánya (hát bizony a II.VH-ban a sima katonának legtöbbször nem volt pisztolya!) és a mindössze 4 alap map...

geri15
Options menüt ajánlom figyelmedbe 😄 egyébként a pont a csapat-, és a vesszõ a kasztváltás.

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Evogordon
Ha kiválasztok egy embert akkor aztán hogyan lehet másikra váltani????

[NST]Cifu
Makker, bezzeg neked nem kell dolgozni ma... 😊))

Az az osszeg egy kartya ara, de ennyi erovel egy procit is kovetelhetnel melle, mert az is olcsobb annal. Orulhetsz hogy $10-ert (tehat 2000ft-ert) kapsz plusz 10 darab jatekot amelle amit kaptal ajandekba, masnak nincs ilyen lehetosege.

CalebJoe
Nekem kupon által lett meg a HL2, de úgy látom a DOD-ért már fizetni kell elmehetnek a picsába ezért vettem 120.000 Forintos kártyát ez még járna.
Az az összeg igen sok játéknak az ára.
Hmm.. Mondasz valamit, igazad van.
De akkor meg az az átb*szás, hogy a Steam itt nyomja nekem, hogy megvettem a GOLD-ot. Megtévesztés. Akár érdekelhet is a DoD, és mivel a Steam azt mondja, meg van nekem, ezért semmilyen pre-purchase -10% akciót nem használok ki. Így utólag persze kiderül, hogy nem tudom aktiválni, és akkor már az egész 10%-om is ugrott!

Szerintem nem goldot vettel, hanem bolti collector's-t, ahhoz pedig nem jar DoD.

Na alszok, majd holnap utánnajárok. Jó játékot!

Azt monja vegyem meg, pedig a ott van, hogy megvettem a Gold-ot, és ott fel is sorolja, hogy benne van a DoD:S!

miert nem enged jatszani?

Vazzeg, HL2 Gold-hoz elvileg jár a DoD:S, az van nekem, de nem engedi játszani!!! Most mi a fene van?

JohnnySmith

Jó éjt! <#vigyor><#ravasz1>

dardevil
1 órával ezelõtt 132 db szervert találtam - most 497 db-ot.
Hmmm....

3 perccel késõbb 570 db szerver.

JohnnySmith
Kijött a HDR effekt mûködik jól!! Iszonyat szép!

Krinyo
jah télleg kiött 😄

Krinyo
elvileg kijött, gyakorlatilag nem <#wilting>

Lord AnonymouS
Kijött! Lehet decryptelni és játszani! <#vigyor3>

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

offoff
nem tom megfigyelted e de ha nezed a pontokat dod szervereken akinek legtobb killje van sosenem az szerzi legtobb pontot zaszlok befoglalasaval..szal dod banis boven akadnak fragvadaszok,voltak mindigis..de ez most nem fontos...epp arrol beszeleg h source nem sok ujat hozott..csak css nepszerusegenek szintyere probajja hozni ezt a modot is..regebben sose nem lattam dod szerveren spray nyomait a falakon..mostmeg erondicsak ezer bigyoval falakat...remelem vicces hangok meg rohoges is lesz hamarosan h semmikepp se emlekeztessen WWII hangulatra...ami persze nagy kar lesz,de nyilvan hamar megunnyak es atadjak a szervereken a hejet az igazi masszaknak..(egyebkent u nez ki h par oran bellul jon cod2 demo. 😊.offoff
Krinyo
off
dod után cod nekem elég lájtos volt, kommersz, "szájbersportos"(ettõl meg kiver a víz), csés.
Amúgy én is a kezdetektõl codoztam, klánokban, de amikor megjelentek a vérpistik és a faszlámerezõ kántörsztájkosok akkor inkabb abbahagytam.
A régi dodban még nem volt ilyen fragvadászat, hangulatra ment az egész.

de fear meg biaeib majd biztos orvossag lesz fajdalmaimra..😊