Day of Defeat : Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CS Source-ban az utolsó update óta egyes embereknél az FPS limitálva lett 20-ra.
Ha CS.S-ben limitálva van akkor az a DOD.S-re is vonatkozik?
Csak azért kérdezem mert 800*600-ban minden Low vagy Medium-ban játszhatatlanul akad a játék, és nem tudom, hogy ez most a játék miatt (fps limit) vagy a videokártyám (fx5200) miatt van.
Amúgy a CS.S tökéletessen ment addig amig nem lett ez a fps limit-es szarság. Szóval ebbõl én arra következtettem, hogy a DOD.S-el sem lehet majd sok probléma...
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Na jó megyek BATCH filet csinálni mert most azt kell legalábbis itt az órán 😄DD De azért olvasgatom a fórumot 😉
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Egyébként iszonyatosan bejön a game. Monsjuk szervesen nem tudtam játsazni mert volt kb 5 ami televolt vagy passos😊
De nagyon jó. asszem 4-5 map van az Anzio,flash stb 😊
Szal gyilok 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Megnéztem: Nem történt semmi, akkor majd ha rakok rá akkor fogják levonni... "gondolom" 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Viszont a játék pre-loadolta és érvényesítette magát. Tudok is vele játszani 😊
Kérdés:
Ezekszerint ha lessz a számlámon pénz akkor fogják lehúzni?
Sima VisaElectron kártyával vásárolt már valaki steamnél? <#idiota>#idiota> (nem dombornyomott)
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
De azért örülök, hogy sikerült. 😊 <#eljen>#eljen>
Megvan a megoldás!
Még annó emlékezetem szerint volt valami kavar másoknál a clientregistry.blob-al. Na ezt most kitöröltem majd steam restart és voilá! Megérkeztem a vásárlási oldalra!
Thx a helpet !
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
Én meg valószinüleg csak holnap tudom kipróbálni, mert este 10 után már totál KO-ként nem nyerõ... 😞
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A hibaüzenet furi, elvileg azt írja ki, hogy a vásárlási lehetõség nem áll fent, de hogy miért, arról csak feltételezéseim vannak (account probléma, vagy már megvan a játék, meg eféle marhaságok)...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A Steam/Play Games menüben a MY Games résznél nem lehet valahogyan eltüntetni a Codename Gordon játékot? (csak mert már zavar 😄D)
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Hát ez állati jó! Nagyon élvezetes és szép.
kiléptem steam, felmentem steampowered-re ráklik with steam intstalled gomra és ekkor felmegy steamre majd ezt az üzit kapom : specified subscription is invalid. na ez egy zöld keretben jelenik meg.
(esetleg nem lehet gond hogy két cd key van a nevemre regisztrálva? megvettem collectors-t me occsó vót bótba.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Tegnap
Esetleg ha valaki mostanság vette meg, segíthetne...
2.: Klikkelj ide! (ez a Steampowered.com-ra visz)
3.: Itt legfelül figyel a DoD:S, jobb oldalon nyomj rá a "With Steam installed, CLICK HERE to PURCHASE" gombra.
4.: Most bejön a vásárlási menü, ezt ki kell tölteni (név, lakcím, kártyaszám, kártya lejárati ideje, stb.), ha jól rémlik csak VISA vagy Mastercard bankártyákkal lehet, amelyek vagy dombornyomásosak, vagy webkártyák. Az ár ~20$ + adó.
5.: Ha megvan, kapsz egy e-mailt is, melyben értesítenek a sikeres (vagy sikertelen) vásárlásról.
Más ötletem most hirtelen nincs, mi probléma lehet még. <#nemtudom>#nemtudom>
Nálam is lenn van minden a játékhoz, de amikor a purchase this pack gombra klikkelek nem történik semmi,hogyan lehetne fizetni ezért a játékért? collectors van nekem is tom hogy nem jár mellé de akkor mit kell tenni?
köszi
Az ugye tény, hogy sok, hajdan volt szép feature elmúlt, mióta a popularitás zegzugos útvesztõjébe tévedt a játék. Már nincs vérzés, a fejek felet zászlók figyelmeztettnek arra, hogy baráti emberkérõl van szó, stb....
A hivatalos fórumban fõleg az alacsony FPS (dunno), a túl gyors mozgás, a pisztoly hiánya (hát bizony a II.VH-ban a sima katonának legtöbbször nem volt pisztolya!) és a mindössze 4 alap map...
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Az az összeg igen sok játéknak az ára.
De akkor meg az az átb*szás, hogy a Steam itt nyomja nekem, hogy megvettem a GOLD-ot. Megtévesztés. Akár érdekelhet is a DoD, és mivel a Steam azt mondja, meg van nekem, ezért semmilyen pre-purchase -10% akciót nem használok ki. Így utólag persze kiderül, hogy nem tudom aktiválni, és akkor már az egész 10%-om is ugrott!

Jó éjt! <#vigyor>#vigyor><#ravasz1>#ravasz1>
Hmmm....
3 perccel késõbb 570 db szerver.
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
nem tom megfigyelted e de ha nezed a pontokat dod szervereken akinek legtobb killje van sosenem az szerzi legtobb pontot zaszlok befoglalasaval..szal dod banis boven akadnak fragvadaszok,voltak mindigis..de ez most nem fontos...epp arrol beszeleg h source nem sok ujat hozott..csak css nepszerusegenek szintyere probajja hozni ezt a modot is..regebben sose nem lattam dod szerveren spray nyomait a falakon..mostmeg erondicsak ezer bigyoval falakat...remelem vicces hangok meg rohoges is lesz hamarosan h semmikepp se emlekeztessen WWII hangulatra...ami persze nagy kar lesz,de nyilvan hamar megunnyak es atadjak a szervereken a hejet az igazi masszaknak..(egyebkent u nez ki h par oran bellul jon cod2 demo. 😊.offoff
dod után cod nekem elég lájtos volt, kommersz, "szájbersportos"(ettõl meg kiver a víz), csés.
Amúgy én is a kezdetektõl codoztam, klánokban, de amikor megjelentek a vérpistik és a faszlámerezõ kántörsztájkosok akkor inkabb abbahagytam.
A régi dodban még nem volt ilyen fragvadászat, hangulatra ment az egész.