1879
-
#876 Akinek tört szerver van az is tud játszani a nem tört szervereken? -
FLeK0 #875 4 -
#874 Különben csak 5 pálya van az egész játékban? -
FLeK0 #873 aug. 24-en -
HaLlak65 #872 -
HaLlak65 #871 na ez már az utcsó. tehát offline:
online:
-
HaLlak65 #870 lehet hogy elcsesztem a képeket(ha nem majd moderálják)
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#869 Nem írtad le :D -
HaLlak65 #868 Hello!
Letöltöttem az emporio féle változatot, s mikor elakarom indítani offline akkor ezt kapom:
ha online módot akarok akkor meg ez jön elő:
Tud valaki segíteni, hogy végre kipróbálhassam
-
#867 Hat, csekkolom otthon, de sztem nincs nekem benne a play gamesek kozott. Mikor kerult bele? -
#866 nekem is ez a kombó van regelve és ott van a blue shift. -
FLeK0 #865 ha hl1 be van regisztralva, akkor le lehet tolteni a play games menubol. -
#864 Van vasarolt, dobozos, HL1-em, de ahhoz nem jart. Ilyen HL Generation pakkokhoz mehetett akkor csak? (Opposing Force Van, Blue Shift nincs.) Termeszetesen egy account ala van regisztralva a HL1 dobozos es HL2 dobozos. -
#863 Ha csak sima steamet indítanék akkor kidob egy ilyen hibaüzit: SteamStartup(0xf,0x12f8b4)failed with error 108: The local Steam Service is not running.
Steamdownt indítok, akkor semmi nem történik... -
#862 Hali!
Steam-downal királyul megy a játék, viszont ha kilépek a steamdownból, akkor utána már csak 1 reinstall után hajlandó elindulni.... Nemtudja valaki miért?
-
FLeK0 #861 Szerintem nem okos dolog steames fileok koze jol lathato warez jatekot tenni. -
FLeK0 #860 Az egy hl1 kiegeszito, ahhoz jar. -
ArcZ #859 Gyerekek! Mit hova másoljak? szerintem menni kéne....
Megvan az eredeti HL2, telepítve, reggelve.
Letöltöttem az EMPORIO-s DoD-t.
Kicsomagoltam, és bemásoltam az
D:\Valve\Steam\SteamApps\SourceMods\Day Of Defeat Source mappába-ba.
Indítom a Launcher.exe -t, ott katt. a DoD-ra, és kiírja, hogy unload...
most már azt írja ki, hogy: EngineClientManager.cpp valami...
Nem vagyok egy nagy játékos. Mit csináljak, hogy induljon? kösz -
#858 Steam silver pack, 60$+adó, ami olyan 15.000Ft körüli összeg.
Alternatíva, hogy megveszed a dobozos HL2-őt (~9000Ft körül) és a DoD:S-t a Steamen (20$+adó). -
Lazlo #857 hát nemtom ti hogy vagytok vele nekem állaatira teccik. jó hogy beletették a puskás közelítést de ha már ennyi sütnivalójuk volt megcsinálhatták volna midnennél. pl: bar, mp stb... sztem soakt dobna rajta. a másik meg az hogy ami még anon teccik benne granyót dobnak hozzád akkór te visszadohatod :)))) odamész fel pick uppolod azt vissza a feladóhoz :) -
#856 kb a HL2+DoD milyen áron jön ki ? -
#855 Dunno, a "Browse Games" második tabjánál (Individual Games) ott figyel. A Silver packban benne van, azt tudom. :) -
#854 A Blue Shift az mihez jart? En mind dobozos "bronzos" pl nem vehetem meg? -
#853 Nekem igazából az nem tetszik, hogy elég kicsik a map-ok, meg a mozgás is fura. A kinézeten viszont sokat dob a HDR. Na próbálgatom még, adok neki még egy esélyt :) -
#852 hmm menj fel egy 16, vagy 20, vagy esetleg 32 fős szerverre ;) Nem lesz gyér az élmény! -
#851 ahamm, akkor ezért nem megy... :(
akkor muszáj lesz upgrade-elni...
azért köszi a helpet :) -
#850 Találtam crack szervert , a neve counterstrike hülye karakterekkel kirakva.
Elég gyér az élmény, szerintem nem nagy durranás :((( -
toza #849 akkor jol van... -
FLeK0 #848 Mindenhez adtak amihez igertek. -
toza #847 nemigaz maa..mernem egyertelmu...igertek dodot ijen ojan hl2 pakkokhoz..most atvagytok vagva..es lekell tolteni meg fizetni kell erte megis ujbol..ez van.. -
#846 Jaja, a Silver az még tizenvalahány dollár pluszba... -
Vegas #845 én se birok D:D
ma már nem is szenvedek vele, majd holnap. -
#844 kedves -
Vegas #843
majdnem játszottál vele. :D: -
#842 Nem, az csak bronz, hogyha updateled, akkor lesz belőle ezüst. -
#841 még a 9600XT-vel kaptam egy kupont, asszem így a Silver verzióval egyenlő. -
#840 Biztos, hogy a Silver verziód van meg a HL2-ből? Bár végülis az Opposing Force-ból azt gyanítom, hogy igen...
Szvsz írj egy mailt a [email protected] a hibával. -
A Blue Shift alatt meg már a Third Party Games részleg jön...
A sima HL1-es DoD ott van, de a source-os verziója nincs... -
#838 Na az érdekes! És a "My Games" alatt van, ahol a HL2 és a többi? -
#837 Rosszul kérdeztem, a DoD: Source -t nem preloadoltam és most már csak a Purchase, ill. az Update News opciókat ajánlja fel :(
Ezt meg lehetne oldani vhogy? :(