Day of Defeat : Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
És ahelyett, hogy visszaolvasnál, inkább felkiáltójelekre hajtasz a neved mellé... <#eplus2>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

de en megveszem, mert tortel neten nemmegy, ezt most megmondom neked, csak arra valasozljatok, hogy miertkell megadni a lakcimet?kuldenek valamittt?

[NST]Cifu
A bankkártya ellenõrzéséhez kell elvileg, és a legtöbb esetben kérik netes fizetéskor, az SWG esetén is ki kell tölteni a lakcím mezõt...

KáZé
ne rendeld meg mert van tört steam és azzal le lehet tölteni csak nem tudom neten megy e! mondjuk az lenne a lényeg csak nem kaptam még választ!

jo, csakha nem irok be sok felkialto jelet, nem vesztek eszre, es beszeltek tovabb:)

KáZé
<#vigyor3>de senki nem válaszol és ez nem hagy nyugodni! mindenki ír és utána a kérdésem eltünik!! és én meg szarozhatok itt segítség nélkül!

ha neten rendelem meg steamen a jatekot, bankkartyan keresztul, akkor nem kuldenek semmi dobozt meg semmit?de miertkell megadni a lakcimett????

[NST]Cifu
A DoD:S kizárólag a Steam-en keresztül megvásárolható, valamikor október vége felé várható a dobozos verzió az EA berkeibõl...

[NST]Cifu
Még írd be párszor, hátha kapsz egy hét pihit.... <#ravasz1>

Hol lehet megvenni a jatekot???????cdgalaxisnal nem!?de akkor hoool?

[NST]Cifu
Dunno, nálam semmi baja nem volt a HL2-nek és a CS-nek a legutóbbi patch után, bár tény, hogy sokaknak van gondja vele....

KáZé
azépen kérlek titeket vki adjon egy linket ahol le van írva hogy tudom mûködõképessé tenni a játékot, mert van tört steamem amibe a régi felhasználómmal lépek be! és ott le tudom tölteni a Day of defeat source teljeset meg a Day of defeat source bétát ingyen! melyiket töltsem mit tegyek?

Pedig egyátalán nem ugrabugrálós imho,ahogy elnézem a mérgezettegerek se húzzák olyan sokáig...

drop
sziasztok nem tudom elinditani a dodot ezt irja ki segitsetek légyszi]hiba

KáZé
láttad már ezt az oldalt? http://steampowa.uw.hu/?

M@TriX
töltsd le a Steamrõl a bétát vagy a teljeset. ha letudod adok neked egy sört.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Na! Utánna jártam egy kicsit a dolognak és elvileg a játék miatt qrva szar nálam a játék.
Mivel magán a SOURCE-n basztattak valamit a valvesok amit a HL2 a CS és a DOD is használ...
Nagyon sikerült elqrniuk, HL2 is játszhatatlan... <#rinya>
Az utobbi valve fissítést úgy ahogy van vissza kelett volna vonniuk <#sir>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

KáZé
bocs hogy beírom még1x de nagyon kell!!
vki légyszives adjon egy linket vagy hozzászólás számot, vagy írja le hogy melyiekt töltsem le a steamról, a betat vagy a teljeset, ha tört servereken akarok eredeti cdkey nélkül nyomni?!És hogy kell megcsinálni a játékot?

alph4
Olvass vissza...<#banplz>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Evogordon
Mondjatok egy pár magyar ip-t pls. De ne tört szervereset!

KáZé
vki légyszives adjon egy linket vagy hozzászólás számot, vagy írja le hogy melyiekt töltsem le a steamról, a betat vagy a teljeset, ha tört servereken akarok eredeti cdkey nélkül nyomni?!És hogy kell megcsinálni a játékot?

Sly06
ma kipróbáltam én is a DoD-ot nekem elég uggrabugrálos rohangálos mérgezettegeresnek tünik,kicsit többet vártam ..

Random work
Na most vonták le a DoD árát 4628Ft.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Krinyo
amugy nemvágom miért vannak ekkora fps ingadozások...
cs: s ben nem vót

Guer
thx igazad volt

nem, ennel altalaban a steammel van gond, inditsd ujra meg ilyenek.

Guer

hmm akkor lehet hogy mégicsak vmi gond van a bankkártyával?
vagy ez nem azért van?
csak mert elsö néhány inditásnál gond nélkül ment a játék azota meg ezt irja ki

Guer
köszi
meg a servereket is :)

zoom_sensitivity_ratio paranccsal lehet allitani hogy mekkora legyen az alap sensitivityhez kepest zoomolas kozben (gondolom ez csak a sniperekre vonatkozik, de meg kell nezni)

DOD:S Server by sYsonline.hu|82ms|62.112.194.28:27075
**-Teszt szerver**|60ms|80.77.113.240:27015
Reloaded DOD:S SERVER #1 |78ms|152.66.93.51:27015
<Hungaria_SS> | Sponsored by Virus-GameHost.tk|88ms|195.70.37.242:27015
A Hosok Koran Halnak #source|84ms|195.228.155.77:27020
OBiNet DoD:Source | Powered by OBInet.hu|76ms|195.228.155.232:27015
Clan Server DoD:S |HUN||79ms|212.92.23.32:27015
Infoado DOD:S [email protected]|68ms|217.27.212.66:27035
Koca DOD : S [email protected]|79ms|217.27.212.66:27036

Ezek az ikonok kikapcsolhatoak az advanced optionsben.

Egyedul a kasztokat balanszoltak nagy mertekben (fegyverek szorasa, pisztoly elvetele kar es garand mellol, stb), igy nem lehet mindennel kozelre es tavolra is eredmenyesen jatszani mint a korabbi dodban. A fizika picit jobban kihasznalhato mint a cs-ben, use gombbal lehet rugdosni a targyakat, igy MG-nek kitamasztasra egy hordo akarhova teheto peldaul, amit persze kilohetnek alolad :).

Guer
elöbb játszottam egy órát kb de 2-3 alkalommal elöfordult a csapattársakkal összeakadós bug

ami kicsit zavar hogy rácélzunk a fegyverrel (pl sniper, rifle) akkor nagyon lassan mozog az egér
azt a sensit nem lehet külön beállitani vhogy?
vagy az arányban van az alap sensivel?

Guer
dod.hu-n kint van pár magyar server de ezek közül csak az egyiken voltak ás ott is csak egy-két értelmesebb ember volt a többi vagy külföldi vagy idiot...

Küldhetnél 1 pár tört szervert, mert én nem találtam 1-et sem. Így a játék egyenlõre kilõve.
Köszi.

Random work
Én ping szerint sorba rendeztem és az elsõ 10 között volt magyar csak elég üresek voltak.
Jó lenne azért egy magyar szerver lista.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Guer
nagyon ottvan a gém nagyont tetszik
viszont még nekem se vonta le a lét a számlámrol
akkor most mivan? és ha leüritem a számlámat?

más: tud vki vmi normális magyar servert?

lehet tört szervereken játszani , király

Random work
Nekem van pénz a kártyán mégse vont még le lóvét pedig érdekel mennyi is a vége forintban.

Ha tudom mennyi a vége forintban akkor másnak vállalok vásárlást, de nem adom ki a kártyaszámom és a titkos kódot vele mert akkor könnyen vissza lehet élni vele.

[NST]Cifu
Én eddig úgy vettem észre, hogy a driverhiba nem feltétlenül jelentkezik minden játéknál, és részben éppen ezért szoktak kiadni újabb és újabb drivereket... :))))

Snomag
Hat akar az is lehet, de azert ketlem, hisz mindenhol mashol tokeletesen szuperal a gepezet, "csak" ez nem akar elindulni <#falbav>

jah ezt én is halottam, csak hogy én soha nem állítgattam semmit.
Lehet inkább újrarakom az egész játékot, vagy inkább az egész wint mert eléggé be van alssulva... <#szomoru1>

[NST]Cifu
Nekem úgy tünik, hogy hangkártya, esetleg videókártya driver...

[NST]Cifu
Az FPS ott lett állítólag gubancos, ahol nekiálltak a mat_dxlevel és egyébb finombeállításokkal szórakozni.

thx <#eljen>

JohnnySmith
cl_showfps 1
<#ravasz1>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Snomag
A gep amugy egy 2ghzs P4, 1,5g RDrammal es egy Ati radeon 9700 Proval..aze elindulnia illene

FPS-t hogyan lehet kiiratni? <#lama>

Snomag
Vkinek van valami 5lete, hogy miert csinalhatja azt a jatek, hogy ha elinditom, szepen elkezdi tolteni a menut (jobb alul loading..) aztan kb 5-10mp utan fogja magat, kifagy es vmi zenenek (gondolom en) egy 1mp-s reszletet ismetelgeti kitartoan...megoldas? :o

JohnnySmith
FX5200
Nálam 6600GT és 50-70 között ugrál 1024ben.
Szerintem

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)