1879
-
Tomahawk015 #916 Hellosztok! EGy kis segítség kéne ehez a jó kis játékhoz. ELindul meg minden csak amikor rálépek hogy töltse be a server akkor azt csinálja hogy visszalép egyből a server listához de nem ír ki semmit :-( Szóval aki tud segíteni az legyen szíves segítsen 1000THX előre is! -
#915 szúrd hátba a barátod :P -
Kovsebi #914 Sziasztok!
Nekem van HL1/HL2 accountom.. És letöltöttem egy warez DOD:sourcet... Mit lehet ezzekkel kezdeni? Csak a tört szerverekre fogok tudni felmenni? -
DJviolin #913 Köszi. Rendes vagy. Örök hála. -
#912 Van európai tört szerverlistám majd elküldöm Neked, megkeresem majd. -
DJviolin #911 Asszem én indítottam ki a vitát. :-( Bocs all.
Tehát akkor vannak más tört szerverek is? Mert én nem akarok hl1 accot lopni, meg megvenni a játékot sem. Marad az as szerver. De az gyakran behal. -
#910 A #896-ban kozolted, hogy nem magyarazkodsz itt, meg nem kell a flem. Ennek ellenere meg folyamatosan, jonehany hozzaszolasban "kotelessegednek erezted" magyarazkodni... -
#909 Na ja pontosan! -
#908 20 dellát megér ez a game szvsz. Eddig azért ment a sírás mert 12k körül voltak a játékok. Most meg 5k-ért se kell egy olyan, ami már bizonyított és látja mindenki, hogy élvezetes, megéri a pénzét. lol -
#907 Azt írod, "be kell húzni valamelyik havertól"
Hm, inkább ne kelljen.
Ha lehet. -
#906 Szerintem van benne igazság nem is kevés, de te biztosan jobban tudod. Viszont ezennel a vitát részemről lezártnak tekintem, elismerem bűneim, kérem a feloldozást, emellett ajánlom szállj le a magas lóról. -
FLeK0 #905 Legalabb ne magyarazkodj ezekkel az ocska szovegekkel, ez teszi szanalmassa az eddig csak igenytelennek tekintheto tetteidet. -
#904 A Valvetől való lopásról elmondtam már a véleményem, sztárolni meg nem sztárolom magam, az meg hogy reklámozom a módját a dolognak, nos az egyéni megfontolás kérdése hogy jó-e vagy rossz. Ti itt most szídtok, de rengetegen használják ezt a megolást, és amíg ekkora az általános szegénység Magyarországon, és sokszor esetleg a számlák befizetésére, vagy ennivalóra nincs pénz, akkor had ne vegyek már meg egy játékot 5000 ftért. Hogyha lenne rá pénzem megtenném, hozzáfűzöm. -
Vegas #903 és nincs egyedül! -
FLeK0 #902 Lopsz 1 'baratodtol', lopsz a vilag vezeto online akciojatekfejleszto cegetol, sztarolod magad ezzel, majd reklamozod hogy hogyan lopsz. Szerintem ez mar eleg az itelkezesre, ebben a gamer forumban. -
#901 Igen. De nem teszem mert azelőtt ő is elég mocsok dolgokat művelt, ezt viszonzásképp kapta, nem vagyok mindenkivel ekkora szemét, akármennyire is annak tűnik abból amit leírtam. Mondom hogy úgy ítélkeztek felettem hogy egy apró részletet ismertek az egészből, ami természetesen nem fedi a valóságot -
Thanatos #900
erről a gyerekről egy mondás jutott az eszembe: "akinek ilyen barátai vannak nincs szüksége ellenségekre..." :P -
FLeK0 #899 ha ezt hibanak tartod, akkor oda mernel allni a baratod ele, es megmagyarazni neki? -
#898 lol és visszavonja -
#897 Mert te még soha az életedben nem követtél el egyetlen hibát sem igaz? Az egész eddigi életed teljesen kifogásmentesen, és makulátlan módon élted le igaz? Én kérek élnézést -
#896 Johh nektek van igazatok erkölcshuszárok! Mellesleg úgy ítélkeztek hogy annyit tudtok az egészről amit elmondtam, de nem fogok senkinek sem a tetteimről magyarázkodni, főleg nem nektek. Ennyi, nem kell a flém -
Thanatos #895 -
#894 1.: De, emiatt is. Lassan már külön egója van annak, aki lop.
2.: A haverod mondjuk azért érdemli meg, mert ilyen alaknak odaadta a CD-kulcsát. A lábtörlőt sem érdemelnéd meg...
3.: Anno 56k-val DoD-oztam, 200-as ping ide vagy oda, attól még lehet élvezetes a játék... -
#893 És begördült a fennkölt eszmék hordozója!! Nagy tapsot neki!! Ja és elárulom nem emiatt lesz olyan gyönyörű jövője szép országunknak... mellesleg az hogyha a Valve-től lopok az tökmind1, így is lesz elég lóvéjuk, a haverom meg... senki ne dodozzon 56k-val. -
#892 Lopsz a Valve-tól, lopsz a haverodtól, és még büszke is vagy rá. Princ vagy kisfiam. Látom országunk gyönyörű jövőjét... -
Thanatos #891 nc... :D -
#890 Hogyne lehetne? Goto mediamarkt :D vagy be kell húzni vmelyik havertól aki anno volt akkora hülye és megvette eredetiben :D én is így csináltam :P most meg sír hogy nem tudja beregelni a hl1-es kódját SteamDownba, és nem tudja senki miért :D
[nagyongeci de élvezi] -
Thanatos #889 megsugom amegodlást: nicns hl1 accom és kapni szvsz már nem nagyon lehet :) -
#888 Istenem olyan szerencsétlenek vagytok :DDD minek tört szerveren jáccani, ha van többezer rendes, és vagy 10 magyar? :D Megsúgom a megoldást: SteamDown
Egyébként asszem addikt lettem, mostanáig toltam délután 4 óta, és most is csak azér hagytam abba mer geciéhes vagyok :DDD
Ja és ték -.- -
Thanatos #887 név szerint? vagyis inkább ip szerint? :) jöhet privibe is -
#886 Van több tört szerver. Csak keresgetni kell. :) -
DJviolin #885 Az As DOD:S Reloaded szerveren kívül nem tudtok más tört szerverekről? Valamiért most nem működik, de én játszani akarok. -
#884 Mrint nem megy???
-
#883 !!!4:o)))2 -
Vegas #882 -
#881 Egy picit gondolkodj, olvasd el a leírtakat, és értelmezd az információt. Tudom néha nehezen megy, csak gyakorolni kell. -
FLeK0 #880 mutasd meg neki, hogy hol vetted meg. -
#879 És most épen ugyan az a verzió mind kettőnek? MErt haveromnak tört van nekem meg nem és hogy tudnánk e együtt játszani? -
#878 Persze lehet, hogyha (éppen akkor) ugyanaz a verziója a tört szervernek, mint a hivatalos, eredeti verziónak. -
#877 Nem azért kérdezem hogy mert nekem tört van hanem csak úgy :D