1879
  • FLeK0
    akkor mar nem egyszerubb 500ftal tobbert dodot venni?
  • forza milan
    counter strike 1 legujjabb dvd-s kiadását akarnám megvenni,mert hl1-böl hiány van!azt irták az infojába hogy steambe reggelhetö!!!
  • geri15
    Na ezzel most megfogtál, passz. Lehetőség az, hogyha beregeled, és ha megy akkor megy, ha nem akkor nem. Sokat nem veszthetsz, gondolom nem HL2-őt akarsz beregelni :) (azt nemkéne, mert ahhoz Steam kell), viszont bármi amihez nem kell egyébként Steam az mehet. Offline menni fog amúgy is. Persze mindent csak saját felelősségre ^^
  • forza milan
    csak half life 1-es cd-key jó a steam downhoz?más valvés game kódja nemjó?
  • Lacc
    Én ennek örülök :D
  • Mayday
    Szuper, gratulalunk!
  • FLeK0
    Igen, ez egy online akciojatek. Kesobb majd lehet keszitenek botokat is hozza, de ez itt nem lenyeges.
  • nobri
    de nekem berakott csapattarsnak botot valahogy. akkor csak egymas ellen botok nelkul lehet jatszani?
  • FLeK0
    Egyelore nincsenek hasznalhato botok a jatekban.
  • nobri
    sziasztok. amator kerdes : milyen parancsak rakok botokat, csapattarsakat meg ellenfeleket. koszi
  • toza #946
    egyebkent kb teskokban lehet kapni hl 1 et.es 1900 ft korul van ..es annyit meger...mer h tenyleg mukodik vele csomo minden...
  • alph4
    Akkkor meg mi a töknek akarsz vele játszani? (szánalom powa...)
  • geri15
    Csak akkor fog menni, hogyha olyan accounttal+SteamDownnal szeded le a DOD-ot, amire be van regisztrálva egy full eredeti Half Life 1-es serial. Amúgy csak le tudod szedni a cuccokat.
  • rage
    Nem te írtad, hogy aki nem dolgozik, az ne is egyék, aki nem fizet az ne is játsszék ? :-)
  • arty
    én csak azt sajnálom, hogy anyádék nem sajnálják internetre a pénzt :(
  • Kovsebi
    Ezzel 120at is lehet keresni havonta. Csak nem itt kell jelentkezni :)
  • Jarlaxle
    hi! Steam-downnal leszedtem a dod:s-t. Namármost a játék el is indul, de amikor megpróbálok connectálni 1 serverre midnig azt írja ki hogy secore connection failured. Ez mitől van?
  • Krinyo
    akkor meg ne sirj
  • FLeK0
    klikk
  • abonyitomz
    valószínű.... hogy soha az életben....nem veszem meg... még ha 1990Ft lenne is...
  • Kovsebi
    Hogy? Nekem ezt irja, ha rákattintok egy szerverre: "Error in command line!"
  • Zetorg
    működik így!
  • Kovsebi
    Az All seeing Eyet hogy tudom belőnni ehhez a játékhoz? Persze, tört verzióhoz.
  • Kovsebi
    És akkor utána meg jönnek azzal, hogy miért nem olvaom el azt a k.rva FÁCK-ot.
  • Bandee_
    SKACOK!!!

föl támadt server!!! Nincs kit lelőjjek!!! gyertek máá no!!
  • Hoz_Hun
    Ja azt nem tudom ki találta ki, hogy a pálya megnyerése után kb fél percig lehet vadászni az ellenfélre, ők meg nem tudnak visszalőni csak menekülnek meg bújnak, de valami eszméletlen király. Volt aki még be is írta, hogy don't shot, lol...
  • Hoz_Hun
    Na én is voltam olyan "hülye" hogy megvettem.
    A lentebb olvasottakból látom az hülye, aki megveszi. Nézőpont kérdése. Én nem ítélem el, aki lopja, de megvetem azt, aki engem lehülyéz mert megveszem. Erről részemről enyit kedves geri15 (aki meg a haverját meglopja az no komment...)

Nekam az eredeti HL1-es DOD is überelte a countert, úgy hogy rögtön ráizzítottam DOD:source-ra. Kár hogy még csak 4 pálya van. Király lett, a hangok is grafika is nagyon ott van.
  • Guer
    ne vedd alapul ami a css topic faq-ban van ezeréve nem foglalkozott vele már senki
  • Kovsebi
    Csak crackelt szerveren megy ha van HL1 accountom???
    Akkor ez egy hólyeség, amit a CS:S forum FAQ-ban van írva:

"Ha fontos lenne, hogy a legális szervereken is játszhass, és össze bírsz kaparni 1990 Ft-ot, vagy már van Half-Life 1 játékod ez sem akadály. A kivitelezés fázisai csak egy pontban térnek el, tehát kezdjük is az elején:

A Half-Life 1 accountok bannolásának esélye jelenleg igen csekély (ma 5%, később szólok ha nő), de remélem egyértelmű, hogy NEM vállalok értük felelősséget!

A Steam-Down egy rosszhírű kliens, amiről egyesek állítják, hogy bannolja az accountokat, de ez legenda, mert mindeddig csak egyetlen egy bannolási hullám volt, az is régen, ami akár a Ppecheres steamheckeket (SIX-Steam) is érintheti a jövőben. Most hogy itt a VAC2 ez a biztonságosabb megoldás, a ppecheres steamet nagyon meg kell buherálni, hogy menjen, és olyan össze-vissza csavart állapotában szerintem 10X veszélyesebb."

• [NST]Cifu
    A tolvajok kézlevágása emlékeim szerint a konzervatívabb muzulmán államokban jellemző. ;)
  • toza #926
    az h mind eredeti az hujeseg!vegig kell szepen klikkelgetni mind a parszazat..es ha talasz egyet gyorsan be a favorites koze!!en kb 30 klibol talatam 5 ot de tok mindegy...szoval kamu h nem lehet nyomni..egyebkent meg szedni kell az Empes valtozathoz az updatokat ha van .

a lopos gyerek meg egy pocs nyilvan valoan!!kezlevagst erdemelne...nem is jaccana tobbet nyilvan!india rulz!!! tenyleg ott vannak hackerek?vagy ha akad is mar mind felkezu?!:D
  • Mayday
    Nezd, eredeti HL1/HL2 melle nem biztos, hogy jo 5let warezt parositani. Volt mar pelda ra, hogy meglevo accountot letiltottak, mert volt kozte olyan Steam jatek is, ami warez.
  • alph4
    Vedd meg az eredetit, akkor nem írja ezt ki! Ugyanis ezek mind "rendes" szerverek már.
  • zero977
    Oké, értem .
    És tudnátok pár ilyen tört szervert mondani ?
    Jöhet magánba is ..:-)
  • abonyitomz
    kiir ilyet hogy steam validation vagy mi a rák és nem tudok csatlakozni semmilyen szerverre , beleértve a magyar szervereket is , van valami megoldás ??
  • Makkmag
    Olvass vissza , csak tört szervereken :)
  • zero977
    Oké, akkor megvan a játék (Emporio) és van Internetem.
    Hogy tudok akkor Online játszani ???
  • FLeK0
    nincs bot tamogatas a jatekban, majd talan par honap mulva.
  • zero977
    Megvan a játék (Emporio),lehet offline játszani botok ellen ?
    Hogyan lehet betölteni őket ????
  • Kovsebi
    mi????????????