Day of Defeat : Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asszem erre gondolsz...nem teljesen értem amit írsz.
Szálj le a caps lockról, és tanulj meg kultúráltan fórumozni!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
tud valaki erre megoldást?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Remélem ezek nektek is jó hírek, és ti is igényesebb körülmények között szeretnétek játszani.
Secure connection faild
A connection to the steam VAC servers could not be made. ...
Csak engem nem, mert van valami gebasz a nettel.
Azért nem ártott volna visszaolvasni egy kicsit.<#papakacsint>#papakacsint>
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Kicsomizod, Elindítod a Launcher.exe-t ott rámész a DOD-ra és már indul is a game.
A Find servers-nél meg keress egy törtet. Van magyar AntiSteam-es szerver is.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Amúgy teccik a banner <#eljen>#eljen>
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Mindegy, számomra még mindig ez a legjobb II.VH-s játék, mégha csak árnyéka is egykori önmagának - így is lenyomja a konkurenciát... :)
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Secure connection faild
A connection to the steam VAC servers could not be made. ...
Nincs tûzfalam , és nemmegy netes alkalmazás.
Valaki tud megoldást?
/* azért volt egy hangulata a játéknak ami amikor 1.0 lett teljesen elveszett legalább is számomra :( */
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Amúgy nekem végülis nem csalódás, csak többet kéne játszani vele kicsit. Johánt meg a büntetõszázad viszi majd a harctérre. :)