1879
  • FLeK0
    The All-Seeing Eye - Get the World's #1 Game Server Browser
  • Evogordon
    Lehalt a topic, meg magyar serveren se játszanak már csak ritkán. Tud valaki adni nekem egy olyan magyar servert ahol még szoktak játszani?
  • toza #1034
    jaja..frissitest de rogton!!!
  • gallik
    Sziasztok!
    Vmi miatt nem tudok a szerverekre felcsatlakozni, ami régebben jó volt!
    Van Steam-es accountom (hl1), lejött a játék, de Vac secure hibát ír ki.
    A törttel meg az a a baj, hogy nem megfelelő a verziója, de nem találtam sehol frissítést.
    Ha vki tud segíteni, megköszönöm!
  • FLeK0
    steam/steamapps/user/day of defeat source/hl2.exe
  • priluki
    hy,skacok most raktam fel a gamot nagyon bejön,csak azt szeretném kérdezni hogy merre van az indito exe file,mert az ASE nem találja.. pls
  • Dono
    lál
  • Malakai
    justfuckinggoogleit.com
  • d4v1d
    Üdv mindenkinek!
    Honnan tunnám leszedni a game broítóját?? A cdcovers.cc nem jó.
  • JohnnySmith
    nincs
  • Dono
    csáól! hogy kell BOTokat berakni a játékba? van valami BOT kliens má? aki tudja az plz válaszoljon itt, vagy privibe thx!
  • geri15
    csatlakozok az előttem szólokhoz :P
  • gizmoplayer
    Sirály a szöveged, érdemes hallgatni, ennyi :) Én szeretek antisteam-en jáccani.
  • geri15
    Ok, sikerült félreértened, úgy ahogy arra számítottam. A nyomorultat nem rossz értelemben értettem, mivel ez az egyetlen épkézláb magyar tört szerver, ami rengeteg viszályt élt át, és hálistennek vagytok Ti akik mindig gatyába rázzátok... Szóval nem negatív jelzőként írtam.
    A másik pedig az, hogy rengeteget nyomtam rajta, és egyszer nem láttam sajnos admint, aki megszórta volna a népeket, pedig ment a csít rendesen, a laggokról már nem is beszélve.
    Nem rosszindulatból írtam, félreértettél, mert félreérthetően fogalmaztam.

Ja és ennyire ne húzd fel magad mindig...
  • szaputo
    mér hogy beszélek?:D ja egyébként csirke nem olyan egyszerű egy szervert karban tartani főleg ha nem egy van szóval inkább qss, vagy ne gyere a "nyomorult szerver"ünkre, ha akarod el is intézem hogy ne kelljen többet
  • geri15
    Éppen ezért várom h megjelenjen a multipakk, és azt jól megveszem :)
  • Mayday
    Az igazat megvallva, ez egy orok flem kivalto ok, hogy warez vs eredeti. Sztem, ha Te sokat jatszol, es szereted a jatekot, esetleg meg klanod is van, meg mittomen, akkor butasag, hogy sajnald a penzt ra, 4500 HUF koruli az ara, sztem egy rajongonak ezt ki kell adnia erte. (Nem mondom, hogy ezentul csak eredeti jatekokat vegyel, de ha valami ennyire tetszik, akkor talan erdemes)
  • Mayday
    Sztem az meg csak a nagyon elvetemulteknek valo, akik raernek allandoan jatszani.
    En pl sosem jelentkeznek ilyen klanba, meg fix csapatba, mert nem szamithatnanak ram ugysem, ritkan van idom jatszani. Megis nagyon jol erzem magam mindig jatek kozben. Nem tudom felhuzni magam, ha lelonek, nem erdekel, ha nem nekem van a legtobb killem... Neha felmegyek, jatszom, jol erzem magam, es kesz. Ehhez mindegy, milyen szerver, ehhez nem kell klan, stb.
  • gyvi
    Kérdés az hogy meddig...

Nem tuti hogy örülni fogsz, ha bannolják az accodat. Ez benne van a levegőben, bármikor megeshet. (Szvsz Valve nagyon csendben van, sztem valami készül... Steam 3.0? )

Másrészt indulj egy ligában Steamdown-al...
  • geri15
    Erre van a SteamDown, az is warez, és lám mégis tudok warozni :p
  • gyvi
    Szvsz warezzal egy csomó mindentől elesel...

Nem tudsz klánozni, pedig sztem a DoD-ban (illetve más online játékokban) az egyik legjobb dolog a versengés, a fix csapattal történő játék. Szvsz egy public szerveren soha nem lesz olyan mérvű "taktikázás" (de még csak hasonló sem), mint egy war közben. És sztem pont a warok adják meg igazán az online csapatjátékok feelingjét...

Nem tudjátok miről maradtok le...
  • geri15
    Hát sajnos nekem a normál szerverekkel nem volt egy kimagaslóan jó élményem sem, de ha már ennyien mondják akkor egyszer kipróbálom mostmár :) A taktikázásról, és a jó hangulatról pedig csak annyit, hogy elgondolkoztam azon amit írtál, és visszaemlékezve sajnos nem volt minden pillanat az aS-en sem felhőtlen, úgyhogy részben visszavonom az előítéleteim.
  • Mayday
    Jaja, kijon majd vagy 4fele dobozos csomag, grrrr....
  • Mayday
    Hat erre igy azt mondanam (nem jatszom egyik "oldalon" sem!), hogy ha van 4-5 tort szerver, es 20000 normalis, akkor 1-2 ilyen vagy olyan kiprobalasa utan nem szabad altalanositanod. Egyebkent sem szervertol fugg, hanem a rajta jatszo emberektol. Jatszottam en mar ugyanazon a szerveren is, mas es mas tarsasaggal, valamikor alig szoltunk, valamikor jokat beszelgettunk. Ez nem attol fugg, hogy a jatekos warezolt vagy eredetivel jatszott. En ezen a "HL2-vonalon" elfogult vagyok, nem warezolok steamen, DoD-ot meg nem vettem meg, de majd megveszem, nem toltom le.
    Mas jatekokkal jatszottam mar persze warezzal interneten, es mindket esetben voltak nagyon jo jatekostarsaim, voltak csendesek, sok dumasak, es mindketto verzioban akadtak sajnos (bocsanat), "bunkok" is, akikkel nem volt elvezet jatszani (pl mert hattbalott, vagy ilyesmi).

Es meg annyi, hogy soxor taktikaztunk "egy hullamhosszon", chat nelkul is, erre is van pelda.
  • JohnnySmith
    Nem tudom volt-e már szó róla de 7500 HUF-ért fogják osztogatni.
    Counter-Strike:Source A cím ne tévesszen meg senkit a csomag tartalma pedig:
    Counter-strike:Source, Half-Life 2:Deathmatch, Day of Defeat:Source (magát a Half Life 2-t viszont nem tartalmazza)
  • gizmoplayer
    Ahogy mondod, ezért is ilyedtem meg, hogy szünetel az asdod szerver, de ha lesz, akkor türelmesen várok.
  • geri15
    Dehogy haraxok :P

Egyébként tény hogy a warez szerverek hangulatosabbak mint a hivatalosak, bemegyek egy official OBinet vagy akármilyen szerverre, köszönök, nem válaszol senki. Próbálok taktikázni, mindenki leszarja... pfff. Viszont az antin mindig pezsgett a hangulat, néha örömmámorban úsztunk, néha anyáztunk de sose volt csönd, még miután meghalt az ember sem lehetett unatkozni, mert a chat végig pörgött.. Meg mindig ment a taktikázás, általában Sáska (SG-seknek ismerősebben Kanudurex), vagy a többi pro után, nem az ment, mint a többi szerveren hogy csak úgy eljáccogatnak oszt kész... Ezért érdemes volt oda menni.
  • gizmoplayer
    nem érezzük, mert az antisteam szerverek kiba***tt hangulatosak szoktak lenni, főleg amikor a szaputo elkezd beszélni.
  • gizmoplayer
    akkor találkoztunk :)
    csináltam is 1 fotót a melóhelyen, hogy majd felfújom neked a falra játék közben.

remélem nem haraxol
  • FLeK0
    Nem erzitek magatokat korlatolva amikor 5 szerveren jatszhattok 20ezer helyett?
  • geri15
    Paprikáscsirke néven tolom mindenhol, sztem már láthattál ha sokat játszol. Egyébként meg antisteamos vagyok, nem sokkal az alapítás után joinoltam :) (Kb akkor amikor megjelent a CSS... de rég is volt. Na szal lényeghez vissza, vágom az arcokat.) Nagyon régen cséztem már, de már sokan mondták h menjek osztani, majd lehet összefutunk!
  • gizmoplayer
    Úgy látom te is otthon vagy Antisteam téren, szoktál rajta játszani? esetleg counter-es antisteam szerveren? lehet, hogy már összefutottunk ott :)
  • geri15
    Wah! Mindig ez van :| Sosem bírják életben tartani azt az egy nyomorult szervert... mondjuk azért állt le mert közel, s távol ez volt az egyetlen játszható szerver, ami azt jelenti hogy ide jártak németek, lengyelek, csehek játszani, ami persze szép kis laggokat eredményezett..

Egyébként újra fog indulni, de úgy hogy az ASE ne lássa :P

Mindenesetre az IP-ket nagyon szépen köszönöm!
  • gizmoplayer
    Sajnos megszünt az asdod szerver.
    De van 1 pár ip címünk, ami működik az emporios dod-al.

ip címek
  • Krinyo
    ami bolti/dobozos ahhoz nincs dod
  • h3lls
    Hi!

Fleko főleg tőled kérdezem, te tuti tod :) Szal bolti kollektorz (hiperdoboz s-es póló :D) edisönöm van és nem tom leszedni steamen a DoD:S -ot. Hiba, vagy tényleg nem jár hozzá? De qrva idegesítő... ha nem akkor marad a tört ;o(((
  • geri15
    nm
    ték-.-
  • Viktorr
    kössz szépen müxik
  • geri15
    Ezt szedd le: Day_Of_Defeat_Source_FINAL_READ_NFO-EMPORiO Torrentes, DC-s rendszereken, vagy fizetős oldalakon megtalálod.

Ezekután erre az IP címre csatlakzol: antisteam.servegame.com:27015 [Jelszó: asdod]
  • Viktorr
    és hogy lehet játszani neten keresztül tört verzióval?
    ti hogy nyomjátok?